Eurobarca Online Bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ferninho
Madridista

2012.03.03. 17:58:20

először szerintem döntsük el mi legyen és aztán jelentkezgessünk :D pl lehetne egy szavazást kiírni :)
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.03. 17:20:33

1;Bob_Marley
2;geridoss
3;S.Agüero
4; én :D

Csak hax mondjuk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MatyiG
Adminisztrátor

2012.03.03. 17:11:17

Én benne vagyok a Pool-ba is, HaxBall-ba is. :)

Ha lesz következő akkor:
1;Bob_Marley
2;geridoss
3;S.Agüero
geridoss
Director del Fútbol

2012.03.03. 14:16:18

Valaki segítsen pls. Ha google chrome-mal lépnék be egy szobába, akkor ezt a hibaüzit kapom:
"Failet to connect to RTMFP server."

Firefoxszal jó, csak dühítő, hogy chrome-t használok mindenre, haxballt meg nem hozza be...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ferninho
Madridista

2012.03.03. 14:10:43

én most inkább megint egy Pool-t csinálnék, az se jó ha mindig ugyanaz megy :)
de a legjobb az lenne, ha valaki ajánlana egy új játékot :)
madridista
geridoss
Director del Fútbol

2012.03.03. 13:46:19

Ha lesz következő akkor:
1;Bob_Marley
2;geridoss
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.03. 13:28:07

Elnézést a dupláért!

Hax-szal mi a helyzet srácok?
Indul a következő bajnokság, vagy mi fog történni, mert jelezték páran, hogy csatlakoznának, kiírhatnánk úgy championshipet, vagy legyen csoport és továbbjutós vagy valami!

Ha lesz következő akkor:
1;Bob_Marley
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 17:19:44

Akinek így meccs(ek) előtt van kedve pötyögni haxon, jöhetne :
http://www.haxball.com/?roomid=9ba54b09 ... 2b3e660caf
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2012.02.27. 16:54:12

Srácok, ne problémázzatok már ezen ennyit.. Egy online-friendly barátságos bajnokság volt ez, semmi több. Nem voltam tagja a bajnokságnak, de pár gyakorlómeccset lejátszottam, azok nagyon jó hangulatúak voltak. Erről kellene szólni, nem arról, amiről az utóbbi pár oldal...

Még ha valami tétre menő dologról lenne szó, de így, hogy még presztízs tétje sem volt (mert ugye mire fel lenne, csak szórakozás, kikapcsolódás), így nem értem a felháborodást. Ozsi, elhiszem, hogy rosszul esik így elveszíteni az "aranyat" (nem láttam, csak a kommentekből következtetk), de lépjetek már túl rajta. Játék volt az egész. Legközelebb lehet, hogy máshogy sül el.

Szépen csillog az ezüst is :wink: :D

az utolsó 3 hsz nem is az enyém, ha nem hoznád fel újból, már rég nem lenne téma. Ozsi

Visca el Barca!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.27. 10:26:28

Ezzel tényleg részemről vége. :)
Bob-al egyetértek, jól összefoglalta a dolgokat. Én úgy érzem, h mindent megtettem, bár elismerem, h volt jobb meccsünk. DE, ha megnézitek a többi eredmény mellett ez sem kirívó annyira.

Nem mártírkodok, csak ahogy már írtam, ilyen "vitákra" jelenleg nincs szükségem.

Még egyszer mindenkinek gratulálok. Kicsit sajnálom, h Ákosék győzelmét ez a vita "beárnyékolta."
Ennyi.Pont.

Valaki délután egy poolt, barátságost?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.27. 01:11:41

na ozsi villant :D

kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 01:08:42

Ozsi túltárgyaltuk ténylegesen, de remélem te is érzed pl az előző hsz-d "hangnemét" és az előzőek, vagy a chaten való "bíráskodás" közti különbséget!

