2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez igaz. De azt is kell hozzá kell tenni, h nemcsak Fergussonak köszönhető a MU felemelkedése. Kellett hozzá az is, h a MU az akkori gazaságpolitikájának köszönhetően Európa egyik leggazdagabb csapata lett, meg egy kiváló saját nevelésű generáció is, akikre Fergusson építeni tudott. E mellett kellett persze az ő zsenialitása is, de azért ő sem a sz.rból épitett várat, ahogy Mourinho sem, Guardiola sem, és lehetne sorolni. Mert abból nem lehet várat építeni. A legjobb edzők is csak úgy tudnak sikereket elérni, ha van a kezük alatt jó alapanyag, és jók a körülmények a csapatnál.Pavel írta: Amúgy SAF amikor átvette a MU-t nem tartozott az elit csapatok közzé.
Reménytelen!Továbbra is azt mondom, hogy mindig jókor volt jó helyen és tudja mikor kell lelépni.
Miért, Guardiola, Fergusson, Ancelotti, vagy akármelyik másik sztáredző mit kezdett volna a Boltonnal, vagy a Zarogazával?Pavel írta:Nem akarlak meggyőzni, de a Chelsea-ből nem lett volna csapat, ha nincs egy pénzember. A Madridnál is mintha lenne egy ilyen ember.
Az Inter-nél azért kellett hozzá egy régi barát.
Mit kezdett volna egy Bolton-nal vagy egy Zaragoza-val?
Én csak a Porto-i munkáját tudom elismerni. Ott tényleg alkotott valamit, de az igazi az lett volna, ha marad és megpróbálja megvédeni a szerzett címeket. Ahogy korábban írtam jókor volt jó helyen és ez nagyon bejött neki. Arra leszek kíváncsi, hogy amikor elmegy (remélem a nyáron) mit fog maga után hagyni.
egy három poszton bevethető játékos. vele együtt 3 db szélső hátvédünk van. sokallod?Pavel írta:Melyik csapathoz?
Ha a Madridra gondolsz. Akkor pl. azt a Coentro gyereket.
Igaz nem nagy pukkanás, de az ára.
kit vettek mou alatt,akire nem volt szükség?Pavel írta:Azt az icipici portugál csapatot majdnem kiejtette vagy ki is ejtette.
Tudom azt amit leírtál, a pártolóké.
Viszont, ha Perez nem szenved megalomániában akkor miben.
A Madrid a saját bevételeiből, illetve hitelekből és nem egy ember, tulajdonos bri(ü)fkójából költekezik!A Madridnál is mintha lenne egy ilyen ember.
Nem tudhatjuk (egyébként az icipici portugál csapatokkal is ügyeskedett a karrierje kezdetén), így jelenleg abból főzzünk, amink van (Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid és az itt elért eredményei)!Mit kezdett volna egy Bolton-nal vagy egy Zaragoza-val?
Hivatásból fakadóan szeretem a precíz munkát; egyébként a taglista segít!Honnan tudod, hogy tanár vagyok.
A Chelsea-nél, Real Madrid-nál egyértelműen ő csinált nagybetűs CSAPATOT, az Inter-ből pedig 1964 és 1965 után újra BL. győztes gárdát! Innentől kezdve szerintem a saját szubjektív véleményem és állításom nem áll olyan túl messze a valóságtól! De tisztelettel elfogadom a tanár úr álláspontját is; mint azt korábban is mondottam --> nem szükséges, hogy meggyőzzük egymást!Legalább ismerd el azt amit mondtál.
A spec5-ból éltek az utána jövő edzők, tehát ő rakta le mindenhol az alapokat. A többiek csak belőle éltek. Ezt nem te mondtad.
Honnan tudod, hogy tanár vagyok.madridronie írta: Tanár Úr kérem; minden tiszteletem az Öné, de ez csupán viszonyítás kérdése (a 20-as éveimben járok)!
rendben,de akkor is megkapom a papírt,ha a bl-t nyerjük,a bajnokságot pedig nemmiihii írta: A leköszönéshez meg annyit,h két legyet egy csapásra.Mindenből duplát kellene inni
Ez esetben szimpátiából összedobunk neked egy ilyenre:daffy írta:ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.
Remélem mindenképp elhúz vissza Angliába...nincs szükség erre a pestisre, amit itt terjesztdaffy írta:ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés
ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés
Én éppen ezért nem is nagyon szeretem felidézni,de most "kapóra jött".Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütésmiihii írta: Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...
Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Az a 2006/07es meg akárhányszor rágondolok összeszorul a szívem.....Mikor Tamudo a 90+ban gólt lő és szinte ugyanabban a másodpercben a Real gólt lő Zaragozában.......Ha nagyon lesarkítom 1 perc alatt ment el a hajó abban az évben!
Nem is mondaná sztem senki sem. VISZONT! Ott van a mondatodban a valaha volt egyik legjobb "játékos" : a HAZsolti95 írta:nem mondja már azt senki h ha vesszük ezeket a kötelező meccseket akkor is így állna a tabella! sokszor nagyvonalúan játszottunk és erre rámentek ezek a meccsek.ezzel nem a Barca ellen vagyok ugyanúgy gondolom h meglehet a bajnokság mert még 18 forduló van hátra és a margit még meccsel a bolbaoval,atleticova,velünk valenciáva.
Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütésmiihii írta:Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Ezeken a momentumokon múlnak a meccsek. Ilyen szinten mondhatjuk, hogy az utolsó Real Zaragoza veszíti el és nem a Real/Barca nyeri meg, csak itt jóval több kisebb momentum a különbség.Zsolti95 írta: úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is volt
Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is voltdak900 írta:Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük?Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.Kérdezem én Barca szurkolóként...
Aki megnyeri a bajnokságot az a jobb csapat, mert kiegyensúlyozottabban teljesített!! Bár számomra is jobb lesz a Barca, de nem fogok ezen a "mi adtuk oda a bajnokságot" dolgon lovagolni...
Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük?Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Most akkor csak Joséról beszélünk; vagy keverjük a szezont a fazonnal?ez talán még helytálló érv is lehetne, ha csak az elmúlt 4 évre lenne igaz... a dolog szépséghibája, h akkor is megvolt a félcsapatnyi új igazolás, amikor bajnokságokat, BL-t nyert a Madrid