Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.31. 14:33:09

Eazzy írta:Elfogadva Bob ajánlata, szóval Deng már nincs meg Neo, tehát újra kell gondolni a cserét veled!
Igen, észrevettem és írtam is rá meg kültem egy lehetőséget ami sztem mindkettónknek megfeleló lenne...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.01.31. 14:15:04

kamaj írta: Mike Miller jómunkásember, nem kéne valakinek, mert kicsit sok lett az azonos csapatból játszók száma, egyszerű kiegészítő emberért megválnék tőle.
Valamint Gay-től is ugyanezen indokból.
Engem érdekelne Gay, de lehet, hogy Miller is! Az előző ajánlatomat elutasítottad, szóval most küldj te ajánlatot :)
Bob_Marley írta: K-Martot és Chandlert meglátjuk, nagyon nem tudok semmit, vagyis Martin már visszatért az Usaba ha jól tudom, Chandler meg február közepén fog, s mindketten fognak maguknak csapatot találni!Aztán lehet hogy nem :lol:
19re húztam egy lapot és reménykedek, hogy alsó lesz :lol:
Egyiket tuti, hogy elviszi a Knicks, szerintem nagyon jól jársz velük, ha 2 héten belül játszanak majd. Én most Michael Jordan behúzásán gondolkodok, hátha pályára lép 2-3 héten belül :lol:

Amúgy nem vagy semmi, ma már összehoztál 2 cserét :) Az eredeti csapatodból maradt embered? :D

@Slither: majd 7 fele tudok foglalkozni az ajánlatoddal, addig nem igazán érek rá. Amúgy McGee cserélhető nálad? Egyébként az 1. nap után kiegyenlített a párharcunk, csak az zavar, hogy a héten kb. 10 játékossal több játszik nálad :?

Scola amúgy vihető tőlem! 15-6-2-es playa, főleg jól lepattanózó/blokkoló vagy jól triplázó játékos érdekelne.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.31. 14:08:54

Elfogadva Bob ajánlata, szóval Deng már nincs meg Neo, tehát újra kell gondolni a cserét veled!
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.31. 12:51:37

Hát igen. Haws visszatérhetne már, mert nagyon hiányzanak a meccsenkénti dupla duplái.

Eazzy! Bob kiszáltátó függetlenül sztem még egyezkedhetünk. Mert mint ahogy te is mondtad, az ucsó ajánlatom igen csak elgondolkodtató. És sztem nem lenne bukás egyikünknek sem... A számok magukért beszélnek.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.31. 11:59:13

Nelson már nem prioritás, így részemről én kiszállnék a 3as ötletből :)
Ha minden jól megy akkor a héten Rondo, s Davis is játszik, mellettük van még Stuckey is, így nincs szükségem PG-re, + az aranyfiú Robinson!:)

K-Martot és Chandlert meglátjuk, nagyon nem tudok semmit, vagyis Martin már visszatért az Usaba ha jól tudom, Chandler meg február közepén fog, s mindketten fognak maguknak csapatot találni!Aztán lehet hogy nem :lol:
19re húztam egy lapot és reménykedek, hogy alsó lesz :lol:
Egy próbát megért, Maggette-n is gondolkoztam mégiscsak február 7-re írták a visszatérését, de ez nem fog megvalósulni, főleg, hogy azt írták edzeni is csak a Bobcats idegenbeli túrája után fog!Meg az ilyen sérülés mindig kérdéses, ahogy pl Hawes is hetek óta mindjárt játszik, mindjárt játszik, aztán Achilles day to day :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.31. 11:40:35

Cumbee!

Kemba Walker olyan formában van, hogy nem érné meg nekem. Dupla-duplát mindíg hozza de az előző meccsen tripla duplázott. Most lett kezdő sérülések miatt így sokat várok tőle... Lényegesen jobb Ridnournál Haws meg ha felépül, van olyan mint Duncan. Így sajna ebben a formában reject...

A 3-3 as csereötlet nem lenne rossz. Mondjuk vesztegetnék rendesen de am érdekes lenne. Az egyetlen komoly bajom vele, hogy Dallsos és Denveres játékosom is van már és jelenleg pont arra törekszem, hogy 1 csapatból csak 1 játékos legyen... Így elég tanácstalan vagyok...

BOB! Látok behíztad K. Martint aki csapat nélkül van. Tudsz valamit? Már csak azért is kérdezem, mert a Knicks-nél szóbajött a neve párszor...

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.31. 11:20:30

Eazzy írta:Neo!
Mi lenne ha egy három csapatos cserét tolnánk Bobbal?
Gondolkozzatok, hogy hogyan, ugye kapná Bob Nelsont, én Dalembertet, ez lenne a fix, ezen kívül lehet variálni, hogy kinek ki kell.
Eazzy! Alakul valami a 3 csapatos tradeben Bobbal?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.31. 09:11:01

Én egész jó leszek ezen a héten is :)
Bár a pontokhoz kapcsolód kategórián kívül egész jó vagyok, s közel :)
Eazzy picit finomítottam a dolgon!Nehezn válok meg Dalemberttől :?
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.31. 09:10:00

Nem volt egy jó nap nekem, mert amit Gay elhullajtott, azt nehéz lesz visszaszedni (7/0 mezőnygól, 1 db büntető - 34 perc alatt)...

Eazzy kemény menet lesz ez :)

Mike Miller jómunkásember, nem kéne valakinek, mert kicsit sok lett az azonos csapatból játszók száma, egyszerű kiegészítő emberért megválnék tőle.
Valamint Gay-től is ugyanezen indokból.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.31. 08:57:58

Hijj de szoros lesz a Macik elleni...

Amúgy Durant úgy válaszként a cserelehetőség miatt: 36 pont 13 pattanó...ja bocs. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.31. 02:17:39

Andre Miller megugrott, mert Lawson nem játszik!
Rondo meg javítani se tud, miután 2 hete sérült :? De érdekes, mert azt írták utazik a csapattal Clevelandbe, s lehet át is öltözik!Múltkor meg azt mondták lehet egész februárban nem játszik :shock: Kirakni meg nem merem, látva, hogy akár 2-3 héttel a felépülés előtt már felkapnak embereket :P Maggette-t én is behúztam, elfér a benchen :D

socio elfogadtam, Eazzynél még gondolkozok, írtátok a 3as csere lehetőségét azt megvárom!Mivel van már Bulls játkosom így nehéz a döntés! :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.31. 00:26:01

neobarca írta:
Gondolkozzatok, hogy hogyan, ugye kapná Bob Nelsont, én Dalembertet, ez lenne a fix, ezen kívül lehet variálni, hogy kinek ki kell.
Én benne vagyok! Az ajánlatban szereplő gyerekek nekem jól jönnének. Szal vissza is toltam neked. Ha meg tudsz közben valamivel egyezni Bobbal úgy, hogy benne van Nelson akkor részemről mehet...

Update: Csak közben Nelsonért más is beszállt a harcba... :lol:
Megkaptam közben amit írtál, átgondolom a dolgot. Eszembe jutott közben még 1 lehetőség, kiszámolom hogy mennyire használható és ha nincsenek durva különbségek, akkor elküldöm.

Na átszámoltam. Egész szezon alapján kicsit rosszabb lett volna neked. Mondom megnézem az elmúlt 14 napot, hátha ott meg kicsit jobb nekem. Hát nem kicsit lett az, szal most nemtom... Nagyon keményen más eredmény jött ki.:D Amúgy ez egy Hawes-Augustin-Holiday Terry-Duncan-Miller ötlet lett volna, de most eléggé elbizonytalanodtam.

Nem érdemi infó, csak némi érdekesség, most vettem csak észre: Miller utolsó 14 napos átlaga(7 meccs alapján) 13,4 pont; 4,4 pattanó; 10!!assist és 1,6 steal Azért ez kemény, de az összes statot figyelembe véve is kb hozza Rondo szezonátlagát:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.31. 00:09:52

Én benne vagyok! Az ajánlatban szereplő gyerekek nekem jól jönnének. Szal vissza is toltam neked. Ha meg tudsz közben valamivel egyezni Bobbal úgy, hogy benne van Nelson akkor részemről mehet...

Update: Csak közben Nelsonért más is beszállt a harcba... :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.31. 00:01:30

Neo!
PCsabi
aka Game90

2012.01.30. 23:59:35

MichaaBee írta:Westbrook érdekelt volna még tegnap, de látom ő ma már Game üzletében van benne.
Ha még mindig érdekel, akkor küldj egy ajánlatot, kíváncsi vagyok rá :wink:
neobarca írta:Game! Most, hogy összehoztad a cserét bekukkantok Galló ügyben... :)
De te is ajánlhatsz... 8)
Tedd meg te az 1. lépést :D

@socio: Ibaka - Mayo/Hamilton pakkért kiket kérnél?

