Josep Guardiola
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Egyszerűen nem akarom elhinni hogy holnap esetleg nemet mond. elképzelhetetlen, ha ez lenne, mintha elveszítenék valakit. maradnia kell. Ő ide tartozik és kész. mindenki szereti, mindenki azt akarja hogy maradjon, stáb játékosok mindenki a világon aki szereti ezt a csapatot. Gyerunk már!
Maradjunk sztem annyiban, hogy holnap 11-kor kiderül13l4cks!d3 írta:http://www1.skysports.com/football/news ... -Barcelona
Sky Sports sem hihető forrás ? :/
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:

Abból a szempontból értettem egyszezonosnak, hogy a napokban elért bajnoki címvédésen kívül még semmit nem tett le az asztalra, ami feljogosítaná a világ (egyik) legjobb klubjának vezetéséreMessiFan91 írta: Klopp 7 szezont töltött a Mainznál, és ez a 4. szezonja a Dortmundnál, úgyhogy nem egyszezonos.
Conte tényleg egyszezonos
nem arról van szó, hogy ki mekkora edző amúgy, hanem hogy mennyire illene ide. de ezeket a köröket már lefutottuk pep előtt, hogy mourinho kell meg xy, mert ők jó edzők. aztán jött egy intelligens ambiciózus, de tapasztalatlan és fiatal edző egy zseniális filozófiával és megcsinálta minden idők legjobb barcáját a szemünk előtt. azt pedig mindannyian érezzük, hogy egy mourinho soha nem ért volna el itt ennyit, hiába jobb edző mondjuk a klasszikus értelemben.
sajnos úgy tűnik nekem a pletykákból, hogy elfog menni, akkor viszont nálam bielsa
sajnos úgy tűnik nekem a pletykákból, hogy elfog menni, akkor viszont nálam bielsa

