Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mihii, messze álljon tőlem, hogy SAF eredményeivel vitatkozzak, DE én Speciel5 eredményeiről kezdtem el vitatkozni, am, ismerjük el, rohadt kiemelkedő, és sajnos megcsinálta edzői karrierjét, kb az intenél töltött időszakát, csak a máknak tulajdonítom, DE az edzői nagyságán megemelem a kalapom!!!miihii írta:.
Tanár Úr kérem; minden tiszteletem az Öné, de ez csupán viszonyítás kérdése (a 20-as éveimben járok)!Elég fiatal lehetsz,
Értem én (hogy ne érteném --> itt mást se lehet olvasni), csak megint nem erről volt szó!hogy nem érted a szarkazmust, de majd beletanulsz.
Bagoly mondja verébnek! Eszem ágában sincs isteníteni; az érdemei mellett a hibáit (amiből szintén van bőven) ugyanúgy elismerem és mindig is elismertem! Itt senki nem állította, hogy tökéletes lenne, sőt; de hogy oda-vissza veri az elődeit az is fix (la.is az eredmények terén mindenképp, innentől meg.........)!Téged nagyon elvakít a spec5. Ennyire nem kellene istenné tenni.
Többek közt a Tanár úr imádott csapata és edzője is, amely ugyanúgy élt ezzel a lehetőséggel és nem is kicsit --> Alves, Csigrinszkij, Hleb, Piqué, Cáceres, Keita, Maxvell, Keirrison, Mascherano, Ibra papa, D. Villa, Adriano, Sánchez, Fabregas!A többi csapatnál volt egy feneketlen zsákja, meg egy birka elnöke aki mindenkit megvett neki akire csak rámutatott. Értékelem, hogy felsoroltad a játékosokat, de ha lehet az árakat is írd le.
Utána pedig gondolkodj el rajta, hogy hány európai topcsapat tehette ezt meg.
Azért azt a mondatot emeltem ki,mert bevallom bökte a szemem a vitathatatlan tény jellege.rszergej írta:Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így vanmiihii írta:
Nem tudom milyen stabilitásra gondolsz pontosan de SAF stabilan az élvonalban tartja a Unitedet kb 20 éve.Wenger ugyan nem nyer sok trófeát de olyan magasságokba vitte az Arsenalt ahol előtte kb nem járt soha a klub és stabilan ott is tartja.Pep már 4 éve stabilan a világ csúcsán tartja a Barcát.Mou mostanában igen stabilan [auto_cenzúra] a Barca ellen...Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így van
továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek
Nem mindegy hogy az a stabilitás 2-3, esetleg 15 évig tart...rszergej írta:Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így vanmiihii írta:
Én azt mondom, Hiddink a legjobb, már amennyire ilyet egyáltalán mondhat az ember. Van az a mondás, hogy valaki "a szarból is várat épít". Na, neki az nagyon megy...miihii írta: Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....
Ha azt vesszük figyelembe,h 3 országban lett bajnok,akárhányszor meg sok kupa meg egyebek,akkor valóban van olyan aspektus,amiből nézve ő a leg. Viszont ha már az eredményeket írtad szempontnak,akkor lehetne mondjuk SAF a világ legjobbja.
Vagy netalántán Pep is,ha az arányát nézzük.
De még lehetne nézelődni a garnitúrában ilyeneket,h ki lett esetleg több helyen bajnok és mondjuk még vmelyik válogatottal is esett le neki ez-az...
Tudod mit? Én akkor nézem meg a pofád, amikor az első sikeres év után lelép Madridból... Mindenki osztja, hogy milyen erős mentálisan, meg így úgy amúgy, de hány csapatot tartott eddig a csúcson? Egyet se, mert lelépett mindenhonnan...rszergej írta:Pedig hidd el erős, rohadtul. Majd egy év múlva rohadtul megnézem a pofátokat... Akkor legyen nagy, ne most... Ja igen, elfelejtettem, akkor a barca lesz [auto_cenzúra], nem a margit jobb.
