Eurobarca Online Bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.26. 22:42:17

Én már írtam valóban rosszul játszottunk, hiába írod ozsi 2 hét, a mi hibánk nem tudtunk annyit együtt gyakorolni, de abszolút minden meccsen odatettük magunkat!Utolsón ennyire voltunk képesek, igen rengeteg a 32 kapott gól, ha újra lejátszanánk biztos vagyok nem kapnánk ennyit, de ez nem változtat a tényen!
Az viszont mint a chaten is írtam, az embernek rosszul esik, s fáj hogy egy baráti (talán használhatom ezt a kifejezést bár senkit nem ismerek a fórumon) kis bajnokságot játszunk, ahol mi pl abszolút ahogy kanty is írta JÁTÉKként fogtuk fel!
ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.

lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
Már előtte megírtam, így ezzel nagyjából azért oké a dolog, de előtte azok a cinikus rosszindulatú megjegyzések amik érkeztek felőled nem voltak egyáltalán korrektek!
És azért ez sem makulátlanul tiszta, de részemről semmiféle szándékosság vagy Ákosék szimpatikusak nekünk nem volt, azt se tudom ki kicsoda, egy egyszerű játéknak fogom fel, tőlem a dalai láma is nyerhetett volna!
Éremnek két oldala van tegyük fel olyan eredmény születik, ami nektek jó gólarányban, Ákosék mondhatták volna, hogy persze ellenetek meg 24-1 lett, azóta gyakoroltunk, de nem gondolom, hogy ilyen történt volna, bár sose tudjuk meg!

Az egész story túl lett tárgyalva, lezajlott, jó móka volt, jókat játszottunk!Én legalábbis így érzem, s pozitívan gondolok rá!

szerk kanty megírta még adalékként ami kimaradt!Rossz, hogy így kell véget érjen a bajnokság, miközben teljesen rendben volt a lebonyolítás is (az odapörkölésekre, aktivizálódott mindenki :D) és szerintem mindenki jól szórakozott!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.26. 22:45:12-kor.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2012.02.26. 22:34:02

kanty írta:
ferninho írta:ember... 32 gól, 10 perc alatt... már megbocsássatok, de ha beálltok a kapuba és meg sem mozdultok csak nyomva tartjátok az X-et máris kétszer kevesebbet kaptok :D

Ember...
Amikor ti az első percben 8-at lőttetek, akkor nem volt ilyen gond ugye. Akkor simán csak gyengék voltunk, most pedig...
oké.
80 sec alatt lőttünk 7-et, de utána lassan-lassan magatokhoz tértetek... és finoman szólva is szorosabb lett a meccs.
a 2. meccset majdnem meg is nyertétek.

mi lesz a következő verseny? :)
Pool az lehetne :)
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.26. 22:33:53

Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.

lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.26. 22:29:17

ferninho írta:ember... 32 gól, 10 perc alatt... már megbocsássatok, de ha beálltok a kapuba és meg sem mozdultok csak nyomva tartjátok az X-et máris kétszer kevesebbet kaptok :D

Ember...
Amikor ti az első percben 8-at lőttetek, akkor nem volt ilyen gond ugye. Akkor simán csak gyengék voltunk, most pedig...
oké.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ferninho
Madridista

2012.02.26. 22:23:40

ember... 32 gól, 10 perc alatt... már megbocsássatok, de ha beálltok a kapuba és meg sem mozdultok csak nyomva tartjátok az X-et máris kétszer kevesebbet kaptok :D
madridista
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.26. 22:20:10

ozsimiki írta:Igazából nem tudom hogy fogalmazzam meg,de megpróbálom.

Minden egyes meccsnek volt tétje, mert már az elején leszögeztük,hogy az összesített gk számít. Aztán elérkezik a mai nap, és azt látom a -számotokra kulcsfontosságú- meccsen,hogy 10-20másodpercenként lőtök úgy gólt, hogy az égvilágon semmi +t nem kell azért csinálni, mert Kanty és Bob teljesen szétcsúszva, a szokásosnál is jóval több ajándékot, hibát vétve tálcán nyújtja át az eddigi gólrekordot. Mindezt úgy,hogy két hete ellenünk azért ennél sokkal összeszedettebbek voltak, azóta azt gondolná az ember, hogy picit még jobban összeszoktak, sőt jelek is voltak erre bőven. Ma még is ez volt, ami. Nem érzem ezt korrektnek, hogy ennyire dekoncentráltan tolták ezt le, úgy,hogy Bob éppen beesett a meccsre (írtad,h mikor jössz, ok), és előtte gondolom semmit sem beszéltek még csak meg sem.

