USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 00:05:27

Slither írta: Ott van az egyik kedvenc rookie-m, Kawhi. Neki rohadt hosszú karjai meg hatalmas tenyerei vannak, ráadásul nagyon atletikus, így elég jó lesz KD-re. Meg ott van Green és Captain Jax is, akik elég jó védők, szóval sztem olyan 25p körüli átlagon tudják majd tartani.
De igazából mindegy is hogy KD-t és RW-t mennyire tudják levédekezni, elég ha Hardent megfogják, nélküle nem az egész OKC egy 2 személyes iso csapattá válik, azt meg nem lesz elég. 8)
Köszi, én is valami ilyesmire számítottam :)

Pont most néztem egy stat-ot KD-ről, 22,7 pontot átlagolt az idei 3 meccsen a Spurs ellen. Harden szerintem is fontos lesz, Lakers ellen elég ramatyul dobott, triplái nem mentek be, asszem írtam is, hogy a SAS ellen sokkal jobb teljesítmény kell tőle.

Leonard-ról meg pár hónapja láttam 2 képet :D :
Kawhi Leonard’s hand measures 9.8 inches long and 11.3 inches wide!

Kép

Kép
Bob_Marley írta: Jó sokan leszünk, Game is tuti marad :D
Jaja, leszek én is :) Szerintem éjjeli meccsen még nem is voltunk ennyien :P Amúgy elkezdtem gondolkodni egy Pacers +7,0 @1.86-on, szerintem jó tipp lehet.
ozsimiki írta: Azt meg még mindig nem hiszem el,hogy nem bírnak felkelni Szaniszloék,hogy magyarul nyomassák 2től...
Tocy írta:Az tényleg parasztság, és rohadtul felhúz, hogy eredeti kommentár kell...kinek jó az, könyörgöm? Szerintem színvonalas közvetítést mutatnak be Szaniszlóék ha ők vannak.
Szerintem fel tudnának kelni, de minek? X (és itt ne gondoljatok hatalmas számra) ember kedvéért én sem kelnék fel. Meg addig örüljünk, ameddig egyáltalán van NBA a SportTV-n ill. Csabiék nyomatják a színvonalas podcast-eket.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 23:58:29

Értem csak meglepett, hogy mint "CSK" ott pihen mindenki nálad, aki már rég kiesett.

Közben megvan az év újonc első csapata:
All-Rookie First Team announced: Kyrie Irving, Ricky Rubio, Kenneth Faried, Klay Thompson, Iman Shumpert, Kawhi Leonard, Brandon Knight

Isiah Thomas-t hiányolja mindenki :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.22. 23:07:42

Bob_Marley írta:Cumbee amúgy fantasyban miért nem állítasz semmit? Már el is felejtkeztél róla, vagy csak már nem is érdekel?
Nem ragadott meg ez a PO-s rész,(Az oldal sem tetszik, nekem olyan idegen az egész) ezért is akartam azt a fun ligát. Tudtam, hogy nekem jelenleg inkább az való. Nem szeretek ilyen dolgokat félig csinálni, mert akkor felcsesz ha valami nem sikerül, így itt a normálisan, vagy sehogy elvet követem.:D Alapszakasz alatt rohadt sok időm volt, megengedhettem magamnak, hogy elég sok időt fektessek egy játékba. Most fele annyit sem tudnék foglalkozni vele, szal inkább totál hanyagolom és így nem zavar, hogy a vert mezőnyben kullogok.:D Legalább látom, hogy teljesítek akkor, ha időt szánok rá és akkor, ha egyáltalán nem foglalkozom vele.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 22:54:04

Ez csapatokra bontva:
http://espn.go.com/nba/story/_/page/Fre ... -2012-2013

A kép meg val nem jó, bár vicces ez a horgászos kép a "dagadtról" :D

Jó sokan leszünk, Game is tuti marad :D

Cumbee amúgy fantasyban miért nem állítasz semmit? Már el is felejtkeztél róla, vagy csak már nem is érdekel?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.22. 22:43:24

neobarca írta:Valaki tudna dobni nekem egy linket, ahol lehet szemezgetni az idei leendő szabad ügynökök közül? Ha jól tudom lesz 1-2 nagy név...
http://www.hoopsworld.com/2012-nba-free-agents
Ezt még Bob-tól kaptam anno. Elég jól össze vannak szedve a nevek.

Szerintem én is leszek majd éjjel, ki kell használni, hogy nem az 5 pixeles streameken kell meccset nézni.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.22. 22:22:49

Köszi Bob! A bifidusz izét megfogadom! :wink:

Rendben, elfogadom és szeretném elnézését kérni mindenkinek akinek a 8) -el a lelkébe tapostam. Nem ez volt a szándékom. Engesztelésül fogadjátok szeretettel Carrrmelooooooooo Anthonnnnyyyyy-t!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Valaki tudna dobni nekem egy linket, ahol lehet szemezgetni az idei leendő szabad ügynökök közül? Ha jól tudom lesz 1-2 nagy név...

