USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.07. 22:42:21

Bob_Marley írta:Nálam is egyértelműen Nowitzki!
Ilyen képzett magas embert nagyon ritkán látni!Hihetetlen önzetlen mindamellett, hogy ha kell lebrusztol 48 percet!A fadeawy jumperre élményszámba megy és x év után sem képesek levédekezni!
Én Love-Griffin párost azért nem mondanám, mert még PO-ban nem jártak!És nem közhely, hogy az más!Összekerülsz az alapszakaszban is mindenki ellen, de tudjuk le az alapszakaszt, odatesszük magunkat persze de kb ennyi!De ahogy kanty is írta, mikor ott lihegnek melletted folyamatosan, könnyű kosár nincsen, ahogy meglógsz 4en leütnek, hogy inkább büntetőzhess!Griffin ritka béna büntetőző!
Ő nálam továbbra is kakukktojás ember, nálam nem az a kosárlabda, hogy bezsákolom!Van szeme is a játékhoz, meg nem is mondanám, hogy képzetlen de pl egy Nowitzkihez nem is hasonlítható MÉG!
Love szerintem jobb nála jelenleg, de a kulcsszó tényleg a PO tapasztalat!
Idén szerintem sem lesz tényező a Clippers 1-2 kört mehetnek, de ilyen paddal, főleg nyugaton szinte lehetetlen!
2 fiatal emberről beszélünk, s hangsúlyozom a PO annyira más, hogy fel se tudják fogni, amikor folyamatosan megy a trash talk, löknek, csípnek az ellenfelek, midnen lepattanóért könyök fent mindenkinél, s megy a daráló, 1-1 hustle labdáért levegőben repülnek az emberek, hogy elérjék, nem azt mondom erre nem lennének képesek, de egyből mélyvíz, mondjuk tökéletes példa KG ellen, aki már nem fiatal, de az biztos a tekintettel, néhány szöveggel már eléri, hogy az ellenfél "fél tőle"!Love aki ártatlan fejével megnézném ellene pl egy nagydöntő 7ik meccsén, tele lenne ott gatyesz :D

Képzettségre még Gasolt is az elitbe sorolnám, de ő meg azért ha balhé van kimarad belőle, nem hiába Gasoft :DDe az európaiakról elmondható még magas poszton is nagyon ügyesek, emlékezzünk csak egy Divacra, vagy Sabonisra!
Bosh szerintem nem kategória, ő azért "fényévekre" van ettől a szinttől szerintem!Nem rossz játékos, pozicióban ritkán látni játszani, ő amit tud belépni az üres folysóba elkérni feltenni!Meg zárás-leválás, s ezeket magas szinten csinálja is, de a fent említett emberek még egy kis plusz tudnak!Vagy még eszembe jutott Chris Webber, ha valaki látta még játszani pl hasonlítsa össze Bosh-sal!Chrisről sugárzott a játékintelligencia!

szerk: és igen a védekezést még meg se említettük, Griffin-Love nem kimondottan jó védő
És tényleg Aldridge-t kihagytuk szerintem pl ő jobban illik egy csapatrendszerbe mint mondjuk Love vagy Griffin!
Egyértelműen Nowo, ez nem is lehet kérdés, csak azt hozzá kellene tenni, hogy ő azért messze nem klasszikus 4-es. A legképzettebb a posztján, de a leggyengébb is kb fizikálisan. Éppen ezért ő amolyan joly joker volt mindig is a csapatában, egy franchise player, akit nehéz a posztja kategóriájában mérni. A legtapasztaltabb, legokosabb és legképzettebb őt kivéve még mindig KG, viszont a kor miatt én Aldridge-t mondanám. Love és Griffin persze lehet, de egyelőre nem érzem őket olyan összetett játékosnak, mint a Portlandit, még van mit bizonyítaniuk. Egyikkel sincs bajom, szóval nem az antipátia beszél belőlem. Gasol sem rossz, de soft, Bosh meg soft is, amellett, hogy ahogy Bob írta, nem az a kategória, mint a többiek. A közelmúltból Webber, igen, de épp ekkor volt KG is szinte párhuzamosan ( ő tovább) a csúcson és ott azért Chris is alulmaradt, mert a Celtics házi örültje az NBA történetének egyik legjobb 4-es játékosa ( Nowitzki is hall of fame lesz, de ő más miatt és nem a posztján mutatott teljesítménye miatt... Ő talán minden idők legjobb európai játékosa...), ha nem a legjobb. Persze voltak még sokan...
A többi posztról mit gondoltok? Mert azért máshol sem egyértelmű...
Nálam: CP3 ( azért Rondot nagyon szeretném, remélem egyszer ideér)-Kobe ( még mindig, Wade ide Wade oda)-Lebron ( bár Durant árnyéka egyre nagyobb és remélem még inkább az lesz :D ) és az egyetlen kérdés nélküli Howard ( mondjuk ez is inkább a posztján játszó NBA játékosok szegénységi bizonyítványa, mert én messze nem tartom az utóbbi 2 évtized centerei közt annyira kiemelkedőnek, akár 3-4 jobb is felsorolható, nem kicsit jobb és nem kicsit összetettebb játékosok)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.07. 22:12:48

