Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.02. 16:15:26

Szégyen...
Andris
Adminisztrátor

2012.06.02. 00:15:31

Nem hinném h bármelyik csapat van olyan luxus helyzetben, hogy egy oda-vissza repülőút és plusz 1 v 2 nap pihi az időeltolódás miatt ne érjen meg többmillió eurót.

Nem is beszélve róla h talán a kupa is kell nekik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.01. 22:57:50

G.Gabe írta:Én arra kiváncsi lennék rá, mi van, ha a Real vagy a Barca vagy bármelyik komolyabb csapat azt mondja, hogy ők köszönik, de nem utaznak.
Az ellenfél megköszöni szépen, és 3-0lal viszik a kupát :wink:
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.06.01. 22:35:04

Én arra kiváncsi lennék rá, mi van, ha a Real vagy a Barca vagy bármelyik komolyabb csapat azt mondja, hogy ők köszönik, de nem utaznak.
Az lenne a nagy pofára esése a csíkszeműeknek.

Amúgy meg: Orbáncék inkább erre adták volna a milliárdokat, mint a gagyi stadionok építésére. Legalább elmondhatnánk, hogy egy évben egyszer nálunk is telt házzal megy egy focimeccs.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2012.06.01. 22:05:12

Most már csak azt kívánom, hogy legyen bajnok a Celta, vagy a Zaragoza a kupát meg nyerje meg a Murcia, vagy a Salamanca..aztán a sárgák majd nézhetik a szuperkupát...:):):)
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.06.01. 21:51:56

Bízzunk benne hogy jövőre a bajnoki meccsek nagy részét is majd délben játsszák, csakhogy a kedves kínai elvtársak is megtudják nézni a meccseinket. Szánalom, szánalom!!!!!!! :evil: :evil:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.01. 21:35:37

Az a barom, aki ezt kitalálta. Hogy ennyire a pénz irányítson mindent, szánalmas... Egy ilyen hagyományt a pénzért, ráadásul sztem kevés pénzért sutba dobni... Undorodom az ilyentől. Azt meg nem mondom, hogy pl. mondjuk jövőre is Real-Barca szuperkupa lenne, nem hinném, hogy a csapatoknak jobban megérné. Főleg úgy, hogy a világ másik végére kéne utazni, majd vissza aztán bajnokság. Görények!!!!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.01. 21:34:02

Ez max. a nagyon kis költségvetésű csapatoknak éri meg, de a nagyon hülyék ahelyett, hogy normálisan elosztanák a tv-s jogokból befolyt gubát inkább kiviszik a meccsjogokat Aladinéknak.

Ezen legjobban a két nagy szív, ők szinte rendszeresen érintettek ilyen meccseken (max. egy Sevilla vagy Bilbao esik oda néha), és rettentően hiányzik nekik ez a hercehurca az amúgy se kellemes felkészülés után.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.01. 21:23:40

Következőnek meg a spanyol bajnokság megrendezésének joga jön. Az összes csapat átköltözik Kínába, hozzájuk csapnak még 20 kínai csapatot, és az egészért meg le lehet akasztani mondjuk 180 milliót.

Egyébként 6 millióért tényleg qrválkodás, ebből kb. annyit látnak majd a csapatok, ami egy Camp Nounak vagy egy Bernabeunak a teltházas bevétele lenne, szóval nekik sem éri meg nagyon.
kurdt
Megmentő :)

2012.06.01. 21:16:08

lui1698 írta:Remélem jövőre már a bajnoki klasszikusokat is egy szaudi tevehajcsár udvarában rendezik...
Valami ilyesmi jutott eszembe nekem is...a pofám leszakad!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.01. 21:13:07

ab1daL írta:És akkor marad a két meccses eljárás, vagy akkor gondolom csak egy meccs fog dönteni?! Ennek azért örülök, mindenhol egy meccsen dől el a szuperkupa, csak itt volt trend ez a két meccs..
Viszont cserébe át kell utazni a világ végére.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.01. 21:11:38

És akkor marad a két meccses eljárás, vagy akkor gondolom csak egy meccs fog dönteni?! Ennek azért örülök, mindenhol egy meccsen dől el a szuperkupa, csak itt volt trend ez a két meccs..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.06.01. 21:11:29

rohadt sárgáknak mi kell még az olasz szuperkupa után??? :evil:
szánalmas ez a qrválkodás:ez,a margit leveszi a keresztet,olasz szuperkupa
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.01. 21:01:42

Remélem jövőre már a bajnoki klasszikusokat is egy szaudi tevehajcsár udvarában rendezik...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.27. 20:42:00