Szerk: Valaki tudja miért nem jelenik meg Carmelo barátom? Mit bénáztam már el megint??? :oops: :lol: :lol:[/img]
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.22. 22:07:35

Értem amit Ozsi ír és nekem kicsit szemet szúrt.

A meccshez:

Igazából nem itt dőlt el, volt két nagyon szoros meccs, abból legalább az otthonit hozni kellett volna. Jobb volt az OKc, fiatalabbak, lendületesebbek és amikor meleg volt a pite, akkor sem ijedtek be. Innentől nekik szurkolok, főleg úgy, h most a Spurs jön. Remélem Duranték eltakarítják őket.

Lakers pedig érdekes. Az nyilvánvaló, h újításra van szűkség, csak olyan szerződések vannak, amikkel nem olyan könnyű variálni. Gasolt én mindenképpen megpróbálnám elcserélni, de igazi értéket érte sem igazán kaphatunk. Már nem annyira éhes, s ugye ő sem lesz fiatalabb. Sajnos ilyen játékosok alkotják a csapat gerincét. Ott van még Kobe, aki nagyon hajtana, h meglegyen a 6., de őszintén szólva jelenleg nem sok esélyt látok rá. Paddal is kezdeni kellene valamit, mert idén kritikán aluli volt, pár töltelék embernek mindenképp mennie kell, hiányzik egy Odom kaliberű játékos a padról. Kíváncsi vagyok, h mi lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 22:03:47

neobarca írta: Eskü Bob, én nem értelek, hogy ezt hétköznap, hogy tudod megcsinálni, egyáltalán, hogy a túróba bírod... Mit szedsz? Rám is rám férne egy kis energia... :lol: :lol: :lol:
off:
rutin és az évek :D
Viccet félre téve, én nagyon rossz alvó vagyok 5-6 óránál nem szoktam és nem is tudok többet aludni.7 fél8 körül kelek mindig, előtte 2-3 óra alvás elég ha délután is meló után beszundítok.Mondjuk b2b nap :D nem szoktam bejátszani, hogy 3 órát alszok, de ez a meccs most engem is érdekel, ha meg félidőben már kezd eldőlni akkor én is eldőlök :D

Egészséges táplálkozás kell és Bifidus essensis és fent maradsz :lol:

Sajnos tegnapról nincs fent youtube-on pedig Bass zseniális volt meccs után a nyilatkozatában, örült mint majom a farkának :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:49:41

Bob_Marley írta:Én leszek szerintem az estire most aludtam 1 órát jó leszek így :D,
Eskü Bob, én nem értelek, hogy ezt hétköznap, hogy tudod megcsinálni, egyáltalán, hogy a túróba bírod... Mit szedsz? Rám is rám férne egy kis energia... :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 21:41:53

Én leszek szerintem az estire most aludtam 1 órát jó leszek így :D,

Amúgy meg azt olvastam egyenlőre nem biztos, hogy lenne köze a meccshez, lehet csak egy bandaháború volt éppen.Amerikában nem szokás, hogy a szurkolók balhézzanak, mondjuk a szurkolás is más mint nálunk.
Pl tökre megnéznék úgy meccseket ha lenne B közép, akik mennek idegenbelire is, meg stb stb. Mert van 1-2 csarnok ahol a félóránkénti Defense bekiabálás már örömünnep.
Meg a kedvencem, ha nagyon ég a csapat vagy nagyon győzelemre áll hazamennek az emberek :lol: Csak ha izgalom van érdekli őket, legyen az Boston, LA, vagy éppen Charlotte :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:37:06

ozsimiki írta:Neo!

Könyörgöm, vigyorgó napszemcsis smile mit jelent nálad? Szomorúságot?

Na mármost, egy ilyet betenni egy olyan hír alá, ami egy szerencsétlenségről szól, ahol többen megsérültek, minimum "érdekes".

Ha meg tényleg nálad a megdöbbenést jelenti ez a smile, akkor sem az én hibám,h félreértettem, mert kb Te vagy az egyetlen aki így értelmezi ezt.

nah mind1, nem találtam vmi emberségesnek, ez volt a bajom.
Nem, nem a megdöbbenést jelenti, hanem a "hú de menőt". Ezt a korábbi kommentjeimben főleg a fantasy topckban már leszűrhették páran. Igazából lényegtelen. Részemről túltárgyalva... Meglepett mert nem hallottam még ilyenről! Ennyi... Sajnálom, ha félreértelmeztél. :wink:

Szerk: illetve én voltam félreérthető... :oops: :?