Barcaforever írta:Eagles rajongó vagy!?

Ha nekik a legjobb az O-line és a D-line szted, akkor miért nem voltak még csak play off közelben se?
Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem amit láttam, még oda is írtam. De egyébként D-line szerintem eléggé toppos volt valóban, a párban legtöbb sack a mién volt a Cole - Babinnal...és belül is eléggé jó volt a helyzet, valamint a keret mélysége is optimális.
O-line-ról annyit, hogy Peters pro bowlon volt, legjobb LT a ligában, ez egyértelmű, másik oldalon Todd Herremans RT-ként ahhoz képest hogy eredetileg LG, és játszott RG-t is, rendkívül jó, és még kér újonc is volt...ehhez képest egészen jók voltak.

PO közelében sem voltunk? Ha a Giants kikap a Jetstől, akkor mi jutunk be a PO-ba. Azért ez nem volt olyan hűde távol, főleg ha megnézzük, hogy pl a 49ers-től úgy kaptunk ki, hogy 23-3-ra vezettünk, és a rúgónk 2 könnyűnek mondható FG-t is kihagyott, majd 23-24-re kaptunk ki...ha azt nyerjük, mi vagyunk benn megintcsak. De volt még ilyen meccsünk vagy kettő. Azért nem jutottunk be, mert egyszerűen fejben nem voltunk ott.
Valamint az sem utolsó dolog, hogy az LB sor totál nulla volt idén, márpedig anélkül lehetetlen bármit is csinálni.
Figyeld meg, ha okosan erősítünk LB-re drafton és FA-n, akkor jövőre egyértelmű SB contenderek leszünk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 21:21:26

Nálam is egyértelműen Nowitzki!
Ilyen képzett magas embert nagyon ritkán látni!Hihetetlen önzetlen mindamellett, hogy ha kell lebrusztol 48 percet!A fadeawy jumperre élményszámba megy és x év után sem képesek levédekezni!
Én Love-Griffin párost azért nem mondanám, mert még PO-ban nem jártak!És nem közhely, hogy az más!Összekerülsz az alapszakaszban is mindenki ellen, de tudjuk le az alapszakaszt, odatesszük magunkat persze de kb ennyi!De ahogy kanty is írta, mikor ott lihegnek melletted folyamatosan, könnyű kosár nincsen, ahogy meglógsz 4en leütnek, hogy inkább büntetőzhess!Griffin ritka béna büntetőző!
Ő nálam továbbra is kakukktojás ember, nálam nem az a kosárlabda, hogy bezsákolom!Van szeme is a játékhoz, meg nem is mondanám, hogy képzetlen de pl egy Nowitzkihez nem is hasonlítható MÉG!
Love szerintem jobb nála jelenleg, de a kulcsszó tényleg a PO tapasztalat!
Idén szerintem sem lesz tényező a Clippers 1-2 kört mehetnek, de ilyen paddal, főleg nyugaton szinte lehetetlen!
2 fiatal emberről beszélünk, s hangsúlyozom a PO annyira más, hogy fel se tudják fogni, amikor folyamatosan megy a trash talk, löknek, csípnek az ellenfelek, midnen lepattanóért könyök fent mindenkinél, s megy a daráló, 1-1 hustle labdáért levegőben repülnek az emberek, hogy elérjék, nem azt mondom erre nem lennének képesek, de egyből mélyvíz, mondjuk tökéletes példa KG ellen, aki már nem fiatal, de az biztos a tekintettel, néhány szöveggel már eléri, hogy az ellenfél "fél tőle"!Love aki ártatlan fejével megnézném ellene pl egy nagydöntő 7ik meccsén, tele lenne ott gatyesz :D

