Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah és bocs Moreira hogy nem raktam bele az ollózós gólodat, de még az én góljaimnak is kimaradt a feleMorminho írta:Jah, most már lejön, csak reggel nem jött be az oldal.
én tegnap úgy lőttem életem első szabadrúgás gólját Ronaldinhoval a 16-os csücskéről hogy az E-t tartottam nyomvaantiimperialista írta:Szabadrúgásoknál:
Az irányokkal be lehet segíteni, ha lefelé nyomom, miközben megnyomom a lövés gombot, akkor kicsit ívelten lövi, ilyenkor, hacsak nagyon durvát nem hibázok, elmegy a sorfal felett a labda.
Ha felfelé nyomom, akkor meg erőset lő. Próbáljátok ki, nagyon jó, sok szabadrúgásgólt lehet így verni, pl. a második módszerrel Ronaldinhoval 30 m körülről is be szoktam találni. Az első módszer meg kb. 22 m-ig hatásos, csak az irányt és a lövőerőt kell eltalálni, akkor védhetetlen!
Ja, miközben nyomod a lövést, nyomva kell tartani az irányt. A meccs menüjén belül van egy commands (asszem, valami hasonló a neve) menüpont, ott vannak leírva az ilyen dolgok, ezt is ott láttam.Morminho írta:Megnyomom a lövés gombot és közben nyomom az irányt is? A szabadrúgásokkal nekem is bajaim vannak
ja, sőt amikor fut neki, akkor is nyomva tartod az irányt.Morminho írta:Megnyomom a lövés gombot és közben nyomom az irányt is? A szabadrúgásokkal nekem is bajaim vannak
és persze a csavarás!! beállítod hogy kb középre lője, és nyomod az irányt is (jobbra-balra), miközben ellövöd..még szebb gólokat lehet így lőniantiimperialista írta:Szabadrúgásoknál:
Az irányokkal be lehet segíteni, ha lefelé nyomom, miközben megnyomom a lövés gombot, akkor kicsit ívelten lövi, ilyenkor, hacsak nagyon durvát nem hibázok, elmegy a sorfal felett a labda.
Ha felfelé nyomom, akkor meg erőset lő. Próbáljátok ki, nagyon jó, sok szabadrúgásgólt lehet így verni, pl. a második módszerrel Ronaldinhoval 30 m körülről is be szoktam találni. Az első módszer meg kb. 22 m-ig hatásos, csak az irányt és a lövőerőt kell eltalálni, akkor védhetetlen!
35 megaMorminho írta:Ööö, nem tom letölteniKluivertinho írta:Itt a PES 5 vidi....
várok véleményeket...![]()
![]()
![]()
http://rapidshare.de/files/8738359/PES_5.wmv.html
Nem lehet, h nagyobb lett mint 50 mega? Mert ha igen akkor inkább töltsd fel a yousendit.com-ra!
Ja, ez elég durva hibája a játéknak, mindig azt érzem, hogy saskőy vezeti a meccset, mert úgy csal...Raulito írta:Nahjah,nekem is ezzel van gondom a kezdetektől fogva,bárhogy veszem el,10ből 8szor lefújja..de az ellenfelem meg rugdoshat,lökdösődhet,nemfújjale..Silvanus írta: - rettentő bosszantó a bírói viselkedés! Szinte elkérem a labdát az ellenféltől, és LEFÚJJA! Értitek ezt? Nevetségesen szigorú!
Ööö, nem tom letölteniKluivertinho írta:Itt a PES 5 vidi....
várok véleményeket...![]()
![]()
![]()
http://rapidshare.de/files/8738359/PES_5.wmv.html
Nahjah,nekem is ezzel van gondom a kezdetektől fogva,bárhogy veszem el,10ből 8szor lefújja..de az ellenfelem meg rugdoshat,lökdösődhet,nemfújjale..Silvanus írta: - rettentő bosszantó a bírói viselkedés! Szinte elkérem a labdát az ellenféltől, és LEFÚJJA! Értitek ezt? Nevetségesen szigorú!
kössszBadi írta:Kluivertinho írta:Nem tudom, lehet h csak én vok béna
szerintem igen![]()
de gondolom nem 5 perces volt a meccs
Kluivertinho írta:Nem tudom, lehet h csak én vok béna
Nem tudom, lehet h csak én vok béna de múltkor Arsenallal játszok Pool ellen, 2-0-ra vezetek a 60-ik percben és a 65-ikben már 3-2 volt a Poolnak, 3 Cissé fejesgóllal...Morminho írta:Igen, a bírón én is sokat mérgelődök, de majd ha kijön a patch akkor az a hiba is megoldódikSilvanus írta:Hát igen! Nekem is ez az első PES-em, most érett meg ez a játék ahhoz, hogy leváltsam a FIFa-t! Nagyon jó, meg minden, de persze ez sem mentes sok apró idegesítő hibától! No azért megjegyzem, így is klasszissal élet hűbb, jobb, szebb, mint a FIFA valaha is volt!!!
Szóval! Nekem is elég nagy gondom, hogy pl.: szabadrúgásoknál nem tudok mit tenni, mint hogy vagy el lövöm az égbe a labdát, vagy ha éppen hogy csak megnyomom a gombot, akkor meg felívelem a kezébe! Persze a gép olyat bombáz bele, hogy az csak jaj... érthetetlen! Sima akcióban pedig normálisan működik, nekem ott csak ritkán csinál olyat, hogy fellövi az égbe, de az belefér...
