2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ha csak a 100%-os helyzetek harmadát berúgják Higanyék (amiket Messi alakított ki a passzaival), akkor most arról beszélnének, hogy milyen jól szervezte a játékot Messi.Kash írta:Ja, mondjuk a legutóbbi Argentin válogatott mérkőzésén 3 gólt is szerzett, a Copa Américán pedig ő adta a legtöbb gólpasszt, és még legalább 10 gólpasszt érő paszt Higuain-nak...aki nézte, tudja miről beszélek.Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?
Amúgy nézz argentín meccseket és látod,h Messi egyátalán nem játszik rosszul....
Ja, mondjuk a legutóbbi Argentin válogatott mérkőzésén 3 gólt is szerzett, a Copa Américán pedig ő adta a legtöbb gólpasszt, és még legalább 10 gólpasszt érő paszt Higuain-nak...aki nézte, tudja miről beszélek.Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?
Amúgy nézz argentín meccseket és látod,h Messi egyátalán nem játszik rosszul....
Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?zizu2 írta:Most egy kicsit szentségtörő leszek.Mindenki oda van meg vissza Messitől,pedig Iniesta százszor többet ér nála szerintem.Ott a példa a válogatott,ahol nem 10 ember szolgálja ki már nem is megy olyan jól a játék.Kezd ez az egész Messi hisztéria hasonlittani a pop világban megismert mesterségesen gyártott sztárocskákhoz.Kíváncsi lennék mire lenne képes egy közepes szintű csapatban.Mint pl.:Maradona aki egy közép szintű Napoliból tudott kiemelkedni.
Bocs ha pár embernek bele gázoltam a lelki világába,de ez szerény véleményem.
Mondjuk attól, hogy valakinek egy hozzászólása van, mert frissen regelt, még nem feltétlenül troll, elképzelhető, hogy nálunk jóval többet ért a témához.ziipp írta:1 hsz-es trollokkal minek foglalkozni 0/10
Tényleg jó cikk, bár vannak benne ellentétes dolgok, amit tapasztalhatunk sokszor.
Utólag tényleg nehéz bármit is mondani a dologról.Pavel írta:Ez tényleg szánalmas.MichaaBee írta: Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.
Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik.
Képzeljétek, tegnap lemagyaroztak. Most mit tegyek?
Ez tényleg szánalmas.MichaaBee írta:Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.Capon írta:Jaj de szánalmas.
Nevén nevezni a gyereket ez igazán felháborító.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik.
Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.Capon írta:Jaj de szánalmas.
Nevén nevezni a gyereket ez igazán felháborító.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
kurdt írta:Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.
Messi felhívta minden este telefon Drenthét, beleüvöltötte a kagylóba, hogy 'néger' és lecsapta?
Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.
Megpróbálják kihasználni a négerek azt, hogy adott esetben a szitok szó elhangzása után perelhetik az illetőt. Meglehet hogy Drenthe provokativ megjegyzéseket tett Messi irányába (Nem feltétlen a nemzetiségére), amit mindjuk én sem tűrtem volna, én is valszeg igy reagáltam volna...Habár ezt én állitom, nem igaz! Ez is egy opció a pénz kihajtására, és ha bepereli, akkor meg megnyeri.ab1daL írta:Royston Drenthe, a holland válogatott középpályás állítása szerint a Barcelona szupersztárja, Lionel Messi több alkalommal is "lenegrózta" őt, ami számára sértően hangzott.
http://www.hatharom.hu/article/1c02a4-l ... oljak?eb=1
Egy kis kiegészítés:
"Mindig is voltak problémáim Messivel. Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem. Értem, hogy ez Dél-Amerikában megszokott, de itt Európában ez nem divat. A Real Madridnál Mahamadou Diarra annak idején Higuaínt és Heinzét szidta le emiatt, és utána abba is hagyták a dolgot" - nyilatkozta a Real Madrid korábbi játékosa, Drenthe