Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egymás elleni összevetésben az állás 86-86.bali 15 írta:Azon csodálkozom, hogy hivatalos meccsek tekintetében 86-85 a Madrid javára. Azt hittem, hogy összesítésben több győzelme van a Madridnak.
Ma egalizálhatunk.
Csak megvilágosodtunk! Állj át te is a jó oldalra!Scumy írta:Már megint elkapott napokkal előre az a tipikus El Clasicó-érzés, görcsben áll a gyomrom és úgy érzem, hogy ez a meccs egy döntő. Természetesen a tétet tekintve ez sem marad el a korábbi, Madrid elleni összecsapásoktól, de a tabellát tekintve ismét oda lyukadunk ki, hogy igenis égetően szükség van a 3 pontra. emiatt biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat ma este a srácok, és behúzzák a meccset. Amikre számítok:
- nagy madridi nyomás az első 10-15 percben
- Hatalmas mezőnymunka mindkét csapat részéről
- sok gólos mérkőzés
- Óriási feszültség a játékosok közt ( amit már daffy is írt, ha a madrid az utolsó 20 percben vesztésre áll, akkor kezdődik a karate)
- Barca dominancia a 2. félidőben, de az utolsó fél órában biztos
- És Barca sikert mert nyertünk kell, mert hazai pályán vagyunk, mert ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek, és mert szeretnék valami új indokot látni a madridi vezetéstől, hogy miért is kaptak ki megint Barcelonában. Hátha kitalálnak valami újat![]()
OFF: Mi ez a nagy madridos kép-csere egyeseknél? Lemaradtam valamiről
Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy az a Mallenco vezeti a meccset, aki a CDR döntőben is engedte a hentelést elég rendesen. Szóval lehet, hogy lesznek brutál belépők, de építhet is erre a Madrid, mert a játékvezető nem fog az elsőkért egyből kiállítani az tutkó...Andris írta:Én is pesszimista vagyok, szerintem sem lehet szép meccs, Mourinho amúgy is mindig véres öldöklést rendez ezekre az alkalmakra, de ilyen nagy tétje rég nem volt meccsnek.
Egyébként szerintem nyerünk, de lesz büntetőnk és emberelőnyünk is. A végén kettős emberelőny.
Andris írta:Én is pesszimista vagyok, szerintem sem lehet szép meccs, Mourinho amúgy is mindig véres öldöklést rendez ezekre az alkalmakra, de ilyen nagy tétje rég nem volt meccsnek.
Egyébként szerintem nyerünk, de lesz büntetőnk és emberelőnyünk is. A végén kettős emberelőny.
sun001 írta:Sziasztok, hát nemsokára kezdődik, remélhetőleg megmutatjuk a habfehéreknek megint, hogy még mindig mi vagyunk a jobb csapat, és tényleg harcolni kell a bajnokságért és a bl-ért is, a szerdai játékot látva meglehet a bl döntő is simán!!!! Visca el BARCA