NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.03.18. 21:44:38

Messa írta:
Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,
nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.
Zsolti95 írta:azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.
ez meg szerintem inkább garancsinak köszönhető.
Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés.... :roll:
18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem. :) ha valami kérdésed, kételyed van még, írd be nyugodtan, én szívesen válaszolok.
mert gondolod az újpestiek nem kértek engedély h az ország legnagyobb derijén hadd pirózzanak.... :roll: de egy szurkoló tábor szülinapjára lehet engedélyt kérni de érdekes..... :roll:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.18. 21:39:58

Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,
nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.
Zsolti95 írta:azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.
ez meg szerintem inkább garancsinak köszönhető.
Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés.... :roll:
18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem. :) ha valami kérdésed, kételyed van még, írd be nyugodtan, én szívesen válaszolok.

szerk: socio, nézd egyelőre nehéz mérleget vonni, erre szezon végén tudok válaszolni.
viszont egy dolgot fontos tudni, és ezt sokan nem tudják. a klubtulaj, és a klub vezetősége kitűzött egy célt, egy 3 éves tervet, aminek a végén bl/el csoportkör szerepel. mezey elmondta hogy maximum 1 évet szeretne hosszabbítani, utána az edzőképzéssel szeretne már foglalkozni. mezeynek kb alves nyert bajnokságot, minden rá épült, kb ennyi volt a taktika. másrészt meg szerintem az a csapat ma több góllal kikapott volna a lokitól. játékban a portugállal egyértelmű javulás van.(mondjuk vicces, hogy ez pont ma nem látszott) ha a 3 éves terv végéig tud dolgozni sousa, én hiszek benne hogy komoly eredményt érhet el. nem tudom mennyire követed így a vidit, én hétről-hétre látom a csapatot és vélek javulást felfedezni egyértelműen, folyamatosan. sousa arrogáns viselkedéséről is vannak tévhitek, és összességében úgy látom, hogy vele kapcsolatban 10-ből 9 ember csak a 'negatív' cselekedeteire kapja fel a fejét. sokan nem tudják gondolom, hogy pápán bene feri odament hozzá a meccs után beszélgetni, sousa meccs utáni nyilatkozata első mondatában rögtön ki is emelte, hogy itt érezte először azt mióta mo-ra érkezett, hogy kollégája tiszta lappal, minden hátsószándék nélkül állt hozzá. aztán ott van benczés miki nyilatkozata sousáról, az is sokat sejtető. hogy megérte-e, az tényleg szezon végén fog kiderülni, a bajnokság már elment, de ha a 2 kupát behúzzuk, nem leszek csalódott, sőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2012.03.18. 21:58:07-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
socio66

2012.03.18. 21:33:42

egyébként Messa,téged kérdezlek,mint videoton szurkolót, szerinted megérte lecserélni mezey-t,és a fél csapatot?
mert én azt látom,hogy eredményekben visszaesett a csapat,a padon egy arrogáns,balhés edző van,a 'sztárjátékosok' nagy része pedig mintha ugyanolyan suta lenne,mint a magyar átlag.
mindez sokkal több pénzért nem tűnik jó befektetésnek,de javíts ki ha nem így van. :)
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.03.18. 21:30:10

A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta, azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.
De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés.... :roll: ennyit arról h egyenlő a bánásmód
OFF: az is érdekes h egy újpest-honvédon, fradi-lokin nincs kint a miniszterelnök de ezt hagyjuk
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.18. 21:19:10

Zsolti95 írta:Reméljük hagyják föntről h azt játssza a loki amit tud és nem a nagy vidi-nek kell nyerni!
az ilyen értelmes okoskodó beböfögésektől esküszöm hányni tudnék. hányszor volt ilyen, vagy mi alapján állítasz te egyáltalán ilyet?

nem tudok mit írni, nem érdemelt győzelmet a loki, de mi sem. abszolút x-es meccs volt, bozsovics meg szerintem kivédte magát a kezdőből.

innentől a debrecen behúzza a bajnokságot ez egyértelmű, és meg is érdemlik. 2 meccsen 6 pontot hoztak ellenünk, nem érdemlünk bajnoki címet idén. a győr meg nem fog veszélyt jelenteni, még a második helyre sem fognak odaérni szerintem.

más, a maribor és a sturm elleni kieséseket ne hozzuk ide, a szlovének ellen 2 meccsen 1 helyzetünk sem volt mezeyvel, a sturm ellen meg épphogy kiestünk úgy hogy sousa pár hete dolgozott a csapattal. azóta sok minden változott, ne abból induljunk ki hogy mi volt 1 meg 2 éve nyáron.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.03.18. 20:45:46

Barcaman1993 írta:
zola8787 írta:Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti) :roll:
DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnék :D Amúgy a Debrecen a legjobb csapat az NB1-ben, jó sorsolással van esélyük szép eredményekre, lásd Apoel... Persze nem szabad ennyire nagyot álmodni... :)
Azért srácok a padlóra le kéne már szállni. Ne röhögtessük már ki magunkat. Ez a Debrecen a BL-es, de még az EL-es Debrecen cipőjét sem kötheti meg. Nevetséges az egész. Ez az Apoeles összehasonlításnak annyi értelme, hogy semmi. Az Apoelnek a Lyon ellen egyedül több helyzete volt, mint a Lokinak az eddigi összes tavaszi meccsén. Természetesen ez kicsit túlzás, de belegondolva nem biztos, hogy olyan nagy baromságot mondtam volna.[/quote]
Vidista vagy? csak mert élég keményen kritizálod a lokit a mai meccs után... :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.18. 20:33:13

zola8787 írta:Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti) :roll:
DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnék :D Amúgy a Debrecen a legjobb csapat az NB1-ben, jó sorsolással van esélyük szép eredményekre, lásd Apoel... Persze nem szabad ennyire nagyot álmodni... :)[/quote]

Azért srácok a padlóra le kéne már szállni. Ne röhögtessük már ki magunkat. Ez a Debrecen a BL-es, de még az EL-es Debrecen cipőjét sem kötheti meg. Nevetséges az egész. Ez az Apoeles összehasonlításnak annyi értelme, hogy semmi. Az Apoelnek a Lyon ellen egyedül több helyzete volt, mint a Lokinak az eddigi összes tavaszi meccsén. Természetesen ez kicsit túlzás, de belegondolva nem biztos, hogy olyan nagy baromságot mondtam volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zola8787
Director del Fútbol

2012.03.18. 20:01:34

Zsolti95 írta:
Barcaman1993 írta:Te jó ég! Ez a Loki fog minket képviselni a BL-ben? Azt hiszem, hogy jövőre ismét nem lesz csapatunk a BL-ben. Ez minősíti az egész bajnokságot, hogy ez az már-már teljesen elképzelés nélkül játszó Debrecen vezeti veretlenül a bajnokságot. Azt hiszem ez a legnagyobb kritika. Nem akarom a Loki szurkolókat megbántani, mert biztos örültök a 3 pontnak, de ez a csapat és az NB1 színvonala ismét minősült. Sajnos évre-évre csak egyre rosszabb.
Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti) :roll:
DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnék :D Amúgy a Debrecen a legjobb csapat az NB1-ben, jó sorsolással van esélyük szép eredményekre, lásd Apoel... Persze nem szabad ennyire nagyot álmodni... :)
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.03.18. 19:52:55

Barcaman1993 írta:Te jó ég! Ez a Loki fog minket képviselni a BL-ben? Azt hiszem, hogy jövőre ismét nem lesz csapatunk a BL-ben. Ez minősíti az egész bajnokságot, hogy ez az már-már teljesen elképzelés nélkül játszó Debrecen vezeti veretlenül a bajnokságot. Azt hiszem ez a legnagyobb kritika. Nem akarom a Loki szurkolókat megbántani, mert biztos örültök a 3 pontnak, de ez a csapat és az NB1 színvonala ismét minősült. Sajnos évre-évre csak egyre rosszabb.
Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti) :roll:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.18. 19:48:54

Sem a lokinak sem más csapatnak nem szabad kijutnia nemzetközi porondra, mert csak pofára esés lesz és a pénzt amit kap a csapat az is a semmire megy el.. Egyébként nyugi, nem fog bejutni a loki a bl-be, vagy ha igen ahhoz óriási mák kell.

Egyébként végre van egy irányítónk Selim Bouadla személyében. Elképesztő a srác. Mindenhol ott van, rendkívül technikás, higgadtan és magabiztosan játszik. Remélem jövőre is marad, mert Vargát szerintem elviszi egy olasz csapat.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.18. 19:40:15

Te jó ég! Ez a Loki fog minket képviselni a BL-ben? Azt hiszem, hogy jövőre ismét nem lesz csapatunk a BL-ben. Ez minősíti az egész bajnokságot, hogy ez az már-már teljesen elképzelés nélkül játszó Debrecen vezeti veretlenül a bajnokságot. Azt hiszem ez a legnagyobb kritika. Nem akarom a Loki szurkolókat megbántani, mert biztos örültök a 3 pontnak, de ez a csapat és az NB1 színvonala ismét minősült. Sajnos évre-évre csak egyre rosszabb.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.03.18. 18:32:48

Finoman szólva is alacsony volt a színvonal a rangadón. És a 8000 nézőnél is többet vártam. No mindegy, a lényeg, a 3 pont megvan a Vidit ezzel kilőttük az üldözők sorából, innentől kezdve a Győr az egyedüli ellenfelünk. És ami nagy szó hogy a 20. forduló után is veretlen a csapat!

Mellesleg lehet hogy túl sokat gondolok a dolgok mögé, de a gólról elsőre nekem a gyanús jelző jutott eszembe. :roll: Ha pedig semmi ilyesmi nincs a dolgok mögött(reméljük!) akkor szimplán hihetetlen amatőr megmozdulás volt. Ahelyett hogy elrúgná megcsinálja a cselt a tizenhatoson kívül, majd felnéz(!) és félerősen odapasszolja a Coulibalynak. Érdekes.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.18. 18:00:40

Hatalmas bravúr hatalmas bakival. Idén még nem láttam ilyen összeszedetten játszani a lokit. Nagyon egybe volt a csapat, és Coulibaly végre le tudott kezelni egy labdát, meg tudta tartani és tovább tudta passzolni. Ilyet rég láttam tőle.
Novakovicsal meg karrierje végéig kötnék szerződést mert amióta az eszemet tudom még nem volt ilyen jó kapusa a lokinak.
HAJRÁ DEBRECEN!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.18. 17:27:30

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :D
Egyetértek a kommentátorral: "Atyaúristen!!!"
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.03.18. 17:22:46

MessiFan91 írta:Hajrá Debrecen!
Reméljük hagyják föntről h azt játssza a loki amit tud és nem a nagy vidi-nek kell nyerni!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.18. 17:17:57

Hajrá Debrecen!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.10. 16:35:26

Ez vicc bammeg... 120 perc alatt 3 tizenegyest befújnak ellenünk. Ennyire nyilvánvalóan ne akarjanak már az NB2-be küldeni.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.04. 20:28:51

Messa írta:Holnap meg bízunk egy Eto pontvesztésben.
Be is jött, Hali - Győr 1-1.

Már csak 3 pont a hátrány a 2. helyhez képest, következő fordulóban lehet előzni is. 8)
zola8787
Director del Fútbol

2012.03.04. 16:06:18

MessiFan91 írta:
zola8787 írta:16:00tól M1-en Kecskemét - Dvtk.

Kíváncsi leszek nagyon Fernando-ra, Sekour-ra meg Frizoni-ra, remélem lehetőséget kapnak és nem csak a pad meghosszabbítására vettük őket. Lippait nem sajnálom, szerintem be se férne a kezdőbe.

Tegnap nyert a Loki meg a Barca, ma Diósgyőr győzelem és akkor jó hetet zártak a kedvenceim :)
Nekem szimpatikus csapat a Diósgyőr, most mondták hogy az M1-en hogy próbálnak Barca-stílusban játszani! :D
Hajrá DVTK!!
Remélem ma inkább Real stílus lesz, hogy a gyors kapott gól után megfordítják a meccset :S

Rados-t meg szerintem ki kellett volna állítani.
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.04. 16:05:32

1-0...
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.04. 15:49:08

zola8787 írta:16:00tól M1-en Kecskemét - Dvtk.

Kíváncsi leszek nagyon Fernando-ra, Sekour-ra meg Frizoni-ra, remélem lehetőséget kapnak és nem csak a pad meghosszabbítására vettük őket. Lippait nem sajnálom, szerintem be se férne a kezdőbe.

Tegnap nyert a Loki meg a Barca, ma Diósgyőr győzelem és akkor jó hetet zártak a kedvenceim :)
Nekem szimpatikus csapat a Diósgyőr, most mondták hogy az M1-en hogy próbálnak Barca-stílusban játszani! :D
Hajrá DVTK!!
zola8787
Director del Fútbol

2012.03.04. 15:46:07

16:00tól M1-en Kecskemét - Dvtk.

L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.03.03. 21:36:37

[quote="Messa"][/quote]
Értem, köszi. Amúgy az első félidőbe nem voltatok valami jók, ennek ellenére jó lenne, ha megelőznétek év végére a Debrecent. Mi meg remélem nem esünk ki, az első félidőre alapozva kell lehozni a tavaszt, és talán nem lesz gond.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.03.03. 20:58:34

L.Messi 10 írta:
Messa írta:
A kiállításnál mi volt? Csak az első félidőt tudtam nézni, meg a meccs végi összefoglalót, de az a "szabálytalanság" még csak "narancssárga" se volt.
Őszinte leszek nem láttam pontosan, stadionban nincs ismétlés :D
De összefoglalóban azt írják, hogy Gyurcsó 10 percen belül kisárgázta, második sárga volt. :)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.03.03. 20:52:28

[quote="Messa"][/quote]
A kiállításnál mi volt? Csak az első félidőt tudtam nézni, meg a meccs végi összefoglalót, de az a "szabálytalanság" még csak "narancssárga" se volt.
Kép
Válasz küldése