Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ne hasonlítsuk össze a két csapatotMessiFan91 írta:Mi is ezt csináljuk. A Realt meg a Valenciát meg tudjuk verni de a Getafe-féle kiscsapatok ellen nem játszunk jól.Initom írta:hihetetlen . Ilyenkor nem értem,hogy most miért játszanak így az ágyusok,de a sereghajtókkal meg miért X el nek le...
Szép,szép.
Mi is ezt csináljuk. A Realt meg a Valenciát meg tudjuk verni de a Getafe-féle kiscsapatok ellen nem játszunk jól.Initom írta:hihetetlen . Ilyenkor nem értem,hogy most miért játszanak így az ágyusok,de a sereghajtókkal meg miért X el nek le...
Szép,szép.
Mert úgy született szegény.FCB.Gabesz írta:mért?

mért?lui1698 írta:
Amúgy Bale IQ-ja kb. egy agyhalott szőke rendőrnő körömlakkjának szintjével vetekszik.

Egy őspotya, megy kamutizivel vezetnek, rohadt szimpik nekem isMessiFan91 írta:0-2 Arsenal-Tottenham
Szimpatikus nekem ez a Tottenham.
Az Arsenal nagyon gyengén teljesít mostanában

Hát én nem tudom. Sztem ahhoz, hogy ez az Arsenal ismét Arsenal legyen ennél is több normális játékost kell igazolnia. Jelenleg erre a keretre lehet alapozni: Szczesny, Song, Wilshere, Oxlade, Van Persie, Vermaelen. Ez 6 ember, akik közül 1 kapus. Talán Sagnat is ide lehetne venni, de a többi játékos nevetséges. Walcott az örök ígéret, Gervinnonak 5 ziccer kell 1 gólhoz, a védelem úgy vicc, ahogy van, a kp-n is Arteta, Rosicky, ezek csak töltelékemberek. Ha az említett nevek mellé a maradék pozíciókat minőségi játékossal ki tudnák tölteni, akkor sztem egy szép teljesítményt lehetne várni az Arsenaltól, de 1-2 fecske nem fog itt nyarat csinálni.messideco írta:Gervinhoban és Walcottban szerintem fele sincs meg Arshavin képességeinek. Habár Theoban én mindvégig bízok. Jövőre kell egy szélsőjátékos szvsz, meg egy középpályás, és szélsőhátvéd. Mondjuk a 100 millióból meg lehet csinálni![]()
Götze/Hazard üzleteket én jelenleg semmisnek találom. Podolski talán benne van a vezetőség terveiben.
De ami a legfontosabb: Wenger OUT!
Ezek szerint igen.kurdt írta: Tehát az a lényeg, hogy január 31. után az Arsenalnak (például) csak a vásárlás van megtiltva? Eladni el lehet bárkit adni olyan helyre, ahol átigazolási időszak van? Heh?![]()

messideco írta: Jöhet helyére egy 14 éves etióp maratonfutó...
Ezt hogy csinálhatják február végén? Tudom, hogy valahol (például nálunk) február végéig tart az átigazolási időszak (és ezek szerint a ruszkiknál is), de amikor Tévez akart Brazíliába menni tavaly nyáron akkor az azon bukott be, hogy a braziloknál valamikor júliusban véget ért az átigazolási időszak...ab1daL írta:Arshavin
Arsenal FCZenit (kölcsönben)