Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 15:16:59

húú, ez már nagyon Torgyános!
komolyan gondolod, hogy ennyire nehéééz lehet őt eltávolítani onnan, illetve, hogy csak ez a megoldás?!

:roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 15:14:16

ja, van egy rossz elnökük, aki lassan már többet "kárt" csinál a klubjuknak, mint amennyi hasznot hozott nekik. de azt sem kell elfelejteni, h azt is neki köszönhetik, v legalább is neki is, h most a világ egyik leggazdagabb klubja a real. ez meg amiatt is lett, h nagyon sokan beszélnek, tudnak róluk, és persze reklámozzák és meg is veszik a nevükkel ellátott dolgokat, nem kicsi pénzekért. ha választások lesznek, megmondja nekik a perez, h "nézzétek meg, mennyi lé volt előttem, és mennyi van most utánam. ha nincs pénz, akkor miből akartok játékosokat venni?" (persze majd ő eldönti, h milyeneket). és már húzzák is az x-et a megfelelő helyre a népek.
aránylag kevesen szarozták a perezt, amikor ment a szekér.
PUYOL-XAVI-INIESTA
real_funghi

2005.12.07. 15:12:40

Gondoljatok bele, hogy ez más csapatokkal is megtörtént/meg fog történni. Perezről meg mindenki ismeri a véleményemet. Néhány helyen elterjedt már... Súlyosabb dolgoknak kell ahhoz bekövetkezni, hogy leváltsák, ugyanis a sociok nagy része az ő érdekeltségi körébe tartozik. Esetleg, ha "történik vele valami", akkor lesz új elnökünk.
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 15:03:28

bár -ha megengedsz egy magánvéleményt- én azt mondom, hogy nem tragédia ez.
van egy rossz elnökötök, a többi ennek a folyománya!
ha ő el lesz távolítva, akkor nem kell, hogy csak erről szóljanak a cikkek.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 15:03:23

a jó hír nem hír. azzal nem fognak példászámcsúcsot dönteni, ha megírják, h a fiataljaitok tegnap helytálltak a görögök ellen.
nem jópofáskodni akarok, de ez a "reklám-madridság" másik oldala. az a [auto_cenzúra], h megvannak hozzá a gyerekek, akik bevállalják a szerepeket ebben. (mint r. menedzsere, v a borítós lux)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:59:35

ok, Funghi!
sztem pont ez a néhány sor, amit a Real Madrid Pereznek köszönhet!!!

sajnos ez van. amikor Rosell elment, a Barcáról is hasonló cikkek, nyilatkozatok, vélemények jelentek meg, persze nem ilyen súlyosak (mondjuk a helyzet sem volt ilyen kusza).
real_funghi

2005.12.07. 14:55:59

Az a baj, hogy manapság ha valaki egy sajtóterméket el akar adni, akkor nem a fontos dolgokat írja meg, hanem a botrányokat keresi. Sajnos sokkal jobban el lehet adni még mindig valamit a Real Madrid nevével, mint az FC Barcelonáéval. Nekem, mint Real-drukkernek egyszerűen hányingerem van a Real rossz teljesítményét, illetve belső problémáit firtató cikkek áradatától. (Némelyik napilapban olykor 2-3 ilyen cikk is megjelenik...) Ezerszer olvasom inkább azt, hogy milyen jól játszott a Barça, pedig az utóbbi egy évet leszámítva soha nem érdekelt, hogy mi van velük. Már a sportnapilapok is bulvár irányból közelítik meg a kérdést, nem pedig a sport oldaláról, ami a feladatuk lenne... Ez persze egyre több embert a Real Madrid ellen hangol, aki addig ha nem is szimpatizált a klubbal, de legalábbis nem utálta. Mert miért nem az ő jólmenő csapatáról írnak és miért a rosszul játszó Madridról? Csakhogy innentől a szurkoló issza meg a levét az egésznek: pont az a réteg, amely nem tehet az egészről...
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:49:53

redlions írta:Nem értem... Miért kell fikázni a realt... Sokkal jobban érzem magam azzal, ha arról beszélek, hogy milyen jó a Barça. A tabella élén állunk! És a Real nem ellenfél... Sajnos... :? Így nem izgalmas a bajnokság. :(
Red!
1.sztem nem láttál itt az utsó 5-6 hsz-ben olyat, hogy milyen sz@r a Madrid.
2.nem a Madridot fikázzuk, hanem a vezetőit bíráljuk!
ez még sztem itt is belefér.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:41:51

sztem ez a brazil-többi zsugás ellentét az öltözőben kamu. nálunk több brazil gyerek játszik, mint náluk és szó sincs ilyenekről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.12.07. 14:39:56