Először is:
szerk: megjegyezném, segítség gyanánt leírhatnád mik voltak a hibák!
Illetve amit már nagyon sok embertől kérdeztem, s engem továbbra is ez zavar a legjobban mire van a korong körülötti nagy kör, s hogy rúgod erősen vagy gyengén a labdát!
Én magamon sokszor tudom elmegyek a labda mellett, mert zavar a korong körülötti nagy kör, azt hiszem úgy vagyok vele teljes (úgysem értitek, lényeg optikailag zavar)! :D

Erre meg igazán válaszolhatnál :D Mert hibáink nagy része továbbra is abból fakad, hogy én pl nem tudom bemérni az erősséget, s rosszul passzolok, s rossz helyre, ezért nem tudunk labdát tartani, ezért kapunk annyi gólt!Meg persze vannak még hibáink, legfőképpen helyezkedés, amit én gyorsban látok, kívülről könnyebb, de ezeket abszolút betudom annak, hogy szerintem nem lövök mellé azzal, hogy a lejátszott meccseinken kívül talán ha 3szor tudtunk picit pötyögni, ez csak a mi "hibánk", de ez is benn van az értékelésnél!

És igen ilyen mélyrepülésünk nem volt, ezt nem tagadom, de kb ez a 10 perc egyenlő volt egy rémálommal, esélyünk sem volt kijönni a gödörből, 0 ideig volt nálunk a labda!Ez nem mentség, de a többiek ellen, érezhető volt pl S.Agüeroék is visszavettek, mi feljebb tudtunk jönni!
Nem volt szemkápráztató vargaakosék játéka, de hogy ők végig pörögtek azt belülről éreztem, s igen sajnos tőlünk könnyebben is jöttek a hibák, ezen nincs mit szépíteni, s le is írtuk többször, sajnáljuk (megjegyzem miért kellene nekem sajnálkozni, magunkért játszottunk nem értetek) hogy többet nem sikerült mutatni!Nem fogok magyarázkodni egy 32-1 után mert egy nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene, 2 nicns szépíteni a dolgon vargaakosék jobbak voltak, s esélyünk sem volt!

a hangnemem azért érthető, mert önhibánkon kívül kerültünk rossz helyzetbe, és hogy miért,arról szólt a vita,szal nem megyek bele megint. Igen Ákosék ellen nem volt esélyetek, ha nem ennyi hibával játszotok akkor sem, nem is erről szólt a vita. De ezek szerint egyetértesz, ok. megbeszéltük. Ozsi

Akkor már én nem tudom miről megy a vita! :D Igen beismerem gyengék voltunk, Ákosék meg jobbak, de ezt már párszor tisztáztuk, te kezdtél el "vádaskodni"!
Amit burkoltan továbbra is megteszel, ami szíved joga, csak éppen nem érzem etikusnak, korrektnek főleg egy baráti semmi játékban!

És ha már kanty-ról írtad, hogy mártírkodik, ezt rólad is feltételezem!Mintha valami évszázad csalása lenne :shock: Játszottunk, ennyire voltunk jók, mint ezerszer írtuk adott meccsen mindig próbáltunk maxot hozni, de utolsón vargaakosek jobbak voltak, s igen ennyivel, miután végig nyomtak, de ott is láthattad próbálkoztunk, s nem lehet írni, hogy szhartunk bele!De mikor oylanokat írsz, minden mindegy alapon meg szharunk bele, az ami rosszul esik!És leírd, hogy nem szánt szándékkal, de utána meg ezt sugallod....Most hogy visszaolvastam a topikot még egyszer, kénytelen voltam leírni, mert nonszensz hogy min vitázunk!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.27. 11:25:18-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.27. 00:57:24

shutterisland írta:
szerencsétlen szitu, és mind a két félt meg lehet érteni.
ákoséknak meg külön szr lehet, mivel ott hajtottak, ozsiék ellen is kiharcolták az x-et, és most keserű lehet a szájíz emiatt.
ezt én is sajnálom, lépjünk is túl ezen. Ákosék a Bobék elleni meccs után, teljesen okosan, és taktikusan játszották le a döntőt, én sem tettem volna másképp, főleg ismerve az ellenfél erejét. Szóval azt én sem akarom,h emiatt most ők kevésbé örüljenek.

