Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A pontokért részvétem.Bob_Marley írta:Nekem ezzel ellentétben gyönyörű 2 napom volt
Játszott 6 emberem ebből 2en hozták az alap 2 pontot négyen meg vagy 0 pont vagy 1Ráadásul a 6 játékosomból 5 kiesett és majd cserélhetem le
Nagyszerű.
Eddig jónak tűnik, ma Kjaer 1, Schweini 2, Robben 5, Gomez 5x2 (csk), így már van a körben 28 pontom, és hátra van Xavi, Iniesta, Gerrard, Ibra és WESTWOOD !!!Game90 írta:Érdekes taktika, komolyan érdekel, hogy befog-e válni.
Én a legelején regeltem, de olyannyira kevés esélyem van, hogy simán befoghatsz a torna végére, ha most kezded el.fanbarca írta:Gondolom, hogyha valaki most reggel, annak már nincs sok esélye.
dehogy nemneobarca írta:Esély mindig megvan rá, max annyi, hogy rendesen le leszel maradva. De ha van kedved gyere nyugodtan. Mi sem feltétlen a győzelemért játszunk...fanbarca írta:Gondolom, hogyha valaki most reggel, annak már nincs sok esélye.
Esély mindig megvan rá, max annyi, hogy rendesen le leszel maradva. De ha van kedved gyere nyugodtan. Mi sem feltétlen a győzelemért játszunk...fanbarca írta:Gondolom, hogyha valaki most reggel, annak már nincs sok esélye.
Érdekes taktika, komolyan érdekel, hogy befog-e válni.10Messi4ever írta:Na. Két ugyanolyan (38-38 pontos) kör után teljes csapatcsere, a kapusaim és a védőim 4, 4, 4, 4, 4, 4.5, illetve 5 értékűek (Kjaer a legdrágább), így volt zsé az Iniesta-Pilar-Schweinsteiger-Gerrard-Xavi középpályára és a Robben-Gomez-Ibrahimovic csatársorra.![]()
Ma este hajrá Maniatis és Pilar!
De most már legalább rájöttélBob_Marley írta:Én Benzemától várnék jóval többet, azt hittem ő mekkora húzás lesz, meg majd itt az EB-n gólkirály meg minden (még benne van) de eddig nagy csalódás mondhatni bust pick
A vicc az hogy én tényleg jó gyökér vagyok ehhez a játékhoz, mostanra jutottam el odáig hogy átlátom a dolgokat a számításbanBent hagytam pár pontot olyan apróságokkal, hogy kapitányt lehet cserélni adott meccsnapok között
Meg pl amit az első fordulóban is volt aki több pontot ért el azt tettem padra, meg ilyen apróságok
![]()
Igen, ez idegesítő tud lenni, nekem is volt egy kiszemeltem 6,6-ért, de csak 6,5-öm volt igazolniBob_Marley írta:Ebben nem vagyok biztos, ahogy nézegettem 1; változik a játékosok értéke, s pont azok az 1-2 tizedek rohadt sokat számítanak, amikor pl egy 6,4re lecsúszott játékost le akarsz cserélni
2;Továbbra is számít, hogy ár/érték arányban jót találj meg
Jó ötlet!visca el barca írta:papadopulos nekem is hozott egy clean sheetet.... komolyan mondom negyeddöntőre beteszek 4 görög védőt, uis kihuzzák tök mind1 kivel jatszanak
papadopulos nekem is hozott egy clean sheetet.... komolyan mondom negyeddöntőre beteszek 4 görög védőt, uis kihuzzák tök mind1 kivel jatszanak10Messi4ever írta:Hopp, mindkettő clean sheet, 10 pont az első két emberrel!10Messi4ever írta:Ma este hajrá Maniatis és Pilar!
Hopp, mindkettő clean sheet, 10 pont az első két emberrel!10Messi4ever írta:Ma este hajrá Maniatis és Pilar!
azért tegnap volt két golpassza, ami +6 pontot hozott nem olyan rossz az. robben, van persie, meg sokan mások még ennyit sem csináltak.Bob_Marley írta:Én Benzemától várnék jóval többet, azt hittem ő mekkora húzás lesz, meg majd itt az EB-n gólkirály meg minden (még benne van) de eddig nagy csalódás mondhatni bust pick
Ebben nem vagyok biztos, ahogy nézegettem 1; változik a játékosok értéke, s pont azok az 1-2 tizedek rohadt sokat számítanak, amikor pl egy 6,4re lecsúszott játékost le akarsz cserélniGame90 írta: mert utána a kieséses szakaszban szinte mindenkinél ugyanazok az emberek lesznek (ugye unlimited transfer van) és akkor nehéz lesz feljebb kapaszkodni.
Nálam az avatarod volt a cséká, 12 pont, nem is olyan rossz. A többiekkel viszont eléggé beégtem, 3 pontnál egyikük sem hozott többet, ennek köszönhetően már csak a 9. helyen vagyok.Game90 írta:Végre egy jó döntés, Benzema volt a csk-m, 16 pont.
6. vagyok, a 3. fordulóban kéne pár jó teljesítmény, mert utána a kieséses szakaszban szinte mindenkinél ugyanazok az emberek lesznek (ugye unlimited transfer van) és akkor nehéz lesz feljebb kapaszkodni.
Boateng eltiltott, helyette egy olyan csapatból választottam védőt, akik szerintem az utolsó körben nem kapnak gólt, remélem jó megérzés lesz.
pfff ezt hol olvastadvisca el barca írta:
azt ugye tudod, hogy ha a csapatodból egy jatekos 3 golt rug, azonnal köteles vagy lecserélni, mert az összes pontod elvész?
Bob_Marley írta:Ellenségtől nem kérdezekvisca el barca írta:
mit nem értesz kiscsillag?kérdezz, én cirka 1 hét alatt nagyjabol mindenre rajottem
Ez olyan mintha a világháborúban átsétálna egy angol katona a németekhez, hogy
-Bocs srácok nem tudjátok hogy kell elindítani egy tankot??
Majd rájövök hogy számol![]()
![]()
(de azért kösz hogy felajánlottad)
Ellenségtől nem kérdezekvisca el barca írta:
mit nem értesz kiscsillag?kérdezz, én cirka 1 hét alatt nagyjabol mindenre rajottem