Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fantasztikus kép! Örülök, hogy nem vereséggel zárta az utolsó bajnoki meccsét nálunk. Remélem lesz idén még egy győztes meccse nálunk.Deus írta:Találtam még egy rohadt jó Pep -es wall -t!
http://pain19.deviantart.com/art/Thank- ... -298737397
Mondjuk a képen elég nehéz kivenni, ki emeli a magasba.LG írta:Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Igen. Puyol és Xavi már játékosként, edzőként is elbúcsúztatták. Az biztos, hogy ez a 3 személy a klub legnagyobb ikonja közé tartozik.messideco írta:És Puyol emeli a magasba
Köszönöm ezt a remek képet és az időpontot!miihii írta:
Pep játékosként int búcsút a Camp Nou-nak, 2001.06.24. :
Ez melyik video, mert engem is érdekelne? Csak mert van bennem mazo-hajlam, agyba-főbe nézem mostanában ezeket a videokat. És az sem érdekel, hogy potyogtak a könnyeim a barátnőm és édesapám előtt, mert ez olyan pillanat volt, amint minden Barca-szurkoló szívből átélt.Ronaldinho&Barca írta:. Ez a 13 perces búcsú videó pedig fenomenális.. bevallom többször kellett neki essek, hogy végig nézzem. Amikor megcsuklik a szava a „Tudjátok, hogy nagyon fogtok hiányozni..", Puyol könnyes tekintete, és a végén a Viva la vida szám és még sorolhatnám a képkockákat.. (
Ja de, EB idén lesz, hülye vagyok bocsiGerard3Piqué írta:Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem kötekedni akartam !
Nem inkább VB-t??Firefox írta: Nem, belőle nagyobb ellenség lenneDe vele is csak poénból ellenségeskednének, úgy mint veled
![]()
Komolyra fordítva:
Tényleg jó döntést hozott, hogy inkább pihen, mint leszerződik máshová. Én is azok pártján állok, akik azt mondjuk, hogy 1 év pihenés után visszatér, de ha nem, akkor üljön le a Nemzeti kispadra, és nyerjen EB-t![]()
Sok sikert neki!
Nem, belőle nagyobb ellenség lenneKash írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/08 ... helsea_nek
Ha most tegyük fel Pep a következő idénytől mondjuk a Cselsea-hoz megy, mint edző, és kiejti jövőre a Barcát a BL-ből, ő is olyan ellenség lenne mint Figo!?
Egyébként jól döntött, hogy elutasitotta.