Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Shearer-en sokat gondolkoztam. De Henry nálam egyértelmű volt, Bergkamp meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, egy zseni.LG írta: Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.
ozsimiki írta:Game!
Ezt figyeld:
HAJRÁ ARSENAL MA!
Annyira dühös vagyok a szerda miatt még mindig,hogy képtelen lennék örülni egy Chelsea pontszerzésnek is. Tömjétek őket ki

Támadók közül sztem lehetetlen dönteni. Henry, Bergkamp, Shearer, ZOLA, Nistelrooy. 5 támadóval áll fel a kezdőmPL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.Game90 írta:
PL oldalán lehet szavazni:
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
Én összedobtam egy ilyen csapatot: van der Sar - G. Neville, Campbell, Terry, A. Cole - Beckham, Scholes, Vieira, Giggs - Henry, Bergkamp.
CB-nél, CM-nél, ST-nél voltam a legnagyobb gondban. Adams-t szerintem nem is láttam játszani, őt ezért nem tettem be, CR-t 3 jó szezonért nem fogom betenni, Scholes - Vieira helyett simán mehetett volna Gerrard is akár, néhány év múlva meg szerintem Rooney is be fog férni a csapatomba.
Ez jó... És mi van akkor, ha csak Fabregas-t próbálta visszacsábítani a Senal-hoz?
Voltak olyan hírek is, hogy eltört a bokája/súlyosan megsérültek a szalagjai, de szerencsére csak 4 meccset kell kihagynia, 6-8 hét múlva rendbe jön. Viszont így Ramsey tuti kezdő lesz a maradék meccseken, aminek nagyon nem örülök.S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/56eb18-a ... t-a-szezon
Ez az átok még mindig rajtuk van...

Fel akar szabadítani és beesik.
Egyértelmű, hogy Van Persie fogja megkapni. Szvsz meg is érdemli.Game90 írta:Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.shutterisland írta:az egyiket biztos behúzza agu.PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
Az elsőt egyértelműen van Persie-nek kéne megkapnia, másodikat Agüero-nak, az argentinnak max. Bale lehet a vetélytársa.shutterisland írta:az egyiket biztos behúzza agu.PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
23 vagy annál fiatalabb játékos.kurdt írta: Ott meddig számít fiatalnak valaki? Elvileg az ilyen 'young player' díjak a 21 év alattiaknak szólnak, de ha jól látom, ezek mind 21 és 25 közötti játékosok...
Ott meddig számít fiatalnak valaki? Elvileg az ilyen 'young player' díjak a 21 év alattiaknak szólnak, de ha jól látom, ezek mind 21 és 25 közötti játékosok...Game90 írta: PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.

Te nem hallottál még Torresről?Mihu írta:AzazSanama írta: Carrol aki csilliárdokért lett megvéve és lőtt vagy 2 gólt?Szerintem az angol labdarúgás történelmének legrosszabb üzletét csinálták a sráccal
az egyiket biztos behúzza agu.PFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
Monoki foglalta össze a legjobban múltkor PL magazinban. "Carroll számomra nem más, mint egy két lábon járó, 35 millió eurós csődtömeg."Mihu írta:AzazSanama írta:Carrol aki csilliárdokért lett megvéve és lőtt vagy 2 gólt?Szerintem az angol labdarúgás történelmének legrosszabb üzletét csinálták a sráccal

Szerencsétlenekshutterisland írta:gálázik az arsenal, tessék nézni, digi.