Apró bosszantó hibák:
- egy-egy kirúgásnál esélyem sincs begyűjteni a labdát, mert a gép nem enged oda, az emberem 3-4 méterre kóricál a labdától
- amikor az ellenfél hozza a labdát, és én rárontanék néha nem tudok, mert a gép automatikusan váltogatja az embereimet, mikor épp ki van a labdához a legközelebb! Egy csomó labdát megszerezhetnék, ha épp azzal tudnék odafutni, akivel szeretnék, illetve akin épp ott volt a jel, de a gép simán elváltja, és ő előbb ér így oda... pffff....
- rettentő bosszantó a bírói viselkedés! Szinte elkérem a labdát az ellenféltől, és LEFÚJJA! Értitek ezt? Nevetségesen szigorú!
Ezeken kívül oldalakat tudnék írni, hogy mennyire jó a játék, mennyire látványos, élvezhető, és megannyi sok-sok apró mozzanat van benne, amitől igazán élethű lesz a játék, elképesztő, hogy mi mindent megcsináltak benne. Gesztusok, legyintések, lökdösődések, megannyi variáció különbféle helyzetekre...
SZÓVAL: PES5 THE BEST!!!
Igen, a bírón én is sokat mérgelődök, de majd ha kijön a patch akkor az a hiba is megoldódikSilvanus írta:Hát igen! Nekem is ez az első PES-em, most érett meg ez a játék ahhoz, hogy leváltsam a FIFa-t! Nagyon jó, meg minden, de persze ez sem mentes sok apró idegesítő hibától! No azért megjegyzem, így is klasszissal élet hűbb, jobb, szebb, mint a FIFA valaha is volt!!!
Szóval! Nekem is elég nagy gondom, hogy pl.: szabadrúgásoknál nem tudok mit tenni, mint hogy vagy el lövöm az égbe a labdát, vagy ha éppen hogy csak megnyomom a gombot, akkor meg felívelem a kezébe! Persze a gép olyat bombáz bele, hogy az csak jaj... érthetetlen! Sima akcióban pedig normálisan működik, nekem ott csak ritkán csinál olyat, hogy fellövi az égbe, de az belefér...
Apró bosszantó hibák:
- egy-egy kirúgásnál esélyem sincs begyűjteni a labdát, mert a gép nem enged oda, az emberem 3-4 méterre kóricál a labdától
- amikor az ellenfél hozza a labdát, és én rárontanék néha nem tudok, mert a gép automatikusan váltogatja az embereimet, mikor épp ki van a labdához a legközelebb! Egy csomó labdát megszerezhetnék, ha épp azzal tudnék odafutni, akivel szeretnék, illetve akin épp ott volt a jel, de a gép simán elváltja, és ő előbb ér így oda... pffff....
- rettentő bosszantó a bírói viselkedés! Szinte elkérem a labdát az ellenféltől, és LEFÚJJA! Értitek ezt? Nevetségesen szigorú!
Ezeken kívül oldalakat tudnék írni, hogy mennyire jó a játék, mennyire látványos, élvezhető, és megannyi sok-sok apró mozzanat van benne, amitől igazán élethű lesz a játék, elképesztő, hogy mi mindent megcsináltak benne. Gesztusok, legyintések, lökdösődések, megannyi variáció különbféle helyzetekre...
Hát igen ahoz képest, hogy negyed annyi pénzből készült mint a Fifa...Sokkal élvezhetőbb játék mint a Fifa, sőt a Fifán agyvérzést lehet kapniSilvanus írta:Hát igen! Nekem is ez az első PES-em, most érett meg ez a játék ahhoz, hogy leváltsam a FIFa-t! Nagyon jó, meg minden, de persze ez sem mentes sok apró idegesítő hibától! No azért megjegyzem, így is klasszissal élet hűbb, jobb, szebb, mint a FIFA valaha is volt!!!
Apró bosszantó hibák:
becsúszó szerelésekre és a többi szerelés fajtára céloztamRaulito írta:Sztem ha végigcsinálom a tréning módot,ugyanúgy fölbikázza a labdát a 'csába.A patchet + várom,ideje lenne már h kijöjjön.Kluivertinho írta:most nem azért de szerintetek vajon mire való a tréning mód?Charlie írta:Rövid ideig?!Alig érek hozzá azt a Ramblason landol a labda mindig...Na jó majd próbálkozom
![]()
Másik idióta kérdés!
Becsúszó szerelésen kívül,mien van még?Ya,és meik gombbal![]()
![]()
![]()
C.Ha azokat végigcsináljátok akkor minden menni fog, mert el is magyarázza mit mivel kell...
A lövést meg hát...készül 1 patch ami jaívítja a hibákat, lehet ezt is
Sztem ha végigcsinálom a tréning módot,ugyanúgy fölbikázza a labdát a 'csába.A patchet + várom,ideje lenne már h kijöjjön.Kluivertinho írta:most nem azért de szerintetek vajon mire való a tréning mód?Charlie írta:Rövid ideig?!Alig érek hozzá azt a Ramblason landol a labda mindig...Na jó majd próbálkozom
![]()
Másik idióta kérdés!
![]()
![]()
C.Ha azokat végigcsináljátok akkor minden menni fog, mert el is magyarázza mit mivel kell...
A lövést meg hát...készül 1 patch ami jaívítja a hibákat, lehet ezt is
most nem azért de szerintetek vajon mire való a tréning mód?Charlie írta:Rövid ideig?!Alig érek hozzá azt a Ramblason landol a labda mindig...Na jó majd próbálkozom
![]()
Másik idióta kérdés!
![]()
![]()
C.