Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2012.03.12. 17:49:56

Kép
Pep: "Haladunk lépésről lépésre."
Mou: "Haladunk lopásról lopásra."
madridronie
Madridista

2012.03.12. 14:53:45

Ja és akkor ez kiegyenlíti az ajándék pontokat, nem?
Ilyenről szerintem szó nem volt; csupán egy észrevételt tettem, hogy teljes és kerek legyen a történet! :lol: Egyébként a legnagyobb problémám az egész okfejtegetésetekkel az az, hogy nagyon sok benne a HA!
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.12. 14:27:47

madridronie írta:
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen.
Még szép, hogy nem emlékszel (csoda lett volna)! :roll: Valóban nagyon gyengék voltunk azokon a meccseken, ugyanakkor azért a Levante és a Racing elleni összecsapásokon is voltak érdekes döntések, de minimum kétes szituációk!

Levante: 3:40-nél elég egyértelmű és jogos 11-es, ami persze elmaradt!

http://www.youtube.com/watch?v=W7r-gh5b8xc

Racing: 5:55 a meccs utolsó percében történt kezes blokk a 16-oson belül Cristiano szabijánál, illetve az 5:25-nél történt kasza és elmaradt piros!

http://www.youtube.com/watch?v=LJb0iXEhtFs

Szóval ez az egész nem vezet sehova! :oops:
Ja és akkor ez kiegyenlíti az ajándék pontokat, nem? :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
madridronie
Madridista

2012.03.12. 13:39:46

A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen.
Még szép, hogy nem emlékszel (csoda lett volna)! :roll: Valóban nagyon gyengék voltunk azokon a meccseken, ugyanakkor azért a Levante és a Racing elleni összecsapásokon is voltak érdekes döntések, de minimum kétes szituációk!

Levante: 3:40-nél elég egyértelmű és jogos 11-es, ami persze elmaradt!

http://www.youtube.com/watch?v=W7r-gh5b8xc

Racing: 5:55 a meccs utolsó percében történt kezes blokk a 16-oson belül Cristiano szabijánál, illetve az 5:25-nél történt kasza és elmaradt piros!

http://www.youtube.com/watch?v=LJb0iXEhtFs

Szóval ez az egész nem vezet sehova! :oops:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.12. 09:36:16

Sanama írta: Lehet,hogy ha normálisabb bíráskodás lenne,akkor 3pont lenne a különbség,de én fogadni mernék rá,hogyha mindent, amit kellett volna befújnak ide is meg oda is, akkor sem vezetné a Barca a tabellát.
A Real 3 meccset bukott. Ellenünk nem volt kérdés, a Levante ellen és a Santander ellen sem nyújtottak vmi nagyot és nem emlékszem, hogy bármi orbitális tévedés lett volna ezen a 3 meccsen. Viszont, ha a mi meccseinket nézzük, hát sokat nem köszönhetünk a bíróknak...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.11. 20:06:26

Mondom, tavaly,és azelőtt is meg volt a sanszotok, de amikor kellett megvertünk titeket.

Idén pont ezt akadályozzák meg a sorozatos tévedések a Barca kárára, és ritkábban (de előfordul) a Madrid előnyére. De ha szerinted 10pont a reális különbség,akkor felesleges vitáznunk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Halfkey
Jugador del Barça

2012.03.11. 18:29:34

Ti valóban úgy ÉREZTÉTEK, de nem emiatt lettünk 3szor zsinórban bajnokok, többek között azért,mert amikor kellett helyretettük a Madridot a Klasszikusokon.
Ilyenkor lehetne azért egy lépést visszafelé tenni, és kicsit pszichológiai szemmel nézni a dolgokat. A másik oldal csak úgy ÉREZTE, de mikor velünk van hasonló, akkor megint a másik oldal az idióta, miért nem látják már meg mennyire elnyomottak vagyunk.

Régebben már leírtam egyszer, sőt már akkoriban is beírtam mikor azon ment a lamentálás hogy miért bírózik (tavaly) a Madrid. Mindig a 2., a "vesztes" hozza elő a "mi lett volna, ha" dolgokat. Az első miért tenné? Mindig minden bajnokságban azt tartják kegyeltnek, bírók által segítettnek, aki éppen vezet.
El fanático
Entrenador del Barça

2012.03.11. 17:56:55

Mourinho hatalmas nagy manipulátor, semmit sem mond meggondolatlanul vagy véletlenül - semmikor és sehol.
Pontosan tudja, hogy a szavainak meglesz a kedvező következménye, még akkor is, ha esetleg némi szankció is becsúszik / lásd: UEFA és az UNICEF sértegetése /

