2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze teljesen reális elgondolás hogy 30-40 millióért hozzunk egy játékost a padra. Merthogy IDE Busquets jobb és a szakadék csak tágulni fog ahogy tisztul le Sergio játéka.messideco írta:Lehet kezdeni a találgatásokat: Pep távozásával van-e esélye a visszatérésre? Remélem a modikat nem akasztja ki a felvetésem
Én pont gondoltam, hogy visszahozzuk Tello helyére baltámadóba, és pont jó is leszLG írta: Sőt, tegnap még szélsőként is feltűnt mind a jobb, mind a bal oldalon(egyik elfutásából majdnem gól lett).
Sőt, tegnap még szélsőként is feltűnt mind a jobb, mind a bal oldalon(egyik elfutásából majdnem gól lett). Vkp, irányító, szélső volt egy személyben.Sanama írta:Én is ezt akartam írni. Ő nem csak egy VKP. Ő A VKP.csababarca írta:
Így van. És figyeltem,hogy támadó feladatai is vannak,konkrétan minden labdával őt keresték a középpályán!
nálam is ő a legjobb,imádom a játékát.
Nem csak annyit csinál,hogy labdát szerez, és a legközelebbi embernek odaadja, hanem játékot szervez, megindul... Mintha egy VKP és egy szervező KP lenne benne együttvéve.
Isteni a pali!
Én is ezt akartam írni. Ő nem csak egy VKP. Ő A VKP.csababarca írta:Így van. És figyeltem,hogy támadó feladatai is vannak,konkrétan minden labdával őt keresték a középpályán!LG írta:Tegnap a manchesteri derbin figyeltem, zseniális volt. Igaz nem sok City mecset láttam, de azokon melyeket néztem nagyon jó volt. Meg gondolom a többin is, mert a PL csapatába is beválasztották. Számomra ő a legjobb a posztján!
nálam is ő a legjobb,imádom a játékát.
Így van. És figyeltem,hogy támadó feladatai is vannak,konkrétan minden labdával őt keresték a középpályán!LG írta:Tegnap a manchesteri derbin figyeltem, zseniális volt. Igaz nem sok City mecset láttam, de azokon melyeket néztem nagyon jó volt. Meg gondolom a többin is, mert a PL csapatába is beválasztották. Számomra ő a legjobb a posztján!
Felesleges találgatás, h mi lenne, hisz a City kizárt, h elengedné.Mikaos írta:Esély van. De miért jönne vissza padozni?messideco írta:Lehet kezdeni a találgatásokat: Pep távozásával van-e esélye a visszatérésre? Remélem a modikat nem akasztja ki a felvetésem
Szerintem tökéletes csapat számára a City. Nagy buta lenne, ha elhagyná őket. Ott nem kell annyira taktikailag fegyelmezettnek lenni, és sokat hátul maradnia, bátrabban mozoghat előre.
És nálunk nincs még egy vkp, aki mindig hátul marad, ha a másik előre menne.
Esély van. De miért jönne vissza padozni?messideco írta:Lehet kezdeni a találgatásokat: Pep távozásával van-e esélye a visszatérésre? Remélem a modikat nem akasztja ki a felvetésem
Ez teljesen más. Ahogy Te írtad, teljesen korrekt hozzáállás és véleményed osztom. Én sem feleleveníteni szeretném a már lerágott csont Yaya vs Sergio vitát/veszekedést.Barcaman1993 írta:Nem Ti vagytok szánalmasak, hanem az, hogy ez már megint felvetődött. Már kis milliószor ez az ügy ki lett tárgyalva. Másrészt Tourét nem Sergioval kell összehasonlítani, hanem Mascheranoval. És én azt látom, hogy a Mascherano-Touré bizniszen nyertünk 11 milliót és Masche elég sokat játszik a védelemben is, emellett nem jártatja a száját. Elhiszem, hogy itt sokat szerették Tourét (én is így voltam vele), de Mascheranoval legalább ott vagyunk, ahol vele voltunk.BNndr írta:Tehát szánalmasak vagyunk azért, mert jobban kedveltük Yayat, mint Busquetset? Tudod, ízlések és pofonok. Erről van itt szó.
Nem Ti vagytok szánalmasak, hanem az, hogy ez már megint felvetődött. Már kis milliószor ez az ügy ki lett tárgyalva. Másrészt Tourét nem Sergioval kell összehasonlítani, hanem Mascheranoval. És én azt látom, hogy a Mascherano-Touré bizniszen nyertünk 11 milliót és Masche elég sokat játszik a védelemben is, emellett nem jártatja a száját. Elhiszem, hogy itt sokat szerették Tourét (én is így voltam vele), de Mascheranoval legalább ott vagyunk, ahol vele voltunk.BNndr írta:Tehát szánalmasak vagyunk azért, mert jobban kedveltük Yayat, mint Busquetset? Tudod, ízlések és pofonok. Erről van itt szó.
Tehát szánalmasak vagyunk azért, mert jobban kedveltük Yayat, mint Busquetset? Tudod, ízlések és pofonok. Erről van itt szó.Tocy írta:
+1. Baromi unalmas, idegesítő, mérhetetlenül szánalmas már ez...hagyjuk a fenébe az álszent dumát, úgy ökörség, ahogy van. Azt, hogy Mes que un club, ezt a nagy többség csak bedobálja, de fogalma sincs, hogy valójában mit jelent, kire vonatkozik, mit kell ettől elvárni. A szokásos Eto'o, Ibra, Yaya után siránkozó népet meg kezdem rohadt módon megutálni már. Főleg, hogy baromság az egész...mi az, hogy itt van ez a **** akit protezsál Guardiola? Látsz te a szemedtől ember? Szerinted Touré hasznosabb és jobb NEKÜNK, mint Busquets? Omg... És ráadásul nem is jártunk rosszul anyagilag se, mint az Eto'o-Ibra ügylettel. Komolyan, aki állandóan ezeket szajkózza, az gondolkodik is, vagy csak ír?
Szerintem vissza fog, mikor majd Pep elmegy.Deus írta:Semmikor. Az fix.p.9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=pAZR0d1hIJI
Mikor jön vissza?:)
Szerintem meg nem vagyunk okosabbak mi szurkolók, mint egy tizenvalahány kupás edző, az is fix. Egyébként máig nem értem, mitől illene jobban a játékunkba, mint az ízig-vérig katalán Busquets.zola8787 írta:
Pep edzői pályafutása legrosszabb döntése, hogy kiutálta. Az fix.
Pep edzői pályafutása legrosszabb döntése, hogy kiutálta. Az fix.Deus írta:Semmikor. Az fix.p.9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=pAZR0d1hIJI
Semmikor. Az fix.p.9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=pAZR0d1hIJI
+1. Baromi unalmas, idegesítő, mérhetetlenül szánalmas már ez...hagyjuk a fenébe az álszent dumát, úgy ökörség, ahogy van. Azt, hogy Mes que un club, ezt a nagy többség csak bedobálja, de fogalma sincs, hogy valójában mit jelent, kire vonatkozik, mit kell ettől elvárni. A szokásos Eto'o, Ibra, Yaya után siránkozó népet meg kezdem rohadt módon megutálni már. Főleg, hogy baromság az egész...mi az, hogy itt van ez a **** akit protezsál Guardiola? Látsz te a szemedtől ember? Szerinted Touré hasznosabb és jobb NEKÜNK, mint Busquets? Omg... És ráadásul nem is jártunk rosszul anyagilag se, mint az Eto'o-Ibra ügylettel. Komolyan, aki állandóan ezeket szajkózza, az gondolkodik is, vagy csak ír?Capon írta:Én pedig Yayát utálom már meg épp az ilyenek miatt mint te. és ezzel sokan ugyan így vannak.messideco írta:Hát én Busquetset fogom utálni egész életem során, ez biztos. Szerintem még sokan így vannak ezzel. Touré top5 vkp volt ittléte során, talán most is az. Mascherano szintén. És itt van ez a **** akit protezsál Guardiola...
Adom eléggé irritáló tud lenni a több éve tartó siratóének.Capon írta: Én pedig Yayát utálom már meg épp az ilyenek miatt mint te. és ezzel sokan ugyan így vannak.
Én pedig Yayát utálom már meg épp az ilyenek miatt mint te. és ezzel sokan ugyan így vannak.messideco írta:Hát én Busquetset fogom utálni egész életem során, ez biztos. Szerintem még sokan így vannak ezzel. Touré top5 vkp volt ittléte során, talán most is az. Mascherano szintén. És itt van ez a **** akit protezsál Guardiola...
Én csak egy másik embert tudnék mondani,aki esetleg nála is alkalmasabb lehet ebbe a csapatba vkp-nak,az pedig nem más,mint Oriol Romeu.Nézzetek hülyének,de én jobb képességű játékosnak látom mint Busi,és ami még nagy plussz pont,hogy nem szinészkedikStalkyard írta:Aki szerint Busquets nem felel meg a szintnek, annak ajánlom, hogy nézze meg a 2011-es BL döntőt. Eszméletlen nagyot játszott. És ez csak egy példa volt a sokból. Tökéletesen beleillik a gépezetbe, szerintem top5 vkp, és kétségtelenül benne van a Barca DNS. A jelleme az más kérdés, én elnézem neki a színészkedést és egyéb dolgokat, mert mindezt a csapatért csinálja. Nem adnám neki a Fair Play díjat, de ő egy egyéniség, ezt el kell fogadni. Az egyéniségek pedig általában megosztják az embereket.
Én mindezt úgy mondom, hogy imádtam Yayát, amíg nálunk játszott, talán benne volt a top3 barca játékosban nálam, de ha megint dönteni kéne, hogy ő vagy Busquets, nem haboznék. A katalán tökéletesen beleillik ebbe a Barcába, jobban, mint bármelyik másik játékos a posztján. Lehet, hogy van nála jobb klasszikus értelemben vett vkp, de amire ennél a klubnál szükség van, azt ő tudja a legjobban. hiszen erre lett "kinevelve"