Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert gondolod az újpestiek nem kértek engedély h az ország legnagyobb derijén hadd pirózzanak....Messa írta:nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,ez meg szerintem inkább garancsinak köszönhető.Zsolti95 írta:azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem.Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés....![]()
ha valami kérdésed, kételyed van még, írd be nyugodtan, én szívesen válaszolok.
nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,
ez meg szerintem inkább garancsinak köszönhető.Zsolti95 írta:azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.
18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem.Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés....![]()
az ilyen értelmes okoskodó beböfögésektől esküszöm hányni tudnék. hányszor volt ilyen, vagy mi alapján állítasz te egyáltalán ilyet?Zsolti95 írta:Reméljük hagyják föntről h azt játssza a loki amit tud és nem a nagy vidi-nek kell nyerni!
Azért srácok a padlóra le kéne már szállni. Ne röhögtessük már ki magunkat. Ez a Debrecen a BL-es, de még az EL-es Debrecen cipőjét sem kötheti meg. Nevetséges az egész. Ez az Apoeles összehasonlításnak annyi értelme, hogy semmi. Az Apoelnek a Lyon ellen egyedül több helyzete volt, mint a Lokinak az eddigi összes tavaszi meccsén. Természetesen ez kicsit túlzás, de belegondolva nem biztos, hogy olyan nagy baromságot mondtam volna.[/quote]Barcaman1993 írta:DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnékzola8787 írta:Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti)Amúgy a Debrecen a legjobb csapat az NB1-ben, jó sorsolással van esélyük szép eredményekre, lásd Apoel... Persze nem szabad ennyire nagyot álmodni...
DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnékzola8787 írta:Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti)
DVTK ! Lehet fociba lealáznának, de a magyar szurkolótábort tuti dicsérnékZsolti95 írta:Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti)Barcaman1993 írta:Te jó ég! Ez a Loki fog minket képviselni a BL-ben? Azt hiszem, hogy jövőre ismét nem lesz csapatunk a BL-ben. Ez minősíti az egész bajnokságot, hogy ez az már-már teljesen elképzelés nélkül játszó Debrecen vezeti veretlenül a bajnokságot. Azt hiszem ez a legnagyobb kritika. Nem akarom a Loki szurkolókat megbántani, mert biztos örültök a 3 pontnak, de ez a csapat és az NB1 színvonala ismét minősült. Sajnos évre-évre csak egyre rosszabb.
Miért?Képviseljen minket inkább a nagy videoton aki még egy "világhírű" maribor és egy "betonkemény" sturm ellen is elhasal? a loki szerintem legrosszabb esetben is az el-re odaérhet egy kis szerencsével, ja és Szakály óriásit játszott megint!(egy újpesti)Barcaman1993 írta:Te jó ég! Ez a Loki fog minket képviselni a BL-ben? Azt hiszem, hogy jövőre ismét nem lesz csapatunk a BL-ben. Ez minősíti az egész bajnokságot, hogy ez az már-már teljesen elképzelés nélkül játszó Debrecen vezeti veretlenül a bajnokságot. Azt hiszem ez a legnagyobb kritika. Nem akarom a Loki szurkolókat megbántani, mert biztos örültök a 3 pontnak, de ez a csapat és az NB1 színvonala ismét minősült. Sajnos évre-évre csak egyre rosszabb.
Reméljük hagyják föntről h azt játssza a loki amit tud és nem a nagy vidi-nek kell nyerni!MessiFan91 írta:Hajrá Debrecen!
Be is jött, Hali - Győr 1-1.Messa írta:Holnap meg bízunk egy Eto pontvesztésben.
Remélem ma inkább Real stílus lesz, hogy a gyors kapott gól után megfordítják a meccset :SMessiFan91 írta:Nekem szimpatikus csapat a Diósgyőr, most mondták hogy az M1-en hogy próbálnak Barca-stílusban játszani!zola8787 írta:16:00tól M1-en Kecskemét - Dvtk.
Kíváncsi leszek nagyon Fernando-ra, Sekour-ra meg Frizoni-ra, remélem lehetőséget kapnak és nem csak a pad meghosszabbítására vettük őket. Lippait nem sajnálom, szerintem be se férne a kezdőbe.
Tegnap nyert a Loki meg a Barca, ma Diósgyőr győzelem és akkor jó hetet zártak a kedvenceim![]()
Hajrá DVTK!!
Nekem szimpatikus csapat a Diósgyőr, most mondták hogy az M1-en hogy próbálnak Barca-stílusban játszani!zola8787 írta:16:00tól M1-en Kecskemét - Dvtk.
Kíváncsi leszek nagyon Fernando-ra, Sekour-ra meg Frizoni-ra, remélem lehetőséget kapnak és nem csak a pad meghosszabbítására vettük őket. Lippait nem sajnálom, szerintem be se férne a kezdőbe.
Tegnap nyert a Loki meg a Barca, ma Diósgyőr győzelem és akkor jó hetet zártak a kedvenceim
Őszinte leszek nem láttam pontosan, stadionban nincs ismétlésL.Messi 10 írta:A kiállításnál mi volt? Csak az első félidőt tudtam nézni, meg a meccs végi összefoglalót, de az a "szabálytalanság" még csak "narancssárga" se volt.Messa írta: