Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Scumy
Jugador del Barça

2012.04.21. 09:44:45

Már megint elkapott napokkal előre az a tipikus El Clasicó-érzés, görcsben áll a gyomrom és úgy érzem, hogy ez a meccs egy döntő. Természetesen a tétet tekintve ez sem marad el a korábbi, Madrid elleni összecsapásoktól, de a tabellát tekintve ismét oda lyukadunk ki, hogy igenis égetően szükség van a 3 pontra. emiatt biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat ma este a srácok, és behúzzák a meccset. Amikre számítok:
- nagy madridi nyomás az első 10-15 percben
- Hatalmas mezőnymunka mindkét csapat részéről
- sok gólos mérkőzés
- Óriási feszültség a játékosok közt ( amit már daffy is írt, ha a madrid az utolsó 20 percben vesztésre áll, akkor kezdődik a karate)
- Barca dominancia a 2. félidőben, de az utolsó fél órában biztos
- És Barca sikert mert nyertünk kell, mert hazai pályán vagyunk, mert ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek, és mert szeretnék valami új indokot látni a madridi vezetéstől, hogy miért is kaptak ki megint Barcelonában. Hátha kitalálnak valami újat 8)

OFF: Mi ez a nagy madridos kép-csere egyeseknél? Lemaradtam valamiről :lol:
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.21. 09:08:53

Szerintem a Real bekkelni fog. Nem nekik sürgős a gólrúgás, hanem nekünk. Műringyó mindig is eredménycentrikus volt, őt csak az érdekli, hogy ne kapjanak ki. Ha nem kell gólt rúgni, akkor nem fog támadni. És ha velünk X-el, akkor valaki mástól még egy zakó bőven belefér.
Ő tuti így kalkulál.
Tisztában van azzal, ha kinyílnak, beleszaladhatnak a késbe nagyon. Ez a hátvédsor nem muzsikál jól az utóbbi időben meg aztán kifejezettten csapnivaló. Bekkelni fognak.
Megpróbálják majd előrevágott labdákkal CR-t vagy Benzemát kiugratni.
Biztos, hogy látta a szerdai meccsünket, és azt gondolja, hogy ha az angoloknak bejött, nekik is bejöhet.
BM ellen is X után jött a látványos bekkelni próbálás. Csak nem jött be.
Ellenünk sem fog. Reménykedek a Barca részéről egy olyan agresszív támadó játékra, mint ami anno 5-0-nál volt. Arra lenne szükségünk.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.21. 08:16:26

Én remélem, hogy nyerünk, nem lesz sérülés, és akárhogy is játszik a Madrid, nem dobáljuk magunkat.Az igazi az lenne, ha hentelnének, Di Maria meg C dobálná magát, kapnának egy kamu tizit, és így is behúznánk.Akkor Karanka se adna interjút. :D
Amiben persze igazából reménykedek, az egy nagyon jó meccs, körítések nélkül, Barca győzelemmel. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.21. 07:46:31

Andris írta:Én is pesszimista vagyok, szerintem sem lehet szép meccs, Mourinho amúgy is mindig véres öldöklést rendez ezekre az alkalmakra, de ilyen nagy tétje rég nem volt meccsnek.

Egyébként szerintem nyerünk, de lesz büntetőnk és emberelőnyünk is. A végén kettős emberelőny.

Igen, Murinho általában a hentes brigádot kiszokta élezni az ilyen meccsekre, főleg erre.

Szerintem nem is Pepével lesz a gond, hanem Marceloval, általában ő kezdi, és a többiek folytatják...Javitsatok ki, ha nincs igazam.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2012.04.21. 06:30:35

Én is pesszimista vagyok, szerintem sem lehet szép meccs, Mourinho amúgy is mindig véres öldöklést rendez ezekre az alkalmakra, de ilyen nagy tétje rég nem volt meccsnek.

Egyébként szerintem nyerünk, de lesz büntetőnk és emberelőnyünk is. A végén kettős emberelőny.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.21. 01:34:29

Dexter fanoknak ismerős lesz:

"Ma van az az este...." 8)

Óriási várakozással tekintek az esti meccsre. Attól függetlenül, hogy ha nyerünk is, véleményem szerint a bajnokság akkor sem lesz meg. A Real 4 ellenfeléből egyikben sem bízom, hogy pontot rabolnak a fehérektől. Ettől függetlenül még mindig jobb lesz 1 ponttal kikapni, mint mondjuk 8-10-13-al. Azt nem engedhette volna meg magának a világ legjobb csapata, hogy ez a Real így megelőzze a bajnokságban. Csak akkor meg ott lesz az, hogy mondjuk Messi igazán berúghatta volna a Sevilla ellen a 92. percben a 11-est. Vagy említhetnénk azt is, hogy igazán megadhatták volna a 93. percben a 11-est az Espanyol ellen. Vagy akár azt, hogy a Betis-Real-on igazán elvehették volna a Madrid harmadik gólját, vagy a 2 egyértelmű 11-esből legalább egyet.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.21. 00:54:49