Ákosék védekezése nagyon jó, elismerem. Támadójátékuk viszont nem jobb nálunk. Ezt tudva,és eddig látva is, most nézzétek meg a kanty/bob meccsen elért góljaik számát, és azt,hogy a többi csapat mennyi gólt ért el ellenük, köztük Mi is. Mennyire is nyertetek? 32-1?

Nem véletlen,hogy ezen meccs előtt is leírtuk, vegye mindenki komolyan.

Fociban volt példa sokszor rá,hogy egy csapat rá volt kényszerítve a gk javítására, de viszont az ellenfélnek is komolyan kellett vennie, mert úgy a fain.

Ákoséknak én gratulálok a "döntőn" nyújtott magas szintű védekezésükhöz, de akkor sem érzem kereknek az egészet, mivel láttam az előtte lévő -utólag mindent eldöntő- "éles" meccsüket, ahol az égvilágon semmi extrát sem kellett ahhoz tenniük,hogy 30+ gólt lőjenek.

ha nyernek 15-20al semmit se szólok, annyi van a két csapat között, de ennyi semelyik két csapat között nincs a világon. Kivéve ha az ellenfél már úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény. Nah ezt éreztem, csak ez nem valami jó, ha van még 1 csapat akit érint ez a meccs.

Nem azt írom,h szándékosan csináltátok, csak azt, amit az előbb is: "úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény".

persze rám lehet fogni,hogy azért ez a sok rizsa,mert nem mi jöttünk ki jól belőle, fogjátok, nem igen zavar. Majd eldönti mindenki saját maga,hogy mennyire volt ez így úgymond fain, hogy ezen múlt. +gondoljatok abba bele ha egyik kedvencetek úgy veszít el vmit, hogy a vetélytársa megerőltetés nélkül gyűjti be a horribilis gólarányú győzelmet.

ettől függetlenül köszönöm a bajnokság résztvevőinek,hogy végül lezajlott ez a cucc.

részemről nincs MVP, nem láttam minden meccset, magamra nem szavazok, társamra nem szavazok ,mert nem lenne korrekt.

legjobb védekező játékost tudnám kiemelni, ő Ákos.

lehetséges,hogy lesz 1v1es bajnokság, meg lehetséges,h lesz Barca vs Real, vagy extra pályákkal vmi cucc,majd meglátjuk közösen.

hosszú lett, ennyi kijár :)
Ti megvertetek 24-1re, Ákosék 32-1-re. Itt nincs akkor különbség. Amúgy ellenetek több öngólt lőttünk.
Azt remélem elnézed, h nem számoltam utána a meccs előtt, h milyen eredmény lenne úgymond "fair."
A másik: nem értem, h miért feltételezed azt, h nekem az bármi örömet jelent, h Ákoséknak "segítettünk." Ez számomra egy JÁTÉK, játszottam, h valamilyen szinten kikapcsolódjak.

Nem mindegy-mindegy alapon toltam, mert annyira tiszteltem az ellenfeleimet, h megpróbáltam a legjobbat kihozni, bocs, ha ez nem sikerült. Elég húzós napom volt.

Kicsit meglepett ez a "gyanúsítgatás", valahogy nem vártam volna, mint ahogy a cinikus beszólásokat sem.

Mindenkinek gratulálok és köszönöm a meccseket.

