Deus írta:
Az szívás... Akkor ugyanaz a felállás lesz mint Bilbao ellen, csak Tello helyett Pedro lesz. Illetve, Puyi is bekerülhet a kezdőbe, Mascherano helyére... Sztem maradjon bent Mascherano, Puyi máshová kerüljön... Mondjuk Adriano helyére vagy nem tom...
Deus név alatt, jól sejtem, hogy a jó öreg Boixos van ? Vagy Ő már eltűnt vala ?
Amúgy, Xavi nélkül nehéz lenne... Ha nincs Xavi, akkor nincs ki adja a 100 fortinos passzokat a mi Messinknek, pláne ha Ini ugyan olyan lesz mint egy hete... Nagyon össze kell szedni magunkat, és mindenkinek 2x annyit beleadni.
A világ szeme Messi-n lesz, pont ezért én inkább Tello-t erőltetném, nem Pedrot.
A tenerife srácban nem látok nagy kreativitást, azt probálja folyton amit Titi, megtolja, utánaszalad.. Ezt már ismerik. Tello is hasonló, de meg van áldva szerencsére még kreativitással, és még egy kis plusz gyorsasággal, valamint amint láthatjuk, rendkívül hasznos fiatal kora ellenére... Lehetne ő a csodafegyver, míg mindenki Leo-ra figyel, ő elsuhan a bal oldalon, kiharcol egy tizenegyest, netán rúg egy szemfüles gólt, mindegy.. Pedro-ban nem sokat látok..