Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelműen Nowo, ez nem is lehet kérdés, csak azt hozzá kellene tenni, hogy ő azért messze nem klasszikus 4-es. A legképzettebb a posztján, de a leggyengébb is kb fizikálisan. Éppen ezért ő amolyan joly joker volt mindig is a csapatában, egy franchise player, akit nehéz a posztja kategóriájában mérni. A legtapasztaltabb, legokosabb és legképzettebb őt kivéve még mindig KG, viszont a kor miatt én Aldridge-t mondanám. Love és Griffin persze lehet, de egyelőre nem érzem őket olyan összetett játékosnak, mint a Portlandit, még van mit bizonyítaniuk. Egyikkel sincs bajom, szóval nem az antipátia beszél belőlem. Gasol sem rossz, de soft, Bosh meg soft is, amellett, hogy ahogy Bob írta, nem az a kategória, mint a többiek. A közelmúltból Webber, igen, de épp ekkor volt KG is szinte párhuzamosan ( ő tovább) a csúcson és ott azért Chris is alulmaradt, mert a Celtics házi örültje az NBA történetének egyik legjobb 4-es játékosa ( Nowitzki is hall of fame lesz, de ő más miatt és nem a posztján mutatott teljesítménye miatt... Ő talán minden idők legjobb európai játékosa...), ha nem a legjobb. Persze voltak még sokan...Bob_Marley írta:Nálam is egyértelműen Nowitzki!
Ilyen képzett magas embert nagyon ritkán látni!Hihetetlen önzetlen mindamellett, hogy ha kell lebrusztol 48 percet!A fadeawy jumperre élményszámba megy és x év után sem képesek levédekezni!
Én Love-Griffin párost azért nem mondanám, mert még PO-ban nem jártak!És nem közhely, hogy az más!Összekerülsz az alapszakaszban is mindenki ellen, de tudjuk le az alapszakaszt, odatesszük magunkat persze de kb ennyi!De ahogy kanty is írta, mikor ott lihegnek melletted folyamatosan, könnyű kosár nincsen, ahogy meglógsz 4en leütnek, hogy inkább büntetőzhess!Griffin ritka béna büntetőző!
Ő nálam továbbra is kakukktojás ember, nálam nem az a kosárlabda, hogy bezsákolom!Van szeme is a játékhoz, meg nem is mondanám, hogy képzetlen de pl egy Nowitzkihez nem is hasonlítható MÉG!
Love szerintem jobb nála jelenleg, de a kulcsszó tényleg a PO tapasztalat!
Idén szerintem sem lesz tényező a Clippers 1-2 kört mehetnek, de ilyen paddal, főleg nyugaton szinte lehetetlen!
2 fiatal emberről beszélünk, s hangsúlyozom a PO annyira más, hogy fel se tudják fogni, amikor folyamatosan megy a trash talk, löknek, csípnek az ellenfelek, midnen lepattanóért könyök fent mindenkinél, s megy a daráló, 1-1 hustle labdáért levegőben repülnek az emberek, hogy elérjék, nem azt mondom erre nem lennének képesek, de egyből mélyvíz, mondjuk tökéletes példa KG ellen, aki már nem fiatal, de az biztos a tekintettel, néhány szöveggel már eléri, hogy az ellenfél "fél tőle"!Love aki ártatlan fejével megnézném ellene pl egy nagydöntő 7ik meccsén, tele lenne ott gatyesz
Képzettségre még Gasolt is az elitbe sorolnám, de ő meg azért ha balhé van kimarad belőle, nem hiába Gasoft :DDe az európaiakról elmondható még magas poszton is nagyon ügyesek, emlékezzünk csak egy Divacra, vagy Sabonisra!
Bosh szerintem nem kategória, ő azért "fényévekre" van ettől a szinttől szerintem!Nem rossz játékos, pozicióban ritkán látni játszani, ő amit tud belépni az üres folysóba elkérni feltenni!Meg zárás-leválás, s ezeket magas szinten csinálja is, de a fent említett emberek még egy kis plusz tudnak!Vagy még eszembe jutott Chris Webber, ha valaki látta még játszani pl hasonlítsa össze Bosh-sal!Chrisről sugárzott a játékintelligencia!
szerk: és igen a védekezést még meg se említettük, Griffin-Love nem kimondottan jó védő
És tényleg Aldridge-t kihagytuk szerintem pl ő jobban illik egy csapatrendszerbe mint mondjuk Love vagy Griffin!
Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem amit láttam, még oda is írtam. De egyébként D-line szerintem eléggé toppos volt valóban, a párban legtöbb sack a mién volt a Cole - Babinnal...és belül is eléggé jó volt a helyzet, valamint a keret mélysége is optimális.Barcaforever írta:Eagles rajongó vagy!?
Ha nekik a legjobb az O-line és a D-line szted, akkor miért nem voltak még csak play off közelben se?
Ez ugye vicc? Love az egyik legszarabb védő a posztján, még Boshnál is gyengébb. Úgy átlagol 15 pattanót, hogy a védelemben feladja a dobó játékost, és rohan a pattanóért.Tocy írta:és tud védekezni.
Griffin még elég éretlen sztem, később azért lehet meghatározó játékos a ligában mindenképp. Nálam a legjobb 4es Love, de formától függően akár Nowitzki és Bosh is lehet. Illetve KG hiába közelít a nyugdíjhoz, nálam örök favoritMessiFan írta:Ma arról beszélgettem a cavs fan haverommal hogy az nba-ben ki a legjobb a posztján. És mire elértünk a 4-es poszthoz én azt mondtam hogy Love, ő meg hogy Griffin... Én úgy érveltem hogy Love tud 3-ast dobni, képzett így több helyzetnél feltalálja magát és jól védekezik + a legjobb pattanózó.
Én meg mondom hogy te jössz és azt mondta hogy Griffin durván zsákol
Ti mit gondoltok griffinről? Tényleg csak ennyi? Persze utána beszéltük hogy ő is nagyon érzi a gyűrűt és már tapasztaltabb szóval védekezésben sem alázzák nagyon
Vajon a PO-ban is megállja majd a helyét és hátára tudja majd venni a csapatot CP3-vel? Vagy szerintetek most ki a legjobb erőcsatár?
http://hoopshype.com/salaries/chicago.htmBob_Marley írta:Griffin, Rose újonc szerződésükben vannak, Rose most kapott nem rég egy búsásatév 90+ millió ha jól emlékszem!Egy újoncnak meg van határozva mennyit kaphat maximum és ezek 2+2 évesek általában!+2 player option vagy team option!
Fizetések abszolút múlnak azon is mióta vagy a ligában!
Egy kis gyorstalpaló:
http://nba.blog.nepsport.hu/categories/Penzugyek/
Abszolút vonatkoztass el az eu-i focitól!Ráadásul itt ha valakinek van egy szerződése mondjuk 2 évre de visszavonul, olyan nincs hogy akkor ugrik a fizetése a sapkából!Lsd Rasheed Wallace nálunk még mindig a salary cap-et képezi pedig már tavaly sem volt nálunk!Rengeteg dolog van, hogy ne lehessen trükközni!
Ez amit linkeltem a régi verzió, azóta van amnesztia szabály, változott a MLE, stb stb, ezeket meglehet találni a google segítségével, de a struktúra hasonló, csak szűkebb!
Griffin még igazán nem volt tesztelve. Az látszik, h fizikálisan elképesztő a srác, de azért egy PO 7. meccsén KG-vel szembe megnézném.MessiFan írta: Ti mit gondoltok griffinről? Tényleg csak ennyi? Persze utána beszéltük hogy ő is nagyon érzi a gyűrűt és már tapasztaltabb szóval védekezésben sem alázzák nagyon
Vajon a PO-ban is megállja majd a helyét és hátára tudja majd venni a csapatot CP3-vel? Vagy szerintetek most ki a legjobb erőcsatár?
Eagles rajongó vagy!?Eazzy írta:Nehéz, mert a pontos válaszért nézni kellett volna még több meccset mint amit néztem, de megkísérlem:Tocy írta:Szerintetek ki volt az idény TOP3
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?
