szszabolcs19 írta:@Michabee: Szerinted a mérkőzésmotor azért nem adta be az ellenfelemnek a kontrákat, mert majdnem azonos volt a kp-énk?
Illetve jobban jártam volna, ha még jobban gyengítem a KP-ét, és én is ellentámadásra adom a fejem?
http://www75.hattrick.org/Club/Matches/ ... m=Hattrick
THX!
A CA csak akkor működik, ha gyengébb a birtoklása. Úgyhogy nyilván ezért nem kapott kontrát. Viszont szerintem értelmetlen ilyenkor levinni a kp-dat az övé alá... Ezzel növelted az ő normál helyzeteit, így amit kontrából kapott volna, azt most megkapta normálként, Te pedig buktál jó pár helyzetet. Ha nem picelsz, akkor szerintem hozod a meccset, bár nem tudom, hogy volt-e szükség erre a picre a többi meccs szempontjából. Taktikát meg minden egyebet figyelembe véve tökéletesen játszottad meg a meccset (hülyeség lett volna az AOW), egyedül a PIC nem kellett volna.
Ami hülyeség lett volna részedről az az ellentámadás. Na azzal bucira vert volna... A védelmed abszolút alkalmatlan az ellentámadáshoz. Sokszor félreértelmezik a CA-t, nem akkor kell alkalmazni, amikor gyengébb a középpályád, hanem amikor SOKKAL erősebb a védelmed, jó a támadásod ÉS gyengébb a középpályád. Egyéb esetben a CA csak növeli a negatív gólkülönbséget számodra.
Összességében a felállásod és taktikaválasztásod tökéletes volt így. Nem kell mindig taktikával variálni, csak nagyon indokolt esetben, ez látszik szerintem most is.

Egyedül a PIC-normál kérdésben döntöttem volna másképp, de nem tudom, hogy milyen meccsek következnek Neked.