Képzettségre még Gasolt is az elitbe sorolnám, de ő meg azért ha balhé van kimarad belőle, nem hiába Gasoft :DDe az európaiakról elmondható még magas poszton is nagyon ügyesek, emlékezzünk csak egy Divacra, vagy Sabonisra!
Bosh szerintem nem kategória, ő azért "fényévekre" van ettől a szinttől szerintem!Nem rossz játékos, pozicióban ritkán látni játszani, ő amit tud belépni az üres folysóba elkérni feltenni!Meg zárás-leválás, s ezeket magas szinten csinálja is, de a fent említett emberek még egy kis plusz tudnak!Vagy még eszembe jutott Chris Webber, ha valaki látta még játszani pl hasonlítsa össze Bosh-sal!Chrisről sugárzott a játékintelligencia!

szerk: és igen a védekezést még meg se említettük, Griffin-Love nem kimondottan jó védő
És tényleg Aldridge-t kihagytuk szerintem pl ő jobban illik egy csapatrendszerbe mint mondjuk Love vagy Griffin!
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2012.02.07. 21:03:56

Tocy írta:és tud védekezni.
Ez ugye vicc? Love az egyik legszarabb védő a posztján, még Boshnál is gyengébb. Úgy átlagol 15 pattanót, hogy a védelemben feladja a dobó játékost, és rohan a pattanóért.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.07. 21:00:02

MessiFan írta:Ma arról beszélgettem a cavs fan haverommal hogy az nba-ben ki a legjobb a posztján. És mire elértünk a 4-es poszthoz én azt mondtam hogy Love, ő meg hogy Griffin... Én úgy érveltem hogy Love tud 3-ast dobni, képzett így több helyzetnél feltalálja magát és jól védekezik + a legjobb pattanózó.
Én meg mondom hogy te jössz és azt mondta hogy Griffin durván zsákol :lol:

Ti mit gondoltok griffinről? Tényleg csak ennyi? Persze utána beszéltük hogy ő is nagyon érzi a gyűrűt és már tapasztaltabb szóval védekezésben sem alázzák nagyon :D
Vajon a PO-ban is megállja majd a helyét és hátára tudja majd venni a csapatot CP3-vel? Vagy szerintetek most ki a legjobb erőcsatár?
Griffin még elég éretlen sztem, később azért lehet meghatározó játékos a ligában mindenképp. Nálam a legjobb 4es Love, de formától függően akár Nowitzki és Bosh is lehet. Illetve KG hiába közelít a nyugdíjhoz, nálam örök favorit :D De Love dupla-duplát átlagol, és nem egy-két kiemelkedő meccsel, hanem folyamatosan ezt hozza, feltalálja magát a palánk alatt, dobja a középtávolit, dobja a triplát, szedi a pattanót, és tud védekezni.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 20:54:33

Bob_Marley írta:Griffin, Rose újonc szerződésükben vannak, Rose most kapott nem rég egy búsásat :wink: év 90+ millió ha jól emlékszem!Egy újoncnak meg van határozva mennyit kaphat maximum és ezek 2+2 évesek általában!+2 player option vagy team option!

Fizetések abszolút múlnak azon is mióta vagy a ligában!