Tocy
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:32:23

Szerintem a Kobe barátai dolog nem nagyon jött át a Lakers-fannak...

Amúgy lesz vki este/reggel? Bár nem nagyon szoktam meccs közben írni ide, de olvasni mindig :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.22. 21:32:10

Neo!

Könyörgöm, vigyorgó napszemcsis smile mit jelent nálad? Szomorúságot?

Na mármost, egy ilyet betenni egy olyan hír alá, ami egy szerencsétlenségről szól, ahol többen megsérültek, minimum "érdekes".

Ha meg tényleg nálad a megdöbbenést jelenti ez a smile, akkor sem az én hibám,h félreértettem, mert kb Te vagy az egyetlen aki így értelmezi ezt.

nah mind1, nem találtam vmi emberségesnek, ez volt a bajom.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:09:44

ozsimiki írta:Hú hallod annyira menő egy hír, hogy kell a napszemcsis smile, sőt ha atom robbant volna, kettőt raksz?

elképesztő :roll:

Azt meg még mindig nem hiszem el,hogy nem bírnak felkelni Szaniszloék,hogy magyarul nyomassák 2től...
Igen, pontosan... 8) Am meg nem tudom, mi nem tetszik... 8)

Ha tényleg nem érted mi volt a baj, az még nagyobb baj...ne igen folytasd. Ozsi

Szerk: Valóban nem értem mi volt vele a baj... Főleg annak tükrében, hogy nálam ez a smile pont az ellenkezőjét jelenti... Azt sem értem miért kaptad fel ennyire a vizet! Pusztán érdekesség képen linkeltem a dolgot, ugyanis én még nem hallottam arról (lehet csak az én figyelmemet kerülte el), hogy az NBA drukkerek között is tetlegességig fajulhatnak a dolgok... Ellenben a focival sajnos ez kb minden napot. Ha félreértetted sajnálom. Ha az oldallal van a baj, azt meg direkt megnéztem, hogy ne szerepeljen a tiltó listán... Peace!

Tocy
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:06:23

Az tényleg parasztság, és rohadtul felhúz, hogy eredeti kommentár kell...kinek jó az, könyörgöm? Szerintem színvonalas közvetítést mutatnak be Szaniszlóék ha ők vannak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.22. 20:59:25

neobarca írta:Kobe haverjai nehezen viselték a vereséget...

http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... en-2133141

8)
Hú hallod annyira menő egy hír, hogy kell a napszemcsis smile, sőt ha atom robbant volna, kettőt raksz?

elképesztő :roll:

Azt meg még mindig nem hiszem el,hogy nem bírnak felkelni Szaniszloék,hogy magyarul nyomassák 2től...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.22. 20:34:21

http://www.youtube.com/watch?v=NI26F16hhf4

Lehetett sejteni, h melyik lesz az első kettő. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.22. 19:18:03

Game90 írta:Aki több Spurs meccset látott idén, mint én (nem nehéz az én 1 meccsemnél), attól kérdezném, hogy Durant-re van normális embere a Spurs-nek?
Ott van az egyik kedvenc rookie-m, Kawhi. Neki rohadt hosszú karjai meg hatalmas tenyerei vannak, ráadásul nagyon atletikus, így elég jó lesz KD-re. Meg ott van Green és Captain Jax is, akik elég jó védők, szóval sztem olyan 25p körüli átlagon tudják majd tartani.
De igazából mindegy is hogy KD-t és RW-t mennyire tudják levédekezni, elég ha Hardent megfogják, nélküle nem az egész OKC egy 2 személyes iso csapattá válik, azt meg nem lesz elég. 8)
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.22. 19:09:50

Kobe haverjai nehezen viselték a vereséget...

http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... en-2133141

8)

PCsabi
aka Game90

2012.05.22. 16:52:54

Most érkezett a hír, miszerint keddről szerdára virradó éjjel (2:00, Sport1) a Miami Heat-Indiana Pacers párharc 5. mérkőzését közvetítjük az NBA-ből, csütörtökről péntekre (2:00, Sport1) pedig e párharc 6. mérkőzését közvetítjük.
Bob_Marley írta: SVG már nem a Magic edzője, komoly változások várhatóak Orlandoban.
D'Antoni? :lol:
Bob_Marley írta:Érdekesség :D
http://infostradalive.com/post/23474658 ... rs-at-risk
Eddig 3szor volt első-második körös b2b söprés, Miami-Cavs-Orlando és mindegyik kikapott a konferencia döntőben :P
Remélem most jön a negyedik... :twisted:

Nem láttam az OKC - LAL meccset, de ami nekem rögtön szemet szúrt, Kobe 18 mezőnykosár, többiek 16... :roll: Ha a Lakers jobban használja a magasembereit, akkor ez szorosabb is lehetett volna. Ja, és egy Odom (természetesen nem az idei) nagyon hiányzott ebből a csapatból.