Annyi,h ez a szitu rávilágított pár gyerekbetegségére ennek a lebonyolítási módnak,vagy egyes szabályoknak. Tanultunk belőle.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.27. 00:49:55

én ozsit is megértem, ha a középkezdést elrúgjátok a sarokba, és visszaálltok a kaputok előterébe védekezni, akkor nem kaptok 20 felett sem.

viszont az becsülendő, hogy a zakók nem vették kedveteket, lejátszottátok a meccseket, nem léptetek ki,stb.
tehát az korrekt.

szerencsétlen szitu, és mind a két félt meg lehet érteni.
ákoséknak meg külön szr lehet, mivel ott hajtottak, ozsiék ellen is kiharcolták az x-et, és most keserű lehet a szájíz emiatt.

más : bedobtam a rivális fórumra az el clasicó ötletét.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.27. 00:36:41

Bob!

Igen elvileg 6 meccs,és nem itt dőlt el, gyakorlatilag Ákosék is pontosan tudták,hogy ha 27el nyernek, akkor elég egy x ellenünk.

Ez azt jelenti,hogy az eddigi legnagyobb gólarányú győzelemre voltak rákényszerítve. Tulajdonképp megerőltetés nélkül érték el ezt a 32gólt, és azért írtam amit, mert eddig SOSEM volt rátok ez a szintű szétesés jellemző. (ha rosszul is kezdtetek, később belejöttetek és nehezebbé vált a gólszerzés) Ebből arra következtettem,hogy nem figyeltetek annyira. Nem bűn ez,de most ennek ára lett. Jelképes ára, mert tényleg csak játék.

Akkor sem feszítene keresztre senki sem titeket ha annyit írnátok,hogy igen, valószínű kevésbé figyeltünk (ezért is játszottatok rosszabbul), azért is lehetett ez a kivégzés. Mert higgyétek el, 100%ig ez jött le, azt meg kifejtettem miért nem tetszett ez annyira. DE HOZZÁTETTEM,HOGY SZÁNDÉKOSSÁGOT ELVETEM. Szóval nincs világvége.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 00:23:35

Először is:
Illetve amit már nagyon sok embertől kérdeztem, s engem továbbra is ez zavar a legjobban mire van a korong körülötti nagy kör, s hogy rúgod erősen vagy gyengén a labdát!
Én magamon sokszor tudom elmegyek a labda mellett, mert zavar a korong körülötti nagy kör, azt hiszem úgy vagyok vele teljes (úgysem értitek, lényeg optikailag zavar)! :D

Ozsi, ember hát ki kezdett el mindent belelátni????Bármit írunk, csinálunk az nem jó :roll:
Leírtam 15ször, rohadt gyengén játszottunk, én valóban beestem, te még fel is húztál a poolos baromságaiddal (bocs :D) játszottunk 3 percet bumm, úgy kaptuk a gólokat, hogy köpni nyelni nem tudtunk!
Igen eddig mindig sikerült a másodikra legalább összeszedni magunkat, de most ugyanúgy odapasszolom, kanty elmegy, én úgy érek bele, hogy riiktig faithre pattan, s onnan be, nem szerencsét hozok fel, mert butaság lenne, de hogy tényleg minden egyes labda a mi kapunkba kötött ki na az a HÓTZIHER!
És mint írtam én magamból indulok, s engem is zavart, hogy bármi van gól, vége lett a meccsnek megemésztettem, ennyi!De kb 2 perc múlva igen nem érdekel mi volt a meccsen, továbblépek!
És igen sajnálom, hogy részben ezen múlt, bár egy bajnokság (még ha csak 6 meccse is) azért bajnokság mert nem 1 meccsen dőlnek el a sorsok!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.27. 00:16:41

Bob!

Te se kezdj mást belelátni, senki nem írta,h ne indulj el, és hogy miért indultál el,stb.

Játék, amit valakik megnyernek, az a cél, kinek mi.

Cáfolj meg ha nincs igazam, de olyan egyik meccseteken sem fordult még elő,hogy az idő múlásával csak egyre rosszabbak letettek,és még több hibát csináltatok. Láttam a meccset, szóval nem írhatod azt,hogy azért mert Ákosék álom játékkal szétszedtek titeket, mert ez nem volt így.

