Josep Guardiola
Guardiola azokkal rotál, akikben megvan a bizodalma, akik kijátsszák magukat a kezdőből, vagy nem tudják beverekedni magukat, azok nem játszanak. Ilyen Fontás, aki nem valószínűleg nem váltotta be a reményeket, vagy Maxwell, aki szépen lassan kiszorult a csapatból, Afellay, aki nem tudott (még) beilleszkedni, stb. Akikben viszont lát fantáziát Guardiola, azok rendszeresen játéklehetőséget kapnak, azokkal mer rotálni. Például Keita, Mascherano, Thiago a jelenlegi felhozatalból. Ők nem a sérülések és eltiltások miatt kapnak lehetőséget.
Összességében szerintem hülyeség kijelenteni, hogy nem rotál Guardiola, de vannak nála sokkal vérmesebb, szinte sort cserélő edzők is.
Összességében szerintem hülyeség kijelenteni, hogy nem rotál Guardiola, de vannak nála sokkal vérmesebb, szinte sort cserélő edzők is.
Persze most, amikor szükség van rá, változik a kezdő összetétele, de én azt nem nevezném rotációnak, amikor kényszerűségből kell a cseréket játszatni. Ha egészséges lenne mind a 4 támadónk, a 4 kreatív kp-nk, 3 vkp-nk (és Masch-ot nem kéne védőként játszatni), akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy van-e rotáció, de amíg a kezdő összeállítását az határozza meg, hogy ki alkalmas a játékra, addig nincs miről beszélni.miihii írta: Ezt elég meredek olvasni azok után,h idén már vagy 30 különböző felállásban álltunk ki.Plusz,ha nem cserélget,cs ugyanazokat,akkor h lehet,h (ha jól tudom) Masc-on kívül mindenki betalált idén...
Plusz nem visszhangzik az a sok picsogás,h az adott meccsen "miért Adriano játszik?" "Miért ennyi fiatal?" "Hol van Xavi,Piqué,....?"
Mivel folyamatosan megvannak a sérültjeink,plusz akadnak eltiltottak,pihentetetettek,ezért állandóan változik a keret.Tehát értelemszerű,ha ez már rotáció,mivel változik a kezdő is,valamint a padon ülők névsora is.
A tények ismeretében valóban helytelen lenne azt mondani, hogy Pep nem rotál, de azért belátható, hogy Sanamának igaza van ebben alapvetően. Gondolok olyan dolgokra, amikor Keita vkp, Masch khv volt és Fontás meg a padon ült, vagy hogy tavaly Bojan, Milito hányszor kapott kezdőként szerepet, anno Csigrinszkij, Caceres, Hleb mennyit játszott.
Ráadásul szerintem a pihentetés kifejezéssel is érdemes csínján bánni, miután Xaviról egy hét "pihentetés" után derült ki, h valójában sérült
Most az, hogy hány embert próbált ki, és a lejátszott meccsek 85%-án ki játszott, az két különböző dolog szerintem.Ezt elég meredek olvasni azok után,h idén már vagy 30 különböző felállásban álltunk ki.Plusz,ha nem cserélget,cs ugyanazokat,akkor h lehet,h (ha jól tudom) Masc-on kívül mindenki betalált idén...
Plusz nem visszhangzik az a sok picsogás,h az adott meccsen "miért Adriano játszik?" "Miért ennyi fiatal?" "Hol van Xavi,Piqué,....?"
Mivel folyamatosan megvannak a sérültjeink,plusz akadnak eltiltottak,pihentetetettek,ezért állandóan változik a keret.Tehát értelemszerű,ha ez már rotáció,mivel változik a kezdő is,valamint a padon ülők névsora is.
A sérüléses dolog szubjektív,de nem kell két hónapra kidőlnie vkinek,h "aktív" sérültnek nyilvánítsuk.Éppen elég,ha néhány meccsen nem tud rendelkezésre állni.Aztán amikor visszatér,más lesz maródi hosszabb-rövidebb ideig.
A lényeg,h sztem túlzott a megfogalmazásod,bár gondolom ebben bőven benne van,h vmiért szinte kizárólag bírálni tudod Pepet,tehát ha nem jön be,akkor torzabb a vélemény....