Nap jelenete Westbrook-tól:
http://www.youtube.com/watch?v=iyLHuVwJUkc

Még egy Westy videó, lehet, hogy néha idióta és túlpörög, de hatalmas szíve van, megható történet:
http://www.youtube.com/watch?v=i8c9IGM2iW8

Spurs eddig kegyetlen, mondjuk én egyik ellenfelüket sem tartottam olyan nagyon erősnek, Clippers még jó ellenfél is volt nekik, a Grizzlies-szel jobban megszenvedtek volna. Hatalmas párharcra számítok, tényleg ilyen előrehozott döntő, a szívem Thunder győzelmet mond, az eszem egy 4-3-as SAS továbbjutást, szerintem ők egy kicsivel esélyesebbek. Spurs-nek jó matchup az OKC, de a palánk alatt fogható a SAS. KD, RW, Beard hármastól jó dobóforma kell, Ibaka-t is használni kell támadásban, hogy továbbjussanak, Westbrook - Parker, Ibaka - Duncan jó kis matchup, szerintem ez döntő lehet. Aki több Spurs meccset látott idén, mint én (nem nehéz az én 1 meccsemnél), attól kérdezném, hogy Durant-re van normális embere a Spurs-nek?

És tényleg :mrgreen:

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 16:48:02

csababarca írta:Megnéztem a LAL-OKC meccs végét. ez általános dolog,hogy az ellenfél játékosai így lepacsiznak egy párharc végén,meg összeölelkeznek?
Lehet,hogy igen,csak nekem eddig nem tűnt fel :)
Nagyjából általános, van amikor valaki annyira csalódott vagy mérges, hogy rögtön bemegy az öltözőbe, olyankor a sajtó azonnal megtalálja, de általában odamegy mindenki a másikhoz, odasúg a másik fülébe, hogy így tovább, jók voltatok stb, aztán megy az élet tovább :D

Doc nem érti mi van :D
Kép

Ma egyébként adja a Sport TV a Miami-Pacers 5ik meccset :wink:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.22. 15:34:10

MessiFan írta:A Spurs-OKC fel fog érni egy PO döntővel nálam.. Nem mindennapi ez a 2 csapat, mert csapatként védekezésben nagyon jók, és támadásban is hiába van 3 igazán pontszerző, nagyon jól mozog a csapat. De úgy érzem, hogy a Spurs fog továbbjutni majd a döntőbe, csak nem söpréssel hanem mondjuk 6-7 meccs alatt.

A mi győzelmünknek rettentően örülök, Bradley egyre súlyosbodó sérülésének viszont nem. Már pótolom is a meccsünket, és vajon miért nem lep meg, hogy leszednek előlünk szinte minden labdát? :D
Egy Heat vagy Pacers ellen ez végzetes lehet, de ha eddig kihúztuk akkor továbbra is menni fog.
Remélem a 6. meccsen végleg eldöntjük.
A Heat nem fogja leszedni a labdákat :D :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.22. 15:30:45

Kép

remélem nem huzza szét
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.22. 14:53:31

Megnéztem a LAL-OKC meccs végét. ez általános dolog,hogy az ellenfél játékosai így lepacsiznak egy párharc végén,meg összeölelkeznek?
Lehet,hogy igen,csak nekem eddig nem tűnt fel :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.22. 14:44:36

Ez van. Megint kijött, inkább tudatosult bennem, hogy ki az a játékos, aki szívét lelkét oda teszi ha kell, mindent bele ad, főleg amikor a legfontosabb. Minden tiszteletem Kobe-é, még ha ország, világ, univerzum fikázza, hogy nem passzol, mindent eldob, 33 évesen hihetetlen hogy tud küzdeni, hogy tud vágyni a sikerre, sajnálom, hogy idén nem jutottunk el a döntőig, de ez is egy jel, hogy változtatni kell a csapaton, de leginkább a fejekben, ha működne ez a lakers, mint a svájci óra, ihaj csuhaj lenne az NBA-ban. Pár játékos hiába "legjobb" a ligában, ha agyilag egy süket f*sz, el kell küldeni. Minden fejben dől el, kiesésünk is fejben dőlt el, nem a pályán, sajnos. Még annyit talán, hogy lehet 33 éves, koránt sem olyan hatásos mint mondjuk 5-6 éve, de még mindig az egyetlen épkézláb játékos a csapatban.

Hajrá Lakers!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése