Ozsi túltárgyaltuk ténylegesen, de remélem te is érzed pl az előző hsz-d "hangnemét" és az előzőek, vagy a chaten való "bíráskodás" közti különbséget!
Először is:
szerk: megjegyezném, segítség gyanánt leírhatnád mik voltak a hibák!
Illetve amit már nagyon sok embertől kérdeztem, s engem továbbra is ez zavar a legjobban mire van a korong körülötti nagy kör, s hogy rúgod erősen vagy gyengén a labdát!
Én magamon sokszor tudom elmegyek a labda mellett, mert zavar a korong körülötti nagy kör, azt hiszem úgy vagyok vele teljes (úgysem értitek, lényeg optikailag zavar)!
Erre meg igazán válaszolhatnál

Mert hibáink nagy része továbbra is abból fakad, hogy én pl nem tudom bemérni az erősséget, s rosszul passzolok, s rossz helyre, ezért nem tudunk labdát tartani, ezért kapunk annyi gólt!Meg persze vannak még hibáink, legfőképpen helyezkedés, amit én gyorsban látok, kívülről könnyebb, de ezeket abszolút betudom annak, hogy szerintem nem lövök mellé azzal, hogy a lejátszott meccseinken kívül talán ha 3szor tudtunk picit pötyögni, ez csak a mi "hibánk", de ez is benn van az értékelésnél!
És igen ilyen mélyrepülésünk nem volt, ezt nem tagadom, de kb ez a 10 perc egyenlő volt egy rémálommal, esélyünk sem volt kijönni a gödörből, 0 ideig volt nálunk a labda!Ez nem mentség, de a többiek ellen, érezhető volt pl S.Agüeroék is visszavettek, mi feljebb tudtunk jönni!
Nem volt szemkápráztató vargaakosék játéka, de hogy ők végig pörögtek azt belülről éreztem, s igen sajnos tőlünk könnyebben is jöttek a hibák, ezen nincs mit szépíteni, s le is írtuk többször, sajnáljuk (megjegyzem miért kellene nekem sajnálkozni, magunkért játszottunk nem értetek) hogy többet nem sikerült mutatni!Nem fogok magyarázkodni egy 32-1 után mert egy nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene, 2 nicns szépíteni a dolgon vargaakosék jobbak voltak, s esélyünk sem volt!
a hangnemem azért érthető, mert önhibánkon kívül kerültünk rossz helyzetbe, és hogy miért,arról szólt a vita,szal nem megyek bele megint. Igen Ákosék ellen nem volt esélyetek, ha nem ennyi hibával játszotok akkor sem, nem is erről szólt a vita. De ezek szerint egyetértesz, ok. megbeszéltük. Ozsi
Akkor már én nem tudom miről megy a vita!

Igen beismerem gyengék voltunk, Ákosék meg jobbak, de ezt már párszor tisztáztuk, te kezdtél el "vádaskodni"!
Amit burkoltan továbbra is megteszel, ami szíved joga, csak éppen nem érzem etikusnak, korrektnek főleg egy baráti semmi játékban!
És ha már kanty-ról írtad, hogy mártírkodik, ezt rólad is feltételezem!Mintha valami évszázad csalása lenne

Játszottunk, ennyire voltunk jók, mint ezerszer írtuk adott meccsen mindig próbáltunk maxot hozni, de utolsón vargaakosek jobbak voltak, s igen ennyivel, miután végig nyomtak, de ott is láthattad próbálkoztunk, s nem lehet írni, hogy szhartunk bele!De mikor oylanokat írsz, minden mindegy alapon meg szharunk bele, az ami rosszul esik!És leírd, hogy nem szánt szándékkal, de utána meg ezt sugallod....Most hogy visszaolvastam a topikot még egyszer, kénytelen voltam leírni, mert nonszensz hogy min vitázunk!