Falembereket nem írok, azokat csak együtt lehet említeni
QB - Drew Brees, Aaron Rodgers, Eli Manning
WR - Megatron, Welker, Fitzgerald (+ Victor Cruz volt meglepetésnek)
TE - Graham, Gronkowski, Celek(kicsit hazabeszélés, de főleg az év második felében mutatott komoly dolgokat, nem lehet szerelni sem)
RB - LeSean McCoy, MoJo, Ray Rice (Forte ha nem sérül meg, még jobb számai lennének, és őt raknám ide)
LB, CB- nem szívesen neveznék meg, mert ez rengeteg dolgon múlik szerintem, és nincs kedvem most végig nézni, hogy ki hogy is teljesített.
A best O-Line az szerintem a Saints meg a Philly-é volt, a legjobb D-Line meg Giants + Eagles
Másét annyira nem is figyeltem rendesen...
Futónak nem fér be Foster? Nem hittem volna, hogy valakinél ő kimaradEazzy írta:Nehéz, mert a pontos válaszért nézni kellett volna még több meccset mint amit néztem, de megkísérlem:Tocy írta:Szerintetek ki volt az idény TOP3
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?
QB - Drew Brees, Aaron Rodgers, Eli Manning
WR - Megatron, Welker, Fitzgerald (+ Victor Cruz volt meglepetésnek)
TE - Graham, Gronkowski, Celek(kicsit hazabeszélés, de főleg az év második felében mutatott komoly dolgokat, nem lehet szerelni sem)
RB - LeSean McCoy, MoJo, Ray Rice (Forte ha nem sérül meg, még jobb számai lennének, és őt raknám ide)
LB, CB- nem szívesen neveznék meg, mert ez rengeteg dolgon múlik szerintem, és nincs kedvem most végig nézni, hogy ki hogy is teljesített.
A best O-Line az szerintem a Saints meg a Philly-é volt, a legjobb D-Line meg Giants + Eagles
Másét annyira nem is figyeltem rendesen...
Nehéz, mert a pontos válaszért nézni kellett volna még több meccset mint amit néztem, de megkísérlem:Tocy írta:Szerintetek ki volt az idény TOP3
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?
Ezt nézem és sírokGame90 írta: McGeeeee, OMG...![]()
:
http://assets.sbnation.com/assets/93818 ... s_Away.gif
Azért kemény dolog lehet 70-es IQ-val élni...
Wall mit gondolhatott...
itthon a vaterán. én lakers gatyót vettem 4 éve,még megvan és teljesen rendben volt. a logo már kopott,mert hát használom rendszeresen.Tocy írta:Amúgy hol lehet legolcsóbban NBA-NFL mezeket, egyéb ruházatot venni? Főleg online dolgok érdekelnének.
Arra vagy kíváncsi, h mikor szerezhették volna meg a labdát?kanty írta:Eli nagyon ott volt végig fejben, Bradynek pedig volt két elég nagy hibája.Varatrix írta:Giants-Pats
Szerintem Brady sokkal nagyobb driveokat hozott mint Eli, de rengeteg kritikus ponton hibázott (nem csak ő, az offenz). Manning pedig standard teljesítménnyel játszott, nem voltak: hihetetlen, elképesztő stb diriveok. Egyszerűen játszotta amit tud, se többet se kevesebbet. Nyugodtabban állt ott mint Tomy szvsz. Ráadásul Hernandezen, és Green Ellisen kívűl szürke is volt kicsit a Pats támadó játéka. Giantsnél aki nálam még Manningnél is jobban tetszett az Pierre-Paul! Az ő napja volt! Nagyon tetszett amit művelt.
A szezon elején, amikor azt mondta, h top5-ös irányító, akkor sokan csak mosolyogtak, a végén aztán ő mosolygott.
A végén hatalmasat szurkoltam, azt hittem az a kevesebb, mint egy perc nem jár le soha.
Piere Paul tényleg nagyot játszott, egész évben remek volt és a SB-on sem okozott csalódást, azért nem semmi, h 16 éves koráig inkább kosarazott.
Idén kezdtem komolyabban követni az amerikai focit és mivel a az előző NE-NG Super Bowl volt az első meccs, amit láttam így nem volt kérdés, h Gaintsnek fogok szorítani.
Egy kérdés:
Az utolsó jelenet, Brady passza, a Pats játékos kiejti a labdát, az földet ér, de a pattanóra mégis mentek. Ez, h is van pontosan?