Josep Guardiola
[quote="Deus"]Wtf? Elcsabitani? Ez nekem fura? Miert kell nekunk elcsabitani Pep -et?[/quote]
Nyilvánvaló, hogy szezonkezdetkor nem akar szerződésben lenni. A nyilatkozat azt jelenti, hogy ha szezon közben valahol elküldik az edzőt és neki érdekes ajánlatot tesznek, akkor van esélyük. Csak nem azt kívánjátok, hogy Vilanova betlizzen?
Nyilvánvaló, hogy szezonkezdetkor nem akar szerződésben lenni. A nyilatkozat azt jelenti, hogy ha szezon közben valahol elküldik az edzőt és neki érdekes ajánlatot tesznek, akkor van esélyük. Csak nem azt kívánjátok, hogy Vilanova betlizzen?
ezt olvastátok az indexen?
"A Barcától négy év után távozó edző pár hónapot pihen az esti kupadöntő után, hosszabb időre New Yorkba megy, de aztán készen áll a munkára.
A Barcelonától távozó Pep Guardiola már a közeljövőben visszatérhet a munkához, de ehhez el kell őt csábítani.
„Minden felkérést szívesen fogadok, de a következő pár hónapban fel kell töltődnöm. Ha egy klub elcsábít, készen állok a visszatérésre" – idézi Guardiolát a BBC. A négy év után, két BL–győzelemmel és három bajnoki címmel távozó edző családjával New Yorkba megy, ráadásul hosszabb időre.
furcsa tőle ilyet hallani, kicsit hitetlen vagyok h ilyet mondana, mindenesetre fenn van az indexen
"A Barcától négy év után távozó edző pár hónapot pihen az esti kupadöntő után, hosszabb időre New Yorkba megy, de aztán készen áll a munkára.
A Barcelonától távozó Pep Guardiola már a közeljövőben visszatérhet a munkához, de ehhez el kell őt csábítani.
„Minden felkérést szívesen fogadok, de a következő pár hónapban fel kell töltődnöm. Ha egy klub elcsábít, készen állok a visszatérésre" – idézi Guardiolát a BBC. A négy év után, két BL–győzelemmel és három bajnoki címmel távozó edző családjával New Yorkba megy, ráadásul hosszabb időre.
furcsa tőle ilyet hallani, kicsit hitetlen vagyok h ilyet mondana, mindenesetre fenn van az indexen
Pep nem akar egycsapatos edző lenni és azt a vádat hordozni, hogy ilyen játékosanyaggal könnyű az edző dolga. A legjobban akkor járna, hogy ha télig a pályák felé se nézne, télen elkezdené figyelni azt a két- három bajnokságot, ami érdekli. Aztán tavasszal, ha kap egy nagy ajánlatot egy kötött feladatra a szezon végéig és van kedve hozzá, akkor belevág. Jobb, mint ha először jövő nyáron teljes szezonra szerződne. És a legnagyobb ballépés a szövetségi kapitányi poszt volna bármelyik országban.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Fantasztikus kép! Örülök, hogy nem vereséggel zárta az utolsó bajnoki meccsét nálunk. Remélem lesz idén még egy győztes meccse nálunk.Deus írta:Találtam még egy rohadt jó Pep -es wall -t!
http://pain19.deviantart.com/art/Thank- ... -298737397

Grácies Pep!
més que un club
- Kash
- Entrenador del Barça
Múltkor már linkeltem, hogy Pep elutasitotta a Cselzi ajánlatát, most újra kosarat kapott a kék alakulat:
http://www.hatharom.hu/article/3ae10f-g ... -ajanlatat
http://www.hatharom.hu/article/3ae10f-g ... -ajanlatat

- Kash
- Entrenador del Barça
Mondjuk a képen elég nehéz kivenni, ki emeli a magasba.LG írta:Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Jó kép, éppen ilyeneket keresgéltem, köszönöm.

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok.Jó lenne ha az "EUROBARCA"-t működtető emberek "PEP" tiszteletére csinálnának majd egy olyan táblázatot ahol összefoglalnák a 13 (remélem 14) kupa időpontját, eredményét, ellenfelét.Én nagy "FAN" lévén tuti kinyomtatnám és bekeretezve a falamra akasztanám.
HIÁNYOZNI FOGSZ MESTER
HIÁNYOZNI FOGSZ MESTER
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Köszönöm ezt a remek képet és az időpontot!miihii írta:
Pep játékosként int búcsút a Camp Nou-nak, 2001.06.24. :
Csupán érdekesség, hogy pontosan Messi 14. születésnapján történt mindez....
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
egyik barátom,aki egyébként ugyancsak Barcelona szimpatizáns,belinkelte ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=wiLY3_V35iQ
hát mit ne mondjak...megint felszínre törtek az emlékek...eszembe jutott mikor Ini bl döntőbe lőtt minket,és én csak torkomszakadtából üvöltöttem,mert fel sem fogtam mitörtént...eszembe jutott mikor 1 évre rá kivert minket az Inter,és én sírva bámultam az örömködő portugál p*atkány arcát...előjöttek a klasszikusok,a 2:6,az 5:0...elöjöttek a képek az első klub vb megnyerése után,mikor Pep örömében sírva fakadt,és én vele együtt pityeregtem a tv elött...
Hihetetlen ez az ember...Ő nem csak egy Barca edző volt,ő jóval több volt annál...Nem lehet elégszer megköszönni neki azt amit értünk tett.!
Elképesztő ember,a maga visszafogott eleganciájával,elképesztő alázatosságával és még sorolhatnám...
Grácies Pep

hát mit ne mondjak...megint felszínre törtek az emlékek...eszembe jutott mikor Ini bl döntőbe lőtt minket,és én csak torkomszakadtából üvöltöttem,mert fel sem fogtam mitörtént...eszembe jutott mikor 1 évre rá kivert minket az Inter,és én sírva bámultam az örömködő portugál p*atkány arcát...előjöttek a klasszikusok,a 2:6,az 5:0...elöjöttek a képek az első klub vb megnyerése után,mikor Pep örömében sírva fakadt,és én vele együtt pityeregtem a tv elött...
Hihetetlen ez az ember...Ő nem csak egy Barca edző volt,ő jóval több volt annál...Nem lehet elégszer megköszönni neki azt amit értünk tett.!
Elképesztő ember,a maga visszafogott eleganciájával,elképesztő alázatosságával és még sorolhatnám...
Grácies Pep

Ez melyik video, mert engem is érdekelne? Csak mert van bennem mazo-hajlam, agyba-főbe nézem mostanában ezeket a videokat. És az sem érdekel, hogy potyogtak a könnyeim a barátnőm és édesapám előtt, mert ez olyan pillanat volt, amint minden Barca-szurkoló szívből átélt.Ronaldinho&Barca írta:. Ez a 13 perces búcsú videó pedig fenomenális.. bevallom többször kellett neki essek, hogy végig nézzem. Amikor megcsuklik a szava a „Tudjátok, hogy nagyon fogtok hiányozni..", Puyol könnyes tekintete, és a végén a Viva la vida szám és még sorolhatnám a képkockákat.. (
Ja de, EB idén lesz, hülye vagyok bocsiGerard3Piqué írta:Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem kötekedni akartam !

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem kötekedni akartam !
Nem, belőle nagyobb ellenség lenneKash írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/08 ... helsea_nek
Ha most tegyük fel Pep a következő idénytől mondjuk a Cselsea-hoz megy, mint edző, és kiejti jövőre a Barcát a BL-ből, ő is olyan ellenség lenne mint Figo!?
Egyébként jól döntött, hogy elutasitotta.

Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t

Sok sikert neki!

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Kash
- Entrenador del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/08 ... helsea_nek
Ha most tegyük fel Pep a következő idénytől mondjuk a Cselsea-hoz megy, mint edző, és kiejti jövőre a Barcát a BL-ből, ő is olyan ellenség lenne mint Figo!?

Bocs ha off. Nekem Nyilasi Tibor esete ugrott be,aki -nyilván szűkebb keresztmetszetben- a fradival elért sikerei(hazai szinten)után nem vállalt más klubcsapatnál állást. Guardiola döntését és érveit el kell fogadni. Valahogy válogatottnál végzendő munkához nem tudom elképzelni szerintem ha neki hiányozni kezd az edzői munka akkor azt napi szinten szeretné művelni. Személy szerint sokat várok Titotól és nem mint valami Guardiola pótlékra tekintek rá.Gyönyörű és eredményes időszak volt a most lezáruló éra de "show must go on" és egyéb közhelyek. Szóval Grácias Pep és hajrá Tito!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”