A sérültezésre meg azért írtam,hogy 2hónap, meg hasonlók,mert itt már a fél társaság vagy bírózik, vagy sérültezik, mikor egyáltalán nincs hatalmas sérüléshullám a csapaton belül, nem ez az, amin múlik a -10 pont.
Igen, lehet,hogy Xavi vagy Iniesta kidőlt 2-3meccsre, de az semmi, szerintem. Attól még egy Osasunat meg kéne tudni verni,vagy akárkit.
Szóval szerintem elég ciki duma bírózni, meg sérültezni,de leginkább utóbbit hangoztatni.
Pepet pedig nem csak bírálni tudom. Nyugodtan vissza lehet lapozni, mikor (szerintem) megérdemelte, akkor én (is) dicsőítettem, és pozitivan fogalmaztam vele kapcsolatban. Most viszont szerintem, ennek nincs oka.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Barca99, D, Miihii, BaraForever +1000000000000000
akiket kihagytam sorry.
Pár ember annyira nem reálisan nézi a dolgokat, hogy az szörnyű.
Motiváció kérdéssel jönnek a 4.évben, és hasonlítják ahhoz a Fergussonhoz, aki a sok siker mellett megélt bizony sok -várakozást alulmúló- szezont is.
Maradt? Igen, újból sikeres lett? Igen.
Rotálás témát is teljesen furcsán látják sokan, szerintem beléjük égett az,hogy Messi kb mindig játszik, és akkor már elkönyvelik,hogy nem is rotál Pep
:D:D kb a legtöbbet forgatja a csapatát, nagy csapatok közül biztos.
Nah mind1, meghagyom a fent említett neveknek a további "küzdelmet", hiszen úgy is csak azt tudnám ismételni, amit ők is leírnak.
akiket kihagytam sorry.
Pár ember annyira nem reálisan nézi a dolgokat, hogy az szörnyű.
Motiváció kérdéssel jönnek a 4.évben, és hasonlítják ahhoz a Fergussonhoz, aki a sok siker mellett megélt bizony sok -várakozást alulmúló- szezont is.
Maradt? Igen, újból sikeres lett? Igen.
Rotálás témát is teljesen furcsán látják sokan, szerintem beléjük égett az,hogy Messi kb mindig játszik, és akkor már elkönyvelik,hogy nem is rotál Pep

Nah mind1, meghagyom a fent említett neveknek a további "küzdelmet", hiszen úgy is csak azt tudnám ismételni, amit ők is leírnak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Charlie
- Öreg Harcos
Arrigo Sacchi:"Mondtam Guardiolának, hogy ugyanabban a helyzetben voltam, mint most ő. Visszanézve, már soha nem hagynám ott a Milant."
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- tri_campeones
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2118445
Bárcsak így lenne ha Pep egyszer elhagyná a Barcát akkor a kedvenc játékosom venné át a helyét
Bárcsak így lenne ha Pep egyszer elhagyná a Barcát akkor a kedvenc játékosom venné át a helyét

+1.d írta:Mellesleg baromira elterjedt az utólag okoskodás itt a fórumon is. Ha pihentet és nem győz a csapat, akkor miért állunk ki szutyok B csapattal, ha nem pihentet, akkor habzó szájjal követeljük X játékos padozását végre. Ha nem nyerésre álló meccsen behoz egy fiatalt és az rosszul játszik, akkor Pep hülye, mert miért várja el, hogy húzóemberre váljon egy kölyök. Ha viszont behozza őket és jók, akkor Pep megintcsak hülye, mert eleve nekik kellett volna kezdeniük, sokkal motiváltabbak. Persze nagyon is benne van a hibafaktor Pepben, ezt nem tagadom egy pillanatig sem.
Jól hallottam, hogy a meccs végén a stadion a nevét skandáltat?
Jó sok butaságot olvasni itt Guardiolával kapcsolatban.
Elhagyja a süllyedő hajót a gyávája, te jó isten, ez nem róla szól, hanem a csapatról, a "süllyedő hajót" azért kell elhagynia egy edzőnek, mert egy másik esetleg simán újra tudja motiválni a bandát, vagy felépíteni valami újat.
