Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem akarok bele menni ebbe, mert hetekig lehetne vitázni, de Messi mennyit rúgott idén? ott az aranycsukája, persze amikor kellett kihagyta.. Volt egy gorillánk anno, idióta Ibrának hívták, mit értünk vele? Ha nem illik valaki bele a filozófiába, teljesen felesleges erőltetni. Persze egyet értek a mondandód azon részével, hogy nem kéne kapu elé bejátszani jó 20 centire, hogy onnan keljen bepöccinteni, rá is lehetne küldeni felállt védelem ellen, ez egyértelmű, van bőven a csapatban távolról jól lövő játékos, de ez taktikától függ. Villa felépül és meg lesz oldva a csatár kérdés, ő bele illik a játékba, bárhogy is nézzük. Persze nem ártana egy rutinos csere, de ezt már kifejtettem egyszer igazolás topicba. De ő nem a Drogba.Zsolti írta:A full impotens tikitakával sokra mentünk idén..nem volt igazi centerünk...meg lehet nézni Messi mennyit ért hamis ékként idén a nagy csapatok ellen..há' nem sokat...ezért kell egy ilyen gorilla, ha necces az eredmény felívelni neki, aztán majd bepattan róla valahogy...arról nem is beszélve, hogy tud lőni 20 méterről is, nem csak -5ről.........
Azért Drogbának van esze is a játékhoz, nemcsak fizikálisan erős. De betömörülő védelmek ellen igen jól lehetne használni utóbbi tulajdonságát, illetve a hatékonyságát.mes írta:Megneznem, hogy a tiki-takaban mennyire ervenyesulne a nagy kondiciojaval. Minden masodik labdaerintesenel valaki leesik mellette.éS írta:és hozzáteszem, igaz hogy 34 éves, de fizikálisan üti bármelyik játékosunkat.
Lattunk mar peldat , hogy mire mennek itt a kondicioval. Ehhez a csapathoz FEJ kell.
Megneznem, hogy a tiki-takaban mennyire ervenyesulne a nagy kondiciojaval. Minden masodik labdaerintesenel valaki leesik mellette.éS írta:és hozzáteszem, igaz hogy 34 éves, de fizikálisan üti bármelyik játékosunkat.
Sőt, sztem még te is túlbecsülöd őket. Vagyis nehéz eldöntetni, h ki mennyit ér, de nem hiszem, h Adrianoért v. Afellay 8-10 milliós ajánlatot kapnánk bárkitől is. Sőt, ahogy a játékoseladásainkat(v. ajándékozásainkat) nézzük az elmúlt évekből, hamarább mennének ezek az emberek ingyen.Subinho írta:Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
ebből a listából a silva/alba/falcao hármassal elégedett is lennék...Senyera írta:Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.![]()
![]()
![]()
Bartra középhátvéd. Muniesa az, aki tud játszani középen és a balszélen is.Attika 25 írta:Adriano-t én nem adnám el, akkor marad mondjuk Alba (vagy Bale, bár szerintem a spanyol lesz) mint bal hátvéd, ami elég kevés, illetve Bartra még, de őt én egyenlőre közel sem tartom olyan jónak, mint Montoya a másik oldalon.
Több, mint kétezer percet játszott 41 meccsen basszus! Mennyi lehet egy alapvetően cserének igazolt és cserének használt játékos szerződésében lefektetve minimumnak?!!??!Erxy írta:Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]
Szuper!
mikor Fabregas év elején szabályosan f*sta a gólokat,akkor melyik oldalról tette mindezt,a balról vagy a jobbról?...visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
Kapuban.visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.
és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így is lesz majd. Voltak olyan hírek (kérdés, hogy igaz-e), hogy Tito középső támadót keres, ezért is merült fel Llorente. Idén az volt az egyik legnagyobb bajunk, hogy amikor Messi hátralépett osztogatni, irányitani akkor nem volt középen senki, Xavi érkezett amikor érkezett 1-1 labdára, de ő sem az a tipikus befejező csatár, ezért is merülhet fel Drogba illetve más támadó is. Messi szerepe meg át lenne picit értékelve, lehet árnyékékként szerepelne, ahonnan ugyanolyan veszélyes lehetne kapura is de amikor hátrébb húzódik akkor is lenne valaki elöl.LG írta: Pedig nem lenne helye, hisz Messi játszik középen.