csababarca írta:Majd holnap délelőtt felkerülnek a hivatalos megoldások,addig felesleges vitázni.
Így van, meg sem néztem a mai állítólagos megoldásokat, a hivatalos az a biztos, holnap délig meg csak nem felejtem el hogy mit írtam?!
Tehát 1 kipipálva!

Igazából nekem nem kell a magyar a felvételimhez, de a kitűzött cél, az hogy 60 felett legyen, szóbelivel együtt meg jó lenne elérni a 70%-ot. Sosem volt erősségem, úgyhogy ezzel bőven kiegyeznék!
A szövegértés elsőre nem tűnt nehéznek, de volt pár kanyar a kérdésekben, amin el lehet bukni. Egyébként én is Kosztolányit húztam alá! A 2. résznél pedig az érvelést választottam, egyrészt amiatt amit már Daffy is írt, másrészt meg vasárnap készültem egy keveset, ami abban merült ki hogy átnéztem hogyan kell megírni egy érvelést. Szük 3 és fél oldalt írtam. Ezek alapján úgy érzem jól sikerült, aztán majd kiderül, kíváncsian várom. Amúgy Debrecenben 4 suliban is bombariadó volt ma!
A lényeg nekem holnap jön, a matekon dőlnek el a dolgok, na attól már tartok egy kicsit, remélem idén könnyű feladatsor van terítékén. Sok sikert mindenkinek holnapra is!