Abszolút elbeszéltek egymás mellett. Tény az is, hogy Montoya nagyon megilletődötten játszott, védekezésben olyan dolgokat művelt, hogy rendre felszisszentem. Viszont emellett remekül segítette a támadásokat (és most nem arra gondolok, hogy hova passzolt, hanem helyezkedésre, a kapu előtti mozgásra), én személy szerint ebben az aspektusban nem éreztem Alves hiányát. Fura ezt mondani, de sztem még a védekezése és a higgadtsága az, amiben meg sem közelíti Alvest
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.27. 17:35:38

Kash írta:
Örülök, hogy igy látod.
Nem akkor vannak gondok, ha hátrafelé passzol, hanem akkor, ha a passzai az ellenfélnél kötnek ki. Egyébként értem, hogy mire gondolsz, de hát Montoya csakis egy fajta védő, a védők általában a védők közt passzolgatnak, az inditásokból persze ők is ki kell vegyék a részüket, és pénteken Montoyanak nem 1 jó inditása volt, szépen feljött a támadásoknál, az 1. félidőben mondjuk 2-szer is az ellenfél 16-osán kivül helyezkedett.
Ha Xavi egyfolytában hátra passzolna, akkor én is igy reagáltam volna, mint te, dehát csakis egy védőről beszélgetünk.
Ui:
Én sem gondoltam arra, hogy Montoya már a következő idénytől kitűnően pótolja majd Alvest, csak arra, hogy ha beérik, akkor ez is megtörtnénhet, és én igenis pozitivnak itélem meg a kupán mutatott teljesitményét.[/code]
Hát az nekem alapból dilim, amikor hazapasszolják a labdát vagy az előre helyett ink megfordul vki és hátraadja, szóval én erre különöseebn érzékeny vagyok. Mikor Pique adogatja hátra a labdákat folyamatosan nagyon fel tud idegelni...
kiemelt részhez: szerintem mindig az ellenfél 16osán kívül helyezkedett :lol: Értem amúgy mire gondolsz, de nekem hiába mondod a pozitív momentumait(mert nyilván azok is vtak és én is emlékszem párra), de azoktól független bennem most nem az maradt meg, h jó ő ide.
Egy védőnek nyilván sokszor kell hazapasszolnia, de azért 30-40-50mről, úgy, h választhatna közelebbi megoldást, ne Pintot válassza már...azt még inkább elnézem, h sokszor látszott a bizonytalanság rajta és emiatt rossz megoldást választott akár támadásban is mert biztos magas fokon van benne a lámpaláz, h ihrtelen egy ilyen fontosságú meccsen lesz kezdő...
Azt meg gondoltam (reméltem), h nem jövőre értetted a beérését... :D
Viszont felesleges ezen vitatkozni most, te pozitívan én negatívan láttam a döntőbeli teljesítményét, van egy olyan érzésem, h egyikünk se fogja meggyőzni a másikat :)
Lényeg,h 2-3 év múlva ne azon kelljen vitatkozni, h mennyire éri meg játszatni, hanem inkább, h kit kezdessünk az aktuális BL döntőn. Alvest v őt. :)
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.27. 17:08:51

Szóval, pl ha Xavi adna egy gólpasszt egy meccsen, de a többi passza mind hátrafelé menne nem a gp-t jegyzi meg az ember, hanem azt, h ma nem vt megyőző, mert nem merte előre játszani a labdát
Örülök, hogy igy látod.
Nem akkor vannak gondok, ha hátrafelé passzol, hanem akkor, ha a passzai az ellenfélnél kötnek ki. Egyébként értem, hogy mire gondolsz, de hát Montoya csakis egy fajta védő, a védők általában a védők közt passzolgatnak, az inditásokból persze ők is ki kell vegyék a részüket, és pénteken Montoyanak nem 1 jó inditása volt, szépen feljött a támadásoknál, az 1. félidőben mondjuk 2-szer is az ellenfél 16-osán kivül helyezkedett.
Ha Xavi egyfolytában hátra passzolna, akkor én is igy reagáltam volna, mint te, dehát csakis egy védőről beszélgetünk.
Ui:
Én sem gondoltam arra, hogy Montoya már a következő idénytől kitűnően pótolja majd Alvest, csak arra, hogy ha beérik, akkor ez is megtörtnénhet, és én igenis pozitivnak itélem meg a kupán mutatott teljesitményét.[/code]
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.27. 16:32:39

