Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Manapság a foci is csak a pénzről szól,de ő többet adott, ő élvezetet,örömet, sok szép percet, hangos üvöltést adott nekem, és szerintem másnak isVaratrix írta:Osztom! Egy kis részem meghalna a távozásával. Ez persze nem ingatná meg rendíthetetlen hűségemet a csapat felé, de nekem nem kell ide egy nagy stratéga. Az kell hogy maradjon és élvezzék a focit ahogyan eddig. Én nem érzem ezt a szezont akkora katasztrófának. Amúgy lehet, hogy a jelek arra utalnak hogy távozik, de én érzem hogy maradni fog, és én egy jedi vagyok!Xavi001 írta:Hát én már ezt a Barcelonát nélküle nem tudom elképzelni,ha elmenne, valami bennem is meghalna.![]()
Queremos Guardiola!
Osztom! Egy kis részem meghalna a távozásával. Ez persze nem ingatná meg rendíthetetlen hűségemet a csapat felé, de nekem nem kell ide egy nagy stratéga. Az kell hogy maradjon és élvezzék a focit ahogyan eddig. Én nem érzem ezt a szezont akkora katasztrófának. Amúgy lehet, hogy a jelek arra utalnak hogy távozik, de én érzem hogy maradni fog, és én egy jedi vagyok!Xavi001 írta:Hát én már ezt a Barcelonát nélküle nem tudom elképzelni,ha elmenne, valami bennem is meghalna.
ne márlui1698 írta:Spanyol lapok szerint egyébként Pep mostanában rákapott az oldschool amcsi hipphápp-ra. Főként Run DMC-t hallgat naponta, akár több órán keresztül is.
És épp ezért gondolkodik, hogy nevet változtat. Állítólag az ő elképzelése, hogy augusztus 8.-án a barcelonai Nagykeresztény Zsinagóga egyik minaretjében örök hűséget fogad és felveszi a Papa-G nevet.
Ha ez igaz akkor jövőre valóban nem Josep Guardiola-nak fogják hívni a Barca vezetőedzőjét.
Ha már van Gaal is kapott még egy esélyt,akár Frenkynek is járna..zeus021 írta:..én szívesen látnám újra a csapat élén Frank Riijkard-ot, bár tudom, hogy ez esélytelen
Huh, attól mentsen meg minket az ég. Ennek a csapatnak legfőképp motivátorra van szüksége, ami nem Frankie erőssége. Sokat tett értünk meg minden, de meggyőződésem hogy nem ő kell ennek a csapatnak.zeus021 írta:én is nagyon sajnálnám, ha távozna, sőt egyszerűen nem tudom elképzelni mással a csapatot... azonban, ha mégis bekövetkezne a legrosszabb akkor én szívesen látnám újra a csapat élén Frank Riijkard-ot, bár tudom, hogy ez esélytelen