@Slither: látom nagyon kell Brand :D Most nem tudok dönteni, inkább alszok rá egyet :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 23:57:30

Eazzy írta:
neobarca írta:
Eazzy írta: Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.

Még mindig Ellis és Dalambert megszerzése a first priority! :D Mellettük pedig Durant, Lou Will megtartásával. Sajnos idén Z-Bo nem fog visszatérni... :(
Sztem meg nagyjából egálra jött volna ki. De ha Dalembert kell neked akkor ajánlom Jameer Nelsont! Őt Bob nagyon szeretné. Nem azt mondom, hogy minden áron, de mindenképpen pozitív a csomagban... :) Mindjárt nézek is valamit...
Ájj, ezen már keményebben elgondolkodtam, de valami azt súgta, hogy rosszul jönnék ki belőle...Nelsonhoz szerintem Sessions eléggé hasonló, szóval ha Bobnak annyira kell PG, akkor Ramont elfogadná.
Hát pedig itt aztán már tényleg nem vesztettél volna semmit... Bob kb 10 ajánlatot tett Nelsonért. De ha nem hiszed kérdezd meg itt, vagy olvass vissza. Sztem ez egy korrekt trade lenne és abszolút nem jönnél ki rosszul belőle. És végre én is megszabadulnék a dupla emberektől... Sztem lenne itt még mit alkotni...

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.30. 23:52:12

neobarca írta:
Eazzy írta:
neobarca írta:Eazzy! Nem írtál commentet, hogy miért utasítottad el... :(
Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.

Még mindig Ellis és Dalambert megszerzése a first priority! :D Mellettük pedig Durant, Lou Will megtartásával. Sajnos idén Z-Bo nem fog visszatérni... :(
Sztem meg nagyjából egálra jött volna ki. De ha Dalembert kell neked akkor ajánlom Jameer Nelsont! Őt Bob nagyon szeretné. Nem azt mondom, hogy minden áron, de mindenképpen pozitív a csomagban... :) Mindjárt nézek is valamit...
Ájj, ezen már keményebben elgondolkodtam, de valami azt súgta, hogy rosszul jönnék ki belőle...Nelsonhoz szerintem Sessions eléggé hasonló, szóval ha Bobnak annyira kell PG, akkor Ramont elfogadná.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 23:47:14

Slither írta:
socio66 írta:Slither,ez az ajánlat nem néz ki rosszul,de brooks mit művelt a múlt héten? alig kapart össze valamit. :)
Pihentették egész héten, ezért csak tegnap tért vissza. :wink:
De ha az 1 hetes teljesítmény számít nálad, akkor inkább visszavonom az ajánlatot. :)
Egy trade-et elfogadtál ma, mi lesz a másikkal?:D Még ma elfogadhatnád, vagy ha nem, akkor futtassuk végig a 3 napot.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.30. 22:44:21

socio66 írta:Slither,ez az ajánlat nem néz ki rosszul,de brooks mit művelt a múlt héten? alig kapart össze valamit. :)
Pihentették egész héten, ezért csak tegnap tért vissza. :wink:
De ha az 1 hetes teljesítmény számít nálad, akkor inkább visszavonom az ajánlatot. :)
socio66

2012.01.30. 22:32:34

Slither,ez az ajánlat nem néz ki rosszul,de brooks mit művelt a múlt héten? alig kapart össze valamit. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 22:16:13

Eazzy írta:
Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.30. 21:35:33

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 21:29:57

Game! Most, hogy összehoztad a cserét bekukkantok Galló ügyben... :)
De te is ajánlhatsz... 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 21:14:27

Eazzy! Nem írtál commentet, hogy miért utasítottad el... :(

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 21:10:23

Cumbee írta:Amit küldtél az így tuti nem, 3PT-vel így is kakiban vagyok és kb jelenlegi 3PT-jeim felét Terry dobja. Ridnour-ral majd megnézem, hogy hogy fest a dolog, de most el kell lépnem, szal csak éjjel küldöm el, ha az nekem megfelel.[/size]
OK akkor azt visszavonom és elküldöm a másik opciót...

Válasz küldése