Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az esélyed olyan 50-50 szerintem. Attól függően, hogy Oláfnak éppen olyan napja lesz-e, hogy a kp-t favorizálja vagy az erős támadást. Ha előbbit, akkor lesz esélyed bőven, ha utóbbit, akkor nem nagyon.Barcaman1993 írta:Na sikerült bejutnom a kupa 6. fordulójába. hazai pálya, az ellenfél kp-ja és védelme is gyengébb, mint az enyém, a támadása kicsit jobb. Íme az ellenfél: 377719701. MichaBee szerinted, ha egy olyat tudnék produkálni, mint a mostani meccsemen (377512682), akkor milyen esélyeim vannak? A hétvégén az elsővel játszom, ezért beáldozom azt a meccset. Ha nem lesznek sérültjeim, akkor ilyen teljesítményre minden bizonnyal képes leszek. Vélemény? Azért egy 7. kör nagyon nagyot ütne...
"Olykor (bár nagyon ritkán) előfordul, hogy a játékos teljesítménye abban a pillanatban, amikor elhagyja a pályát, jobb az átlagteljesítményénél. Ezt piros csillagok jelölik."streho87 írta:Srácok!
az egyik kp-m szintet lépett, és a csillagainál van egy fél piros csillag, az mit takar? Mert 3 éve játszok, de ilyet még nem láttam.
meghúzta a meccs végét, nem elfáradt, hanem jobb lett. Legalábbis ha még mindig ezt jelentistreho87 írta:Srácok!
az egyik kp-m szintet lépett, és a csillagainál van egy fél piros csillag, az mit takar? Mert 3 éve játszok, de ilyet még nem láttam.
SE = special event = különleges eseménysalas9 írta:Ez pontosan mit takar, hogy feküdjek rá a birtoklás+védekezésre?MichaaBee írta: feküdj rá a birtoklás+védekezésre. Ha nem kapsz gólt és Neked van több helyzeted, akkor mindig jöhet SE vagy pontrúgás.
SE?
Pontrúgóim nagyon jók vannak a csapaton belül, az még jól jöhet.
Ez pontosan mit takar, hogy feküdjek rá a birtoklás+védekezésre?MichaaBee írta: feküdj rá a birtoklás+védekezésre. Ha nem kapsz gólt és Neked van több helyzeted, akkor mindig jöhet SE vagy pontrúgás.
De a sajátjaidat is ugyanannyira. Nem néztem meg a meccset, de próbálj meg legalább egy értelmes támadást összehozni, vagy ha lehetetlen, akkor feküdj rá a birtoklás+védekezésre. Ha nem kapsz gólt és Neked van több helyzeted, akkor mindig jöhet SE vagy pontrúgás.salas9 írta:Játéktördeléssel csökkenteném a támadásait nem?
Értem értem, és köszönöm! Maradjak tehát a mostanában játszott 3-5-2-nél és egy hátvédet tegyek a baloldalra, és mellette szintén a baloldalon legyen jobb mint megfelelő a támadásom?szszabolcs19 írta:Üdv: Szab
Köszi szépen! Ismét egy lyukat tömtél be a tudásoddal a fejemben!:) Am muszáj voltam pic-elni, mert a kupán most egy igen erős KP-val rendelkező emberkét kaptam, akit tudok ütni, ha ugyan ilyet fel tudok mutatni, és ez csak így érhető el jelenleg.MichaaBee írta:szszabolcs19 írta:@Michabee:
A CA csak akkor működik, ha gyengébb a birtoklása. Úgyhogy nyilván ezért nem kapott kontrát. Viszont szerintem értelmetlen ilyenkor levinni a kp-dat az övé alá... Ezzel növelted az ő normál helyzeteit, így amit kontrából kapott volna, azt most megkapta normálként, Te pedig buktál jó pár helyzetet. Ha nem picelsz, akkor szerintem hozod a meccset, bár nem tudom, hogy volt-e szükség erre a picre a többi meccs szempontjából. Taktikát meg minden egyebet figyelembe véve tökéletesen játszottad meg a meccset (hülyeség lett volna az AOW), egyedül a PIC nem kellett volna.szszabolcs19 írta:@Michabee: Szerinted a mérkőzésmotor azért nem adta be az ellenfelemnek a kontrákat, mert majdnem azonos volt a kp-énk?