Nem értem... Miért kell fikázni a realt... Sokkal jobban érzem magam azzal, ha arról beszélek, hogy milyen jó a Barça. A tabella élén állunk! És a Real nem ellenfél... Sajnos... :? Így nem izgalmas a bajnokság. :(
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.12.07. 14:36:24

"Az öltözőben igenis feszültség van a brazil és a spanyol játékosok között. Helguera, Guti és Raúl nem jön ki jól a brazilokkal, és ez megnehezíti az edző dolgát – jelentette ki Vágner Ribeiro, Robinho menedzsere egy brazil rádiónak adott interjúban...."
Ez várható volt.
Sohasem jó, ha túl sok játékos van egy nemzetből (persze a hazaikon kívül).
Emlékezhetünk, hogy amikor nálunk holland korszak volt, akkor is kialakultak ellentétek a hollandok és nem hollandok között.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:34:45

sacchi és butragueno semmit sem csináltak sztem, a fényképeszkedésen kívűl, meg azon kívűl, h - állítólag - beleugattak az edző munkájába.
nem mintha nem tudnék aludni a real problémái miatt, de az olasz leigazolását már az elején sem értettem. perez 94-95 óta nem olvasott (v nem olvastak fel neki) olasz híreket? sacchi a 94es vb óta sehol sem volt már itáliában.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:29:28

nem csak rá gondoltam:
Perez, Luxa, Sacchi, Butra! na. -ezek közül jelen pillanatban senki sem felelős a csapat mutatott teljesítményéért... :!:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.12.07. 14:25:01

ne bolondozz? Perezéknél mikor volt erre példa hogy valaki elismerje a hibáját?
Perez mindenkit leszól,csak saját magát nem,az a sz*mét f*sz
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:20:28

épp ugyanezt írtam odaát!
most megy az egymásra mióutogatás, ahelyett, hogy valamelyik is elismerné, h hibázott... :?
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:19:02

nem, nem a farkas norbert, hanem robinho menedzsere.
csak beugrott közbe pár hsz.
egyébként most, h lelépett a lux, nem vmi elegáns dolog most ez a szardobálás a brazilok részéről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:16:08

Boixos írta:ez az ember egyszerűen hülyeségeket beszél.
OFF:
először azt hittem, hogy Farkas Norbira gondolsz.!KépKép
ON

nekem az a kérdés, hogy hogy jön ő egy ilyen nyilatkozathoz, amikor a milliókat érő védence az, aki talán eddig a legnagyobb csalódás!(persze ezt annak tudatában mondom, h lehet fél év múlva ő lesz a legjobb)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:11:46

ez az ember egyszerűen hülyeségeket beszél.
salgadonál mondjuk igaz, h ha röhögni akarok, és nincs éppen vmi filmvígjáték a kezem ügyében, akkor azt szoktam megnézni, h mit csinál vele a ronaldinho, de ez két meccs egy évben. az összes többin azért nem olyan tré.
helguera az egyik legjobb hátvédjük, pedig asszem ő középpályás eredetileg, a robinho meg úgy [auto_cenzúra], ahogy van, észre sem lehetne venni, ha nem lenne a pályán. az ilyen f.szokat kéne kiszórni annak a gyereknek a környezetéből, mint ez a menedzser, és akkor talán tudná igazolni az elvárásokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:09:03

a szomszéd fórumban vendég volt a Farkas Norbi-srác!

kérdezték a véleményét Robinnyóról és bizony nem sok dícséretet kapott tőle!
azt mondta, hogy ez a stílusa nem Európába való!
majd +látjuk :|

P.S.:
amúgy Norbert barátunk 5-6 nyelven beszél (közte katalán!)
és nagyon értelmes és mértéktartó ember!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.12.07. 14:08:17

Amikor nekünk nem ment,nem voltak ilyen nyilatkozatok.
de mivel a reálosok is fikázták,és kiröhögték a Barcát,amikor nem ment nekik,most mi (ÉN) is ezt tesszük.
Bár meg tudnak minden [auto_cenzúra] játékot és vereséget magyarázni,és a barca a [auto_cenzúra] szerintük
Tisztelet a kivételnek.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Vito
Llegenda del Barça

2005.12.07. 14:02:13

egy érdekes kis szösszenet a Real-szappanoperához:
"Az öltözőben igenis feszültség van a brazil és a spanyol játékosok között. Helguera, Guti és Raúl nem jön ki jól a brazilokkal, és ez megnehezíti az edző dolgát – jelentette ki Vágner Ribeiro, Robinho menedzsere egy brazil rádiónak adott interjúban. – Florentino Pérezt tisztelem, mert szavatartó ember, de a krízis az ő hibája, a Realnak nem kiegyenlített a kerete. Roberto Carlosnak például nincs megfelelő cseréje, a jobbhátvédek bűnrosszak – Salgadót Ronaldinho akkor tette nevetségessé, amikor csak akarta, és Diogo sem jó megoldás –, a Helguera, Pavón védelmi tengely pedig nem üti meg az ilyen klubnál megkövetelt szintet. És mi van, ha Robinho megsérül? Ki pótolja majd, talán Soldado? Ugyan már, Soldado nem minőségi játékos!"

