Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már előtte megírtam, így ezzel nagyjából azért oké a dolog, de előtte azok a cinikus rosszindulatú megjegyzések amik érkeztek felőled nem voltak egyáltalán korrektek!ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.
lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
80 sec alatt lőttünk 7-et, de utána lassan-lassan magatokhoz tértetek... és finoman szólva is szorosabb lett a meccs.kanty írta:ferninho írta:ember... 32 gól, 10 perc alatt... már megbocsássatok, de ha beálltok a kapuba és meg sem mozdultok csak nyomva tartjátok az X-et máris kétszer kevesebbet kaptok
Ember...
Amikor ti az első percben 8-at lőttetek, akkor nem volt ilyen gond ugye. Akkor simán csak gyengék voltunk, most pedig...
oké.
ferninho írta:ember... 32 gól, 10 perc alatt... már megbocsássatok, de ha beálltok a kapuba és meg sem mozdultok csak nyomva tartjátok az X-et máris kétszer kevesebbet kaptok
Ti megvertetek 24-1re, Ákosék 32-1-re. Itt nincs akkor különbség. Amúgy ellenetek több öngólt lőttünk.ozsimiki írta:Igazából nem tudom hogy fogalmazzam meg,de megpróbálom.
Minden egyes meccsnek volt tétje, mert már az elején leszögeztük,hogy az összesített gk számít. Aztán elérkezik a mai nap, és azt látom a -számotokra kulcsfontosságú- meccsen,hogy 10-20másodpercenként lőtök úgy gólt, hogy az égvilágon semmi +t nem kell azért csinálni, mert Kanty és Bob teljesen szétcsúszva, a szokásosnál is jóval több ajándékot, hibát vétve tálcán nyújtja át az eddigi gólrekordot. Mindezt úgy,hogy két hete ellenünk azért ennél sokkal összeszedettebbek voltak, azóta azt gondolná az ember, hogy picit még jobban összeszoktak, sőt jelek is voltak erre bőven. Ma még is ez volt, ami. Nem érzem ezt korrektnek, hogy ennyire dekoncentráltan tolták ezt le, úgy,hogy Bob éppen beesett a meccsre (írtad,h mikor jössz, ok), és előtte gondolom semmit sem beszéltek még csak meg sem.
Ákosék védekezése nagyon jó, elismerem. Támadójátékuk viszont nem jobb nálunk. Ezt tudva,és eddig látva is, most nézzétek meg a kanty/bob meccsen elért góljaik számát, és azt,hogy a többi csapat mennyi gólt ért el ellenük, köztük Mi is. Mennyire is nyertetek? 32-1?
Nem véletlen,hogy ezen meccs előtt is leírtuk, vegye mindenki komolyan.
Fociban volt példa sokszor rá,hogy egy csapat rá volt kényszerítve a gk javítására, de viszont az ellenfélnek is komolyan kellett vennie, mert úgy a fain.
Ákoséknak én gratulálok a "döntőn" nyújtott magas szintű védekezésükhöz, de akkor sem érzem kereknek az egészet, mivel láttam az előtte lévő -utólag mindent eldöntő- "éles" meccsüket, ahol az égvilágon semmi extrát sem kellett ahhoz tenniük,hogy 30+ gólt lőjenek.
ha nyernek 15-20al semmit se szólok, annyi van a két csapat között, de ennyi semelyik két csapat között nincs a világon. Kivéve ha az ellenfél már úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény. Nah ezt éreztem, csak ez nem valami jó, ha van még 1 csapat akit érint ez a meccs.
Nem azt írom,h szándékosan csináltátok, csak azt, amit az előbb is: "úgymond minden mind1 alapon játszik, és nem különösképp érdekli a végeredmény".
persze rám lehet fogni,hogy azért ez a sok rizsa,mert nem mi jöttünk ki jól belőle, fogjátok, nem igen zavar. Majd eldönti mindenki saját maga,hogy mennyire volt ez így úgymond fain, hogy ezen múlt. +gondoljatok abba bele ha egyik kedvencetek úgy veszít el vmit, hogy a vetélytársa megerőltetés nélkül gyűjti be a horribilis gólarányú győzelmet.
ettől függetlenül köszönöm a bajnokság résztvevőinek,hogy végül lezajlott ez a cucc.
részemről nincs MVP, nem láttam minden meccset, magamra nem szavazok, társamra nem szavazok ,mert nem lenne korrekt.
legjobb védekező játékost tudnám kiemelni, ő Ákos.
lehetséges,hogy lesz 1v1es bajnokság, meg lehetséges,h lesz Barca vs Real, vagy extra pályákkal vmi cucc,majd meglátjuk közösen.
hosszú lett, ennyi kijár
Bob gyere!ozsimiki írta:gondoltam,h az a szerencsétlen Pool most fog hosszabbítást játszaniBob_Marley írta:Na akkor 7-től hozzuk össze, de tőlem ozsiék előttünk is lejátszhatják, lényeg hogy vége a Pool meccsnek, jó vagyok!![]()
gyere minél előbb!
:
http://www.haxball.com/?roomid=daeb7279 ... 035dd7300f
kanty is, Faith, Ákos is. köszi
gondoltam,h az a szerencsétlen Pool most fog hosszabbítást játszaniBob_Marley írta:Na akkor 7-től hozzuk össze, de tőlem ozsiék előttünk is lejátszhatják, lényeg hogy vége a Pool meccsnek, jó vagyok!
ebben én is részt vennék, de én sem hallottam, hogy van itt ilyen.Lionel85 írta:Ilyen is van? Ez hogy megy, mint megy?MichaaBee írta:A II. honfoglaló bajnokság másik döntősét még mindig várom.![]()
lluisllach89's room; eurobarcaS.Agüero írta:Nekem jó most.
Ferni milyen döntetlenről beszélsz? Azért hagytunk titeket a végére hogy javíthassunk a gólkülönbségen.ferninho írta:4-től 6ig Real meccs és utána gyakorolnánk Matyivalozsimiki írta:
holnap Ákosék és Kantyék tolják le lehetőleg 19 előtt a meccset, meg Matyiék is. Döntő mehetne 19 körül.
Hajrá!
18:30 és 18:45 között nektek jó lesz?
amúgy az egymás elleni számít?
és lehet döntetlen is a meccs, ugye?
összesített gk számít, igen, lehet döntetlen. Azzal Ti vagytok 3.ak. Ozsi