ferninho írta:Real Madrid meccsei:
az itt a baj, hogy teljesen egyoldalúan van ez az egész megközelítve.
tegnap is az első gól előtt kezelt a Betis játékosa, de ez már el is lesz felejtve 1 hét múlva, mert nyertünk.
és volt már nekünk bőven meg nem adott gól, téves les, nem befújt 11-es és a többi.
csak erről nem beszél senki, mert megnyertük még így is a meccset.
tény, van jó pár olyan ítélet, ami nekünk kedvez, de olyan is van ami ellenünk, nem is kevés. tény, valamelyest tényleg több az előbbi eset, de közel se olyan vészes, mint itt páran mondják.
gondolom itt sokan meg se nézték a meccseket, csak meccs után megnéztek pár videót és fel vannak háborodva.
most például ha nem adják meg az első Betises gólt, az egész meccs LEHET teljesen máshogy alakul és közük nem lett volna az X-hez se, de ezt nem lehet tudni.
Barcelona meccsei:
a Barca meccseiről meg felesleges beszélni, azt gondolom látja mindenki, de kétlem, hogy az előző hétvégén is azért lett kiállítva Piqué, mert Mourinho befenyítette az egész bírói kart... és még sorolhatnám a többit, tényleg volt nagyon-nagyon sok érdekes eset a ti meccseiteken, de kétlem, hogy Mourinhonak sok köze lenne hozzá. a Real meccsein lehet ,hogy benne van ez a bírókban, de szinte kizártnak tartom, hogy a Barca meccsein is előfordulna ez.
amit még mindig mondok, teljesen ugyanez volt a történet nem is olyan rég csak fordítva, ugyanígy vergődtünk mi is minden kis sza.on... ugyanez volt és tény, jobb a hímvessző másik oldalán állni, nagyon is.
Én személy szerint a második félidőt láttam, ahol teljesen egyenrangú ellenfele volt a Reálnak a Betis!! Xabi Alonso kezezése egyértelmű volt, ugyanakkor, erre szerintem sok bíró nem ad tizit...Ramos esetét nem tudom milyen szögből, és hogy látta a bíró, de kár is ezen rágódni. Egyébként nekem nem is az a gondom, hogy a Reálnak nem fújják, be a dolgokat, vagy esetleg éppen befújják, hanem az böki a szemem, hogy
ugyanezek a bírók, nálunk mindent észrevesznek, vagy éppen nem látják meg ezeket az eseteket... Ferninho tavaly nektek volt ennyi kétes eset, ami miatt okotok lett volna panaszkodni? Kíváncsi vagyok a véleményedre!!