2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért, Guardiola, Fergusson, Ancelotti, vagy akármelyik másik sztáredző mit kezdett volna a Boltonnal, vagy a Zarogazával?Pavel írta:Nem akarlak meggyőzni, de a Chelsea-ből nem lett volna csapat, ha nincs egy pénzember. A Madridnál is mintha lenne egy ilyen ember.
Az Inter-nél azért kellett hozzá egy régi barát.
Mit kezdett volna egy Bolton-nal vagy egy Zaragoza-val?
Én csak a Porto-i munkáját tudom elismerni. Ott tényleg alkotott valamit, de az igazi az lett volna, ha marad és megpróbálja megvédeni a szerzett címeket. Ahogy korábban írtam jókor volt jó helyen és ez nagyon bejött neki. Arra leszek kíváncsi, hogy amikor elmegy (remélem a nyáron) mit fog maga után hagyni.
egy három poszton bevethető játékos. vele együtt 3 db szélső hátvédünk van. sokallod?Pavel írta:Melyik csapathoz?
Ha a Madridra gondolsz. Akkor pl. azt a Coentro gyereket.
Igaz nem nagy pukkanás, de az ára.
kit vettek mou alatt,akire nem volt szükség?Pavel írta:Azt az icipici portugál csapatot majdnem kiejtette vagy ki is ejtette.
Tudom azt amit leírtál, a pártolóké.
Viszont, ha Perez nem szenved megalomániában akkor miben.
A Madrid a saját bevételeiből, illetve hitelekből és nem egy ember, tulajdonos bri(ü)fkójából költekezik!A Madridnál is mintha lenne egy ilyen ember.
Nem tudhatjuk (egyébként az icipici portugál csapatokkal is ügyeskedett a karrierje kezdetén), így jelenleg abból főzzünk, amink van (Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid és az itt elért eredményei)!Mit kezdett volna egy Bolton-nal vagy egy Zaragoza-val?
Hivatásból fakadóan szeretem a precíz munkát; egyébként a taglista segít!Honnan tudod, hogy tanár vagyok.
A Chelsea-nél, Real Madrid-nál egyértelműen ő csinált nagybetűs CSAPATOT, az Inter-ből pedig 1964 és 1965 után újra BL. győztes gárdát! Innentől kezdve szerintem a saját szubjektív véleményem és állításom nem áll olyan túl messze a valóságtól! De tisztelettel elfogadom a tanár úr álláspontját is; mint azt korábban is mondottam --> nem szükséges, hogy meggyőzzük egymást!Legalább ismerd el azt amit mondtál.
A spec5-ból éltek az utána jövő edzők, tehát ő rakta le mindenhol az alapokat. A többiek csak belőle éltek. Ezt nem te mondtad.
Honnan tudod, hogy tanár vagyok.madridronie írta: Tanár Úr kérem; minden tiszteletem az Öné, de ez csupán viszonyítás kérdése (a 20-as éveimben járok)!
rendben,de akkor is megkapom a papírt,ha a bl-t nyerjük,a bajnokságot pedig nemmiihii írta: A leköszönéshez meg annyit,h két legyet egy csapásra.Mindenből duplát kellene inni
Ez esetben szimpátiából összedobunk neked egy ilyenre:daffy írta:ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.
Remélem mindenképp elhúz vissza Angliába...nincs szükség erre a pestisre, amit itt terjesztdaffy írta:ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés
ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés
Én éppen ezért nem is nagyon szeretem felidézni,de most "kapóra jött".Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütésmiihii írta: Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...
Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Az a 2006/07es meg akárhányszor rágondolok összeszorul a szívem.....Mikor Tamudo a 90+ban gólt lő és szinte ugyanabban a másodpercben a Real gólt lő Zaragozában.......Ha nagyon lesarkítom 1 perc alatt ment el a hajó abban az évben!
Nem is mondaná sztem senki sem. VISZONT! Ott van a mondatodban a valaha volt egyik legjobb "játékos" : a HAZsolti95 írta:nem mondja már azt senki h ha vesszük ezeket a kötelező meccseket akkor is így állna a tabella! sokszor nagyvonalúan játszottunk és erre rámentek ezek a meccsek.ezzel nem a Barca ellen vagyok ugyanúgy gondolom h meglehet a bajnokság mert még 18 forduló van hátra és a margit még meccsel a bolbaoval,atleticova,velünk valenciáva.
Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütésmiihii írta:Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Ezeken a momentumokon múlnak a meccsek. Ilyen szinten mondhatjuk, hogy az utolsó Real Zaragoza veszíti el és nem a Real/Barca nyeri meg, csak itt jóval több kisebb momentum a különbség.Zsolti95 írta: úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is volt
Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is voltdak900 írta:Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük?Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.Kérdezem én Barca szurkolóként...
Aki megnyeri a bajnokságot az a jobb csapat, mert kiegyensúlyozottabban teljesített!! Bár számomra is jobb lesz a Barca, de nem fogok ezen a "mi adtuk oda a bajnokságot" dolgon lovagolni...
Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük?Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Most akkor csak Joséról beszélünk; vagy keverjük a szezont a fazonnal?ez talán még helytálló érv is lehetne, ha csak az elmúlt 4 évre lenne igaz... a dolog szépséghibája, h akkor is megvolt a félcsapatnyi új igazolás, amikor bajnokságokat, BL-t nyert a Madrid
ez talán még helytálló érv is lehetne, ha csak az elmúlt 4 évre lenne igaz... a dolog szépséghibája, h akkor is megvolt a félcsapatnyi új igazolás, amikor bajnokságokat, BL-t nyert a Madridmadridronie írta: Szűk is a keret!Emellett kinek kell kit utolérni, megelőzni? Ki van idő és eredménykényszerben? Köszöntem!
Köszi, igazán nincs mit!:D Ettől függetlenül ami tény, az tény!gratulálok, h ilyen szépen sikerült felsorolni Pep igazolásait...
Én csak 9-ről tudok: R.Carvalho, Varane, F.Coentrao, Khedira, Sahin, Altintop, Özil, DiMaria, Callejón + felhozta a 2 Castillas kapust --> Adán, T. Mejiás; illetve Pedro León és Canales még az érkezése előtt lezárt szerződések voltak!(segítek: 12 játékos...)
Szűk is a keret!lássuk csak: Pep nyaranta átlagban alig több, mint 3 játékost vesz, míg JéEM 6-ot, szóval valóban, tényleg ugyanaz a kategória...