Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Red!redlions írta:Nem értem... Miért kell fikázni a realt... Sokkal jobban érzem magam azzal, ha arról beszélek, hogy milyen jó a Barça. A tabella élén állunk! És a Real nem ellenfél... Sajnos...Így nem izgalmas a bajnokság.
Ez várható volt."Az öltözőben igenis feszültség van a brazil és a spanyol játékosok között. Helguera, Guti és Raúl nem jön ki jól a brazilokkal, és ez megnehezíti az edző dolgát – jelentette ki Vágner Ribeiro, Robinho menedzsere egy brazil rádiónak adott interjúban...."
OFF:Boixos írta:ez az ember egyszerűen hülyeségeket beszél.
"Az öltözőben igenis feszültség van a brazil és a spanyol játékosok között. Helguera, Guti és Raúl nem jön ki jól a brazilokkal, és ez megnehezíti az edző dolgát – jelentette ki Vágner Ribeiro, Robinho menedzsere egy brazil rádiónak adott interjúban. – Florentino Pérezt tisztelem, mert szavatartó ember, de a krízis az ő hibája, a Realnak nem kiegyenlített a kerete. Roberto Carlosnak például nincs megfelelő cseréje, a jobbhátvédek bűnrosszak – Salgadót Ronaldinho akkor tette nevetségessé, amikor csak akarta, és Diogo sem jó megoldás –, a Helguera, Pavón védelmi tengely pedig nem üti meg az ilyen klubnál megkövetelt szintet. És mi van, ha Robinho megsérül? Ki pótolja majd, talán Soldado? Ugyan már, Soldado nem minőségi játékos!"
Persze.Xavi írta:Igazad van.Ezt adom...Keelhaul írta:Hát nemtudom melyik ligában szerepel a Barca B
De szerintem ő az A-csapat "második" sorát értette B alatt...
Nem kötözködni akartam én, nem mondtam olyat, hogy szégyen lenne a vereség. Olyat sem, hogy lebecsülném őket.real_funghi írta:Csakhogy ez nekünk nem épp a második sorunk volt, amit tegnap láthattál.
Csakhogy ez nekünk nem épp a második sorunk volt, amit tegnap láthattál.mrmonster írta:Hát igen, ez is különbség a Barça meg a Real között, hogy a Barça második csapatára mi sosem mondanánk olyat, hogy ne tudná megverni az Olympiakost (vagy akár a Real-t!). Sokkal jobb a második sorunk (is).