Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jajjj....hát pont ezt mondtam magamba!miihii írta:Mondjuk valóban több apróságnak köszönhető a hátrányunk,viszont ugyanilyen apróságokon múlhat a végkifejlet is. Remélem amit az elején mi ügyetlenkedtünk össze,azt a végén a reál mutatja bekakasugynok007 írta:Nem érdemes beszélni,hogy min megy el a Liga!A Liga nüanszokon ment el.Több nüanszon.Még mindig meglehet...
Erről Jeff Dunham egyik műsorának címe jut eszembe: Vitában önmagammalkakasugynok007 írta:Nem érdemes beszélni,hogy min megy el a Liga!A Liga nüanszokon ment el.Több nüanszon.Még mindig meglehet...
Itt van,itt írták,hogy Ramosnak van veszélyeztetettsége!Xavi e Messi írta:Már írták, de CR, Coentrao, DM. Meg Ramos ma beszed mégegyet.
azért biztos nem, mivel nem fújta le, helyesen.sjd írta:Ahogy ismerem, nem Pepével őrjöngött, hanem a bíróval, amiért lefújta
Ahogy ismerem, nem Pepével őrjöngött, hanem a bíróval, amiért lefújta
Hát itt szerintem azért őrjöngtek mert hogy a csávó színészkedik:D:D
Subinho írta:
sztem ha elmegy a liga, 2 mecsen megy el: azon a bizonyos sevillai utolsó percben kapott 11-el, ami kimaradt és a getafei vereség, ami teljesen érthetetlen... ez összesen 2+1 pont. a többi vereség, pontvesztés belefér, ezek voltak a teljességgel érthetetlen és elfogadhatatlan szituk!!! most -1 (vagy -2) lenne az álás és a klasszikus igazi liga döntő lenne!!!!!
sztem ha elmegy a liga, 2 mecsen megy el: azon a bizonyos sevillai utolsó percben kapott 11-el, ami kimaradt és a getafei vereség, ami teljesen érthetetlen... ez összesen 2+1 pont. a többi vereség, pontvesztés belefér, ezek voltak a teljességgel érthetetlen és elfogadhatatlan szituk!!! most -1 (vagy -2) lenne az álás és a klasszikus igazi liga döntő lenne!!!!!Léfe írta:Azon gondolkodom, hogy a végére marad az izgalom minden évben. Pedig... Ha mondjuk Messi berugja a Sevilla elleni tizit / Isten őrizz pont Őt bántani, de tény / akkor csak 2 pont a difi. De volt két öngolos döntetlenünk is, még az első harmadban, vagy az Espanol ellen a hosszabbitásban meg nem adott büntető, akkor... De az is tény, hogy a Madrid haraposabb volt mint mi. Pár meccset elsétáltunk.
náluk Pepe könyöklése se ért pirosat, kár az ilyen véleményekkel foglalkozni...fcbpete írta:Egyébként nem tudom miért bántjátok a madridistákat hogy folyton bíróznak a meccseink után. Ez teljesen érthető, hisz csak azt szeretnék hogy mi is olyan sportszerűek legyünk mint ők akik nem szabálytalankodtak a tizenhatoson belül 32 meccsen át.
az nekem is kéne, de van egy olyan érzésem, hogy az sehova nem lesz linkelgetve....az iniesta-s eset nekem lemaradt, van valakinek hozzá linke?
az iniesta-s eset nekem lemaradt, van valakinek hozzá linke?shutterisland írta:ahogy nézem a videót, és nyomogatom az 1-es gombot, egyszerűen látszik, hogy ellöki két kézzel, nem is értem.
bezzeg az iniestás esetnél (ami aztán tényleg tizi volt, nem is kétes) senki nem hőzöngött.
nem értem, hogy lehet ekkora differencia embere közt azért, mert az egyik realos, a másik barcás.
(de ugyanez vonatkozik arra is, mikor mi hőzöngünk oktalanul.)
Elképesztő, hogy a szerdai magától értetődő természetességgel járt a Madrid-nak, nem volt csalás... meg az se, hogy a 2. félidő elején kapott sárgájával akkor Xabi-nak már a zuhanyzó felé kellett volna vennie az irányt, mert az első félidőben is simán sárgázni kellett volna.shutterisland írta:EZEN az eseten megy a téma mindenhol megint.
lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem 0:12-nél látszik, hogy két kézzel ellöki.
véleményes volt, de láttunk már ilyenért, és szerintem adható.
az iniesta féle eset a 81. percben még inkább fújható volt, azt meg elengedte.
Én nem is értem, hogy ez bárkinek egyáltalán, hogy lehet kérdés... Már Horváth Ferit sem értettem, hogy ezen mit gondolkozik annyit, bár ő ma még annyira sem volt toppon, mint szokott.shutterisland írta:EZEN az eseten megy a téma mindenhol megint.
lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem 0:12-nél látszik, hogy két kézzel ellöki.
Nem elfogultsag, de ez mi a jo istenert nem kellett volna 11-es legyen ? Valaki magyarazza el egy pm-ben.shutterisland írta:EZEN az eseten megy a téma mindenhol megint.
véleményes volt, de láttunk már ilyenért, és szerintem adható.
az iniesta féle eset a 81. percben még inkább fújható volt, azt meg elengedte.
mindkét fejes menthető lett volna, de hát ez van. szerintem akkor is lőttek volna 2őt szóval lényegtelenkurdt írta:Az első gólt kellett volna megúszniuk, és ezzel együt az első félidőt, akkor talán...geridoss írta:Megnéztem a Madrid meccs összefoglalóját... a másik gól mekkora védelmi hibából esett, te jó ég! Ha az nincs... lehet, hogy kihúzták volna :/
De a fociban nincs ha...
De a Real egyenlítő gólja ismét kapushiba volt (meg védelmi).
Az első gólt kellett volna megúszniuk, és ezzel együt az első félidőt, akkor talán...geridoss írta:Megnéztem a Madrid meccs összefoglalóját... a másik gól mekkora védelmi hibából esett, te jó ég! Ha az nincs... lehet, hogy kihúzták volna :/
De a fociban nincs ha...
Valamelyik thiagos tumblr-rőlXavi e Messi írta:Kis off, de honnan szedted az avatarod? (kellene a kép normál méretbeRobcsyy írta:Na Bayern rápihent, remélem ütik is a habfehéreket)