Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 00:49:51

Bob_Marley írta:3an vagyunk, gondolom Ljunberg az v.e.b :D

Nagy dolgokat nem kell csinálni, my teamben beállítod a csapatod ileltve van egy kis assistnat coach emberke az segít ha kell, mert hogy számít aznap ki játszik ki nem, stb.

Szabályoknál meg ott van minden, pontozás stb.
Transferre figyeljetek, EB kezdése előtt korlátlanul lehet cserélni, a gép dob automatikusan neveket s érték alapján van csere.Utána már csak 1et lehet cserélni.Rules/transfernél érthetően van illusztrálva :D
ljunberg az nem én vagyok. nálam team_francois a csapatnév.

én tovabbra sem tudok joinolni, mert nem fogadja el a kódot
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 00:33:54

3an vagyunk, gondolom Ljunberg az v.e.b :D

Nagy dolgokat nem kell csinálni, my teamben beállítod a csapatod ileltve van egy kis assistnat coach emberke az segít ha kell, mert hogy számít aznap ki játszik ki nem, stb.

Szabályoknál meg ott van minden, pontozás stb.
Transferre figyeljetek, EB kezdése előtt korlátlanul lehet cserélni, a gép dob automatikusan neveket s érték alapján van csere.Utána már csak 1et lehet cserélni.Rules/transfernél érthetően van illusztrálva :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 00:06:16

hu segitsetek nekem én hule vagyok ehhez. vagy csak álmos.

én még soha nem nyomtam ilyenen. regeltem, megcsinaltam a csapatot, elköltöttem a 100 pénzt a 15 játékosra, megcsinaltam az alapfelallast és ennyi.

kell még vmit csinalni? :oops:

én is probaltam joinolni de nekem sem engedte..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.07. 23:50:19

Jól kihalt a topik :P
Pedig még megy a csata, Slither áldhatja a jó Istent, hogy Westbrookja bent maradt :twisted: Meg fogja nyerni, BUNDA :lol:
Na de majd most az EB-vel fellendül megint :D
Game90 írta:Akik voltak a PL-es Fantasy-ben, azok tudják, hogy hogyan működik :) Röviden: 15 játékost kell betenned a csapatodba 100 pénzből (CR 11, Özil 10 stb.), 1 csapatból max. 2 játékost.

Fantasy:
http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
Liga: eurobarca
Kód: 416672-87732

Csak mostantól menjünk át a Fantasy topikba :wink:
Mester ez a kód nem jó :D
Bementem join league/private legue//private league code s ......

This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

Na akkor kedves admin, mi a gond? :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.21. 21:46:26

Game90 írta:Hmm, talán nem naponta 1x kéne felmennem az oldalra... :-k :lol: De ez a PO Fantasy nem is vonz annyira, nagyon nem is figyelek rá, alapszakaszos sokkal jobban bejött.

Ok, hasznos ember Granger, de úgy beszéltek róla, mintha min. egy LBJ lenne... :mrgreen:

De Kalap indoka engem is érdekelne :)
Nem, nem ő a legfontosabb ember a csapatomban, de alig vagyok lemaradva és nála rosszabbat húztam be, szóval most vagy vezetnék, vagy sokkal kevesebbel lennék lemaradva... Na mindegy, a konf. döntők és a nagydöntő idején már valszeg úgysem leszek favorit (bár KG-ben bízok :D ), de egy dobogós hely benézhetett volna (még így is, de nem férnek bele a hibák)
Hooper
Barça C
Kapcsolat:

2012.05.21. 21:41:43

Saját Barca csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
Regisztráció ezen a linken keresztül: http://www.powerplaymanager.com/r758216/
PPM, a legjobb online menedzserjáték. Foci és hoki.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.20. 11:01:14

Ismét hatalmasat alkottam.
AZ OKC az első körben ugye simán továbbment. Erre természetesen én Durantot a padra tettem.
Most felnézek az oldalra és látom, h a második körben Durant még egy pontot se hozott. 20 milliós kérdés: Miért? Mert elfelejtettem visszatenni kezdőnek.
Imádom. :mrgreen: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.05.21. 21:42:58-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.15. 18:28:02

Bob_Marley írta:
Slither írta:Hoho, sikerült felszedni Grangert! :D
Még szerencse hogy senki sem figyelt. :P
Én pont írtam, hogy figyeltem csak előrébb voltál 1 nyamvadt hellyel a waiver listán, biztos voltam benne, hogy behúzod előlem ha más nem figyel, shit :D
Ez a 3ik, hogy rám licitáltál :P :lol:
Örüljél inkább, most megkaphatod Splittert. :P
Sokat vaciláltam, hogy ne rakjam ki inkább a Brand-Bass duó közül vmelyiket. :)
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.15. 18:14:15

