Hát igen! Nekem is ez az első PES-em, most érett meg ez a játék ahhoz, hogy leváltsam a FIFa-t! Nagyon jó, meg minden, de persze ez sem mentes sok apró idegesítő hibától! No azért megjegyzem, így is klasszissal élet hűbb, jobb, szebb, mint a FIFA valaha is volt!!!
Szóval! Nekem is elég nagy gondom, hogy pl.: szabadrúgásoknál nem tudok mit tenni, mint hogy vagy el lövöm az égbe a labdát, vagy ha éppen hogy csak megnyomom a gombot, akkor meg felívelem a kezébe! Persze a gép olyat bombáz bele, hogy az csak jaj... érthetetlen! Sima akcióban pedig normálisan működik, nekem ott csak ritkán csinál olyat, hogy fellövi az égbe, de az belefér...
Apró bosszantó hibák:
- egy-egy kirúgásnál esélyem sincs begyűjteni a labdát, mert a gép nem enged oda, az emberem 3-4 méterre kóricál a labdától
- amikor az ellenfél hozza a labdát, és én rárontanék néha nem tudok, mert a gép automatikusan váltogatja az embereimet, mikor épp ki van a labdához a legközelebb! Egy csomó labdát megszerezhetnék, ha épp azzal tudnék odafutni, akivel szeretnék, illetve akin épp ott volt a jel, de a gép simán elváltja, és ő előbb ér így oda... pffff....
- rettentő bosszantó a bírói viselkedés! Szinte elkérem a labdát az ellenféltől, és LEFÚJJA! Értitek ezt? Nevetségesen szigorú!
Ezeken kívül oldalakat tudnék írni, hogy mennyire jó a játék, mennyire látványos, élvezhető, és megannyi sok-sok apró mozzanat van benne, amitől igazán élethű lesz a játék, elképesztő, hogy mi mindent megcsináltak benne. Gesztusok, legyintések, lökdösődések, megannyi variáció különbféle helyzetekre...
SZÓVAL: PES5 THE BEST!!!