Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, de az Argentinok akkor sincsenek megelégedve vele, mert nem olyan mint "az isteni Diego".Amúgy nézz argentín meccseket és látod,h Messi egyátalán nem játszik rosszul....
Szerintem meg nem kell sorrendet felállítani, hogy Puyi hasznosabb mint Messi, Xavi hasznosabb mint Ini stb. Oké te így érzed. De pont ezek a játékosok (akiket felsoroltam) az a kategória, hogy szinte mindegy mit csinálnak az a csapat hasznára van. Számomra ezek között az játékosok között nincs különbség mert minden labdaérintésük örömmel tölt el.zizu2 írta:Látom sokakat érzékenyen érintett amit írtam,de ez saját véleményem.Mondjuk egy troll-tól messze vagyok,de a fél életemet a lelátón töltöttem így elég sok színvonalas mérkőzést volt szerencsém látni.Többek között a Romário-Sztoicskov csatársorral felálló Barca több mérkőzését is így van miből kiindulnom.Az argentin válogatottra vissza térve pedig nekem Messinek az előző vb.-n nyújtott teljesítménye jut leginkább az eszembe.Bár azt is hozzá teszem,hogy Iniesta inkább hasznos/nélkülözhetetlen/játékot játszik mint látványosat.Számomra egy Puyol sokkal fontosabb ebben a csapatban mint Messi.
Lehet,hogy most sokan megköveznek,de ugyan úgy fog járni mint Ronaldinho vagy Eto.Nézzétek meg a sok sztárocskát,itt vannak pár évig és mennek is,de a sokak által lenézett vagy kevésbé tisztelt játékosok még mindig stabil csapat tagok.
Hát ha csak a 100%-os helyzetek harmadát berúgják Higanyék (amiket Messi alakított ki a passzaival), akkor most arról beszélnének, hogy milyen jól szervezte a játékot Messi.Kash írta:Ja, mondjuk a legutóbbi Argentin válogatott mérkőzésén 3 gólt is szerzett, a Copa Américán pedig ő adta a legtöbb gólpasszt, és még legalább 10 gólpasszt érő paszt Higuain-nak...aki nézte, tudja miről beszélek.Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?
Amúgy nézz argentín meccseket és látod,h Messi egyátalán nem játszik rosszul....
Ja, mondjuk a legutóbbi Argentin válogatott mérkőzésén 3 gólt is szerzett, a Copa Américán pedig ő adta a legtöbb gólpasszt, és még legalább 10 gólpasszt érő paszt Higuain-nak...aki nézte, tudja miről beszélek.Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?
Amúgy nézz argentín meccseket és látod,h Messi egyátalán nem játszik rosszul....

Már bocsi,de ezt eddig is tudtuk..és Iniesta sztd. mit tudna nyújtani a válogatottban?zizu2 írta:Most egy kicsit szentségtörő leszek.Mindenki oda van meg vissza Messitől,pedig Iniesta százszor többet ér nála szerintem.Ott a példa a válogatott,ahol nem 10 ember szolgálja ki már nem is megy olyan jól a játék.Kezd ez az egész Messi hisztéria hasonlittani a pop világban megismert mesterségesen gyártott sztárocskákhoz.Kíváncsi lennék mire lenne képes egy közepes szintű csapatban.Mint pl.:Maradona aki egy közép szintű Napoliból tudott kiemelkedni.
Bocs ha pár embernek bele gázoltam a lelki világába,de ez szerény véleményem.
Mondjuk attól, hogy valakinek egy hozzászólása van, mert frissen regelt, még nem feltétlenül troll, elképzelhető, hogy nálunk jóval többet ért a témához.ziipp írta:1 hsz-es trollokkal minek foglalkozni 0/10

Tényleg jó cikk, bár vannak benne ellentétes dolgok, amit tapasztalhatunk sokszor.

Utólag tényleg nehéz bármit is mondani a dologról.Pavel írta:Ez tényleg szánalmas.MichaaBee írta: Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.
Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik.
Képzeljétek, tegnap lemagyaroztak. Most mit tegyek?

Ez tényleg szánalmas.MichaaBee írta:Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.Capon írta:Jaj de szánalmas.
Nevén nevezni a gyereket ez igazán felháborító.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik.
Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.Capon írta:Jaj de szánalmas.
Nevén nevezni a gyereket ez igazán felháborító.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
kurdt írta:Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.
Messi felhívta minden este telefon Drenthét, beleüvöltötte a kagylóba, hogy 'néger' és lecsapta?
Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.