Egy kis gyorstalpaló:
http://nba.blog.nepsport.hu/categories/Penzugyek/

Abszolút vonatkoztass el az eu-i focitól!Ráadásul itt ha valakinek van egy szerződése mondjuk 2 évre de visszavonul, olyan nincs hogy akkor ugrik a fizetése a sapkából!Lsd Rasheed Wallace nálunk még mindig a salary cap-et képezi pedig már tavaly sem volt nálunk!Rengeteg dolog van, hogy ne lehessen trükközni!
Ez amit linkeltem a régi verzió, azóta van amnesztia szabály, változott a MLE, stb stb, ezeket meglehet találni a google segítségével, de a struktúra hasonló, csak szűkebb!
http://hoopshype.com/salaries/chicago.htm
Itt néztem. De akkor tényleg benéztem, elfelejtettem, hogy Grffinin még a rokie szerződésével van. Rose meg gondolom egy hosszú távú szerződést kötött annak idején és annak pörög most le az utolsó éve. Mind1, ettől függetlenül sem adnék jövőre 7 milla fölött neki.:D Mondjuk gondolom nem nagyon van más választásuk, a szerződésük él, ilyen feltételek mellett meg gondolom senkivel nem tudják elcserélni.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 20:48:52

MessiFan írta: Ti mit gondoltok griffinről? Tényleg csak ennyi? Persze utána beszéltük hogy ő is nagyon érzi a gyűrűt és már tapasztaltabb szóval védekezésben sem alázzák nagyon :D
Vajon a PO-ban is megállja majd a helyét és hátára tudja majd venni a csapatot CP3-vel? Vagy szerintetek most ki a legjobb erőcsatár?
Griffin még igazán nem volt tesztelve. Az látszik, h fizikálisan elképesztő a srác, de azért egy PO 7. meccsén KG-vel szembe megnézném.
Szerintem idén a Clippers még nem lesz meghatározó, PO meglesz ott is mennek egy max. két kört. A padjuk=Mo Williams, ez pedig el;g kevés.

Ki a legjobb erőcsatár? Hát ez jó kérdés. Azért van ott egy Nowitzki, Gasol, akiknek már a PO sem ismeretlen és letettek ezt-azt az asztalra. Aztán vannak a fiatalok Griffin, Love, Aldridge ja és Boshról se feledkezzünk meg.:P Amúgy szerintem egy kicsit jelenleg lyukas ez a poszt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.02.07. 21:17:51-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zolee23
Capitá del Barça

2012.02.07. 20:47:08

A legjobb PF a ligában egyértelműen Nowitzki.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.07. 20:34:18

Ma arról beszélgettem a cavs fan haverommal hogy az nba-ben ki a legjobb a posztján. És mire elértünk a 4-es poszthoz én azt mondtam hogy Love, ő meg hogy Griffin... Én úgy érveltem hogy Love tud 3-ast dobni, képzett így több helyzetnél feltalálja magát és jól védekezik + a legjobb pattanózó.
Én meg mondom hogy te jössz és azt mondta hogy Griffin durván zsákol :lol:

Ti mit gondoltok griffinről? Tényleg csak ennyi? Persze utána beszéltük hogy ő is nagyon érzi a gyűrűt és már tapasztaltabb szóval védekezésben sem alázzák nagyon :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.07. 19:51:42

Eazzy írta:
Tocy írta:Szerintetek ki volt az idény TOP3
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?

Falembereket nem írok, azokat csak együtt lehet említeni :D
Nehéz, mert a pontos válaszért nézni kellett volna még több meccset mint amit néztem, de megkísérlem:

QB - Drew Brees, Aaron Rodgers, Eli Manning
WR - Megatron, Welker, Fitzgerald (+ Victor Cruz volt meglepetésnek)
TE - Graham, Gronkowski, Celek(kicsit hazabeszélés, de főleg az év második felében mutatott komoly dolgokat, nem lehet szerelni sem)
RB - LeSean McCoy, MoJo, Ray Rice (Forte ha nem sérül meg, még jobb számai lennének, és őt raknám ide)

LB, CB- nem szívesen neveznék meg, mert ez rengeteg dolgon múlik szerintem, és nincs kedvem most végig nézni, hogy ki hogy is teljesített.

A best O-Line az szerintem a Saints meg a Philly-é volt, a legjobb D-Line meg Giants + Eagles
Másét annyira nem is figyeltem rendesen...
Eagles rajongó vagy!?

