Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos ez a tendencia...hol van már a 98-as VB, a 2000-es EB (az eddigi legjobb világverseny, amit életemben láttam, jó ég milyen meccsek voltak, milyen izgalmak: Anglia-Portugália, Jugó-Spanyolország, Franciaország-Hollandia, Hollandia-Jugó, a két elődöntőalbicelesteX írta:Szerintem ez az egész EB igen gyenge most...
Azért Pepétől csak volt egy hátbatérdelés, meg egy kis színészkedés is. Meg főleg a hosszabbítás során a portugáloknak köszönhetően kezdett megjönni a Clasico-hangulat, annyit rugdosódtak.Boixos írta:mindenesetre velük kapcsolatban kellemes meglepetés volt a bajnokságban droid pepe normális játéka, tette a dolgát, ahogy kell
az edző kérdezte,hogy lövi-e a végén,ő igent mondott. a nyilatkozatokból kiderülbarcami írta:Szerintem Ronaldo kérte magát utolsónak, hogy ha úgy és odakerül a sor (ezt beszívta), akkor ő lehessen a mindent eldöntő, aki belövi és mehessen az arculattervezés.
Xavinak , Ininek és Messinek nincs is beleszólása abba a meccsbe!bali 15 írta:Poén lenne a football isteneitől ha ma este az olaszok jutnának be
Szerintem sajnos lehet érdemtelenül. Attól függ, hogy mit választasz vezérelvnek. Te azt mondod, mindenki megérdemli, aki a döntőig eljut - számomra viszont az a fő, hogy lássam a valódi futballtudást egy csapat játékában. Ezért sajnáltam az ez évi BL-t is, mert egy olyan csapat nyerte meg, amely alig focizott - az én értelmezésem szerint, avagy: labdával...én ilyen régimódi vagyokLG írta:Mindenképp jó helyre kerül a kupa. Érdemtelenül nem lehet tornát nyerni. A portugálok sem érdemtelenül jutottak volna döntőbeMikaos írta: Holnapra német győzelmet várok, mert a másik legjobb csapatnak is ott a helye a döntőben. És akkor legalább nyugodt döntőt nézhetek, tudván: mindenképp jó helyre kerül a kupa.
Mondjuk akkor meg nem tudom miért van ott egyáltalán a válogatottban, ha 1 percet sem kaphat. (És valóban, Negredonak sincs olyan nagy tapasztalata)Bob_Marley írta:Pedro-t én is betenném Silva helyett, Llorente nem fog szerintem játszani lehet a válogatott rutintalansága miatt nem játszatja vagy nem tudom 1 próbát megérne, de azért nem a döntőben (bár Negredo meg jött az elődöntőben).
Na ja, csak pont most láttuk az érem másik oldalát, hogy mire a jó lövő sorra kerül, a rossz lövők szépen elveszítik a párbajt.Bob_Marley írta:Lehet tele volt a gatyája ezt nem tudjuk meg soha, de szerintem is pl egyértelmű volt ő a végé rúg, jó lövőket a végére szokták hagyni utolsónak.