Én meg kb fel is adtam, így hogy a MEM kiesett. Ez korán sem annyira izgalmas, mint a yahoos, azt alig várom már, hogy kezdődjön :) Szóval mindenkinek sok sikert, talán párszor ránézek a csapatra, de esélytelen lettem így...
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.15. 18:11:24

Hmm, talán nem naponta 1x kéne felmennem az oldalra... :-k :lol: De ez a PO Fantasy nem is vonz annyira, nagyon nem is figyelek rá, alapszakaszos sokkal jobban bejött.

Ok, hasznos ember Granger, de úgy beszéltek róla, mintha min. egy LBJ lenne... :mrgreen:

De Kalap indoka engem is érdekelne :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.15. 17:49:13

én meg mostanában nem figyelek oda és el el felejtem beállítgatni az embereimet... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.15. 17:32:42

Slither írta:Hoho, sikerült felszedni Grangert! :D
Én pont írtam, hogy figyeltem csak előrébb voltál 1 nyamvadt hellyel a waiver listán, biztos voltam benne, hogy behúzod előlem ha más nem figyel, shit :D
Ez a 3ik, hogy rám licitáltál :P :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.15. 17:30:40

Hoho, sikerült felszedni Grangert! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.15. 17:29:05

Miért nem lepődök meg, hogy Slitherhez került Granger??? :D
Finoman kulturáltan azért bekaphatod :D (ez volt a 3ik, hogy valakiről lecsúsztam, és mit ad Isten mindig te hoztad el :twisted: )
Annyira tudtam, hogy felesleges is megpróbálni behúzni, mert úgyis elviszed előlem :(
Rohadt egy játék ez :D

Kalap te miért tetted ki Kenyon Martinért?Ezt nem igazán értem logikailag, még ha azt mondom több meccs lehet a Spurs-Clippers párharcban, akkor sem hiszem, hogy Kenyon Martin több pontot hozna (míg az Indiana Bosh kiesésével azért nagyon érdekessé teheti ezt a párharcot, de Granger csak összetud kapálni 10+t)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.15. 17:31:25-kor.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.14. 16:21:17

Game90 írta: Just 4 Fun nekem már most felejtős :D Eurobarca League-ben egyelőre 6. vagyok, rosszabbat vártam, szerencsére CP3 sok pontot hozott az 1. körben (Bynum és Kobe után a 3. legtöbbet), de a többieknek össze kell szedniük magukat (+ Bosh ne hagyjon ki több meccset), nem lesz egyszerű, de a PO végén jó lenne az 5-6. hely környékén végezni.
Just 4 fun ligát vezetem :D
Paulék most kiesnek, Nowitzki sincs már, úgyhogy tiszavirág életű a dolog :D
Eurobarca liga nem olyan aktív mint a yahoos volt, csere se történt, pedig én azért hajlanék rá :D
Chicago nekem betett, én is örülnék ha tudnám tartani ezt az 5-6 helyet, de nem fűzök sok reményt hozzá, örülök, hogy Rondoval nagyot húztam, s folyamat szállítja a jó statokat, a többi draftoltam közül már csak Sessions maradt :D
Reggie Evans kitettem 1 napra, gondoltam hátha a Chicago megfogja a 6ik meccset, s egy esetleges 7iken otthon behúzzák, de ez már történelem, Evanst meg nem tudtam visszavenni neobarca rám licitált.

Első kör legnagyobb nyertese egyértelműen Slither volt, neki minden játékosa túlélte a kört, így nem kellett cserélnie, ez azért sokat jelent, jelenleg ő szerintem a legnagyobb esélyes, de a mostani állás még bőven változhat a meccsszámok is sokat jelentenek, illetve, nem tudni kik jutnak el a végéig, s mire utolsó hét lesz a döntős két csapat jó játékosai akiknél vannak, rengeteget számítanak.
Úgyhogy ezért is Celtics-Spurs döntőt kívánok :D Rondoban még benne van az idei PO-ra 3-4 tripla-dupla nem szabad kiesni :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.14. 16:00:18

Köszi! Nem volt ez rossz, mivel amúgy is sokat foglalkozok a PL-lel, így könnyen összetudtam állítani a csapatomat, Adebayor és Sessegnon jó pickek voltak, bár Ramsey-vel eléggé mellé lőttem, őt hamar le is cseréltem. Magyar játékosok között a 139. lettem, ezt jó eredménynek tartom, az elsőnek 2241 pontja lett. Következő szezonra is megpróbálok összehozni egy eurobarcás ligát, de ha jövőre kevesebben leszünk, szerintem az sem baj.

Just 4 Fun nekem már most felejtős :D Eurobarca League-ben egyelőre 6. vagyok, rosszabbat vártam, szerencsére CP3 sok pontot hozott az 1. körben (Bynum és Kobe után a 3. legtöbbet), de a többieknek össze kell szedniük magukat (+ Bosh ne hagyjon ki több meccset), nem lesz egyszerű, de a PO végén jó lenne az 5-6. hely környékén végezni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.14. 12:18:55

fcbarca0827 írta: 4. kanty 1764 pont
Neeee. :lol: Negyediknek lenni a legrosszabb. Ez azért nem volt annyira élvezetes, mint az nba fantasy, kb. havonta egyszer felnéztem és azzal annyi.
Grat Gamenek. :)

PO-s fantasy:

Hát el kellett volna előtte olvasnom a szabályzatot. :lol: Úgy válogattam a drafton, h olyan játékosaim legyenek többnyire, akik a végén is ott lehetnek. Ezzel csak az a gond, h pl. Miami, OkC 5 és 4 meccsen lépett tovább :arrow: egy Clippers vagy Lakers játékos itt az első körben sokkal többet ért.
Na mindegy, remélem azért valami visszajön, s legalább a középmezőny meglesz. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.14. 10:05:11

A Premier League végeztével, értelemszerűen befejeződött a Fantasy is. :D
Ebben nem voltam ultragáz, sőt. 8)

1. Game90 1929 pont
2. CFirpo3 1891 pont
3. Tiki Taka 1843 pont (Ő ki a fórumon?)
4. kanty 1764 pont
5. csababarca 1742 pont
6. fcbarca0827 1742 pont
7. FTCSikiHun 1722 pont

Amúgy 22-en vettünk részt a játékban, de a többieket nincs kedvem leírni, mert bunkó vagyok. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.07. 17:43:35

Bob_Marley írta:
Slither egye a szívedet második embert szeded be előlem.Éreztem, hogy Splitterre valaki ráfog licitálni, ezért tettem be Evanst, de hogy megint te :D
Az én játékosom volt, csak ideiglenesen tettem ki. :P

Nem állok rosszul, a kiegészítő emberek egyenlőre elég jók, és úgy néz ki PO 2. körben mindenki ott lesz tőlem. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.07. 17:37:10

Na meghalt a topik :D

Slither egye a szívedet második embert szeded be előlem.Éreztem, hogy Splitterre valaki ráfog licitálni, ezért tettem be Evanst, de hogy megint te :D

Pedig nekem nagyon kellett volna :twisted:
Rohadt Sixers miatt, kiesni látszanak a Bullsos fiúk :( Pedig bennük bíztam a legjobban erre, paff cseszhetem...És a Dallas-t is kisöpörték, így gyakorlatilag az első kör eldöntötte ezt az idei évemet :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 21:27:32

Ezt nem tudtam elkerülte a figyelmem, s nem kértem rajtad számon semmit!
Sőt a legjobb döntés tőled származik az assist/rebound/steal/block megemelésével.

Logikusabbnak tűnt, hogy minden játékosra átlagot számol, s nem körönként.

Én csak a saját benyomásaimat írtam le mindig, amiket éreztem, hogy mivel lehet korrekt,egységes,egyenlő feltételeket biztosítani, de a dolog le lett szavazva!Játékos posztok ugyanezek voltak, amivel továbbra is bajom van, elpuffogok, de nem rád vagyok mérges Cumbee vagy bárki másra (ha így jött le bocs), hanem inkább a játékra, hogy ilyen hülyén lett ez így megoldva, főleg ha average-t és körönként számol,amit én nem is gondoltam volna, mert az igaz, hogy legalább annyiból valóban korrektebb lett volna hogy nem számítana ki mennyivel jut tovább, de hogy csak körökre bontva elég félmegoldás.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.01. 21:09:31

