Tocy írta:
+1. Baromi unalmas, idegesítő, mérhetetlenül szánalmas már ez...hagyjuk a fenébe az álszent dumát, úgy ökörség, ahogy van. Azt, hogy Mes que un club, ezt a nagy többség csak bedobálja, de fogalma sincs, hogy valójában mit jelent, kire vonatkozik, mit kell ettől elvárni. A szokásos Eto'o, Ibra, Yaya után siránkozó népet meg kezdem rohadt módon megutálni már. Főleg, hogy baromság az egész...mi az, hogy itt van ez a **** akit protezsál Guardiola? Látsz te a szemedtől ember? Szerinted Touré hasznosabb és jobb NEKÜNK, mint Busquets? Omg... És ráadásul nem is jártunk rosszul anyagilag se, mint az Eto'o-Ibra ügylettel. Komolyan, aki állandóan ezeket szajkózza, az gondolkodik is, vagy csak ír?
Tehát szánalmasak vagyunk azért, mert jobban kedveltük Yayat, mint Busquetset? Tudod, ízlések és pofonok. Erről van itt szó.
Megmondom miért szeretem jobban Tourét, mint Busit:
Leginkább azért, mert Pep és a csapat kedvéért 2008-2009-ben még a kapuba is beállt volna. Abban az évben szinte mindenhol megfordult - kivéve csatárként - és mindenhol hozta a kötelezőt. Játszott szélső és középső védőt, védekező és támadó kp-t is. És jól teljesített! Úgy gondolom nem adott okot arra, hogy mindenképpen egy 21-22 éves játékos elvegye a helyét, csak azért, mert katalán és Pep szeme fénye - mert az.
Jelenleg van egy kezdő Sergio Busquetsünk, akinek a gerince hiányzik és, a ha egy szöcske ráugrik, akkor már ordít és fetreng, mintha lába szakadt volna. Mióta is halljuk és miért, hogy a Barcelona játékosai Oscart érdemelnek? Lehet mondani, hogy a Pep-korszak óta. Persze ezzel nem azt mondom, hogy Ő miatta van, de azelőtti években szó se volt ilyesmiről.
És, ha már Més que un Club... Hát igen, lehet, hogy mi nem tudjuk mit is jelent igazán. Akkor megkérlek, fejtsd ki számunkra, hogy mit kell ettől elvárni! Mert szerintem nem azt, hogy színészkedjen a csapat, hogy kezdjen költekezni, mintha megtehetné és borítsa fel a hagyományokat a mezzel kapcsolatosan (Qatar foundation) - mert ez kiverte a biztosítékot nálam...
Szóval megkérlek ne kritizálj minket olyan dolgokért, hogy mi kit szimpatizálunk és miért. Mert itt erről van szó. Saját privát döntése az embernek, hogy kit utál és kit nem. Én utálom Busit és pk nem kedvelem Pedrot. Utóbbit azért, mert Henry az egyik kedvencem volt - bár érthető okok miatt került ki.