Még mindig nem értem mire fel az értetlenkedés a hosszabbításával, szerintem sokakat csak frusztrál a bizonytalanság, hogy megy-e, marad-e, emiatt olyan hülyeségeket olvasnak bele a nyilatkozataiba, hogy rossz nézni. Meg kell nyugodni, ha megy, akkor megy, ha marad, akkor marad, kész. Mellesleg én ebben teljesen igazat adok Guardiolának, gyanítom titokban nagyon sok edző kötne hasonló szerződéseket, ha megtehetné.
Megjegyzem ez sokkal szimpatikusabb nekem, mint az 5 éves szerződést kötő edzők, akik aztán amikor eljön az idő a távozásra nemhogy a felmondásukhoz nincs meg a gerincük, de tartják a markukat a végkielégítésért...
Azon már komolyan sírni tudok, amikor Fergussont hozzuk fel. Hagyjuk már azt a [auto_cenzúra], elhiszem, hogy sokan szeretnék, ha Guardiolából is hasonló kaliberű edző lenne és állandósítaná ezt a sikerszériát, de a Szőr a kiszabott kivétel ezer és ezer edzőből, nagyon-nagyon kevés ember képes évekig ugyanabban a pozícióban megújulni és kiemelkedni. (Megjegyzem: nem csak a fociban, a legambíciózusabb emberek nem maradnak meg ugyanabban a munkakörben 3-4 évnél tovább.)
Egyébként Guardiola ilyen ember volt játékosként is. Amikor nem kellett már a kezdőbe, kiszorították, akkor szépen tiplizett. Akkoriban ez nem volt kisebb ügy, mint mondjuk Raúl távozása a Realból. Ha nem érzi jól magát, nem érzi hasznosnak magát, akkor el fog menni edzőként is. El kell fogadni.
A rotálásról: nem rotál kiemelkedően Guardiola, de azért jellemző rá, hogy ha vannak használható és/vagy tehetséges emberek a padon, keretben, akkor sokat rotál. Félkész játékosokkal meg nem, olyanokkal sem, akiknek gond van a beilleszkedéssel (ilyen volt Afellay is tavaly).
Mellesleg baromira elterjedt az utólag okoskodás itt a fórumon is. Ha pihentet és nem győz a csapat, akkor miért állunk ki szutyok B csapattal, ha nem pihentet, akkor habzó szájjal követeljük X játékos padozását végre. Ha nem nyerésre álló meccsen behoz egy fiatalt és az rosszul játszik, akkor Pep hülye, mert miért várja el, hogy húzóemberre váljon egy kölyök. Ha viszont behozza őket és jók, akkor Pep megintcsak hülye, mert eleve nekik kellett volna kezdeniük, sokkal motiváltabbak. Persze nagyon is benne van a hibafaktor Pepben, ezt nem tagadom egy pillanatig sem.
Elhagyja a süllyedő hajót a gyávája, te jó isten, ez nem róla szól, hanem a csapatról, a "süllyedő hajót" azért kell elhagynia egy edzőnek, mert egy másik esetleg simán újra tudja motiválni a bandát, vagy felépíteni valami újat.
Még mindig nem értem mire fel az értetlenkedés a hosszabbításával, szerintem sokakat csak frusztrál a bizonytalanság, hogy megy-e, marad-e, emiatt olyan hülyeségeket olvasnak bele a nyilatkozataiba, hogy rossz nézni. Meg kell nyugodni, ha megy, akkor megy, ha marad, akkor marad, kész. Mellesleg én ebben teljesen igazat adok Guardiolának, gyanítom titokban nagyon sok edző kötne hasonló szerződéseket, ha megtehetné.
Megjegyzem ez sokkal szimpatikusabb nekem, mint az 5 éves szerződést kötő edzők, akik aztán amikor eljön az idő a távozásra nemhogy a felmondásukhoz nincs meg a gerincük, de tartják a markukat a végkielégítésért...