Ha nekik a legjobb az O-line és a D-line szted, akkor miért nem voltak még csak play off közelben se?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 19:45:09

Griffin, Rose újonc szerződésükben vannak, Rose most kapott nem rég egy búsásat :wink: év 90+ millió ha jól emlékszem!Egy újoncnak meg van határozva mennyit kaphat maximum és ezek 2+2 évesek általában!+2 player option vagy team option!

Fizetések abszolút múlnak azon is mióta vagy a ligában!

Egy kis gyorstalpaló:
http://nba.blog.nepsport.hu/categories/Penzugyek/

Abszolút vonatkoztass el az eu-i focitól!Ráadásul itt ha valakinek van egy szerződése mondjuk 2 évre de visszavonul, olyan nincs hogy akkor ugrik a fizetése a sapkából!Lsd Rasheed Wallace nálunk még mindig a salary cap-et képezi pedig már tavaly sem volt nálunk!Rengeteg dolog van, hogy ne lehessen trükközni!
Ez amit linkeltem a régi verzió, azóta van amnesztia szabály, változott a MLE, stb stb, ezeket meglehet találni a google segítségével, de a struktúra hasonló, csak szűkebb!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 19:04:29

Eddig nem voltam tisztában az NBA-s fizetésekkel, most nézegettem őket egy kicsit és pár igen furcsa dolgot találtam. Eddig nem vágtam, hogy mit keres egyáltalán Artest a Lakers kezdőjében. Mostantól a legnagyobb kérdésem vele kapcsolatban, hogy hogy tudott egy Rose-hoz hasonló fizetést kibulizni magának. Többet keres pl, mint Griffin. Mondjuk ha ilyen teljesítménnyel ennyi pénzt tud keres, akkor nem csodálom, hogy a világbéke sem tűnik elérhetetlennek a számára.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.07. 17:15:50

Eazzy írta:
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?

Nehéz, mert a pontos válaszért nézni kellett volna még több meccset mint amit néztem, de megkísérlem:

TE - Graham, Gronkowski, Celek(kicsit hazabeszélés, de főleg az év második felében mutatott komoly dolgokat, nem lehet szerelni sem)
RB - LeSean McCoy, MoJo, Ray Rice (Forte ha nem sérül meg, még jobb számai lennének, és őt raknám ide)

LB, CB- nem szívesen neveznék meg, mert ez rengeteg dolgon múlik szerintem, és nincs kedvem most végig nézni, hogy ki hogy is teljesített.

A best O-Line az szerintem a Saints meg a Philly-é volt, a legjobb D-Line meg Giants + Eagles
Futónak nem fér be Foster? Nem hittem volna, hogy valakinél ő kimarad :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.07. 16:23:14

irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 15:24:08

Game90 írta: McGeeeee, OMG... #-o :lol: :
http://assets.sbnation.com/assets/93818 ... s_Away.gif
Azért kemény dolog lehet 70-es IQ-val élni...
Wall mit gondolhatott... :lol:
Ezt nézem és sírok :lol:
De komolyan, ennyire hogy nézheti el!
Bár sprintelőket megszégyenítően fut hátra!

Pont valamelyik nap néztem Mariont egy régi videóban ahogy majdnem bezsákolja a saját gyűrűjébe:
http://www.youtube.com/watch?v=bbmrUiwtHuM
De Javele se rossz :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.02.07. 15:23:33

Tocy írta:Amúgy hol lehet legolcsóbban NBA-NFL mezeket, egyéb ruházatot venni? Főleg online dolgok érdekelnének.
itthon a vaterán. én lakers gatyót vettem 4 éve,még megvan és teljesen rendben volt. a logo már kopott,mert hát használom rendszeresen.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.07. 15:21:48

Amúgy hol lehet legolcsóbban NBA-NFL mezeket, egyéb ruházatot venni? Főleg online dolgok érdekelnének.

Szerintetek ki volt az idény TOP3
irányítója?
elkapója?
TE-je?
futójátékosa?
Linebackere?
cornerbackje?