Valamint szép és jó,hogy nem tartasz sokra egy ilyen bajnokságot ,és csak szórakoztat, okés, ettől még nem követed el szórakozásból 25ödjére is ugyanazt a hibát. Bob láttalak titeket játszani többször is, itt voltatok a legkevésbé koncentráltak, lehet ezt szépíteni,de így volt.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.27. 00:13:38

Inkább hagyjuk ezt a bajnokságot :D

Következő mikor indul, hogy lesz mint lesz? Párok mi alapján? Sorsolunk, mindenki választ magának etc, minden érdekelne.

Akit a legjobban becsülök az Kanty, Bob ileltve Krisz, főleg csapattársamat, nekem elmegy ilyenkor az élettől is a kedvem, de ti elbírtátok viselni.

A döntőn eltöltött 10 percemet meg visszakövetelem, 0-0-t nézni, pfej :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 00:11:23

Továbbra is "felháborítónak" tartom, hogy minket vesztek elő!
Miközben pont mi vagyunk voltunk végig akik korrektül, még ha nagyarányú vereségeink is voltak, jókedvűen lejátszottunk minden meccset!

És kihegyezitek, hogy mintha mi döntöttünk volna egy rohadt haxball bajnokságot el!Remélem érzi mindenki az esemény súlyát :roll:
És megjegyezném, utánunk még volt egy "döntő" ozsi-gergo9 vs vargakos-faithnomore rangadó!Itt lett egy 0:0 de rajtunk kívül (plusz egymás elleni) volt mindenkinek 4 meccse, de kihegyezitek, a mi "motiválatlanságunkra"...Vicc, s nem tudok mit írni, sértő, főleg hogy egy "baráti" liga!!!!

Gyengén játszottunk, s rohadtul szétestünk, de én saját magamról tudok nyilatkozni, olyat hogy motiválatlanok voltunk, vagy teljesen hidegen hagyott minket nem igaz!Mert azért a legjobbunkat mindig megpróbáltuk kihozni!
Az tény, én nem fogok eret vágni magamon egy 32-1es vereség után, s pezsgőt se bontok ha nyerünk adott meccsen, mert kb 10ezerszer nagyobb problémáim vannak főleg jelenleg, hogy éppen mi lesz egy haxball meccsen!

És akkor lehet írni, hogy ne induljak el, én kérek elnézést, aki úgy gondolom ha van valami bajnokság nevez, még ha se a poolal se a haxballal sosem játszottam előtte és úgy gondolom én mindig le is játszok mindent még ha vereség a vége!Szórakozásnak fogom fel, nem vérre menő dolognak!Megértem ha valakinek ez fontos, s tiszteletben is tartom, de ne haragudjatok én nem fogok egy sima egymás közötti meccssorozatot úgy felfogni, hogy ezen múlik minden!

Én magamon sokszor tudom elmegyek a labda mellett, mert zavar a korong körülötti nagy kör, azt hiszem úgy vagyok vele teljes (úgysem értitek, lényeg optikailag zavar)!

Azzal egyetértek kanty nem kell feladni, ha a nagyurak megengedik következőben is indulnánk, ennyi, de azt tőlünk ne várjátok, hogy majd előtte órákat gyakorolva meg gondo taktikát kidolgozva videót elemezve készülnénk a többiekből...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.27. 00:17:15-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.27. 00:01:46

Kanty, ne forgasd már ki. Ellenünk is voltak hibáitok, persze hogy voltak, önerőből nem lehet 24 gólt lőni. De azért ott észhez tértetek idővel, itt meg 20adjára is ugyanazt a nevetséges hibát csináltátok. Egyszerűen idővel nem hogy kicsit összekaptátok magatokat,hanem épp fordítva. És ez eddig egyszer sem volt jellemző rátok, most ezt mivel magyarázod ha nem azzal,h dekoncentráltak voltatok, és nem igen hatott meg titeket,hogy mi lesz a vége.

