Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maradjunk sztem annyiban, hogy holnap 11-kor kiderül13l4cks!d3 írta:http://www1.skysports.com/football/news ... -Barcelona
Sky Sports sem hihető forrás ? :/
Abból a szempontból értettem egyszezonosnak, hogy a napokban elért bajnoki címvédésen kívül még semmit nem tett le az asztalra, ami feljogosítaná a világ (egyik) legjobb klubjának vezetéséreMessiFan91 írta: Klopp 7 szezont töltött a Mainznál, és ez a 4. szezonja a Dortmundnál, úgyhogy nem egyszezonos.
Conte tényleg egyszezonos
Klopp 7 szezont töltött a Mainznál, és ez a 4. szezonja a Dortmundnál, úgyhogy nem egyszezonos.sjd írta:Miért lenne Wenger egy vicc? Ha emlékszel még, egy Barca-szintű kerettel ő BL-döntőzött, veretlenül nyert bajnokságot, góltalansági rekordot állított fel. És egy Barca-szintű anyagi háttérrel még Bergkampok meg Henry-k futkorásztak ott, nem Ramsey-k meg Diaby-k...MessiFan91 írta: Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?
És egy-az-egyben ugyanazt a focit próbálja csinálni, a motivációs képességekről meg ne is beszéljünk azok után, hogy egy 8-2-es vereség után két hónappal a Chelsea-nak 5-öt rúgnak, a Milan ellen majdnem 0-4ről jutnak tovább, és egyáltalán egy ilyen szezonkezdet után simán beérnek 3.-nak
Viszont ilyen egy-két szezonos edzőket, mint Klopp meg Conte, nem annyira szívesen bíznék meg a csapat vezetésével. Viszont én komolyan átgondolnám Tito kinevezését
De.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
Igazad van, de Pep is egy ember, és minden ember szokott hibázni.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
Miért lenne Wenger egy vicc? Ha emlékszel még, egy Barca-szintű kerettel ő BL-döntőzött, veretlenül nyert bajnokságot, góltalansági rekordot állított fel. És egy Barca-szintű anyagi háttérrel még Bergkampok meg Henry-k futkorásztak ott, nem Ramsey-k meg Diaby-k...MessiFan91 írta: Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?
De.leomessi7 írta:Tudom, hogy nagyon összhangban vannak a játékosok pep-el, és szeretik is őt de szerintem ő is követett el hibát nem is egyet a szezonban...
Vagy nincs igazam?
Szerintem ha megy olyan edzőt kell hozni, aki:MessiFan91 írta:Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?Sanama írta:Én Wengert is elnézegetném itt... Sőt Ancelottit is. Bár nem tudom ők mennyire jöhetnek számításba egy esetleges Pep távozáskor.Tdavid írta:Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.
Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tteot.html
Laurent Blanc?
Mit szóltok hozzá?
Ugye, Wengerrel meg Ancelottival csak vicceltél?Sanama írta:Én Wengert is elnézegetném itt... Sőt Ancelottit is. Bár nem tudom ők mennyire jöhetnek számításba egy esetleges Pep távozáskor.Tdavid írta:Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.
Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
Pep megmondta hogy ő csakis addig marad a csapatnál amíg az használ a klubnak,nem pedig árt.mert ő culé,és az FC Barcelona az egy klub,intézmény de ő csak egy (nagyon gyönyörű) fejezet.Ha látja hogy nem bírja motiválni a fiúkat illetve nem tud nekik újat mutatni,elmegy,mert nem akarja hogy az a klub aminek ő a híve a saját hibájából vérezzen el.Szerintem ez valamilyen szinten korrekt ismerve Pep multjátFirefox írta:1. Milyen az, ha valaki menekül a süllyedő hajóról? -szerintem abszolút ijedtségre utal.
szerintem baromira összejött, a csapat baromira nem motivációs korlátba ütközött az elmúlt és elbaltázott meccseken.visca el barca írta:és nem jött össze.Andris írta:Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.
és nem jött össze.Andris írta:Ami végül történt, az szerintem arról szól, hogy már rég tudta, maradni fog, és a bizonytalanságot gondolta a legjobb motiváló tényezőnek ilyen szemszöggel.
én sportgézán olvastam,hogy a döntés megszületett, holnap jelenti be a csapatnak. erre jöttek a spekulációk, hogy ha hosszabbít, azt miért kell előbb a játékosokkal közölni,stb.Replay írta:Valóban, ha a pletykák arányát/számát nézzük, akkor nagyobb esély van a távozásra.Deus írta:pletykák szerint, már eldöntötte, hogy távozik... :S várom a hivatalos bejelentést.
Kíváncsi vagyok, hogy Eurobarcán milyen cikk fog megjelenni ezzel kapcsolatban.
Egész egyszerűen (akármilyen problémák vannak a háttérben) hiba lenne távoznia.
Valóban, ha a pletykák arányát/számát nézzük, akkor nagyobb esély van a távozásra.Deus írta:pletykák szerint, már eldöntötte, hogy távozik... :S várom a hivatalos bejelentést.