Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, de ezt eddig nem vettem észre.Game90 írta:Talán csak egy Memphis játékos érdekelne, kamaj, látom begyűjtötted a Macikat, az egyik nem vihető?
Tegnap szerencsére jól ment neki, s így hogy nincs Rose még nagyobb szerep hárul rá, meg persze Watsonra!socio66 írta: csak félszemmel nézem a meccset,de mikor bekapcsolódtam épp a legjobb mozzanatait ismételték,egyből Rád gondoltam.
a cseréket meg mondom majd átnézem,de most nem volt még rá időm,meg kedvem hozzá.
mozdíthatatlan ember nincs.
csak félszemmel nézem a meccset,de mikor bekapcsolódtam épp a legjobb mozzanatait ismételték,egyből Rád gondoltam.Bob_Marley írta:Ide is leírom nem tudok üreset küldeni, olyanokat küldtem amiket jónak ítéltem!Ezért írtam, ha egyáltalán nem akarod elküldeni, akkor írjad, vagy írd kit kérsz
Remélem nézed Hamiltont lololololo![]()
Ide is leírom nem tudok üreset küldeni, olyanokat küldtem amiket jónak ítéltem!Ezért írtam, ha egyáltalán nem akarod elküldeni, akkor írjad, vagy írd kit kérszsocio66 írta:hát de szerinted fair volt bármelyik is?Bob_Marley írta:Socio 3szor elküldtem, de soha nem is írtál visszaEz az jelentse Butlert nem akarod elengedni?
carter-re,vagy hansbrough-ra nem hiszem hogy bárki is elcserélné butlert.
de ha ezek ilyen tapogatózós dolgok voltak,akkor ok,majd nézegetek én is lehetőségeket,csak egyelőre nem vagyok ráhangolódva a csereberére.
tegnap este volt a draft,ráérünk.
hát de szerinted fair volt bármelyik is?Bob_Marley írta:Socio 3szor elküldtem, de soha nem is írtál visszaEz az jelentse Butlert nem akarod elengedni?
Láttam amit írtál, a note-sban direkt kifejtettem, miután sima üreset nem lehet küldeni, így ezt küldtem el, de a többi játékosod érdekelne inkább!Green meg Kidd, de azokra meg pont nem válaszoltálGame90 írta:...
Elutasítottam Slither és a te ajánlatodat is, Brand és Hans nem érdekel. Meg igazából nem is akarok cserélni, max. nagyon jó ajánlat esetén + nem is tervezem, hogy ajánlatokat küldözgetek, most pihenő üzemmódban vagyokBob_Marley írta:Na megvoltunk, jelzem cserékre kész vagyok
De abszolút módjával, engem "perimeterek" érdekelnek!Game benned bízok
Itt vok én is de mire kell nyomni? itt csak a visszaszámlálás van...kanty írta:Be kell lépni. Bár még egyedül vagyok bent, s egy perc.neobarca írta:Nah gyerekek mindjárt indul... Akkor autómatice belép a draftba vagy nekem kell belépnem valahova?![]()
Be kell lépni. Bár még egyedül vagyok bent, s egy perc.neobarca írta:Nah gyerekek mindjárt indul... Akkor autómatice belép a draftba vagy nekem kell belépnem valahova?![]()
Ráadásul messze-messze lemaradva, még a 15-től is. A bénája.Game90 írta:16. fcb0827