Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
??!!!Mihu írta:Hú de gyenge volt ezen a meccsen![]()
Nem tudnék értékelhető megmozdulását említeni. Amikor labdát kapott, akkor vagy eladta, vagy hátrafelé passzolta. Elvileg villámgyors, de a Milan ellen is, meg most is volt egy helyzete mikor kis előnyből indult egyedül a kapusra, és nem tudta megverni a védőjét, utolérték. Ezek mondjuk kedden nem biztos hogy bele fognak férni. Én nagyon szeretem a srácot, meg mindig védem, de a mai teljesítménye katasztrófa volt számomra is.
KösziS.Agüero írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#13562Alexis Sanchez7 írta:Sevilla ellen már játszhat ?
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#13562Alexis Sanchez7 írta:Sevilla ellen már játszhat ?
Vagy:Forcabarca8 írta:http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... lese-miatt
mostanában a FourFourTwo elbulvárosodása miatt nem olvasom el az összes ott megjelent hírt (pletykát...) de ebben a videóban tényleg látszik,hogy Pep irtó dühös volt. Csak nem értem miért, amikor egy játékos nagyon ritka esetben tehet arról,ha megsérül...
Nyilván, ez a része csak feltételezés...de nagy tételben fogadni merek rá.herlius írta:Csak halkan jegyzem meg, hogy a kupadöntőt még nem nyertük meg, tehát a Szuperkupával sem érdemes még számolni. Tudom, hogy sokan hajlamosak tényként kezelni a kupagyőzelmünket, de várjunk már az ünnepléssel a döntő utánig. Ez a Bilbao igenis jó csapat, jobb mint az utóbbi 4-5 évben bármikor, 1 meccsen pedig bármi megtörténhet (még az is, hogy megvernek minket).recrea írta: Felépülést és egy egészséges nyári pihenést, majd felkészülést kívánok neki. Biztosan nagy szükség lesz rá az elején (pl. Real elleni szuperkupa meccsek, idénykezdet), amikor az európaiak még a felkészülés közepén tartanak az EB miatt.
Ezt már én is megfigyeltem, hogy szinte minden mérkőzésen korcsolyázikLionel85 írta:Olyan, mintha stopli nélkül játszana. Szinte kicsúszik a lába alól a talaj, nem tud megállni, ezért esik ennyit.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a kupadöntőt még nem nyertük meg, tehát a Szuperkupával sem érdemes még számolni. Tudom, hogy sokan hajlamosak tényként kezelni a kupagyőzelmünket, de várjunk már az ünnepléssel a döntő utánig. Ez a Bilbao igenis jó csapat, jobb mint az utóbbi 4-5 évben bármikor, 1 meccsen pedig bármi megtörténhet (még az is, hogy megvernek minket).recrea írta: Felépülést és egy egészséges nyári pihenést, majd felkészülést kívánok neki. Biztosan nagy szükség lesz rá az elején (pl. Real elleni szuperkupa meccsek, idénykezdet), amikor az európaiak még a felkészülés közepén tartanak az EB miatt.
Guardiola többször elmondta, hogy több játékos ( értsd például: Xavi, Alexis, Iniesta, Puyol) Kisebb sérülésekkel játszik hetek óta...MessiFan írta:Én nem értem hogy lehet ennyire sérülékeny és miért kell 2 hetet kihagynia... De nem probléma, had pihenjen és legyen 100%os mert a következő 2 meccset rutinból hozni kell nélküle is. Az utána lévő meccsen meg majd beállhat csereként, de lehet nem éri meg kockáztatni megint.
Még jó hogy Messi csak eltiltott volt, és nem sérült. Jobbulást neki! Sajnos nagyon kell, mert Pedro még messze nincs formában...ab1daL írta:10-15 napra dőlt ki Alexis. -sport.es