Bob_Marley írta:Nem is lehet vele mit tenni, de ,még utoljára leírom így, hogy nincs average stat, 1;lutri az egész 2; s nem korrektnek érzem
Írtam már tán 2* is, valszeg elkerülte a figyelmed, szal akkor újra.(Csak hogy ne rajtam kérd mindig számon a játék hibáját) ha jól értelmeztem, az average az annyit tudott volna, hogy 1-1 forduló meccseit átlagolja. Annyiban segített volna, hogy a söprés és a szoros párharc közötti különbséget eltüntette volna, de több kérdést vetett fel,m mint amire megoldást jelentett, én személy szerint ezért nem is erőltettem. Arra amit te szerettél volna, nem volt lehetőség. Vagyis lett volna, de azt senki nem vállalta volna be. Az egyetlen megoldás az lett volna, ha minden forduló után új ligát indítunk, új draftal, az előző pontszámait meg felírtuk volna magunknak és a végén összeadtuk volna a 4 db liga eredményét, ami megadta volna a végeredményt. Ez működhetett volna, de gyanítom senkinek nem lett volna kedve hetente kukázni az összes programját mindig arra a napra, ahol draftoltunk volna. Az autodraftos szenvedésnek meg semmi értelme nem lett volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 20:43:40

neobarca írta:Nah tegnap nem voltam gépközelbe ezze Anthony dob 30at... Faxa... :(

Szerk: Valaki leírná nekem, hogy mit kell csinálni, mire kell figyelni a játékban? Nem voltam 4 napig és kiestem mindenből... A Bench is számít vagy az nem? Valaki pár sorba összefoglalná nekem, mi a napi teendőm? A másik lényegesen egyértelműbb volt nekem mint ez... :(
Belépsz my team/set recommended lineup (kis kék téglalap :D) és submit roster changes, s ezzel meg is van a napi gyors dolog :D

Waiver listára neked is mondom figyelj, mert már most ahogy alakulgatnak a párharcok lehet vadászgatni embert, de figyelni kell arra is, hogy mikor már kiestek a játékosok, azért ne legyél nagyon hátul a Waiver listán!
Meg amit írtam érdemesebb több opciót kiválasztani, s az egyik FA csak összejön :D

Visszaolvastam amúgy Cumbee volt egy írásod, h Glevis többet ért mint Gordon amit nem érzek jó érvelésnek, mert én direkt írtam két egészséges ember!
Nem is lehet vele mit tenni, de ,még utoljára leírom így, hogy nincs average stat, 1;lutri az egész 2; s nem korrektnek érzem
De legalább van valami a Po-ra :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.01. 20:13:39

Nah tegnap nem voltam gépközelbe ezze Anthony dob 30at... Faxa... :(

Szerk: Valaki leírná nekem, hogy mit kell csinálni, mire kell figyelni a játékban? Nem voltam 4 napig és kiestem mindenből... A Bench is számít vagy az nem? Valaki pár sorba összefoglalná nekem, mi a napi teendőm? A másik lényegesen egyértelműbb volt nekem mint ez... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 19:07:24

socio66 írta:srácok,hogy van ez az fa-piac valaki írja már le.
tegnap butler helyett be akartam húzni j.r. smith-t, de látom hogy Csabi elvitte.
annyi történt,hogy ő előrébb volt a waiver listán,és rámlicitált?
csak mert ahogy látom itt a feljegyzéseknél,ahogy valaki behúz egy játékost,máris ott van a rosterében.
visszaolvasni most nincs kedvem,de sürgős lenne a dolog,mert két inaktív játékosom is van már.
Nem máris van ott a Rosterében, hanem van napi összegzés, s akkor dönti el a gép kihez kerül!
Tehát a lényeg mindennap megnézi a rendszer adott játékosra licitált-e valaki, s ha igen hányan, s aki a waiver listán előrébb van ahhoz kerül!Csabi előrébb volt Jr Smith hozzákerül!Pl nekem is kellett volna, de én 3as listát csináltam Jr Smith-Hayward és egy 3ik de őt nem árulom el :D Érdemesebb így kalkulálni ha valakit leakarsz cserélni, hogy több opciót kiválasztasz, prioritás szempontjából, s ha nem jön össze az egyik játékos elhozod a másikat vagy a harmadikat, s nem kell + napot várnod :D
Én is lecsúsztam Jr Smtihről, de nekem Hayward is megteszi :D

Tanács pl, hogy val Baron Davis meg Reggie Evansre is többen rámehetnek, úgyhogy így kalkuláljál de 5ik vagy a Waiver listán, úgyhogy tudsz építkezni!Ügyesen :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése