Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt én is sajnálom, lépjünk is túl ezen. Ákosék a Bobék elleni meccs után, teljesen okosan, és taktikusan játszották le a döntőt, én sem tettem volna másképp, főleg ismerve az ellenfél erejét. Szóval azt én sem akarom,h emiatt most ők kevésbé örüljenek.shutterisland írta:
szerencsétlen szitu, és mind a két félt meg lehet érteni.
ákoséknak meg külön szr lehet, mivel ott hajtottak, ozsiék ellen is kiharcolták az x-et, és most keserű lehet a szájíz emiatt.
Szerintem minden meccsen törekedtünk a lehető legtöbb rúgott gólra, független volt az eredménykényszertől(mert ugye láttuk hogy ti is simán hozzátok a meccseket szval kelletek a nagy gk-s győzelmek).vargaakos írta: Nekünk kellett a több lőtt gól, alapból úgy akartunk nekimenni, hogy jó legyen az x is. Ezért is jöhetett össze a plusz30 gól, fordított szituációban szerintem az Ozsi csapat is megoldotta volna ezt.
Kanty,kanty írta:Erre mi lehet reagálni? Ha te biztos vagy abban, h mi mi gondoltunk.ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.
lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
Szerintem is hagyjuk.
Erre mi lehet reagálni? Ha te biztos vagy abban, h mi mi gondoltunk.ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.
lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.