Nem így volt? Felfoghatod játéknak,mert játék, de azért más játékát is meg kell tisztelni annyival,hogy a tőletek telhetőt megteszitek. Ha figyeltek, nem hiszem,h sorozatosan ugyanazok a hibák előjönnek, ILYEN ARÁNYBAN, ILYEN RÖVID IDŐN BELÜL.

mondom a 24 kapott is sok volt, sőt rengeteg, de egy ilyen rövid meccsen az a +8kapott gól óriási különbség ám.

de nem bántani akarlak ezzel, csak azt megértetni,hogy ezzel a szituval igenis befolyással lehet lenni másra is. Nem szabad mind1 majd Ti úgy is elveritek sablonnal elintézni. Ennyi.

Mártírkodni meg nem kell, eddig nem voltak csapatbajnokságok itt, ez most ezzel járt, de a többin azt hiszem mindenki csak szórakozott, szóval nem kell itt daccból most nem nevezni a többire,mert szívesen látunk azokon is. De le kellett írnom amit láttam, és főleg rávilágítani, hogy miért nem szabad ellazulni egy meccset sem. Szerintem ez a mentalitás csak előnyös, bármilyen játékról is legyen szó.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.26. 23:52:55

Őszintén nem értem.
Én már az elején leszögeztem, h olyan partnerrel játszok, akinek a játék a lényeg nem az eredmény.
Ahogy már leírtam, nekem ez egy játék, nem veszem annyira komolyan, mint egyesek. De ezzel semmi baj, van, ki nyerni akar, van aki csak játszani.

Szhartunk az egészre? Amikor ellenetek Bob hátra passz és én beengedtem( nem figyelten), akkor nem szhartunk? Ez most így beugrott.

Amúgy mi nem is gyakoroltunk( talán egyszer), csak a meccseken játszottunk, naponta x időt nem ezzel töltöttünk, úgyhogy az összeszokottság, rutin, játéktudás csak minimálisan volt több, mint az első meccsen.
Én is sajnálom, h a többiek nem látták mindkét meccset.

Amúgy számomra innentől az itteni bajnokságok értelmét vesztették. Nem azért neveztem, h oldalakon keresztül olvassam, h basztam az egészre.
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.26. 23:44:53

vargaakos írta: Nekünk kellett a több lőtt gól, alapból úgy akartunk nekimenni, hogy jó legyen az x is. Ezért is jöhetett össze a plusz30 gól, fordított szituációban szerintem az Ozsi csapat is megoldotta volna ezt.
Szerintem minden meccsen törekedtünk a lehető legtöbb rúgott gólra, független volt az eredménykényszertől(mert ugye láttuk hogy ti is simán hozzátok a meccseket szval kelletek a nagy gk-s győzelmek).

Viszont sajnálom hogy többen nem látták bobék elleni meccsünket meg ákosékét. Én sem mondom azt hogy direkt Ákosékat akartátok segíteni de hogy szrtatok bele az hótziher. Játszottam sakálrészegen, lagosan ,skypon ismerőst oltogatva(Gyuláék megmondják) de ilyen hibákat akkor sem követtem el egymás után 10esével. Ne akarjátok már elhitetni velünk hogy kb 1hónapnyi játék után ennyire futja ha némileg koncentráltok.
Úgy gondolom fordítva Ákosék is hasonlóan igazságtalannak éreznék.
Következőre én sztem csak akkor nevezek ha kieséses lesz , ez pont elég volt.
Ákoséknak persze grat ők nem tehetnek semmiről bajnokságot ők is megérdemelték.
vargaakos
Capitá del Barça

2012.02.26. 23:15:21

Komolyan bánom hogy nem álltunk le 26 gólnál (azt hiszem annyi kellett), nem lenne ez a vita az biztos.
Még én érzem magam rosszul hogy nyertünk, meg ennyit lőttünk :D de komolyan.
A szerencse faktor meg benne van mindenkinél ugyanúgy. Nem láttam a 24-1-es meccset, de nem vagyok benne biztos hogy maxon pörögtetek végig, mikor még nem lehetett tudni, hogy a gk fog dönteni. (cáfolj meg ha igen)
Szóval ha legközelebb játszanánk, kiszámolnám pontosan mennyi gól kell a jobb gk-hoz és leállnék annyinál, akkor nem lenne ilyen "csúnyán" vége az egész játéknak.
Nekünk kellett a több lőtt gól, alapból úgy akartunk nekimenni, hogy jó legyen az x is. Ezért is jöhetett össze a plusz30 gól, fordított szituációban szerintem az Ozsi csapat is megoldotta volna ezt.
nem folytatni akarom a vitát, csak nem érzem teljesnek így az örömöt, hogy nyertünk, és ki akartam írni ezt, az se baj ha nem reagál senki

maxot hoztuk akkor is,mint minden meccsen, mert tudtuk a gk jelentőségét. Ákos láttad a meccseteket, Te is tudod,hogy jóformán mit (nem) kellett csinálnotok ahhoz a 32 gólhoz. Mert úgy írtad,hogy mentetek előre, mintha a gólok többségét Ti magatok szereztétek volna kidolgozott szituk után, nem. De mind1, döntőn mutatott teljesítményhez grt,ahogy írtam is. Ozsi amúgy meg nyugodtan örülj a győzelmeteknek, a helyetekben én is kihasználtam volna az ellenfelünk totális motiválatlanságát, viszont ez utóbbit, hadd fájlaljam picit. Ozsi

Értelek, más így azért. Sajnálom, valóban volt szerencsénk az ellenfelekkel. Legközelebb lesz rájátszás és addig toljuk míg vki nem lő gólt. :D Nem rajtunk múlott ez az eredmény így. Köszönöm/köszönjük a gratulációt!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.26. 22:57:07

kanty írta:
ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.

lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
Erre mi lehet reagálni? Ha te biztos vagy abban, h mi mi gondoltunk.
Szerintem is hagyjuk.
Kanty,

meccs előtt napokkal, meccs előtt percekkel, meccs után másodpercekkel is leírtad,hogy mind1. Magát ezt a szót, és jött a folytatás,hogy de majd Ti úgy is megveritek őket. Szóval tudom,h mit gondolsz, igen.

és ezekre többek között azt írtam,h azért nem mind1, és vegyétek komolyan = koncentráljatok,stb,stb,stb. erre valamiért pont most koncentráltatok legkevésbé. És mivel ugye nem volt összebeszélés, ezért gondolom/tudom, hogy azért mert ez a "úgy is mind1" felfogás zajlott.

De hagyhatjuk már tényleg,csak gondoltam öntsünk tiszta vizet a pohárba. Amúgy is, Ákoséknak Gyuláék ellen is szerencséjük volt (:D:D:D:D) olyan téren,hogy akkor még őket sem izgatta a K.O., később ellenünk meg csak arra törekedtek,hogy ne legyen K.O., szóval ezekből nem jöttek ki rosszul.

Majd ha lesz még ilyen, beleszámítjuk ezeket,és igazságosabb szabályokat alkotunk, hogy a győztes úgy legyen győztes,hogy esetleg megveri a legfőbb vetélytársát (ez ránk is igaz fordítva), de semmiképp sem azért lesz győztes,mert pár csapatot a földbe gyalul. Azok "úgyismind1menjünk előre nembaj a K.O." felfogása miatt, míg vetélytársa (mi), "csak" megnyeri szintén az összes többi meccsét, hol már nehezebben az ellenfelek változó hozzáállása miatt.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.26. 22:42:24

ozsimiki írta:Hagyjuk a témát, nem azt írtam,hogy szándékosan csináltátok, de abban biztos vagyok,hogy minden mind1 alap befigyelt. Ha nem így lett volna akkor azért 10-20 gólos különbségnél csak nem követitek el 22.jére is ugyanazt a hibát, mind1.

lezajlott, a szándékosságot elvetem, nem gondolnám,h nektek jobb ha Ákosék nyernek, de azt tartom,hogy meccs közben kicsit sem izgatott titeket,hogy 20on valahányadikra is ugyanazt a hibát ne kövessétek el.
Erre mi lehet reagálni? Ha te biztos vagy abban, h mi mi gondoltunk.
Szerintem is hagyjuk.
Lezárt