PCsabi
aka Game90

2012.02.07. 15:16:03

Kobe megelőzte Shaq-et:
Kobe Bryant becomes 5th on NBA all-time scoring list

New York-ban meg összeállt a Big 3, Melo - Amare - JEREMY LIN :lol: Büntetőzésénél már ment az MVP, MVP, NBA TV-ben meg vele készítettek interjút :lol:
Jazz vs. Knicks: Jeremy Lin highlights

Billups megsérült, ebben a szezonban már nem valószínű, hogy játszik, szerintem rárepülnek JR Smith-re. Gallo is 1-2 hónap out.

McGeeeee, OMG... #-o :lol: :
http://assets.sbnation.com/assets/93818 ... s_Away.gif
Azért kemény dolog lehet 70-es IQ-val élni...
Wall mit gondolhatott... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.07. 08:47:09

kanty írta:
Varatrix írta:Giants-Pats
Szerintem Brady sokkal nagyobb driveokat hozott mint Eli, de rengeteg kritikus ponton hibázott (nem csak ő, az offenz). Manning pedig standard teljesítménnyel játszott, nem voltak: hihetetlen, elképesztő stb diriveok. Egyszerűen játszotta amit tud, se többet se kevesebbet. Nyugodtabban állt ott mint Tomy szvsz. Ráadásul Hernandezen, és Green Ellisen kívűl szürke is volt kicsit a Pats támadó játéka. Giantsnél aki nálam még Manningnél is jobban tetszett az Pierre-Paul! Az ő napja volt! Nagyon tetszett amit művelt.
Eli nagyon ott volt végig fejben, Bradynek pedig volt két elég nagy hibája.
A szezon elején, amikor azt mondta, h top5-ös irányító, akkor sokan csak mosolyogtak, a végén aztán ő mosolygott.
A végén hatalmasat szurkoltam, azt hittem az a kevesebb, mint egy perc nem jár le soha. :)
Piere Paul tényleg nagyot játszott, egész évben remek volt és a SB-on sem okozott csalódást, azért nem semmi, h 16 éves koráig inkább kosarazott.

Idén kezdtem komolyabban követni az amerikai focit és mivel a az előző NE-NG Super Bowl volt az első meccs, amit láttam így nem volt kérdés, h Gaintsnek fogok szorítani.

Egy kérdés:

Az utolsó jelenet, Brady passza, a Pats játékos kiejti a labdát, az földet ér, de a pattanóra mégis mentek. Ez, h is van pontosan?
Arra vagy kíváncsi, h mikor szerezhették volna meg a labdát?

Ha igen 2 eset van erre:

1:Az elkapó birtokolja a labdát vagyis koordinálja és mielőtt a földhöz érne a könyöke vagy térde a védő kiüti a labdát a kezéből a labda ilyenkor pattoghat össze vissza a földön, aki ráugrik és birtokolja az a csapat támadhat tovább.Ide tartozik még, amikor az irányító nem dobta el a labdát, birtokolja a labdát, a dobókéz nem indult el előre!!!, dobási szándék miatt, ekkor is ha földet ér a labda, szabad labda van, azé lesz aki ráugrik.

2:Az elkapó nem birtokolja a labdát, kiejti a labdát a kezéből, mielőtt koordinálná vagy éppen csak hozzáér a levegőben, ebben az esetben csak addig van játékban a labda, amíg levegőben van a játékszer, miután földet ér a labda se a védők, se a támadók már nem szerezhetik meg, a játék újra kezdődik.Ebbe a kategóriába esik az is, mikor az irányító eldobja a labdát, az is csak addig van játékban, amíg nem ér földet a kis tojás. :wink:

Remélem ezekre voltál kíváncsi! :wink:
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2012.02.07. 08:33:55

Ne feledjétek, csütörtök LFL Lingerie Football League, Seattle Mist - Minnesota Valkyrie, 20:30-tól.