Azon már komolyan sírni tudok, amikor Fergussont hozzuk fel. Hagyjuk már azt a [auto_cenzúra], elhiszem, hogy sokan szeretnék, ha Guardiolából is hasonló kaliberű edző lenne és állandósítaná ezt a sikerszériát, de a Szőr a kiszabott kivétel ezer és ezer edzőből, nagyon-nagyon kevés ember képes évekig ugyanabban a pozícióban megújulni és kiemelkedni. (Megjegyzem: nem csak a fociban, a legambíciózusabb emberek nem maradnak meg ugyanabban a munkakörben 3-4 évnél tovább.)
Egyébként Guardiola ilyen ember volt játékosként is. Amikor nem kellett már a kezdőbe, kiszorították, akkor szépen tiplizett. Akkoriban ez nem volt kisebb ügy, mint mondjuk Raúl távozása a Realból. Ha nem érzi jól magát, nem érzi hasznosnak magát, akkor el fog menni edzőként is. El kell fogadni.
A rotálásról: nem rotál kiemelkedően Guardiola, de azért jellemző rá, hogy ha vannak használható és/vagy tehetséges emberek a padon, keretben, akkor sokat rotál. Félkész játékosokkal meg nem, olyanokkal sem, akiknek gond van a beilleszkedéssel (ilyen volt Afellay is tavaly).
Mellesleg baromira elterjedt az utólag okoskodás itt a fórumon is. Ha pihentet és nem győz a csapat, akkor miért állunk ki szutyok B csapattal, ha nem pihentet, akkor habzó szájjal követeljük X játékos padozását végre. Ha nem nyerésre álló meccsen behoz egy fiatalt és az rosszul játszik, akkor Pep hülye, mert miért várja el, hogy húzóemberre váljon egy kölyök. Ha viszont behozza őket és jók, akkor Pep megintcsak hülye, mert eleve nekik kellett volna kezdeniük, sokkal motiváltabbak. Persze nagyon is benne van a hibafaktor Pepben, ezt nem tagadom egy pillanatig sem.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A Ferguson esetet semmiféleképpen ne hasonlítsuk össze Pepével.Kb egy könyvet lehetne írni róla, annyira másabb a 2 eset, de most nem fogok itt oldalakat írni erről.Rinku írta:Hiába vigyorogsz itt nekem, mint a fakutya, attól még ugyanúgy nevetséges az egész. Kijelenti, hogy na ez igen, itt maradok, aztán meg három hét múlva mégis filozófusba megy át és gondolkozik... Annyira hiteltelen már, amit mond. Ferguson érdekes módon 25 éve tudja motiválni a Manchestert. Guardiola miért adja fel ilyen könnyen? Ha valami, akkor ez egyáltalán nem profi hozzáállás... Mert ez tényleg csak menekülés a süllyedő hajóról. Ha nagy gáz van, akkor sziasztok. Szánalmas a mentegetőző nyilatkozataival együtt... Ő a legjobb edző a Barca számára, de a személyiségével és a hibáiból tanulni nem akarásából igen nagy zűr van.HAnonymus írta:![]()
![]()
![]()
Itt az ideje hogy valaki megtanítsa Józsefnek, mi a profi hozzáállás
És ezeket a hozzászólásokat meg hagyjuk már, mert utána nem tudom milyen jogon várod el, hogy normális választ kapj? Taps.
1.Ők se minden évben bajnokok.Tehát töretlen bizalom kell az edző felé.Na nekünk az ideérkezése óta a 4. évben gyengébb a csapat és már mindenki a motiváció végéről beszél.
2.Nem akarom elvenni a MU érdemeit, mert nagyon jó csapat, csak azért nézd meg, h az öregnek kiket kell motiválnia és Pepnek.

Szerintem Puyol és Piqué sérülése vetette vissza a csapatot, nem a középpályásoké vagy Villaé. Ha ők nem koncentrálnak tökéletesen, akkor nincs igazi Barca foci.
- miihii
- KHAL
Sanama írta:Pepnél? Igen.barca99 írta:Persze, végülis totál mindegy, hogy 19 vagy 12 emberből válogathatsz.
Afellay mikor játszott egymás után 2x45percnél többet?
Vagy mondhatom itt akármelyik hatalmas cserét a csapatban...
Az semmit nem számít,ha a kezdő 11 mögötti 5embert a B vagy C csapatból kell felhívni, mert úgyis csak a padot fogják melegíteni.
Van kb. 2-3ember akiket néha-néha becserél Pep,más nem.
Szóval igen, tök mind1,ha 14 embere van vagy 45.(annyi sérült sose volt,hogy 12ből tudjon válogatni)
Szóval még most sem értem miért kell sérültezni?! Idén azt hiszem Sanchez és Iniesta voltak sérültek tovább, mint 1 hónap, de Messi mióta nem volt sérült 2+ hónapra? Egyszerre meg sosem jött össze az amit korábban is említettem. Iniesta-Xavi mikor volt együtt sérült úgy 2hónapig? Vagy Xavi-Messi?
Bár lehet nálam van más mércén a sérültezés, de azért az,hogy Afellay sérült,meg Villa és erre fogni... hát. Vicces.
Ezt elég meredek olvasni azok után,h idén már vagy 30 különböző felállásban álltunk ki.Plusz,ha nem cserélget,cs ugyanazokat,akkor h lehet,h (ha jól tudom) Masc-on kívül mindenki betalált idén...
A sérüléses dolog szubjektív,de nem kell két hónapra kidőlnie vkinek,h "aktív" sérültnek nyilvánítsuk.Éppen elég,ha néhány meccsen nem tud rendelkezésre állni.Aztán amikor visszatér,más lesz maródi hosszabb-rövidebb ideig.
A lényeg,h sztem túlzott a megfogalmazásod,bár gondolom ebben bőven benne van,h vmiért szinte kizárólag bírálni tudod Pepet,tehát ha nem jön be,akkor torzabb a vélemény....
Kijelentette,h marad?Rinku írta:Hiába vigyorogsz itt nekem, mint a fakutya, attól még ugyanúgy nevetséges az egész. Kijelenti, hogy na ez igen, itt maradok, aztán meg három hét múlva mégis filozófusba megy át és gondolkozik... Annyira hiteltelen már, amit mond. Ferguson érdekes módon 25 éve tudja motiválni a Manchestert. Guardiola miért adja fel ilyen könnyen? Ha valami, akkor ez egyáltalán nem profi hozzáállás... Mert ez tényleg csak menekülés a süllyedő hajóról. Ha nagy gáz van, akkor sziasztok. Szánalmas a mentegetőző nyilatkozataival együtt... Ő a legjobb edző a Barca számára, de a személyiségével és a hibáiból tanulni nem akarásából igen nagy zűr van.HAnonymus írta:![]()
![]()
![]()

Mikor,hol,kinek?
Az egyetlen hasonló dolog,amit olvastam erről,amikor az edzőkkel ültek össze zárt,szűk körben és egy titkos forrás állítólag hallotta,amikor a végén nekik mondta,h eldöntötte,h marad. Am közel sem egyenlő a kijelentéssel.Ennyi erővel én is írhattam volna azt a cikket...
Sztem a sajtótájékoztatókon,amikről vélhetően hiteles cikkek jelennek meg,kizárólag a gondolkodásról beszélt,konkrétumot nem említett egyszer sem.Uh ettől kétlem,h hiteltelen lesz.
Valamint elég érdekes,h a saját légből és innen-onnan kapott,minimum kétes hírforrások alapján máris ítélkezel,h nem profi a hozzáállása,mert elhagyja a süllyedő hajót. Ismétlem,szó sem volt erről sztem,max az újságok cikkeznek erről átlag háromnaponta,mert nincs kimondott válasz,addig meg el lehet adni a lapot.... Ez alapján meg rögtön ilyen "kórképet" adni,hááááát.... Lelked rajta

Addig legalább várhatnál a nagy következtetésekkel,amíg valóban be fogja jelenteni a döntését,amit már vagy száz firkász vélt tudni....
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az jutott eszembe a tegnapi meccsen, hogy ez a csapat tagjainak sem tesz jót. Ha kivár Pep, csak bizonytalanná teszi a fiúkat. Ők maximálisan támogatják azt, hogy maradjon. Nem egy nyilatkozatban lehet olvasni ezt. Most annyi minden dolog befolyással van a csapatra, annyi mindenre oda kell figyelni, hogy a fiúk a legjobbat nyújtsák. Ha hosszabbítana Pep, azzal is egyel keveset teher lenne a játékosok vállán. Kicsit megnyugtatóbb lenne.sura írta:Egy jó házasság is meg tud fáradni. A feleken múlik, hogy újra összeédesednek, vagy válnak. De a fáradt házasságban butaság csakLionel85 írta:A hezitálás a szerződéshosszabbítást illetően szerintem az idei címek jelentik. Sejtésem szerint megvárja, hogyan alakul idén a bajnokság, a BL és a kupa és majd utána dönt a hogyan továbbról. Mivel az interjúban arról is beszélt, a hosszabbítás annak is a függvénye, hogyan érzi Barcelonában magát, az is egy fontos tényező. Bár szerintem ez a legkisebb, hiszen nem tudom elképzelni, hogy ne érezné jól itt magát Pep!
a régi emlékekből próbálni élni.

Honnan van ez a kijelenti, hogy marad? Soha nem jelentett ki semmit, max. az újságok írnak ezt-azt. És akkor abból jönnek a félreértések, hogy nem értjük, mi van leírva. 

HAnonymus írta:Isteni csoda, hogy ez az ember egyáltalán edző lett itt, és ezeket az eredményeket érte el, amiket.Rinku írta:...
Az eddigi megnyilvánulásai alapján nekem úgy tűnik, hogy G. szinte sportot csinál abból, hogy mindent máshogy lásson, mint az összes hivatalban lévő edző 99,999 százaléka. Számomra igenis hihetőnek tűnik az, hogy ha nem érzi úgy, hogy teljes személyiségével az itteni feladatra tudna koncentrálni, akkor nem vállalja el.
Megteheti. Három év alatt annyit tett le az asztalra, mint a klub 100+ éves történetében senki más. Ezzel szerintem kiérdemelte azt, hogy ő maga döntsön a sorsáról. Ha van kedve tovább csinálni, akkor örülünk. Egészen biztos, hogy szívét-lelkét beleadva fogja tovább csinálni. Ha úgy érzi, nem tudja tovább csinálni, akkor kész, nem tudja. Sírva megköszönjük neki az eddig elérteket, és elengedjük. A te álláspontod olyan, mintha JÁRNA a csapatnak az, hogy ez az ember még +1, +2, +x évet elvállal.
Fel nem foghatom, hogy hogy kérheted rajta számon a profi hozzáállást. Éppen a különleges (nemegyenlő profi) hozzáállása miatt jutottunk el addig, ameddig eljutottunk, de nem hiszem el hogy nem lehet azt látni, hogy az évenkénti TÉPELŐDÉS (és nem fürdősk.urwáskodás) ugyanannak a személyiségnek egy másik oldala, aminek a legnagyobb sikereinket köszönhetjük.
Update: Mégis mi a f.sznak JÖTT VOLNA EGYÁLTALÁN IDE, ha félne a süllyedő hajóktól?
Arról nem beszélve, hogy mennyi lemondással jár az,a mit Pep csinál. Sokan elmondták már, hogy néha szó szerint haza kellett küldeni, mert nem tudott leállni a munkával.
Messze nem tökéletes, de kit érdekel. van nála jobb akinek átadhatná a stafétát? Nincs.. Akkor meg?
Állítom, hogy a rendszeres szerződéshosszabbítási huzavonával is csak motiválja a csapatát 
Ez az ember egy zseni.

Ez az ember egy zseni.
Isteni csoda, hogy ez az ember egyáltalán edző lett itt, és ezeket az eredményeket érte el, amiket.Rinku írta:...
Az eddigi megnyilvánulásai alapján nekem úgy tűnik, hogy G. szinte sportot csinál abból, hogy mindent máshogy lásson, mint az összes hivatalban lévő edző 99,999 százaléka. Számomra igenis hihetőnek tűnik az, hogy ha nem érzi úgy, hogy teljes személyiségével az itteni feladatra tudna koncentrálni, akkor nem vállalja el.
