Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, én is valami ilyesmire számítottamSlither írta: Ott van az egyik kedvenc rookie-m, Kawhi. Neki rohadt hosszú karjai meg hatalmas tenyerei vannak, ráadásul nagyon atletikus, így elég jó lesz KD-re. Meg ott van Green és Captain Jax is, akik elég jó védők, szóval sztem olyan 25p körüli átlagon tudják majd tartani.
De igazából mindegy is hogy KD-t és RW-t mennyire tudják levédekezni, elég ha Hardent megfogják, nélküle nem az egész OKC egy 2 személyes iso csapattá válik, azt meg nem lesz elég.
Jaja, leszek én isBob_Marley írta: Jó sokan leszünk, Game is tuti marad
ozsimiki írta: Azt meg még mindig nem hiszem el,hogy nem bírnak felkelni Szaniszloék,hogy magyarul nyomassák 2től...
Szerintem fel tudnának kelni, de minek? X (és itt ne gondoljatok hatalmas számra) ember kedvéért én sem kelnék fel. Meg addig örüljünk, ameddig egyáltalán van NBA a SportTV-n ill. Csabiék nyomatják a színvonalas podcast-eket.Tocy írta:Az tényleg parasztság, és rohadtul felhúz, hogy eredeti kommentár kell...kinek jó az, könyörgöm? Szerintem színvonalas közvetítést mutatnak be Szaniszlóék ha ők vannak.
Nem ragadott meg ez a PO-s rész,(Az oldal sem tetszik, nekem olyan idegen az egész) ezért is akartam azt a fun ligát. Tudtam, hogy nekem jelenleg inkább az való. Nem szeretek ilyen dolgokat félig csinálni, mert akkor felcsesz ha valami nem sikerül, így itt a normálisan, vagy sehogy elvet követem.Bob_Marley írta:Cumbee amúgy fantasyban miért nem állítasz semmit? Már el is felejtkeztél róla, vagy csak már nem is érdekel?
http://www.hoopsworld.com/2012-nba-free-agentsneobarca írta:Valaki tudna dobni nekem egy linket, ahol lehet szemezgetni az idei leendő szabad ügynökök közül? Ha jól tudom lesz 1-2 nagy név...
off:neobarca írta: Eskü Bob, én nem értelek, hogy ezt hétköznap, hogy tudod megcsinálni, egyáltalán, hogy a túróba bírod... Mit szedsz? Rám is rám férne egy kis energia...![]()
![]()
Eskü Bob, én nem értelek, hogy ezt hétköznap, hogy tudod megcsinálni, egyáltalán, hogy a túróba bírod... Mit szedsz? Rám is rám férne egy kis energia...Bob_Marley írta:Én leszek szerintem az estire most aludtam 1 órát jó leszek így,
Nem, nem a megdöbbenést jelenti, hanem a "hú de menőt". Ezt a korábbi kommentjeimben főleg a fantasy topckban már leszűrhették páran. Igazából lényegtelen. Részemről túltárgyalva... Meglepett mert nem hallottam még ilyenről! Ennyi... Sajnálom, ha félreértelmeztél.ozsimiki írta:Neo!
Könyörgöm, vigyorgó napszemcsis smile mit jelent nálad? Szomorúságot?
Na mármost, egy ilyet betenni egy olyan hír alá, ami egy szerencsétlenségről szól, ahol többen megsérültek, minimum "érdekes".
Ha meg tényleg nálad a megdöbbenést jelenti ez a smile, akkor sem az én hibám,h félreértettem, mert kb Te vagy az egyetlen aki így értelmezi ezt.
nah mind1, nem találtam vmi emberségesnek, ez volt a bajom.
Igen, pontosan...ozsimiki írta:Hú hallod annyira menő egy hír, hogy kell a napszemcsis smile, sőt ha atom robbant volna, kettőt raksz?
elképesztő![]()
Azt meg még mindig nem hiszem el,hogy nem bírnak felkelni Szaniszloék,hogy magyarul nyomassák 2től...
Hú hallod annyira menő egy hír, hogy kell a napszemcsis smile, sőt ha atom robbant volna, kettőt raksz?neobarca írta:Kobe haverjai nehezen viselték a vereséget...
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... en-2133141
Ott van az egyik kedvenc rookie-m, Kawhi. Neki rohadt hosszú karjai meg hatalmas tenyerei vannak, ráadásul nagyon atletikus, így elég jó lesz KD-re. Meg ott van Green és Captain Jax is, akik elég jó védők, szóval sztem olyan 25p körüli átlagon tudják majd tartani.Game90 írta:Aki több Spurs meccset látott idén, mint én (nem nehéz az én 1 meccsemnél), attól kérdezném, hogy Durant-re van normális embere a Spurs-nek?
D'Antoni?Bob_Marley írta: SVG már nem a Magic edzője, komoly változások várhatóak Orlandoban.
Remélem most jön a negyedik...Bob_Marley írta:Érdekesség
http://infostradalive.com/post/23474658 ... rs-at-risk
Eddig 3szor volt első-második körös b2b söprés, Miami-Cavs-Orlando és mindegyik kikapott a konferencia döntőben
Nagyjából általános, van amikor valaki annyira csalódott vagy mérges, hogy rögtön bemegy az öltözőbe, olyankor a sajtó azonnal megtalálja, de általában odamegy mindenki a másikhoz, odasúg a másik fülébe, hogy így tovább, jók voltatok stb, aztán megy az élet továbbcsababarca írta:Megnéztem a LAL-OKC meccs végét. ez általános dolog,hogy az ellenfél játékosai így lepacsiznak egy párharc végén,meg összeölelkeznek?
Lehet,hogy igen,csak nekem eddig nem tűnt fel
A Heat nem fogja leszedni a labdákatMessiFan írta:A Spurs-OKC fel fog érni egy PO döntővel nálam.. Nem mindennapi ez a 2 csapat, mert csapatként védekezésben nagyon jók, és támadásban is hiába van 3 igazán pontszerző, nagyon jól mozog a csapat. De úgy érzem, hogy a Spurs fog továbbjutni majd a döntőbe, csak nem söpréssel hanem mondjuk 6-7 meccs alatt.
A mi győzelmünknek rettentően örülök, Bradley egyre súlyosbodó sérülésének viszont nem. Már pótolom is a meccsünket, és vajon miért nem lep meg, hogy leszednek előlünk szinte minden labdát?
Egy Heat vagy Pacers ellen ez végzetes lehet, de ha eddig kihúztuk akkor továbbra is menni fog.
Remélem a 6. meccsen végleg eldöntjük.