Illetve jobban jártam volna, ha még jobban gyengítem a KP-ét, és én is ellentámadásra adom a fejem?
http://www75.hattrick.org/Club/Matches/ ... m=Hattrick
THX!
Tied a gyirmót csapat?salas9 írta:Jövő héten rangadót fogok játszani, és a harmadik helyezetthez utazok -jómagam vezetem a csoportot- de az elmúlt három szezon alatt egyszer sikerült csak legyőznöm. Mondhatni ő a mumusom. Szerintetek milyen felállásban és milyen szisztémában kellene pályára lépnem, hogy győzelmi esélyeim is legyenek vendégségben?
Csoportom állása.
Tavalyi 1. mérkőzés
Háát, szerintem eltoltad egy kicsit:S Vhogy meg kellett volna oldanod azt, hogy a te Remek bal oldali támadásod jobb oldalon legyen, mivel így nem a kiemelkedő védelemmel került volan szembe, hanem csak a jó-val.MessiFan91 írta:Nem.VictorValdes19 írta:Reális eredmény született?
http://www74.hattrick.org/Club/Matches/ ... m=Hattrick
Szerintem egy döntetlen lett volna reális eredmény
MessiFan91 írta:szszabolcs19 írta:
Üdv: Szab
Nem rossz az a döntetlen, de kérdezhetnék valamit?
Miért nem széleken támadással játszottál???
Szerintem abszolút.
Nem.VictorValdes19 írta:Reális eredmény született?
http://www74.hattrick.org/Club/Matches/ ... m=Hattrick
Nem rossz az a döntetlen, de kérdezhetnék valamit?szszabolcs19 írta:Aki online van, attól pls nagyon gyors választ!:)
A mai bajnokimon pic-elni fogok, ezért a kp-ém olyan erős lesz, mint az ellenfelemé. (Középszerű-)
Viszint az ellenfelem az biztosan ellentámadásos taktikát fog alkalmazni, ami ugye akkor hatásos, ha én birtokolnék jobban!
Azon gondolkoztam, hogy ha legyengíteném a KP-mat mondjuk 1 szinttel, és én is ellentámadást csinűálnék, akkor ezzel kereztbehúznám az ő taktikáját????????????????????????????
Mi a véleményetek? Illetve mennyire gyengítsem a középpályámat?
PLS gyorsan:P
THx!!!
@MessiFan91: Sajnálom, hogy nem jött össze az X, bár szerintem benne lehett volna, de van így sajnos:S Kitartást!!!:) Jó kis játék ez!:)
Végül milyen taktikával játszol?szszabolcs19 írta:Aki online van, attól pls nagyon gyors választ!:)
A mai bajnokimon pic-elni fogok, ezért a kp-ém olyan erős lesz, mint az ellenfelemé. (Középszerű-)
Viszint az ellenfelem az biztosan ellentámadásos taktikát fog alkalmazni, ami ugye akkor hatásos, ha én birtokolnék jobban!
Azon gondolkoztam, hogy ha legyengíteném a KP-mat mondjuk 1 szinttel, és én is ellentámadást csinűálnék, akkor ezzel kereztbehúznám az ő taktikáját????????????????????????????
Mi a véleményetek? Illetve mennyire gyengítsem a középpályámat?
PLS gyorsan:P
THx!!!
@MessiFan91: Sajnálom, hogy nem jött össze az X, bár szerintem benne lehett volna, de van így sajnos:S Kitartást!!!:) Jó kis játék ez!:)