Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ljunberg az nem én vagyok. nálam team_francois a csapatnév.Bob_Marley írta:3an vagyunk, gondolom Ljunberg az v.e.b
Nagy dolgokat nem kell csinálni, my teamben beállítod a csapatod ileltve van egy kis assistnat coach emberke az segít ha kell, mert hogy számít aznap ki játszik ki nem, stb.
Szabályoknál meg ott van minden, pontozás stb.
Transferre figyeljetek, EB kezdése előtt korlátlanul lehet cserélni, a gép dob automatikusan neveket s érték alapján van csere.Utána már csak 1et lehet cserélni.Rules/transfernél érthetően van illusztrálva
Mester ez a kód nem jóGame90 írta:Akik voltak a PL-es Fantasy-ben, azok tudják, hogy hogyan működikRöviden: 15 játékost kell betenned a csapatodba 100 pénzből (CR 11, Özil 10 stb.), 1 csapatból max. 2 játékost.
Fantasy:
http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
Liga: eurobarca
Kód: 416672-87732
Csak mostantól menjünk át a Fantasy topikba
Nem, nem ő a legfontosabb ember a csapatomban, de alig vagyok lemaradva és nála rosszabbat húztam be, szóval most vagy vezetnék, vagy sokkal kevesebbel lennék lemaradva... Na mindegy, a konf. döntők és a nagydöntő idején már valszeg úgysem leszek favorit (bár KG-ben bízokGame90 írta:Hmm, talán nem naponta 1x kéne felmennem az oldalra...![]()
De ez a PO Fantasy nem is vonz annyira, nagyon nem is figyelek rá, alapszakaszos sokkal jobban bejött.
Ok, hasznos ember Granger, de úgy beszéltek róla, mintha min. egy LBJ lenne...
De Kalap indoka engem is érdekelne
Örüljél inkább, most megkaphatod Splittert.Bob_Marley írta:Én pont írtam, hogy figyeltem csak előrébb voltál 1 nyamvadt hellyel a waiver listán, biztos voltam benne, hogy behúzod előlem ha más nem figyel, shitSlither írta:Hoho, sikerült felszedni Grangert!
Még szerencse hogy senki sem figyelt.
Ez a 3ik, hogy rám licitáltál![]()
Én pont írtam, hogy figyeltem csak előrébb voltál 1 nyamvadt hellyel a waiver listán, biztos voltam benne, hogy behúzod előlem ha más nem figyel, shitSlither írta:Hoho, sikerült felszedni Grangert!
Még szerencse hogy senki sem figyelt.
Just 4 fun ligát vezetemGame90 írta: Just 4 Fun nekem már most felejtősEurobarca League-ben egyelőre 6. vagyok, rosszabbat vártam, szerencsére CP3 sok pontot hozott az 1. körben (Bynum és Kobe után a 3. legtöbbet), de a többieknek össze kell szedniük magukat (+ Bosh ne hagyjon ki több meccset), nem lesz egyszerű, de a PO végén jó lenne az 5-6. hely környékén végezni.
Neeee.fcbarca0827 írta: 4. kanty 1764 pont
Az én játékosom volt, csak ideiglenesen tettem ki.Bob_Marley írta:
Slither egye a szívedet második embert szeded be előlem.Éreztem, hogy Splitterre valaki ráfog licitálni, ezért tettem be Evanst, de hogy megint te
Írtam már tán 2* is, valszeg elkerülte a figyelmed, szal akkor újra.(Csak hogy ne rajtam kérd mindig számon a játék hibáját) ha jól értelmeztem, az average az annyit tudott volna, hogy 1-1 forduló meccseit átlagolja. Annyiban segített volna, hogy a söprés és a szoros párharc közötti különbséget eltüntette volna, de több kérdést vetett fel,m mint amire megoldást jelentett, én személy szerint ezért nem is erőltettem. Arra amit te szerettél volna, nem volt lehetőség. Vagyis lett volna, de azt senki nem vállalta volna be. Az egyetlen megoldás az lett volna, ha minden forduló után új ligát indítunk, új draftal, az előző pontszámait meg felírtuk volna magunknak és a végén összeadtuk volna a 4 db liga eredményét, ami megadta volna a végeredményt. Ez működhetett volna, de gyanítom senkinek nem lett volna kedve hetente kukázni az összes programját mindig arra a napra, ahol draftoltunk volna. Az autodraftos szenvedésnek meg semmi értelme nem lett volna.Bob_Marley írta:Nem is lehet vele mit tenni, de ,még utoljára leírom így, hogy nincs average stat, 1;lutri az egész 2; s nem korrektnek érzem
Belépsz my team/set recommended lineup (kis kék téglalapneobarca írta:Nah tegnap nem voltam gépközelbe ezze Anthony dob 30at... Faxa...
Szerk: Valaki leírná nekem, hogy mit kell csinálni, mire kell figyelni a játékban? Nem voltam 4 napig és kiestem mindenből... A Bench is számít vagy az nem? Valaki pár sorba összefoglalná nekem, mi a napi teendőm? A másik lényegesen egyértelműbb volt nekem mint ez...
Nem máris van ott a Rosterében, hanem van napi összegzés, s akkor dönti el a gép kihez kerül!socio66 írta:srácok,hogy van ez az fa-piac valaki írja már le.
tegnap butler helyett be akartam húzni j.r. smith-t, de látom hogy Csabi elvitte.
annyi történt,hogy ő előrébb volt a waiver listán,és rámlicitált?
csak mert ahogy látom itt a feljegyzéseknél,ahogy valaki behúz egy játékost,máris ott van a rosterében.
visszaolvasni most nincs kedvem,de sürgős lenne a dolog,mert két inaktív játékosom is van már.