Megteheti. Három év alatt annyit tett le az asztalra, mint a klub 100+ éves történetében senki más. Ezzel szerintem kiérdemelte azt, hogy ő maga döntsön a sorsáról. Ha van kedve tovább csinálni, akkor örülünk. Egészen biztos, hogy szívét-lelkét beleadva fogja tovább csinálni. Ha úgy érzi, nem tudja tovább csinálni, akkor kész, nem tudja. Sírva megköszönjük neki az eddig elérteket, és elengedjük. A te álláspontod olyan, mintha JÁRNA a csapatnak az, hogy ez az ember még +1, +2, +x évet elvállal.
Fel nem foghatom, hogy hogy kérheted rajta számon a profi hozzáállást. Éppen a különleges (nemegyenlő profi) hozzáállása miatt jutottunk el addig, ameddig eljutottunk, de nem hiszem el hogy nem lehet azt látni, hogy az évenkénti TÉPELŐDÉS (és nem fürdősk.urwáskodás) ugyanannak a személyiségnek egy másik oldala, aminek a legnagyobb sikereinket köszönhetjük.
Update: Mégis mi a f.sznak JÖTT VOLNA EGYÁLTALÁN IDE, ha félne a süllyedő hajóktól?
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem Cesc próbált mókamestert játszani, de nem talált meghallgatásra.kristop írta:először azthittem ilyen buzdító, gratuláló lökdösés volt, de az ismétlésben néztem és tök komoly fejet vágott? mi a p*csa volt ez?

Hiába vigyorogsz itt nekem, mint a fakutya, attól még ugyanúgy nevetséges az egész. Kijelenti, hogy na ez igen, itt maradok, aztán meg három hét múlva mégis filozófusba megy át és gondolkozik... Annyira hiteltelen már, amit mond. Ferguson érdekes módon 25 éve tudja motiválni a Manchestert. Guardiola miért adja fel ilyen könnyen? Ha valami, akkor ez egyáltalán nem profi hozzáállás... Mert ez tényleg csak menekülés a süllyedő hajóról. Ha nagy gáz van, akkor sziasztok. Szánalmas a mentegetőző nyilatkozataival együtt... Ő a legjobb edző a Barca számára, de a személyiségével és a hibáiból tanulni nem akarásából igen nagy zűr van.HAnonymus írta:![]()
![]()
![]()
És ezeket a hozzászólásokat meg hagyjuk már, mert utána nem tudom milyen jogon várod el, hogy normális választ kapj? Taps.
Football, bloody hell. /SAF/
először azthittem ilyen buzdító, gratuláló lökdösés volt, de az ismétlésben néztem és tök komoly fejet vágott? mi a picsa volt ez? 

Rinku írta:Akkor találjon ki valami mást, amivel motiválni lehet őket... Nem fogadom el, hogy csak ennyi miatt itt hagyna mindent. Na ez nem a profi hozzáállás. Menekülni a süllyedő hajóról...LM10 írta:"Ha azt látom a csapaton, hogy nem motiváltak, és én nem tudok vele mit tenni, akkor távozom"Ebben az esztendőben ezt látom. Esélyes, hogy Guardiola távozni fog.

Motiválni sok mindennel lehet. Piquet megfenyegeti,hogy Shakariaval csainal valamit,stb.LM10 írta:"Ha azt látom a csapaton, hogy nem motiváltak, és én nem tudok vele mit tenni, akkor távozom"Ebben az esztendőben ezt látom. Esélyes, hogy Guardiola távozni fog.

off: am edzés hogy megy? látogass már be a topikodba!
Akkor találjon ki valami mást, amivel motiválni lehet őket... Nem fogadom el, hogy csak ennyi miatt itt hagyna mindent. Na ez nem a profi hozzáállás. Menekülni a süllyedő hajóról...LM10 írta:"Ha azt látom a csapaton, hogy nem motiváltak, és én nem tudok vele mit tenni, akkor távozom"Ebben az esztendőben ezt látom. Esélyes, hogy Guardiola távozni fog.
Football, bloody hell. /SAF/