Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rajongóm?Régóta vártam erre a pillanatra!
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
S.Agüero írta:Régóta vártam erre a pillanatra!Kash írta:Szia Matyi.
Nekünk még nem volt szerencsénk beszélgetni egymással, de ha visszatértél ujabb büntidből, folytathatunk pár eszmecserét.
Üdv: Kash
Megtisztelsz!
Üdv: Nagy rajongód, Matyi
Mátyás,mi az a természetesen?S.Agüero írta: Pia, természetesen ittam már, de nem nagy mértékben, meg amúgy is inkább a kevertet szeretem. Pl : narancsvodka, boroskóla, spiretosbor. Berúgni egyszer sikerült, de az is csak annyi, h félreállt a szemem, nem tudtam egyenesen menni, szédültem, de semmi komoly.![]()
Régóta vártam erre a pillanatra!Kash írta:Szia Matyi.
Nekünk még nem volt szerencsénk beszélgetni egymással, de ha visszatértél ujabb büntidből, folytathatunk pár eszmecserét.
Üdv: Kash
Ha egy nutellás üveget a szélére biggyesztene, akkor szerintem nagyon cuki és hiteles lenne.Game90 írta:Avatarjára gondolsz? Pure swag.lui1698 írta:Matyikám pici szívem, enyhén nagyképű lettél...
Avatarjára gondolsz? Pure swag.lui1698 írta:Matyikám pici szívem, enyhén nagyképű lettél...
valahogy én úgy mondanám, hogy inkább legyek csöves, de tudjak járni, mint hogy lakjak egy villában amiben consuela visz a másodikra.visca el barca írta:attól még nem biztos h boldog lesz... maximum jobbá teheti az életét a pénznek köszönhetően (otthoni ápolás, luxus segédeszközök, luxus gyógyszerek), de boldog az biztos nem lesz.
máskor fogalmazz pontosabban, mert a hülyeségre egyből ugrok
Ez itt jobb szerintem.messideco írta:Teljesen igazad van, de pl. más egy szegény ember esetében, aki fizetésének háromnegyedét gyógyszerekre és orvosokra költi, és más egy millomosnál...
Game90 írta:De tényleg, Matyi, te milyen kezdővel állnál ki a Bilbao ellen, mi lesz a végeredmény és szerinted kik lövik a gólokat?
Az mekkora fail lenne. De tényleg, Matyi, te milyen kezdővel állnál ki a Bilbao ellen, mi lesz a végeredmény és szerinted kik lövik a gólokat? 1 hibád még lehet, de 2-nél jár az újabb ban.Bob_Marley írta: Nyomj gyorsan pár felállás ötletet a holnapi meccsel kapcsolatban![]()
öh...mátyás... velkamhóm.S.Agüero írta:Remélem örömmel tölt el benneteket, hogy visszatértem és kommunikálhatunk együtt!
Állatbarátok vagyunk, mit gondolsz a kutyákról?!miihii írta:Szia!Te ki vagy?S.Agüero írta:Remélem örömmel tölt el benneteket, hogy visszatértem és kommunikálhatunk együtt!![]()
Bocs,de nem emlékszem rád,írnál pár sort magadról a Portrék topicba?![]()
A tékozló fiú visszatértS.Agüero írta:......
Szia!Te ki vagy?S.Agüero írta:Remélem örömmel tölt el benneteket, hogy visszatértem és kommunikálhatunk együtt!![]()