Aztán ott vannak a bírók. Valóban kisemberek igen, a profi bírók mind mennek a munkahelyükre és dolgoznak, mint bárki más, nem a bírói munkából élnek.
Gondoljatok bele: Mourinho nem akárki a világ football-jában. Mindig gondoskodik róla, hogy beszéljenek róla az emberek - mint egy celeb. Amikor kicsit elült az általa felkavart sz.rnak a szaga, akkor újra átkavarja, hogy mindenki biztosan megérezze.
Néha az az érzésem vele kapcsolatban, hogy komolyan vallja a régi mondást: " Annak van igaza, aki a leghangosabban kiabál."

A bírók pedig bizonyos tekintetben áldozatok. A fociban nincs "szereposztó dívány", mint a filmes szakmában, de ha lenne, akkor Mourinho tulajdonában lenne és nem azért, mert Ő lenne a Foci mindenható Ura.
Azért, mert jelenleg Ő az, aki a lapokat keveri, mint egy pókerjátszmában. Ehhez nagyon ért. Annál az előny, aki az első támadást vezeti - akit betámad az vagy védekezni kényszerül ezzel még több támadási felületet adva és José kezére játszva, a másik esetben nem reagál a támadásra, de azt meg senki sem bírja idegekkel sokáig pl.: Piqué.

Ez a bírók szemszögéből azt jelenti, hogy ha a "nagy José" bajnokság-szinten eláztat és megkérdőjelezi a képességeidet vagy az erkölcsi fedhetetlenségedet, akkor abban az esetben lesheted, mikor hívnak nemzetközi szintre BL-be, EL-be, válogatott meccsekre...

Ez igaz a munkaerőpiacon is: felvételizel egy helyre, elkérik a referenciáidat - a bírók esetében az általuk vezetett meccseket nézik - és megkérdezik rólad a korábbi főnökeidet. A bírók esetében pedig ugye, Mou elintézi a referenciát, mert állandóan telesírja a sajtót.
Pártatlan média pedig nem létezik.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.11. 17:30:48

Ti valóban úgy ÉREZTÉTEK, de nem emiatt lettünk 3szor zsinórban bajnokok, többek között azért,mert amikor kellett helyretettük a Madridot a Klasszikusokon.

Idén nem csak érezzük a bírók szelét, hanem elég komoly, és egyértelmű jelek is vannak erre. Már ha egy-egy visszanézés annak tekinthető. Folyamatosan. Nem kell ezt érezni, mindenki látja.

Valamint Madridistákkal ellentétben mi elismerjük, hogy jogosan vezetitek a Ligát, azt nem,hogy ennyivel. Bírók nem adják meg a sanszot arra,hogy egy Nou Camp beli látogatás után kiélezett legyen a Liga.
Kép
ferninho
Madridista

2012.03.11. 17:22:20

lluisllach89 írta:
ferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Mekkora bohóc vagy :mrgreen:

A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást :lol:
.
nah akkor tegyük helyre a dolgokat.
én ezt a bírókra értettem.
mi vergődtünk minden dolgon, mi úgy éreztük, hogy folyamatosan segít titeket a spori és ellenünk fújt.
ti vergődtök minden dolgon, ti úgy érzitek, hogy folyamatosan segít nekünk a spori és ellenetek fúj.

én erre használtam ezt a nem túl kulturált mondatocskát semmi másra.
azt hittem elég egyértelműre sikeredett, de tévedtem megint csak...
végig a bírókról beszéltem, nem is értem hogy jöhetett ez ide...
madridista
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.11. 16:58:03

Hiába a legjobb csapat a Barcelona, nem érzelem nélküli, fizikálisan tökéletes gépek játszanak benne.Azt a + motivációt, ami néha a meccsek eldöntéséhez kell, sokszor még a legjobb pszichológus csapat sem tudná megadni.
Egyszerűen nincs szerencsénk ebben a szezonban.A Madridnak is volt legalább annyi rossz meccse, mint nekünk, de megúszták a pontvesztéseket.Azt is tudom, hogy jobban harapnak, de a Rayo meg most a Betis ellen ez is kevés kellett volna hogy legyen, de nem lett.Fél méterről üres kapuba kihagyják ellenük a ziccert az utolsó percekben, a bírók is botrányosak.
Ha nem ilyen csapatunk lenne, 30 ponttal lennénk mögöttük ebben a szezonban.Tudom és látom én is, főleg az idegenebeli meccseken, hogy akadozik a gépezet.De nem lehet csak a csapatot hibáztatni ezért.3 éven keresztül lefociztuk a világot, olyan dominanciával és gyönyörű játékkal, ami ilyen hosszú távon még nem fordult elő a modern labdarúgásban.Emiatt várható volt, hogy az akarás és motiváció valamikor kicsit visszaesik, mellette pedig a világ legjobbját mindenki meg akarja verni, ellene akarja mindenki megmutatni.
De ha csak feleannyi szerencsénk lett volna (bírók is ideértendők), mint a Madridnak, akkor nyílt lenne a bajnokság.

Mourinho meg... Megint üzenget, Guardiola szerinte ugyanolyan mint ő... Valaki írta valahol, hogy az rendben van, hogy a vereséget nem tudja méltón viselni, de hogy a győzelmet sem?!??Ne legyünk bajnokok, de soha az életben ne ülhessen le ilyen ember a kispadunkra.
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.11. 16:22:07

krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Valóban a saját hátrányunkon bőven hozhatnánk, ha motiváltan álltunk volna hozzá egy-két meccshez, de a 10 pont másik fele meg azokban a szituációkban van, amit a Real meccseken fújtak, vagy éppen nem fújtak be.
Azon pedig a mi teljesítményünk sem tudott volna sokat változtatni
miihii
KHAL

2012.03.11. 16:03:08

Pavel írta: Majdnem mindenki azt írja, hogy jogos a 10 pont. Majd azt írják, hogy a bírók a pontokat vesznek el tőlünk
Ezt az egy sort kivéve teljesen egyetértek.Ahogy átfutottam,a többség pont,h azt írja,h jogosan vezetnek,mert stabilabbak,de éppen a 10 pont fór nem jogos.A hátrányunk magunknak köszönhető. A behozhatatlan hátrány viszont már nem feltétlenül...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.11. 14:05:10

Pavel!

Igazad van, igazából nem is tudom most hirtelen kire gondolsz,aki jogosnak tartja a 10pontot. Mert tegnap óta (is) kb mindenki azt írja, hogy maga az első helyük jogos, de ez a különbség nevetséges,és a bíráskodásnak köszönhető.

Többi résszel egyetértek.

Origos cikk az említett bíráskodásról. Igaz ez kicsit már túl egyoldalúan kezeli, de sok lényeg van benne.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... e-egy.html
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2012.03.11. 14:02:23

Pavel írta:...
Teljesen egyetértek. Ez az irreális különbség vastagon a sporik sara is. Engem sem érdekel a kiéhezett, fursztrált, most örjöngő halamakik kedve.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.03.11. 13:47:55

Gyerekek amit írtok az már unalmas.
El kellene dönteni, hogy miért vezet a Madrid 10 ponttal.
Majdnem mindenki azt írja, hogy jogos a 10 pont. Majd azt írják, hogy a bírók a pontokat vesznek el tőlünk.
Ne akarjunk már megfelelni az idetévedő madridistáknak.
A 10 pont nem jogos és ha a Madrid megnyeri a bajnokságot az számomra nem lesz teljes értékű.
Sokan írjátok, hogy nem kell bírózni. Kérdem én, miért? A nyilvánvalót tagadjuk, a saját szemünkkel látottakat.
Igen, nem játszunk úgy ahogy tavaly vagy azelőtt idegenben, de nem ezért vagyunk lemaradva 10 ponttal. Talán 2-3 pont lenne a reális.
A spanyol szövetség meg elmehetne a p*csába. A katalánoknak köszönheti, hogy EB és VB címvédők vagyunk, ha nem tetszik, hogy a katalán csapat jelenleg a világ legjobbja akkor ne hívjanak be egy katalánt se a válogatottba. Csak halkan jegyzem meg akkor még a csoportkör is necces lenne.
Pep-nek igaza van a bajnokság már elment. Igaz azt soha nem fogja kimondani, hogy a bírók miatt, de aki a szavak mögött tud olvasni és aki követi a meccseket azok nagyon is jól tudják.
E hozzászólást nem vitaindítónak szántam, csak már elegem van abból, hogy néhány madridista elvárja azt, hogy megfeleljünk nekik. Néhány Barca drukker is gondolkodjon már el, hogy kinek is szurkol. Személyeknek vagy a csapatnak.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.11. 13:12:51

Tételezzük fel, hogy a Madrid akkor is vezetné a bajnokságot, ha nem kapta volna meg a plusz X pontos ajándékcsomagot a bíróktól. (Bár azt hiszem, sokkal többször remegne meg a lábuk, ha csak 3 pont lenne az előnyük, szóval ki tudja: lehet, hogy nem vezetne semmit a Madrid)

A spanyol szövetségnek kényelmetlen, hogy mindig egy csapat (ráadásul egy katalán!) nyeri a bajnokságot évről-évre. Ezt én megértem, csak akkor is nevetséges viselkedés, hogy így segítenek. Legyen igazságosabb a pénzek elosztása, ne csak a legnagyobbak nyeljék le, és akkor máris izgalmasabb lehetne a dolog, nem kellene tudatosan manipulálni az eredményeket.

A bírók mint emberek is kisemberek, igazából nem bántom őket, mert olyan nincs, hogy mindig csak az egyik csapatot segítik hülyeségből, a másikat pedig nem: nyilvánvaló, hogy szövetségi nyomással lépnek pályára, más magyarázat nem igazán lehet.

Mourinho-n még meglepődni sincs kedvem. Remélem, megint betömjük a szennyes arcát egy ötössel.
socio66

2012.03.11. 13:04:39

krumplibogár írta: Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
a múltkor is írtam,nonszensz elvárni a csapattól hogy sorozatban kompenzáljon a rossz bírói ítéletek miatt.
nem is vagyunk olyan formában,olyan motivációval felvértezve,mint az utóbbi három évben,és én úgy gondolom hogy az ellenfelek is sok esetben nagyon jól játszottak ellenünk,szerintem elég,ha a valenciát, espanyolt, bilbaot említem,azokon a meccseken ott lehetett hagyni két-három pontot.
továbbra is tartom,a többiekkel egyetemben,hogy a madridnak idén mindenképpen vezetnie kell a bajnokságot,csak baromira nem mindegy, hogy mennyivel. hetek óta teher nélkül,felszabadultan játszhatnak,mi pedig már félig-meddig feladtuk az egészet,nyugodtan bedobjuk a fiatalokat is, pihenünk a nagyobb feladatokra.
3-4 pont difi esetén,tudva hogy van még egy hazai klasszikus,más lenne a leányzó fekvése,teljesen nyílt lenne a bajnokság.
ezt elvették tőlünk,és engedtessék meg,hogy ezért a bírókat is okoljam,ne csak a csapatot,hogy nem játszunk idén is a legmagasabb szinten.
Deus
Boixos Nois

2012.03.11. 12:50:13

Laudrup írta:Ez egy hozzászólás egy lelkes MU szurkolótól a sportfórumon és ez a majom állítólag egy egyetemi tanár Szegeden :lol:
Savanyú neki a szőlő, mert 2x vettünk el tőle a BL címet? :)
KépKép
krumplibogár
Barça B

2012.03.11. 12:41:23

Na itt aztán van élet!
Nem olvastam el minden hozzászólást csak egy párat és gondoltam én is megosztom a véleményem mégha nem feltétlenül leszek népszerű miatta.
Azt én is úgy gondolom hogy Mourinho elérte a célját azzal hogy a tavalyi évet végig sírta.Azért egy bíróban szerintem benne van az egy real meccsen hogyha nem biztos benne 1000%-ig akkor inkább nem fújja be a realt sújtó ítéletet.
Sokan azt mondják hogy jó jó vezetne a real de nem ennyivel.Lehet hogy kicsit szorosabb lenne a bajnokság és nagyobb eredménykényszerben lennének nagyobb lenne az esélyünk de attól még ugyanúgy nyerhetnék a bajnokságot és utólag engem baromira nem érdekelne hogy mennyivel lett bajnok a madrid.
Én pont a múltheti meccsünk óta tartom feleslegesnek a bírózást, mert szerintem idén ez volt a legrosszabb játékvezetés mégis nyetünk.Innentől kezdve ha mindig így játszottunk volna akkor nem lenne miről beszélni és akkor kit érdekelne hogy hogy és mennyit nyer a real.
Szerintem így is vannak a Real kárára ítélt kétes dolgok főleg lesen állítják meg a játékosaikat amikor nem kéne de ez senkit nem érdekel ha úgyis nyertek.Fújnak ezek a bírók összevissza de erősen kétlem hogy szándékosan segíteni vagy hátráltatni akarnák bármelyik csapatot.
Nagy igazság hogy a győztesnek nem kell magyarázkodnia a vesztesnek meg felesleges.
Laudrup
Barça C

2012.03.11. 12:21:48

Svenskasport2012 március. 11, vasárnap 11:27 Válasz a hozzászólásra

sport

Svenska
A csabijét nem kellett befújni, nem volt teljesen szándékos, furán pattant fel a labda, na a rámoszé az már totál szándékos volt, bár elsőre úgy tűnt a combjára pattant, de nem, szándékosan úgy vetődött, hogy kézzel elüsse! Nem volt normális ramos, mert iker fogta volna és egy tökös bíró meg jogosan befújja a büntit és vsz 3-3!
Nem baj, nem bánkódom, a cél szentesíti az eszközt, sz*pjon a bárka!

Ez egy hozzászólás egy lelkes MU szurkolótól a sportfórumon és ez a majom állítólag egy egyetemi tanár Szegeden :lol:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.03.11. 12:19:29

lluisllach89 írta:
ferninho írta: amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.

A mííítikus Jo5é második évében megnyerjük ellenetek a szuperkupát, a kupából kiejtünk titeket, mellé behúztuk az európai szuperkupát, meg a klub-vb-t. Úgy, hogy közben nyerni jártunk Madridba. Soha rosszabb sz*pást :lol:

Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.

Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Ferninho,egész vicces vagy komolyan mondom :D Én lemaradtam valamiről esetleg? :D
A szuperkupát nyertük,kupából kivertünk titeket,a bajnokságban otthon sz*ptatok tőlünk egy sima meccsen,és ilyeneket írsz?Én még mindig ott tartok hogy jobb csapat vagyunk mint mi,csak nekünk most éppen gyengébben megy a kicsik ellen,és ezért mentek 10 ponttal,de amúgy hozzánk képest szerintem még mindig levagytok maradva...Na de mind1,kerüljünk csak össze a Bl-be... :twisted:
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.11. 12:01:16

Az meg hogy tévedtek a ti károtokra is... Miénkre többet, mi a reakció? Illett volna megnyerni a meccset. Egyértelmű hogy kiszúrja az ember szemét ugyanannyi tévedés esetében ha az a csórót sújtja, nem így, mert közel sincs egyensúly.

Jogos lesz a madrid 1. helye de nem ennyivel.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.11. 11:54:41

Számomra már unalmas a bírózás, de még unalmasabbak a bírók. Folyamatosan nézem a Real és Barca meccseket, és a játékvezetésben valamennyi különbség van, de nem csalás szinten vagy hasonlók, az nevetséges kijelentés bárkitől. A Madrid idegenben valamivel jobb, de akár a Betis ellen akár a Valencia ellen ha nincs a vak bíró, nem nyertek volna.

Nem azzal van a baj hogy a Madrid vezeti a bajnokságot, mert az jogos, hanem az hogy valamivel többet néznek el számára a bírók így már idő előtt eldöntve a bajnokságot. Ez legfőképpen Ramos és Pepe 4-5 ámokfutására vonatkozik, amiért nem kaptak még sárgát se. Nem hiszem hogy ha Ramos előző 2 meccsen könyököl-odarúg valakinek, a 3. meccsen sem koncentrál rá szögletnél a bíró
94:39 6 - 1
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.03.11. 11:41:48

Tételmondat: A Real Madrid jogosan vezet a bajnokságban. Ez tiszta sor.

Számomra azonban az a fajta képmutatás elviselhetetlen, amit Mourinho képvisel. Amikor vereséget szenved, úgy jön le a pályáról, mint a durcás kisgyerek, akit megfosztottak az álmától, holott ő mindent jól csinált, és ehhez társakat is talált, Casillas is elküldi már a játékvezetőt partizni a Barcelonával. Amikor viszont esetleg ők nyernek véleményes szituációkkal, akkor csupán azt nyilatkozza, hogy nem tudom, hogy tizenegyes volt-e vagy piros lap, de a játékvezető jól vezette a mérkőzést.

Én nem hiszek abban az elméletben, hogy a Madridot segítik célzottan a játékvezetők, abban viszont nagyon is, hogy ez a másfél év sírás-rívás amit Mourinho itt lerendez - meg amúgy is, csupán 2 európai szinten jegyzett játékvezetőt vonultatott már vissza az elmúlt években - oly mértékben hatással van a bírókra, hogy a kétes esetekben rendre a Madrid javára ítélkeznek. Nem is emlékszem olyanra, hogy egy kétes tizenegyest befújtak volna a Madrid ellen, olyanra meg pláne nem, amikor Pepe/S. Ramos esetleg megkapta volna a jogos piros lapját a sorra elkövetett durvaságaiért.

Ha José állandóan a játékvezetőkre fogja a Barcelona elleni vagy akármilyen vereséget, akkor illene azt is beismerni, amikor őket segítik az ítéletek. Így viszont nagyon átlátszó a történet, és csupán arra megy ki, hogy a Special One mese tovább folytatódjon.
.
Válasz küldése