Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Figyelem, tájékoztató jellegű védőbeszéd következik: Pee-wee Hermant nem Burton találta ki. A nyolcvanas években a Disney csinált filmeket és sorozatokat (Pee-wee's Playhouse) vele, az amerikai gyerekek állítólag nagyon szerették. Burton pedig akkoriban még animátor volt a Disney-nél. Rövidfilmjei (Vincent, Frankenweenie) viszont elnyerték főnökei tetszését és csak idő kérdése volt, hogy mikor osztanak rá egy élőszereplős filmet.sjay írta:Burton mélypontja, egyértelműen. Elképesztően túlzó és idegesítő, próbál Mr. Been nyomdokaiba lépni részben, ehelyett egy másfél-két órás maszlag jött ki az alapokból. Szeretem Burtont, de ez simán kritikán aluli.Faust írta:
Pee-wee nagy kalandja
Jól tudod, én néztem el. Bean tényleg csak 1990-től indult hódító útjának. Mindenesetre köszi a felvilágosítást.bence-barca írta:Ez abban a pontban nem igaz, hogy próbál Mr Bean nyomdokaiba lépni. Ezután született meg Mr Bean alakja. A többiben már igazad lehet, azokkal nem szállok vitábasjay írta: Burton mélypontja, egyértelműen. Elképesztően túlzó és idegesítő, próbál Mr. Been nyomdokaiba lépni részben, ehelyett egy másfél-két órás maszlag jött ki az alapokból. Szeretem Burtont, de ez simán kritikán aluli.![]()
(ha rosszul tudom esetleg, akkor javítsatok ki, de tudtommal akkor még nem vt Mr Bean.)
Ez abban a pontban nem igaz, hogy próbál Mr Bean nyomdokaiba lépni. Ezután született meg Mr Bean alakja. A többiben már igazad lehet, azokkal nem szállok vitábasjay írta: Burton mélypontja, egyértelműen. Elképesztően túlzó és idegesítő, próbál Mr. Been nyomdokaiba lépni részben, ehelyett egy másfél-két órás maszlag jött ki az alapokból. Szeretem Burtont, de ez simán kritikán aluli.
Burton mélypontja, egyértelműen. Elképesztően túlzó és idegesítő, próbál Mr. Been nyomdokaiba lépni részben, ehelyett egy másfél-két órás maszlag jött ki az alapokból. Szeretem Burtont, de ez simán kritikán aluli.Faust írta:Na szóval, Tim Burton maraton vol.1
Pee-wee nagy kalandja
(Pee-wee's big adventure, 1985)
Ekkora degenerált gyökérséget nagyon régen láttam, ordenáré egy film. Már a legelején éreztem, hogy szenvedni fogok vele. Abszolút semmi pozitívumot nem tudtam benne felfedezni Elfman muzsikáján kívül. Pfuj, nem ajánlom senkinek.
Jól indul a maraton...
3/10
Next one: Beetlejuice
Szerintem meg épp azért jó, mert nem volt nyálba fulladt giccsbaromság. Nekem tetszett, és szerencsére sikerült visszafogni magukat a készítőknek. Freeman és Nicholson nagyon jól alakítanak, de ez már egyikőjüktől sem meglepetés. Tetszett a film határozottan, mert megható és életszagú volt.visca el barca írta:megnéztem tegnap este én is a bakancslistát, ha már így szóba került.
talán az egyetlen olyan halivúdi film, ami annak ellenére nagyon tetszik, hogy az egész egy hatásvadász nyálas giccsparádé.
Ez az amiben van a virslifa, nem?Faust írta:N
Pee-wee nagy kalandja
(Pee-wee's big adventure, 1985)
Ekkora degenerált gyökérséget nagyon régen
Na a Bakancslistát megnéztem. Tényleg jó film, tetszett nekem is.visca el barca írta:igen. az út, egy posztapokaliptikus, rettentően lassú melodráma. szeretem az ilyen filmeket, de ez nem tetszettSanama írta:Az út , illetve A bakancslista című filmekről tudna valaki mondani egy rövid véleményt?
a bakancslista meg aranyos kis vígjáték/dráma, remek mondanivalóval és két kiváló színésszel.
Kash írta: A trailerek alapján, meg az 1-2 perces videók alapján 7/10
Azt hiszem én félnék Puzsér Róbert helyében, egy igen komoly trónkövetelő érkezett
Az első óra után felvettem a ritmust. Végül két részben néztem meg, nem azért mert untam, csak nehéz összehozni, hogy legyen 7 szabad órád.Primitive írta:
szerk.: valakinek sikerült már úgy lelkiismeretesen végig néznie a Sátántangót, hogy nem állította le, vagy nem tekert bele?! ...![]()
Lehet valami pszichostimulánst kéne bedobnom, mert ez a film nekem nem 7 óra lesz, hanem 7 nap!
![]()
De akkor is végig nézem, ha bele döglök is!
![]()
Azt hiszem én félnék Puzsér Róbert helyében, egy igen komoly trónkövetelő érkezettKash írta: A trailerek alapján, meg az 1-2 perces videók alapján 7/10
Ajánlani tudom az ananász expresszt hatalmas az a film, tipikus lazulós.hajnesz írta:Más: Valaki tudna ajánlani egy "könnyed" filmet ma estére? Holnap írom a felvételit az egyetemre, és ki szeretnék kapcsolódni egy kicsit, de nem találok magamnak való filmet. Úgy alapjába véve "mindenevő " vagyok, csak legyen a filmnek egy jó kis háttere, valamint ha nem túl kiszámítható a film,az csak előny. Valamint ha lehet mindez mellett vígjáték legyen . Remélem tud valaki segíteni![]()
![]()
![]()
Hogyan lopjunk felhőkarcolót vagy elhajlási engedély esetleg a förtelmes főnökök.hajnesz írta:
Más: Valaki tudna ajánlani egy "könnyed" filmet ma estére? Holnap írom a felvételit az egyetemre, és ki szeretnék kapcsolódni egy kicsit, de nem találok magamnak való filmet. Úgy alapjába véve "mindenevő " vagyok, csak legyen a filmnek egy jó kis háttere, valamint ha nem túl kiszámítható a film,az csak előny. Valamint ha lehet mindez mellett vígjáték legyen . Remélem tud valaki segíteni![]()
![]()
![]()
Nekem tetszett a többi is, már nem csak a történet miatt, hanem inkább a háttere a filmnek( ha van olyanDeus írta:Nálam a fűrész első része iszonyat jó... Emlékszem anno, film megnézése után már paráztam JigsawtólKash írta: A fűrész részeit látta valaki, muszáj lefeküdnöm az ágyra, mielőtt elkezdem nézni, mert elájulnék a vér és a szenvedés látványától. De valami mégis tetszik benne, nem tudom, hogy mi.
Valaki tudna mondani róla egy pár szót, hogy neki tetszett-e...stb.
A többi rész már ultragyengék.
Nálam a fűrész első része iszonyat jó... Emlékszem anno, film megnézése után már paráztam JigsawtólKash írta: A fűrész részeit látta valaki, muszáj lefeküdnöm az ágyra, mielőtt elkezdem nézni, mert elájulnék a vér és a szenvedés látványától. De valami mégis tetszik benne, nem tudom, hogy mi.
A youtube-on rákerestem 1-6. részéig, hogy milyen csapdák vannak, a filmet konkrétan nem néztem meg, de nem is fogom(Az elsőt mindenképp nézzed meg az klasszikus.
Abban annyi vér sincs, ott inkább pszichés hadviselés folyik. Aztán a következő részek már véresebbek illetve durvábbak lesznek, de azokban már inkább fizikai mintsem pszichés "szivatás" folyik. Lesznek jobbak, lesznek rosszabbak, ez már egyáni vélemény kinek melyik fog tetszeni. De valószínű, hogy ha az elsőt sem fogod szeretni többit sem fogod megnéázni ill. ha tetszeni fog, akkor folytatni fogod.
Nekem úgy általánosságban bejöttek. Nem mindegyik nyilván, de mindenesetre én szívesen megnézem, ha mondjuk tvben adják.
Az elsőt mindenképp nézzed meg az klasszikus.Kash írta:
Filmes kúltura, az mi?![]()
Én ha látok egy jó filmet, megnézem, amúgy én nem láttam előtte a Rec-et, ezért nekem jó filmnek tűnt, és meg is van DVD-n.![]()
A fűrész részeit látta valaki, muszáj lefeküdnöm az ágyra, mielőtt elkezdem nézni, mert elájulnék a vér és a szenvedés látványától. De valami mégis tetszik benne, nem tudom, hogy mi.
A válaszom erre: Jöjj és lásd Ugyan ez a sztori kb., csak orosz köntösbe bújtatva. Elképesztően kemény film.messideco írta:A híd
Kőkemény német háborús dráma. Arról szól, hogy egy osztály 16 éves fiatalt besoroznak a világháború utolsó évében. Róluk szól a film, az ők sorsukat mutatja be kegyetlen módon.
Akiket érdekel a téma, megéri megnézni
Ebben igazat kell , hogy adjak. Tényleg baromi hülyeség volt beletenni ezt a vallásos mizériát , bár asszem' a Titanic 2 rosszabb folytatás.visca el barca írta:kash barátunkat ne bántsátok, fiatal még, nincs kialakult filmes kultúrája. majd belejön idővel.
rec2 amugy szörnyű, a legrosszabb folytatás ami valaha készült... én sztem a 3-at meg sem nézem...
Filmes kúltura, az mi?visca el barca írta:kash barátunkat ne bántsátok, fiatal még, nincs kialakult filmes kultúrája. majd belejön idővel.
rec2 amugy szörnyű, a legrosszabb folytatás ami valaha készült... én sztem a 3-at meg sem nézem...