Egy kis ízelítő:

Szubjektivitást mellőző vidi:mrgreen:

Na jó, a csütörtökihez

Itt pedig utána lehet nézni mindennek

Látom legalább a csajoknak megy Phillyben :lol:

Fly Eagles és most már Go Philadelphia Passion :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2012.02.07. 09:13:12-kor.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.07. 07:46:49

Lakers skalp is begyűjtve...bár ez idén nem akkor nagy szám, de hát nah...
Kobe megint azt hitte, hogy a Toronto ellen játszik...eszetlenül dobott mindenhonnan...első félidőben még ment is neki, de hát egyedül esélytelen volt, pedig még a pattanózást is totál nyerték. Csak aztán jött Lou Will, és úgy gondolta, hogy elég lesz a bohóckodásból :D
Iggy meging eltévedt szerintem...idén több highlight play-e van mint korábban bármikor :D Most is no look kosár + 1 playt tolt...
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.06. 19:51:12

http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/a ... i__Tom_20/

Jó kis írás.

A clutch player kifejezés mellé lassan az ő képe kerül illusztrációnak a szótárban. Ez a srác még Tom Bradynél is higgadtabb, közvetlenül snap előtt se lehet több a pulzusa tizenötnél. Valószínűleg akkor is ilyen arckifejezéssel állna, ha egy a Föld felé száguldó meteor elpusztítani készülne az emberiséget, és civilizációnk csak úgy menekülhet meg, ha Manning kapitány betalál egy húszcentis ablakba a meteor felületén, ezzel ártalmatlan kődarabokká robbantva azt. Persze ez interpretálható úgy is, hogy együgyű, málészájú, megalszik a tej a pofazacskójában – egészen, amíg nem kell megfordítani egy meccset. Super Bowlt. Akármit. Akkor jön a szintlépés, és a már addig is elit módon, a labdára vigyázva irányító QB legenda üzemmódba lép. Amit idén művelt, és amit második gyűrűjével (második SB-MVP címével) koronázott meg, az tényleg a legendák közé emeli. És ehhez a bumburnyák képe, ami tulajdonképpen önmaga karikatúrája, csak hozzáad, nem pedig elvesz belőle. Ezt a csávót ha nem létezne, ki kellene találni.
Ez pedig nagyon el lett találva. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2012.02.06. 19:39:41

Én, hogy azért se maradjunk NFL nélkül :D : szerintetek jövőre kik az alkothatnak nagyot?
Remélem, hogy a nagy Ray Lewis még elszánja magát egy utolsó nagy menetre :wink: .
De az a csapat akitől komoly felemelkedést várok az az Eagles. Szerintem ez a 7 hónap majd szépen összeforrasztja azt a gárdát.
A Detroitról már nem is beszélek.
A Denver Broncos is lassan újra visszatér az elitbe. Ahogy a 49ers is.

A Draftrendszernek és a különböző szabályoknak hála ismét láthatjuk azt a ciklikusságot. Ez alatt azt értem, hogy az elmúlt évek élcsapatai lassan eltűnnek és a drafton összegyűlt jó játékosanyag miatt jönnek fel a régebbi sereghajtók.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.02.06. 19:12:04

Hatalmas meccs volt! Fennmaradtam és megnéztem élőben, pedig egyik csapatot se szeretem és úgy voltam vele, hogy majd megnézem felvételről, de nagyon jól döntöttem, hogy maradtam az élő adásnál. Bradyt sajnáltam kicsit a végén, mert gyakorlatilag mindent elejtettek az elkapók.

Összességében szerintem az egyik legjobb szezonon vagyunk túl. Hihetetlen, hogy egy olyan csapat nyert, amelyik éppen hogy besurrant a play offba. (de hát ez se először fordul elő...)
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.06. 18:54:47

Hát Eli lehet, hogy nem dobott 50 yardos TD-ket, de szinte hiba nélkül játszotta végig, nyugodtan, magabiztosan, lehetett rá számítani. Brady meg rögtön az első passzából óriási hiba, meg volt még egy interception is. Oké, ha Welker elkapja azt a labdát, akkor valszeg Brady az MVP és a 4. gyűrűjét nézegethetné, de Manningham szintén elejtett egy lasztit döntő pillanatban ahogy Bob is írta, csak az ugye nem végjáték, nem maradt meg annyira senkiben sem. Bradshaw még így is adott esélyt Bradyéknek, de nem tudtak élni vele. Én a Giantsnek szurkoltam inkább, bár a Pats győzelme sem bosszantott volna fel. 24-20-at tippeltem, nem álltam nagyon messze :D
Válasz küldése