Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy ott van a majdnem. Érződött egész tavasszal, hogy kipukkadt a csapat, elfáradtak. Ezt neki is éreznie kellett. Lehet, hogy emiatt volt tanácstalan. Tudom, hogy nem ad fel soha semmit, de most okosabb lett volna valamit feladni. Tisztelem és becsülöm őt, mert fantasztikus, amit véghez vitt a csapattal. Nagyszerű sportember, mindig győzni akar.Messidona10 írta:Sok mindent lehet rá mondani, de hogy valóban feladna valamit, azt nem. Jó, egyszer-kétszer húz váratlanokat, amelyek esetenként értelmetlennek tűnnek (Tello), de hogy feladná, azt soha. Nagyon nem szeretem azt sem, mikor ezt mondja, hiszen valójában nem teszi ezt. Nagyon is jól tette, hogy nem a fiatalokat játszatta, hiszen amíg esély van, élni kell a lehetőséggel, láthattuk, majdnem megtörtént a fordítás.G.Gabe írta:
de. messi kihagyott 11-ese miatt estünk ki. utána egyértelmeun megrogyott a csapat. ha azt beveri, nagy valoszinuseggel kap még egyet a cselzi és akkor onnan nincs mirol tovább beszélni.Subinho írta:JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
Sok mindent lehet rá mondani, de hogy valóban feladna valamit, azt nem. Jó, egyszer-kétszer húz váratlanokat, amelyek esetenként értelmetlennek tűnnek (Tello), de hogy feladná, azt soha. Nagyon nem szeretem azt sem, mikor ezt mondja, hiszen valójában nem teszi ezt. Nagyon is jól tette, hogy nem a fiatalokat játszatta, hiszen amíg esély van, élni kell a lehetőséggel, láthattuk, majdnem megtörtént a fordítás.G.Gabe írta:Az az érzésem, hogy Pep két szék között a földre huppant.
Hajtogatta, hogy nem lesz meg a bajnokság. Ennek ellenére hajtotta a csapatot, nem pihentette őket, pedig már februárban érződött, hogy agyilag elfáradtak. Hagynia kellett volna a bajnokságot, és a BL-re koncentrálnia.
Felhozni már akkor a fiatalokat.
Osztom ezt a nézetet én is. Akkor begörcsöltek a fiúk.herlius írta:Hát én pedig nagyon azt láttam, hogy az volt a meccs fordulópontja. A srácok nagyon éhesen jöttek ki a szünetről, de az elrontott tizi után totálisan padlóra kerültünk. Onnan kezdődött a vergődés,a statikus passzolgatás és gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk a hátralevő időt.Subinho írta: JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
Ne haragudj, de hagy kérdezzem már meg, hogy mióta szurkolsz a Barcának? Soha nem hozott nekünk nagy meccset? Akkor ezek szerint a 2006-os BL döntő az csak edzőmeccs volt? Vagy a 2009-es BL döntő. Vagy a Real elleni 2004-es idegenbeli meccs. Valdes-nek rengeteget köszönhetünk, csak szegénynek megvannak a potyái is, de már csak évente 1-2, de ez minden kapusnál benne van. Legyen szó Cech-ről, Neuer-ről, vagy Buffon-ról. Érdekes hogy Neuer-t hozod példaként, aki az első Bayern-es meccsein akkorákat bakizott, hogy rossz volt nézni. Kigurította a csatárnak, meg mellényúlt, stb. VV rengeteg bravúrt mutatott be mióta nálunk van. Sokkal több meccset nyert meg nekünk, mint ahány elment rajta.recrea írta:
Valdes pedig még sosem hozott nekünk nagy meccset, csakh ne menjünk messzire, Cech épp most tette ezt meg kétszer. Közepes kapus, akit visz magával a csapat. Egy az egyben és vonalon tényleg jó, egy jó reflexkapus, a védelmünk jellegéből kiindulva pedig viszonylag sokszor kényszerül egy az egyre, ezekből pedig a nagy számok törvénye alapján megfog párat. Semmi különös.
Amiért haragszom rá, az Pique kinyírása. Számtalanul láthattuk már tőle, h minden ész nélkül kirohan és tarol mindenkit.
Kapusok válaszoljanak, kérdezem én, miért nem lehet egy hangos "Enyém!!!" kiabálással jelezni pl. tegnap Piquenek, aki ekkor összehúzza magát, félreáll, utána pedig nyújtott lábbal, a labdát megkaparintva, immáron tényleg ész nélkül nekiesek Drogbának. Komolyan Valdes többször tarol le saját játékost, mint ellenfelet. Ivanovics fejesnél is a fű alatt volt vhol, minden szögletnél vagy beadásnál rettegek, egy Cechnél, Neuernál ez meg sem fordul a fejembe. Ezért neh már topkapusnak nevezzük.
Hát én pedig nagyon azt láttam, hogy az volt a meccs fordulópontja. A srácok nagyon éhesen jöttek ki a szünetről, de az elrontott tizi után totálisan padlóra kerültünk. Onnan kezdődött a vergődés,a statikus passzolgatás és gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk a hátralevő időt.Subinho írta: JA! és nem messi 11-ese miatt nem mentünk tovább, asszem ezt mindenki beláthatja!!!
Nekem már többször eszembe jutott. A válogatottban is többször szerepelt már ott. Elég meglepő húzás lenne az biztos. De most már úgyis mindegy, meg lehetne próbálni, míg Abidal helyére nem találunk valakit. Montoya meg amikor játszott, ügyesen muzsikált, be lehetne dobni a mély vízbe, hogy mit tud. Most már nem számít.Messidona10 írta:Hát mondjuk ha Dani Alves átkerülne a pálya bal oldalára, azon én erőteljesen meglepődnék
Minden szóval egyetértek.Lesy írta:Nem csak akkor vagyok Barca szurkoló, mikor nyer a csapat....
Nem csak akkor szurkolok nekik, mikor 5-0-ra vagy 6-2-re verik a Madridot....
Nem csak akkor tartom Messit a világ legjobbjának, mikor ötöt rúg a BL-ben egy meccsen....
Nem azt mondják a futball nagyjai, hogy a legszebb játékot a Madrid játssza....
Nem azt mondják, hogy Pepe a legjobb védő, Özil a legjobb irányító, vagy hogy Ronaldo a világ legjobbja....
Mondhatjátok, hogy mi Barcások divatdrukkerek vagyunk, de ez a "divat" amit a csapat képvisel milliókat ejtett rabul....
Jah, azért az sem lett volna rossz taktika, hogy 18-20-ról belebikázni az embertömegbe, hátha kidől még egy kettő, mint a kuglbábú. Lehet, hogy utána inkább elugrik előle, mert nem akar még egy sallert kapni.miihii írta:Egy kicsit a róka fogta csuka esete ez.Ott van a 16-oson belül a komplett vendégcsapat plusz a mi 4-5 játékosunk,ez úgy 15 ember.Kipasszolgatni rohadt nehéz ezt az emberfalat,lőjük át. Igen,de attól még ugyanúgy ott lesz ez a 15 ember előtted,ráadásul ahogy Boixos is mondja,nagydarab palik ezek,rendesen kitakarják a felületet. Volt amikor próbálkoztunk lövéssel,látható volt,h kábé a második emberig jutott,máris blokkolták.Ami meg átment a falon,az a kaput is elkerülte.Tehát ez ellen a betonfal ellen nagyon nehéz játszani és igazából nincs jó megoldás.Én is azt mondom,h azért jobban váltogathattuk volna a kettőt,egy-két távoli (már a 18 méter is az) még belefért volna,hátha úgy pattan le a labda...
Így van,már mindegy. Ha vmi nem a rajz szerint jön ki,akkor utána lehet keresgélni az okait,meg matekozni,h mit kellett volna másképp.A lényegen már nem fog változtatni,meg úgysem tudjuk meg mi lett volna ha...visca el barca írta: mindegy, ezen már kár rágódni. az mondjuk továbbra is iszonyatosan idegesít, h a cselzi a 180 percből cirka 2 és felet támadott és igy is lőtt 3 gólt. ez a védelmünket minősíti, hogy nem tudunk 2 kontrát normálisan levédekezni.
tökmind1, tudtuk jol h a cselzi ugyis fog lőni egy gólt... akkor meg már választhattuk volna az általam (is) felvázolt esetet...miihii írta:Ez is egy lehetőség lett volna.De idén ezekre a ráülésekre is többször ráfáztunk. Lásd reál elleni kupavisszavágó. Megvolt a 2:0,nekiálltunk labdázni,aztán....
Ez is egy lehetőség lett volna.De idén ezekre a ráülésekre is többször ráfáztunk. Lásd reál elleni kupavisszavágó. Megvolt a 2:0,nekiálltunk labdázni,aztán....visca el barca írta:nem, teljesen jol látod, de nekünk muszáj belehalni a szépségbe. idén egy csomoszor volt olyan h vezettünk és ráültünk az eredményre, tegnap is ezt kellet volna csinalni. adogatni hátul, aztán a ha kitámad a cselzi van hely a tilitolinak...Facsy írta:és ha 2-0nál elkezdtek vollna hátul Masc-Puyi meg Valdes passzolgatni,kicsit kikellet volna mozdulnia a védelemnek,mert nem hiszem h tűrték volna sokáig,ha meg meglazul a védelem,2-3 passzal már ott lehttünk volna h Xavi-Ini-Cesc-Alves,Cuenca-Messi,Alxeis elől és indulhat az 1 passzos kényszerítős téma vagy akár a Cuenca féle megoldás h alacsonyan középre.sztem.így leírni persze egyszerűbb mint megvalósítani,de még csak meg se probálták.és azt meg tudjuk h megy a tikitaki/kényszerítőzés Alves-Messi-Xavi-Ini közt. vagy akkor ha már meglazult a védelmük Messi is megprobálhatta volna h 3-4 védőn áthozza.mert az is megy neki.ha kicsit kimozditották volna a védelmet ezzel a hátul passzolgatással annyi lehetőség nyílt volna.vagy rosszul látom?