Ferni:
ezért megérte hsz-t írni. :wink:

Kanty, ne menjünk bele, 15ig számoltam csak az öngólokat, ezt a számot elértétek a második félidő 3.percbében! Ellenünk is volt öngólotok, ennek kb a 3ada. Azért 10perc alatt az a 8gól óriási különbség ám, de mind1, ha szerinted összeszedettek és koncentráltak voltatok, akkor a szíved joga. Ozsi
ferninho
Madridista

2012.02.26. 22:16:13

na ne szabjatok fel hogy 30 gólt rúg egy csapat 10 perc alatt a másiknak...
te uramatyám... :roll: az azt jelenti hogy 20 másodpercenként gól....
had ne kommentáljam ezt az egészet.... :roll:
vicc...
és így nyerni bajnokságot...
32 gól... 32 gól...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.02.26. 22:21:38-kor.
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.26. 21:47:14

Igazából nem tudom hogy fogalmazzam meg,de megpróbálom.

Minden egyes meccsnek volt tétje, mert már az elején leszögeztük,hogy az összesített gk számít. Aztán elérkezik a mai nap, és azt látom a -számotokra kulcsfontosságú- meccsen,hogy 10-20másodpercenként lőtök úgy gólt, hogy az égvilágon semmi +t nem kell azért csinálni, mert Kanty és Bob teljesen szétcsúszva, a szokásosnál is jóval több ajándékot, hibát vétve tálcán nyújtja át az eddigi gólrekordot. Mindezt úgy,hogy két hete ellenünk azért ennél sokkal összeszedettebbek voltak, azóta azt gondolná az ember, hogy picit még jobban összeszoktak, sőt jelek is voltak erre bőven. Ma még is ez volt, ami. Nem érzem ezt korrektnek, hogy ennyire dekoncentráltan tolták ezt le, úgy,hogy Bob éppen beesett a meccsre (írtad,h mikor jössz, ok), és előtte gondolom semmit sem beszéltek még csak meg sem.

Ákosék védekezése nagyon jó, elismerem. Támadójátékuk viszont nem jobb nálunk. Ezt tudva,és eddig látva is, most nézzétek meg a kanty/bob meccsen elért góljaik számát, és azt,hogy a többi csapat mennyi gólt ért el ellenük, köztük Mi is. Mennyire is nyertetek? 32-1?

Nem véletlen,hogy ezen meccs előtt is leírtuk, vegye mindenki komolyan.

Fociban volt példa sokszor rá,hogy egy csapat rá volt kényszerítve a gk javítására, de viszont az ellenfélnek is komolyan kellett vennie, mert úgy a fain.

Ákoséknak én gratulálok a "döntőn" nyújtott magas szintű védekezésükhöz, de akkor sem érzem kereknek az egészet, mivel láttam az előtte lévő -utólag mindent eldöntő- "éles" meccsüket, ahol az égvilágon semmi extrát sem kellett ahhoz tenniük,hogy 30+ gólt lőjenek.

ha nyernek 15-20al semmit se szólok, annyi van a két csapat között, de ennyi semelyik két csapat között nincs a világon. Kivéve ha az ellenfél már úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény. Nah ezt éreztem, csak ez nem valami jó, ha van még 1 csapat akit érint ez a meccs.

Nem azt írom,h szándékosan csináltátok, csak azt, amit az előbb is: "úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény".

persze rám lehet fogni,hogy azért ez a sok rizsa,mert nem mi jöttünk ki jól belőle, fogjátok, nem igen zavar. Majd eldönti mindenki saját maga,hogy mennyire volt ez így úgymond fain, hogy ezen múlt. +gondoljatok abba bele ha egyik kedvencetek úgy veszít el vmit, hogy a vetélytársa megerőltetés nélkül gyűjti be a horribilis gólarányú győzelmet.

ettől függetlenül köszönöm a bajnokság résztvevőinek,hogy végül lezajlott ez a cucc.

részemről nincs MVP, nem láttam minden meccset, magamra nem szavazok, társamra nem szavazok ,mert nem lenne korrekt.

legjobb védekező játékost tudnám kiemelni, ő Ákos.

lehetséges,hogy lesz 1v1es bajnokság, meg lehetséges,h lesz Barca vs Real, vagy extra pályákkal vmi cucc,majd meglátjuk közösen.

hosszú lett, ennyi kijár :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.26. 21:07:48

Én is gratulálok a győzteseknek, meg mindenkinek jó móka volt, s végre a honfoglaló bajnoksággal ellentétben ez le is zajlott :D

Sajnos itt az utolsó meccsünkön nagyon szétestünk, ráadásul az égvilágon tényleg minden bement !Az utolsó meccs meg végig nagyon izgalmas volt s magas színvonalú!
Grat srácok jó volt látni az utolsó meccset, az ember próbál tanulni a legjobbaktól! :D

Majd a következőre így megelőlegezve a csk beleegyezését ismét neveznénk! :D Úgy gondolom fejlőd(t)ünk, majd rettegjetek :D
Kép
Kép
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2012.02.26. 20:58:02

Kis összefoglaló az egészről.
Köszönjük a szervezést, szobákat, figyelmeztetéseket, hogy pörögjenek a meccsek Ozsinak! Végül is nem volt ilyen szempontból gond, mehetett volna gyorsabban is, de nem húzódott el. A csapatok szerintem fejlődtek a bajnokság során, az első két helyezett azonban végig kimagaslott a mezőnyből.
Utolsó előtti meccs Bob/kanty páros ellen: Valamivel gyengébbek voltak annál amit ezek előtt nyújtottak. Nekünk a jobb gk-hoz azt hiszem 26 gól kellett. Az meg lenne szerintem akkor is ha hozzák az átlagos teljesítményüket. Mindent be akartunk lőni, 32-1 lett a vége azt hiszem.

Döntő: Első mérkőzésen kiegyenlítettebb volt, talán enyhe fölény az ellenfélnél, de kiegyenlítettnek érzem ezt a játékrészt. Nekünk egyértelműen a szilárd védekezés volt az alap, de ez így lett volna ha nem jobb gk-val kezdjük a meccset, akkor is a kontrajátékkal kezdtünk volna. Második meccsen még jobban beszorultunk, az utolsó 2 percben már sok helyzet volt, Ozsi is feljebb lépett, de így sem volt esélyünk kontrára, szinte csak ők veszélyeztettek, de nem sikerült belőni a bajnoki címet érő gólt.
Így 0-0 lett mindkét félidő, és jobb gólkülönbséggel nyertük a bajnokságot.
Köszönöm részvételét a csapattársamnak, remek volt az összhang kezdettől fogva!
Gratulálok a második helyezett csapatnak, megérdemelték volna a bajnoki címet is.
Javaslom, hogy minden játékos jelöljön egy MVP-t (lehet magadat is), ha benne vagytok, Ozsival talán még egy rangot is le lehet beszélni. (ha kicsit jobb hangulatba lesz)
Én MVP jelöltem: Ozsi
Összességében én élveztem ezt az egészet, ha lesz még jövök!
(hosszú lett, köszöntem ha elolvastad)
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2012.02.26. 19:47:05

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta:Na akkor 7-től hozzuk össze, de tőlem ozsiék előttünk is lejátszhatják, lényeg hogy vége a Pool meccsnek, jó vagyok!
gondoltam,h az a szerencsétlen Pool most fog hosszabbítást játszani :?

gyere minél előbb!

:

http://www.haxball.com/?roomid=daeb7279 ... 035dd7300f

kanty is, Faith, Ákos is. köszi
Bob gyere!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.26. 18:52:27

Bob_Marley írta:Na akkor 7-től hozzuk össze, de tőlem ozsiék előttünk is lejátszhatják, lényeg hogy vége a Pool meccsnek, jó vagyok!
gondoltam,h az a szerencsétlen Pool most fog hosszabbítást játszani :?

gyere minél előbb!

:

http://www.haxball.com/?roomid=daeb7279 ... 035dd7300f

kanty is, Faith, Ákos is. köszi
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2012.02.26. 18:48:41

Hazaértem! pár perc gyakorlás után tőlem mehet!
bob/kanty? faith? ozsi lesz akkor szoba?
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2012.02.26. 17:44:39

Lionel85 írta:
MichaaBee írta:A II. honfoglaló bajnokság másik döntősét még mindig várom. :)
Ilyen is van? Ez hogy megy, mint megy? :o
ebben én is részt vennék, de én sem hallottam, hogy van itt ilyen.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.26. 17:32:00

Na akkor 7-től hozzuk össze, de tőlem ozsiék előttünk is lejátszhatják, lényeg hogy vége a Pool meccsnek, jó vagyok!
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.26. 12:37:49

MichaaBee írta:A II. honfoglaló bajnokság másik döntősét még mindig várom. :)
Ilyen is van? Ez hogy megy, mint megy? :o
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.26. 12:01:47

Grat srácok itt is, és bocs Krisz hogy befejeztem 0-3-ál. Nem láttam értelmét folytatni 0-0-s félidő után, ilyen kapott gólok után.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.26. 11:59:02

Matyi/Ferni - Gyula/fcb 0-0;11-0

Ozsi/Gergő vs levproff/Slither 14-0
Ákos/faith vs Gyula/fcbarca0827 17-0
Lijacska/Lionel85 vs Matyi/ferni 1-17
Gyula/Fcbarca0827 vs Ozsi/Gergő 0-5
Ákos/faith vs levproff/Slither 10-1
Kanty/Bob vs Matyi/Ferni 5-17
Ozsi/Gergő vs Matyi/Ferni 10-2
Kanty/Bob vs Levproff/Slither 4-9
Lijacska/Lionel85 vs Gyula/Fcbarca0827 4-10
Ákos/Faith vs Matyi/Ferni 5-3
Levproff/Slither vs Lijacska/Lionel85 8-4
Ozsi/Gergő vs Kanty/Bob 24-1
Ozsi/Gergő vs Lijacska/Lionel85 12-1
Kanty/Bob vs Ákos/Faith
Levproff/Slither vs Gyula/Fcbarca0827 4-15
Matyi/Ferni vs Levproff/Slither 7-2
Ákos/Faith vs Lijacska/Lionel85 10-3
Kanty/Bob vs Gyula/Fcbarca0827 3-14
Ozsi/Gergő vs Ákos/Faith
Matyi/Ferni vs Gyula/Fcbarca0827 11-0
Lijacska/Lionel85 vs Kanty/Bob 6-10
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.26. 11:19:48

KRISZ AZONNAL GYERE VISSZA!

Belépett Ferni is, csak rád várunk!!!!
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.26. 11:01:11

A II. honfoglaló bajnokság másik döntősét még mindig várom. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.26. 10:42:55

S.Agüero írta:Nekem jó most. :)
lluisllach89's room; eurobarca
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.26. 10:42:21

Nekem jó most. :)

Amúgy is jó egész nap a BARCA meccsig. :)

De a legjobb 7-8 között lenne nekem is. :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.02.26. 10:43:16-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.26. 10:26:29

ferninho írta:
ozsimiki írta:
holnap Ákosék és Kantyék tolják le lehetőleg 19 előtt a meccset, meg Matyiék is. Döntő mehetne 19 körül.

Hajrá! :)
4-től 6ig Real meccs és utána gyakorolnánk Matyival

18:30 és 18:45 között nektek jó lesz?

amúgy az egymás elleni számít? :)
és lehet döntetlen is a meccs, ugye? :D

összesített gk számít, igen, lehet döntetlen. Azzal Ti vagytok 3.ak. Ozsi
Ferni milyen döntetlenről beszélsz? Azért hagytunk titeket a végére hogy javíthassunk a gólkülönbségen.

Nem biztos hogy 7 előtt le tudjuk tolni, elhihetitek hogy spectatelni szeretném a döntőt is. Délután meccsem lesz, utána meg utazom vissza.

Most délig esetleg? Az lenne a legjobb. Nagyon-nagyon neccesen meglehet a 7 előtt is, de 7-8 között tuti.

Most srácok? Ferni, Matyi, Krisz?
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2012.02.26. 08:32:46

Nekem ma 5-től edzésem van, az kb 1,5-2 órás. Utána folyamatosan vagyok és mehet mindkét meccs! Majd írok ha megérkeztem. De nekem a bob/kanty meccs 5 előtt is jó, ha a többieknek is.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.26. 07:22:26

Bob, Ákosék!

Ma 6-tól mehet? :)
Lezárt