Kash írta: #-o :lol:
Én csak arra céloztam, amit G.Gabe is emlitett, ha jól tudom, hogy HA Montoya beérik, akár Alvest is tudja majd kitűnően helyettesiteni.
Ezt az egész passzolást meg azért irtam, mert az általad félpáyláról visszafele passzolgató ember, félpályáról inditotta kitűnően Messit, aki ha lepasszolja, Montoya egy fontos meccsen gólt szerezhetett volna.
Ennyi, nem kell pattogni...
Nem pattogok, félreérted.
De most nem ez jellemezte Montoyat a meccsen. Úgy értem, h egy momentuma lehet mindenkinek, attól még nem biztos, h jó meccse is van. Szóval, pl ha Xavi adna egy gólpasszt egy meccsen, de a többi passza mind hátrafelé menne nem a gp-t jegyzi meg az ember, hanem azt, h ma nem vt megyőző, mert nem merte előre játszani a labdát. Remélem érted mire akarok kilykudani, ha kicsit s@r példát is mondtam. :) :oops: Mindenesetre kupadöntőn szerintem nem vt meggyőző, tehát ne ebből induljunk ki, ha Alves pótlásáról van szó. Ettől a meccstől független tényleg lehet ő lesz majd Alves pótlója, de nekem ez nem a pénteki meccs alapján jött le...
Szóval egy szó, mint 100: nem ez a meccs ad okot az optimizmusra.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.27. 16:05:13

Most ez az egy passza hogy jön ide? Meg az miért az ő dicsérete, h adott egy passzt, amiből Messi megindult és lepasszolhatta volna vissza neki?
#-o :lol:
Én csak arra céloztam, amit G.Gabe is emlitett, ha jól tudom, hogy HA Montoya beérik, akár Alvest is tudja majd kitűnően helyettesiteni.
Ezt az egész passzolást meg azért irtam, mert az általad félpáyláról visszafele passzolgató ember, félpályáról inditotta kitűnően Messit, aki ha lepasszolja, Montoya egy fontos meccsen gólt szerezhetett volna.
Ennyi, nem kell pattogni...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.27. 13:05:01

Nem töltötték már le az eltiltásukat közvetlenül a meccs után? :shock:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2012.05.27. 12:59:23

Barcaman14 írta:
ozsimiki írta:Egyet sajnálok csak, megint a szimpi Mou-s madriddal kezdjük az idényt...
Titonak nem éppen egy könnyen emészthető meccs jutott nyitánynak az biztos.

Gratuláció és köszönet a csapatnak az újabb trófeáért, szép volt :!: Keretbe foglaltuk a Pep-érát a 26. kupagyőzelemmel!
Se Tito, se Mourinho nem lesz ott az a szép. :lol: (Eltiltás ugyebár, szemkinyomás és dulakodás miatt). :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.27. 12:29:17

ozsimiki írta:Egyet sajnálok csak, megint a szimpi Mou-s madriddal kezdjük az idényt...
Titonak nem éppen egy könnyen emészthető meccs jutott nyitánynak az biztos.

Gratuláció és köszönet a csapatnak az újabb trófeáért, szép volt :!: Keretbe foglaltuk a Pep-érát a 26. kupagyőzelemmel!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.27. 09:48:59

Kash írta:
?
Messi indult félpályáról, a passzt Montoya adta neki, ott futott mellette szerencsétlen fickó, és Messinek nem volt szive lepasszolni neki, hogy rúgjon gólt, mert megvolt rá neki kétszer is a lehetősége.
Először megiedt a helyzettől, ám másodjára nem hibázott volna!
?
Most ez az egy passza hogy jön ide? Meg az miért az ő dicsérete, h adott egy passzt, amiből Messi megindult és lepasszolhatta volna vissza neki? :-k :lol:

Én most arról beszéltem, h alapból ki nem állhatom mikor hazaadjuk a labdát (legyen az Pique ill. Masch, ők előszeretettel csinálják, főleg az előbbi) és akkor azt látom, h ő is ezt csinálja. Mikor félpályáról hazaadta nézem ez mi? Meg támadásokban sem vt egy olyan biztos pont. Tehát engem ezen a meccsen nyújtott teljesítménye nem győzött meg.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.27. 08:54:05

bence-barca írta:
G.Gabe írta:Hát, ha Montoya beérik, akkor Alvesnek meg van az utóda. Ahogy elnéztem a döntőben, sokkal ügyesebb fickó, mint Alves, de látszott rajta a rutintalanság, meg a lámpaláz. Még pár meccs, és ez is elmúlik.
Érdekes...engem épp, hogy a döntőben nagyon nem győzött meg... mikor félpályakról adta haza a labdákat...
?
Messi indult félpályáról, a passzt Montoya adta neki, ott futott mellette szerencsétlen fickó, és Messinek nem volt szive lepasszolni neki, hogy rúgjon gólt, mert megvolt rá neki kétszer is a lehetősége.
Először megiedt a helyzettől, ám másodjára nem hibázott volna!
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.27. 08:42:44

G.Gabe írta:Hát, ha Montoya beérik, akkor Alvesnek meg van az utóda. Ahogy elnéztem a döntőben, sokkal ügyesebb fickó, mint Alves, de látszott rajta a rutintalanság, meg a lámpaláz. Még pár meccs, és ez is elmúlik.
Érdekes...engem épp, hogy a döntőben nagyon nem győzött meg... mikor félpályakról adta haza a labdákat...
Válasz küldése