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Klopp 7 szezont töltött a Mainznál, és ez a 4. szezonja a Dortmundnál, úgyhogy nem egyszezonos.sjd írta:Miért lenne Wenger egy vicc? Ha emlékszel még, egy Barca-szintű kerettel ő BL-döntőzött, veretlenül nyert bajnokságot, góltalansági rekordot állított fel. És egy Barca-szintű anyagi háttérrel még Bergkampok meg Henry-k futkorásztak ott, nem Ramsey-k meg Diaby-k...MessiFan91 írta: Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?
És egy-az-egyben ugyanazt a focit próbálja csinálni, a motivációs képességekről meg ne is beszéljünk azok után, hogy egy 8-2-es vereség után két hónappal a Chelsea-nak 5-öt rúgnak, a Milan ellen majdnem 0-4ről jutnak tovább, és egyáltalán egy ilyen szezonkezdet után simán beérnek 3.-nak
Viszont ilyen egy-két szezonos edzőket, mint Klopp meg Conte, nem annyira szívesen bíznék meg a csapat vezetésével. Viszont én komolyan átgondolnám Tito kinevezését
De.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
Conte tényleg egyszezonos
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Igazad van, de Pep is egy ember, és minden ember szokott hibázni.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
Szerintem ennek ellenére maradnia kellene
Miért lenne Wenger egy vicc? Ha emlékszel még, egy Barca-szintű kerettel ő BL-döntőzött, veretlenül nyert bajnokságot, góltalansági rekordot állított fel. És egy Barca-szintű anyagi háttérrel még Bergkampok meg Henry-k futkorásztak ott, nem Ramsey-k meg Diaby-k...MessiFan91 írta: Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?
És egy-az-egyben ugyanazt a focit próbálja csinálni, a motivációs képességekről meg ne is beszéljünk azok után, hogy egy 8-2-es vereség után két hónappal a Chelsea-nak 5-öt rúgnak, a Milan ellen majdnem 0-4ről jutnak tovább, és egyáltalán egy ilyen szezonkezdet után simán beérnek 3.-nak
Viszont ilyen egy-két szezonos edzőket, mint Klopp meg Conte, nem annyira szívesen bíznék meg a csapat vezetésével. Viszont én komolyan átgondolnám Tito kinevezését
De.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.04.26. 19:17:30-kor.
Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...talá a bajnokság is miatta ment el mert mindig pihentetett vkit és nem volt "igazi" a csapat
Vagy nincs igazam?
Vagy nincs igazam?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leomessi7 2012.04.26. 19:20:42-kor.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
A Dortmund tényleg nagyon szép és hatékony focit játszik.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Remélem hogy nem megy el.
De ha mégis, szerintem Jürgen Klopp se lenne rossz választás
Láttam néhány Dortmund meccset és tetszett a játékuk
Esetleg Antonio Conte is jöhetne, a Juve is sokat birtokol
Tudom hogy ki fogtok nevetni, de szerintem jöhetnének Ők is
De ha mégis, szerintem Jürgen Klopp se lenne rossz választás
Láttam néhány Dortmund meccset és tetszett a játékuk
Esetleg Antonio Conte is jöhetne, a Juve is sokat birtokol
Tudom hogy ki fogtok nevetni, de szerintem jöhetnének Ők is
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Nem tudom mitől féltek..holnap bejelenti,hogy marad..
- MU&Barca fan
- Barça B
Szerintem ha megy olyan edzőt kell hozni, aki:MessiFan91 írta:Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?Sanama írta:Én Wengert is elnézegetném itt... Sőt Ancelottit is. Bár nem tudom ők mennyire jöhetnek számításba egy esetleges Pep távozáskor.Tdavid írta:Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.
Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tteot.html
Laurent Blanc?
Mit szóltok hozzá?
1.Vagy valamilyen formában kötődik a klubhoz.
2.Aki azt a stílust játszatja csapatával, amit mi is.
Jelenleg Bielsa-t tartom a legmegfelelőbbnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MU&Barca fan 2012.04.26. 18:38:37-kor.
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
Miért vicceltem volna?
Mindkettő edző bizonyította, hogy jó csapattal a keze alatt sikeres.
Mindkettő edző bizonyította, hogy jó csapattal a keze alatt sikeres.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?Sanama írta:Én Wengert is elnézegetném itt... Sőt Ancelottit is. Bár nem tudom ők mennyire jöhetnek számításba egy esetleges Pep távozáskor.Tdavid írta:Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.
Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tteot.html
Laurent Blanc?
Mit szóltok hozzá?
- Facsy
- Jugador d'estrella
Pep megmondta hogy ő csakis addig marad a csapatnál amíg az használ a klubnak,nem pedig árt.mert ő culé,és az FC Barcelona az egy klub,intézmény de ő csak egy (nagyon gyönyörű) fejezet.Ha látja hogy nem bírja motiválni a fiúkat illetve nem tud nekik újat mutatni,elmegy,mert nem akarja hogy az a klub aminek ő a híve a saját hibájából vérezzen el.Szerintem ez valamilyen szinten korrekt ismerve Pep multjátFirefox írta:1. Milyen az, ha valaki menekül a süllyedő hajóról? -szerintem abszolút ijedtségre utal.

ja és ne felejtsük el hogy idén már 3 kupánk van és még lehet h lesz 1 (vagy 2

- Andris
- Adminisztrátor
szerintem baromira összejött, a csapat baromira nem motivációs korlátba ütközött az elmúlt és elbaltázott meccseken.visca el barca írta:és nem jött össze.Andris írta:Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- visca el barca
- Presidente del Barça
és nem jött össze.Andris írta:Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Úgy gondolom, és lehet, hogy sokan megköveztek érte, hogy az ő ideje lejárt ennél a csapatnál. Már annyira nem bírja motiválni a srácokat, hogy semennyire!Lehet kötözködni.De ezzel a hatalmas ellentéttel szemben mégis azt szeretném, hogy maradjon.
Ennek 2 oka van:
1. Milyen az, ha valaki menekül a süllyedő hajóról? -szerintem abszolút ijedtségre utal.
2. Ez az ember 4 évig sikert sikerre halmozott, a klub legsikeresebb edzőjévé nőtte ki magát, és ezt egy kevésbé sikeres év után -úgy gondolom- folytatni tudja. A motivációt néhány sikeréhes játékos igazolásával növelni lehetne, ezzel nem lenne gond.
Tehát: Ha marad, akkor örülni fogoki, de ha megy akkor sem fogok sírni(a hsz-em első részében leírtak miatt). Ha mégis menne, a megfelelő pótlás, legalábbis az én szememben mindenképp Marcelo Bielsa lenne.
Lehet idézni.
Visca el Barca!
Ennek 2 oka van:
1. Milyen az, ha valaki menekül a süllyedő hajóról? -szerintem abszolút ijedtségre utal.
2. Ez az ember 4 évig sikert sikerre halmozott, a klub legsikeresebb edzőjévé nőtte ki magát, és ezt egy kevésbé sikeres év után -úgy gondolom- folytatni tudja. A motivációt néhány sikeréhes játékos igazolásával növelni lehetne, ezzel nem lenne gond.
Tehát: Ha marad, akkor örülni fogoki, de ha megy akkor sem fogok sírni(a hsz-em első részében leírtak miatt). Ha mégis menne, a megfelelő pótlás, legalábbis az én szememben mindenképp Marcelo Bielsa lenne.
Lehet idézni.
Visca el Barca!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Andris
- Adminisztrátor
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a legeslegnagyobb koponya Guus Hiddink.
Amit azzal a Chelseavel csinált fél évig. És főleg amit az Orosz válogatottal csinált. De sajnos őt a pénz mozgatja úgy tűnik.
Pellegrinit is remek edzőnek tartom, lassan egy évtizede bizonyítja Villareal-Madrid-Malaga hármason keresztül.
Tito szerintem Pephez van kötve. L.Enrique meg szép gondolat, de szerintem ő agyilag nem az igazi.
Fura lenne Pep nélkül, szerintem a csapat sokkal előbb meg kellett volna hogy tudja, ha elmegy. Azt gondolom Pep mindig maximalizálni próbál. És akkor szerintem úgy gondolkozott volna, hogy akkor a játékosok mindent beleadnak, hogy mégse menjen. Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.

Amit azzal a Chelseavel csinált fél évig. És főleg amit az Orosz válogatottal csinált. De sajnos őt a pénz mozgatja úgy tűnik.
Pellegrinit is remek edzőnek tartom, lassan egy évtizede bizonyítja Villareal-Madrid-Malaga hármason keresztül.
Tito szerintem Pephez van kötve. L.Enrique meg szép gondolat, de szerintem ő agyilag nem az igazi.
Fura lenne Pep nélkül, szerintem a csapat sokkal előbb meg kellett volna hogy tudja, ha elmegy. Azt gondolom Pep mindig maximalizálni próbál. És akkor szerintem úgy gondolkozott volna, hogy akkor a játékosok mindent beleadnak, hogy mégse menjen. Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Szerintem menni fog. Elég egyszerü oka lehet, látja, hogy ebből a csapatból kihozta amit csak lehetett. Lehet sokan másképpen látják, de szerintem ennek a gárdának kiadta magát, már nemigen tud ujat adni.
Oriási amit tett, de ezt nem lehet megismételni. Talán visszajöhet, ha ennek a gárdának a java kicserélődik.
Oriási amit tett, de ezt nem lehet megismételni. Talán visszajöhet, ha ennek a gárdának a java kicserélődik.
Fecó
én sportgézán olvastam,hogy a döntés megszületett, holnap jelenti be a csapatnak. erre jöttek a spekulációk, hogy ha hosszabbít, azt miért kell előbb a játékosokkal közölni,stb.Replay írta:Valóban, ha a pletykák arányát/számát nézzük, akkor nagyobb esély van a távozásra.Deus írta:pletykák szerint, már eldöntötte, hogy távozik... :S várom a hivatalos bejelentést.
Kíváncsi vagyok, hogy Eurobarcán milyen cikk fog megjelenni ezzel kapcsolatban.
Egész egyszerűen (akármilyen problémák vannak a háttérben) hiba lenne távoznia.
Valóban, ha a pletykák arányát/számát nézzük, akkor nagyobb esély van a távozásra.Deus írta:pletykák szerint, már eldöntötte, hogy távozik... :S várom a hivatalos bejelentést.
Kíváncsi vagyok, hogy Eurobarcán milyen cikk fog megjelenni ezzel kapcsolatban.
Egész egyszerűen (akármilyen problémák vannak a háttérben) hiba lenne távoznia.