Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrétan nem, de azzal is meggyült már a bajom.ferninho írta:ember, te most PS3ról beszélsz?Kash írta: Ez nekem is volt...Próbálj meg egy másik kódot, egy játékra több aktivációs kód létezik. Mondjuk én mire megtaláltam a Doom3 eredeti aktivációs kódját, elment 4 óra szabadidőm...![]()
ember, te most PS3ról beszélsz?Kash írta: Ez nekem is volt...Próbálj meg egy másik kódot, egy játékra több aktivációs kód létezik. Mondjuk én mire megtaláltam a Doom3 eredeti aktivációs kódját, elment 4 óra szabadidőm...![]()
Ez nekem is volt...Próbálj meg egy másik kódot, egy játékra több aktivációs kód létezik. Mondjuk én mire megtaláltam a Doom3 eredeti aktivációs kódját, elment 4 óra szabadidőm...18Barca99 írta:valaki esetleg?18Barca99 írta:üdv. most egy másik problémám van: aktiválni akarom a játékot, beírom a kódot többször leellenőrizve jól és nem fogadja el. playstation network card kódját mondja, gondolom ez a kód az aktiváló kód. vagy nem?
először is írd le a pontos problémát minél részletesebben, milyen játék stb, amit csak tudsz.18Barca99 írta:valaki esetleg?18Barca99 írta:üdv. most egy másik problémám van: aktiválni akarom a játékot, beírom a kódot többször leellenőrizve jól és nem fogadja el. playstation network card kódját mondja, gondolom ez a kód az aktiváló kód. vagy nem?
valaki esetleg?18Barca99 írta:üdv. most egy másik problémám van: aktiválni akarom a játékot, beírom a kódot többször leellenőrizve jól és nem fogadja el. playstation network card kódját mondja, gondolom ez a kód az aktiváló kód. vagy nem?
Tuti nem a géptől függ, 1 hete még rendesen ment a youtube. Inkább tényleg a flash playerrel lehet a baj, de ha már másoknál is megvan ez a probléma, kkor nem is tudom mi lehet. Egyébként tegnap töltöttem le az új Mozillát.L.Messi 10 írta:Nem tudom mennyire erős a géped, de ismerősnek ugyan ez van:albicelesteX írta:Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet,hogy youtube-on hallgatom a zenét és így akadozgat..nem a betöltés hanem megy a zene és így dadadadadog...
Van egy 40mbit-es net mellé egy gyenge laptopja. A videót a net miatt betölti rendesen, de ha felrakja HD/full HD-ba nem bírja a vas, és elkezd akadni.
Nem tudom mennyire erős a géped, de ismerősnek ugyan ez van:albicelesteX írta:Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet,hogy youtube-on hallgatom a zenét és így akadozgat..nem a betöltés hanem megy a zene és így dadadadadog...
Böngésző frissítés, flash player? Firefoxnál hallottam hasonló problémát.Firefox írta:Úú, egy "sorstárs". Nekem is ugyan ez a problémám. Valaki segítsen, mert nem tudok akadás mentesen végighallgatni egy klipet sem.albicelesteX írta:Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet,hogy youtube-on hallgatom a zenét és így akadozgat..nem a betöltés hanem megy a zene és így dadadadadog...
Úú, egy "sorstárs". Nekem is ugyan ez a problémám. Valaki segítsen, mert nem tudok akadás mentesen végighallgatni egy klipet sem.albicelesteX írta:Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet,hogy youtube-on hallgatom a zenét és így akadozgat..nem a betöltés hanem megy a zene és így dadadadadog...
még sehol sem mivel még csak pár napja lehet kapni és csak a hivatalos botiga boltban (ami barcelonában van a stadion alatt) de szerintem 2-3 hét múlva már hozzánk is megérkezikclué87 írta:Sziasztok! Hol tudnék venni ilyen felsőt!! http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... pid=104657
Az igen...jövök egy sörrel...Bob_Marley írta:CTRL+F5recrea írta:You have reached The default IP Page.
Either this domain has bern recently configured or disabled.
Please contact Your hosting provider for more information.
Ezt írja ki, mikor az eurobarcara akarok felmenni a laptopról. Ez mit jelent, nem szó szerint, hanem mi a teendő ilyenkor?!
Nekem segített
CTRL+F5recrea írta:You have reached The default IP Page.
Either this domain has bern recently configured or disabled.
Please contact Your hosting provider for more information.
Ezt írja ki, mikor az eurobarcara akarok felmenni a laptopról. Ez mit jelent, nem szó szerint, hanem mi a teendő ilyenkor?!
semmi másra.Capon írta: Annyit viszont kérdeznék, hogy mire érdemes még odafigyelnie egy teljesen laikusnak a képfelbontás és az optikai zoom-on kívül?
uhkrosz31 írta:van egy weboldal(snapsort)...és ott össze lehet hasonlítani egy csomó gépet...és a nikonnak jobb a zajszűrése és a képminősége(legalábbis ezt írják...)
http://snapsort.com/compare/Canon_EOS_7D-vs-Nikon_D7000
ez reális lenne?
Pentax K 20D ,vagy más Pentax...ezerszer megbízhatóbbak a Nikonnál.Nagy pénz,nagy reklám.Csak ezért olyan nagyszám a nikon..Ha komoly célokra használnád Pentax vagy esetleg Canon Eos 550Dkrosz31 írta:Szeretnék venni egy új fényképezőgépet de nem tudok választani a nikon d7000,nikon d300s, canon eos 7d és sony a-77 között...tudna valaki segíteni?