ez a nyilatkozat Robinnyó menedzserétől származik.
-úgy beszél ez az ember, mintha Robinnyó vinné a hátán a jelenlegi Madridot, vagy legalábbis letett volna valamit az asztalra! Kép

emellett mondani sem kell, hogy ez kb olyan, mint amikor belerúgnak egy földön fekvő emberbe. - a csapatnak mindenesetre biztos nem erre van szüksége!
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.12.07. 12:52:47

Xavi írta:
Keelhaul írta:Hát nemtudom melyik ligában szerepel a Barca B
Igazad van.Ezt adom...
De szerintem ő az A-csapat "második" sorát értette B alatt...
Persze.
Előre a TITOlusokért!
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.12.07. 12:49:21

real_funghi írta:Csakhogy ez nekünk nem épp a második sorunk volt, amit tegnap láthattál.
Nem kötözködni akartam én, nem mondtam olyat, hogy szégyen lenne a vereség. Olyat sem, hogy lebecsülném őket.
Csak én úgy látom: a második sornak azt nevezik egy csapatnál, akik a kezdők cseréi. És szerintem most a Real így állt fel, sőt, mint ahogy mondtad, Ramos, Baptista, Robinho például első soros.
Hogy a lényeget mondjam: a Realnak rövid a kispadja (dehát ebben gondolom egyet is értünk).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2005.12.07. 12:54:24-kor.
Előre a TITOlusokért!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.07. 12:04:39

Mivel a hazai honlapotokon végigkommentálta a meccset és 1 gólos előny után 2-1 lett a vége lehet, hogy csak vígasztalni akart Titeket.
De látom bejött :wink:

Nehogy komolyan vedd funghi!!! Csak piszkálodás :wink:
real_funghi

2005.12.07. 11:49:02

mrmonster írta:Hát igen, ez is különbség a Barça meg a Real között, hogy a Barça második csapatára mi sosem mondanánk olyat, hogy ne tudná megverni az Olympiakost (vagy akár a Real-t!). Sokkal jobb a második sorunk (is).
Csakhogy ez nekünk nem épp a második sorunk volt, amit tegnap láthattál.

A tegnapi játékosok, és hány tétmeccsen léptek eddig pályára, hányszor volt kezdő, hányszor volt csere a Real Madridnál:
Diego López: 1/1/0
Diogo 11/8/3
Sergio Ramos 16/14/1
Pavón 159/142/17
Raúl Bravo 102/88/14
Gravesen 30/23/7
De la Red 4/1/3 - a Castilla keretéhez tartozik
Balboa 2/1/1 - a Castilla keretéhez tartozik
Baptista 14/10/4
Robinho 20/16/4
Soldado 6/1/5 - a Castilla keretéhez tartozik
Adrián Martín 1/0/1 - a Castilla keretéhez tartozik
Javi García 8/5/3 - a Castilla keretéhez tartozik
Jurado 4/1/3 - a Castilla keretéhez tartozik

A szokott kezdőből Sergio Ramos, Baptisata és Robinho volt ott. Szerintem egyáltalán nem szégyen egy ilyen felállásssal BL-mérkőzésen idegenben kikapni a görög bajnoktól. Azért ezeket a Castillás gyerekeket nem a Messi-Iniesta-Damiá vonallal kellene összehasonlítani, akik nap mint nap a nagycsapattal edzenek sőt, játszanak is annyit, mint pl. nálunk Baptista (nem is nevezném második sornak, bár ahogy neked tetszik).

Kb. a Dos Santos és társaihoz lehetne hasonlítani kiegészítve mondjuk egy Marquez-Xavi-Eto'o hármassal a stabil kezdők közül, és ha mondjuk egymás ellen játszatva ti nyertek, akkor elhiszem, hogy jobb a második sorotok. Egyébként is mindegy, mert az első sor játszik, az meg nektek sokkal jobban működik csapatként, nincs is olyan még köztünk sem, aki ezt nem fogadná el.

Szóval a lényege az egésznek az, hogy nem kell azért lebecsülni a srácokat, mert most kikaptak, mert ilyen felállásban az életben nem játszottak még (közel sem), és állítólag tűrhető játékot nyújtottak, az utóbbi hetekhez képest nagyságrendekkel jobbat, olykor szépet. És egy Barcelona-szurkolót idézek most a bíróval kapcsolatban, csakhogy ne legyen az, hogy mindent a bíróra kenünk: "MARADJUNK ANNYIBAN -HOGY ELÉG SOKAT HIBÁZOTT A MADRID KÁRÁRA !!!"
Lezárt