lui1698 írta:Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?
Jó, hogy nem várjátok el tőle, hogy ugyan úgy viselkedjen, mint 17 évesen mikor először játszott a csapatban.
Nézzetek meg bárkit akit jelenleg a világ legjobbjai közé sorolnak, és mondjatok egyet ezek közül aki kevésbé van """"elszállva"""", mint ez a gyerek.
2 méterrel mindenki előtt jár, és tisztában van vele, ehhez képest azért ennyi jellemváltozás szerintem belefér.
Így van, nem történt drasztikus változás a személyiségében, elég nagy sarkítás olyan jelzőket használni hogy, sunyi vagy arrogáns stb...

Ha nem lenne meg benne az alázat, és tényleg elmozdult volna a sokak által leírt irányba, szerintem nem tudott volna zsinórban 3 aranygömböt nyerni, és évről évre ilyen szinten játszani.
Természetesen a siker hatásai érződnek a személyiségén, de szerencsére egészséges mértékben, ezzel pedig nincs semmi gond szerintem.
Emellett pedig elismerésem a tegnapi négyeséhez, az utóbbi meccsekhez képest sokkal motiváltabb volt, gondolom őt is frusztrálta már hogy nem mennek tökéletesen a dolgok. Így tovább!