Szerintem meg egy csunya meccs lesz. Nehogy mar most tert volna mas vallasra a Pepe- Marcelo- Ramos trio. Ott fogjak tordelni a jatekot ahol csak tudjak.
100%-ig biztos vagyok egy Real piros lapban.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.21. 00:31:26

Várom már a meccset! Remélem behúzzuk és annyira összezuhannak lelkileg a vereségtől, hogy utána még elhullajtanak néhány pontot!
Én maradnék a klasszikus 4-3-3-as felállásnál, mert igen gyors szélsőik vannak, és a 3 védő kevés lehet! Én elől mindenképpen kezdetném Tellot, mert Arbeloa csiga lassú, és ott a gyors elfutásai, pontos centerezése sokat jelenthet! Ha nem Arbeloa kezd, akkor Diarra lehet, de őt is megeszi! Azt nem hinném, hogy Ramost kiteszi szélre!

Szóval az én kezdőm:
Valdes - Alves, Masc, Puyol/Piqué, Adriano - Busi, Xavi, Ini - Tello, Messi, Cesc/ Sanchez
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.04.21. 00:21:12

Röhögnék,ha Messi lőne egy szép gólt,odasétál Roncihoz és felhúzza a combjáig a shortot :D
(mint Ronci az Atma ellen.)bár Messi nem ilyen nagyképű..
sun001
Barça C

2012.04.21. 00:09:15

Hát persze, hogy nem a helyzet kihasználásra gondolok, de nem tudom elképzelni, hogy még egy ilyen napot kifogjunk a közel jövőben, és hét reméljük a távoliban sem lesz még egy ilyen 24/0
"Felidézed gyerek- és serdülőkorod legnagyobb katarzisaid és megint elkezdesz azon agyalni, hogy te miért rendelkeztél elég egyéniséggel ahhoz, hogy ne a Real Madridot válaszd csapatoddá." DDDDD
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 23:43:49

sun001 írta:Sziasztok, hát nemsokára kezdődik, remélhetőleg megmutatjuk a habfehéreknek megint, hogy még mindig mi vagyunk a jobb csapat, és tényleg harcolni kell a bajnokságért és a bl-ért is, a szerdai játékot látva meglehet a bl döntő is simán!!!! Visca el BARCA

Hát ha a helyzetszámokra gondolsz, akkor talán, de ha a helyzetkihasználásra, akkor tudjuk hogy mi lesz. Ennek ellenére bizom a továbbjutásban.
Kép
sun001
Barça C

2012.04.20. 23:40:01

Sziasztok, hát nemsokára kezdődik, remélhetőleg megmutatjuk a habfehéreknek megint, hogy még mindig mi vagyunk a jobb csapat, és tényleg harcolni kell a bajnokságért és a bl-ért is, a szerdai játékot látva meglehet a bl döntő is simán!!!! Visca el BARCA
"Felidézed gyerek- és serdülőkorod legnagyobb katarzisaid és megint elkezdesz azon agyalni, hogy te miért rendelkeztél elég egyéniséggel ahhoz, hogy ne a Real Madridot válaszd csapatoddá." DDDDD
Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.20. 23:04:11

Én nem adnám oda sem a BL-t a bajnokságért, sem fordítva. Mindent meg kell nyerni. EZ a Real Madrid nem érdemel semmit. Ha Mou és 2-3 állat elhúzza onnan a csíkot, akkor el lehet vitatkozni ilyen kérdéseken. Addig nekünk kötelező hoznunk minden egyes párharcot, és minden olyan komoly megmérettetést, ahol velük vagyunk. Holnap élesen látszódnia kell a mentalitásbeli különbségnek, és annak, hogy melyiket illeti győzelem.

Karanka: "Barcelonában nem tudsz mindent kontrollálni"
- Igen, főleg a labdabirtoklást nem tudjátok, és nem is akarjátok.
Nem beszélve az agyi hőfokokról...
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:17:02

Nekem Ronaldinho 2005-ös gólja a favorit, amikor a madridi nézők állva tapsoltak, wow effektus. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.04.20. 21:08:36

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.20. 20:42:32

daffy írta:nagyon egyszerű a képlet. általában pepééknek akkor tilt le az agyuk,amikor a barca vezetést szerez. egyszerűen nem kell 90 percig gólt lőni. a hosszabbításban messi vág egyet és a gólöröm az lesz,hogy nem áll meg és befut az öltözőbe a többiekkel együtt és magukra zárják az ajtót.
daffy b+ :)))
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 20:39:44

Én meg a Bajnokságot adnám oda a BL-ért!
Szeretném látni Mou arcát ha megnyernénk azt a bajnokságot amit a Madrid agyonnyert!

Biiiibip...Van egy kis gond, ha a Madrid nyeri a BL-t, autómatikusan jön nekik az EU szuperkupa döntő részvétele, valamint a Klub vb...Inkább huzzuk be a BL-t!
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.20. 20:36:18

daffy írta:nagyon egyszerű a képlet. általában pepééknek akkor tilt le az agyuk,amikor a barca vezetést szerez. egyszerűen nem kell 90 percig gólt lőni. a hosszabbításban messi vág egyet és a gólöröm az lesz,hogy nem áll meg és befut az öltözőbe a többiekkel együtt és magukra zárják az ajtót.
:D :D
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.04.20. 20:21:51

MessiFan írta: Én feláldoznám a BL-t egy bajnoki címért gondolkodás nélkül.
VAMOS BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg a Bajnokságot adnám oda a BL-ért!
Szeretném látni Mou arcát ha megnyernénk azt a bajnokságot amit a Madrid agyonnyert!
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
daffy
Madridista

2012.04.20. 20:15:29

nagyon egyszerű a képlet. általában pepééknek akkor tilt le az agyuk,amikor a barca vezetést szerez. egyszerűen nem kell 90 percig gólt lőni. a hosszabbításban messi vág egyet és a gólöröm az lesz,hogy nem áll meg és befut az öltözőbe a többiekkel együtt és magukra zárják az ajtót.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.20. 20:07:13

Ha bele gondolok az egészbe, akkor úgy érzem hogy a Barcelona és a Real úgy fog kiállni a pályára, hogy akármi történjen itt, győzni kell. Biztosan hatalmas taktikai, és fizikai harc lesz. A Barcának azért kell majd győznie, mert 5 forduló van hátra, és ha nyernek 1 pont lesz a különbség és bízhatnak az esetleges botlásban a Madridiaknál, és a hátralévő 4 meccs megnyerésében. A Realnak meg egyértelmű, hogy itt nem lehet döntetlenre játszani, itt a győzelemre kell hajtani és ha az megvan nekik, akkor a bajnokság is.
Szóval én nagyon remélem, hogy egy remek meccset fogunk látni Barcelona győzelemmel, viszont ami meccs közben és után fog történni Madridi részről az érdekes lehet majd.
Holnapi nap különleges lesz az biztos.
Én feláldoznám a BL-t egy bajnoki címért gondolkodás nélkül.
Holnap este szurkoljunk együtt a csapatunkért, és végződjön bárhogyan is ez az összecsapás, SOHA ne veszítsük el a fejünket. Ne süllyedjünk le egyes emberek szintjére, és tartsuk szem előtt a Barca eszméit!
VAMOS BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rumig
Entrenador del Barça

2012.04.20. 19:15:36

Holnap 19-től bajnokim van, így lemaradok az első félidőről :evil: És lehet a másodikról is, mert a Könyves Kálmán körúti Goldball/Siketek pályán (ahol lesz a meccsem) 8-kor bezár a büfé, pedig szép kis tévé van ott.
Ha csak nem valaki tud javasolni egy helyet a közelben, ahol tuti adják a meccset. Nem tudom, hogy a Lurdy-házban pl van-e ilyen hely?
Ha valaki tud infóval szolgálni, annak nagyon hálás lennék.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.20. 19:09:39

már a meccs előtt bíróznak, mi lesz itt utána... :roll:

madridéknál valami nem stimmel az intelligencia-szinttel. de itt már talán értelmi gondok is vannak.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.20. 18:59:58

socio66 írta:
mahitoo írta:..due to things that are beyond our control.'[/i]
Basszus, köszi! :D Azt a részt átugrottam ezek szerint, de most megtaláltam. Így legalább még unszimpatikusabbak! :D
Alapból bocsánat a kérdésért, csak van elég bajom velük, nem akarom olyan dolgok miatt is ostorozni őket, amiket esetleg nem mondtak.Jobb az ilyeneknek utána járni, ahogy ezt sokan, sok dologgal kapcsolatban megtehetnék az ellenfél szurkolói közül is.Nekik elég ha Mou mondja, akkor az már szent és sérthetetlen.

Karanka csodásan beállt a sorba.A vicc, hogy most legalább a Classico következik, de ha olyan meccs van, amihez közünk nincs, akkor is benne vagyunk.Mindegy, nem érdekes, magukat járatják le.
socio66

2012.04.20. 18:46:39

mahitoo írta:A Karanka nyilatkozat honnan származik, ami nálunk kinnt van az oldalon?Mert az Madrid hivatalos oldalán (nem a magyaron) az angol verzióban sem láttam a "Barcelonában vannak dolgok, amiket nem tudsz kontrollálni" mondatot.Spanyolul meg nem tudok. :(
'..due to things that are beyond our control.'
Válasz küldése