Pep??? Világ legjobb edzője???? Vicc!!!!
Ő nem a világ legjobb edzője, hanem a legalkalmasabb!!! Különbség van!!!
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek, nem is olyan régen mi ennél sokkal komolyabb előnyt herdáltunk el úgy, h semmi előjele nem volt a dolognak, ráadásul komoly balszerencsénk is volt.
Ez igaz, nagyon...
Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:
Ez mitől tény?
Ja és igen, ha vki a karrierjét követi, ilyet nem kérdezz...
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Köszönömmadridronie írta:
Na látod Pavel; ilyen egy normális vitapartner, aki nem csak dobálózik a vakvilágba, de érvekkel is alátámasztja a mondandóját (lsd. miihii)!
Ezelőtt épp a napi...art olvastam, első olvasásra azt hittem, h nem sikerült az eurobarca-ra átkattintanom...bár van olyan része a hsz-nek, amivel egyetértekrszergej írta:Tények:
- special5 a legjobb edző a világon!!! Ez tény!!!
- nem értem, hogy mi azzal a gond, hogy az évek óta háttérben lévő legfőbb riválisunk egy ilyen karizmatikus edzőt akart, sokan elfelejtik, hogy a real, az real!!! Ha nem megy ott a bugi, akkor MINDEN szállt megmozgatnak, hogy a legjobb edző legyen ott, meg az eredményekért mennek, eredmények, megtehetik!!! Csak ugye becsúszott egy kis bibi... az edzőnek nagy a pofája. Am nem akarok nagy párhuzamot vonni, de, az én munkámban, ha nem tetszik vmi, akkor kuss van, nem pofázok a felsőbbnek, mert elmeszelnek, és ez így van ott is. Ezt műringyő figyelmen kívül hagyta...(azt hiszi ő az Isten) lehet igaza, de bzmeg ez nem az a ház, ahol pofázhat, vannak nála (nem kicsit) komolyabb emberek. Úgymond, ő egy senki a szervezetben, aki pattogni akar...(próbálkozhat, de a büdös életben nem fog sikerülni), főleg, hogy a bírókat nyomás alá helyezte...
- sajnos a világ legjobb edzője, egy féreg, manipulátor, és ezt az összes általa edzett csapat szurkolói átvették, mindenki... Ez is tény...
-most jön az én véleményem? az a baj, hogy ez a majom rohadt nagy stabilitást adott, látszik a jövő, Ez bizony nem pellegrini, ez a világ legjobb edző csapata!!!
- továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot, és remélem eltakarodik angliába. Ott jó lesz neki...
Szek.: 1 üveg konyak!!!
Mentálisan... Úgy néz ki nem láttad azt az El Classicot ahol a meccs végén szemre támadt . Ha ez neked mentális erő akkor nincs több kérdésem !rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Semmitől...Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Ez esetben nem kérdeztem.rszergej írta: Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.
Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Elég fiatal lehetsz, hogy nem érted a szarkazmust, de majd beletanulsz.madridronie írta:Na látod Pavel; ilyen egy normális vitapartner, aki nem csak dobálózik a vakvilágba, de érvekkel is alátámasztja a mondandóját (lsd. miihii)!
Eredményekben talán ( bár ahogy előbb írtam, ez sokmindentől függ, elsősorban tőlünk... ), viszont stílusban ( a pályán és azon kívül is ) finoman szólva sem fejlődött a Madrid. Szerintemmadridronie írta:Ahogy érzitek; ti Barcás szemmel így látjátok, én Madrid drukkerként meg teljesen másképp! De hát mint tudjuk az éremnek mindig 2 oldala van és jól is van ez így! Én továbbra is azt mondom, hogy minden téren előrelépés tapasztalható a portugál érkezése óta, a többi meg a jövő zenéje; bármikor megfordulhat az a hadiszerencse!Madridronie lehet ezt szépíteni, José semmivel sem ért el többet a mocskos stílusával, mint elődei, és kész.